placeholder
Guts Goodies

HOORAY! Because the amount of credit in your shopping bag is more than 50,-, you get to pick out a free Guts Goodie!

Pick your goodie
Shop now
Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1
    8

    Plus points

    Points of improvement

    Marissa 'S-heerenberg
    Published on: 2018-11-22 11:12:50 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Goede service. Snelle reactie op mailtjes. Mooie persoonlijke verpakking van bestelling. Supermooie kleding!

    Points of improvement

    Suzanne Valthe
    Published on: 2018-11-22 10:48:56 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Snelle, correcte service.

    Points of improvement
    Doe zo verder!

    Charlotte Vosselaar
    Published on: 2018-11-21 20:24:32 Recommendations: Ja
    7

    Plus points
    Mooie en vernieuwende collecties en er zijn genoeg dingen in dezelfde maat verkrijgbaar

    Points of improvement
    Als een kledingstuk telt voor allematen past dit meestal niet voor xs

    Lisa West-vlaanderen
    Published on: 2018-11-21 12:19:22 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Leuke kleding, vrouwelijk, goed voor n festival, feestje of ander uitje

    Points of improvement
    Heb 1 keer schoenen gekocht, die waren niet van zo goede kwaliteit had ik het idee. Na 3 weken liet de zool al los..


    Published on: 2018-11-20 22:44:49 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    De service is erg prettig en er wordt altijd mee gedacht. De collectie is altijd van dit moment en er is altijd wel iets leuks te vinden.

    Points of improvement
    De prijzen liggen soms erg uit elkaar. Misschien een betere prijs/kwaliteit verhouding waardoor het goed betaalbaar blijft.

    Merle Hengelo ov
    Published on: 2018-11-20 20:49:43 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Supersnelle verzending! Ikzelf ben uit Belgie en heb meestal de dag na mijn bestelling, mijn bestelling al thuis. Kwaliteit is tip top inorde, nog nooit last gehad van mankementen!

    Points of improvement
    Misschien meer kledingstukken in maten? Mijn maat is snel uitverkocht.

    Mathilde Zomergem
    Published on: 2018-11-19 21:19:42 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Hele snelle en goede levering: volgende dag in huis + track and trace code.
    Goede klantenservice via mail bij vragen.

    Points of improvement
    Nieuwe producten soms snel uitverkocht in bepaalde maten


    Published on: 2018-11-19 20:41:02 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Snelle service
    Leuk ingepakt
    Snel beantwoorden berichten

    Points of improvement
    Gratis retour
    Retour label mee sturen

    Talisa
    Published on: 2018-11-19 20:17:10 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Lekker vaak nieuwe collectie, als je vragen hebt wordt er snel gereageerd. En leuk spul!

    Points of improvement
    Als ik op instagram iets voorbij zie komen staat het niet direct op de site en is het niet van te voren te bestellen. Paar dagen later wel, maar als ik er niet aan denk mis je wel een verkoop.

    Tamara de Wit Hilversum
    Published on: 2018-11-19 19:38:50 Recommendations: Ja
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.