Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Erg tevreden met de snelle service en mooie items

    9

    Zowel de gewone service als verzending alsook de klantenservice zijn erg snel en de producten zijn van goede kwaliteit!

    Would you recommend us?
    Yes

    Emma, Groningen
    Published on: 19/08/2019 18:39

    Leuke webshop met vaak nieuwe artikelen. Klantenservice is heel snel en behulpzaam.

    10

    Ik bestel regelmatig iets bij GutsGusto.com. Artikelen worden altijd netjes en snel verstuurd. Toen ik een artikel per ongeluk dubbel besteld had, werd dit snel en goed opgelost!

    Would you recommend us?
    Yes

    Ellen, Amsterdam
    Published on: 19/08/2019 10:11

    Geweldige winkel

    9

    Goede Service snelle levering. Mooie kleding.

    Would you recommend us?
    Yes

    Sharona, Sittard
    Published on: 18/08/2019 21:33

    Top!

    10

    Supertoffe spullen voor een heel leuke prijs!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sarah, Pelt
    Published on: 18/08/2019 21:19

    Goede en snelle service

    9

    Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto en ik ben erg tevreden. Mijn bestellingen zijn altijd snel geleverd en zonder problemen. Ook vindt ik de kleding die zij verkopen erg leuk!

    Would you recommend us?
    Yes

    Valerie, Zeewolde
    Published on: 18/08/2019 13:35

    Fantastisch

    8

    Snelle levering. Duidelijk hoe je moet retourneren. Als er iets niet klopt en je mailt, krijg je heel snel reactie. Met daarin gelijk een voorstel om het op te lossen.

    Fijne webshop!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sharon, Geldermalsen
    Published on: 17/08/2019 12:38

    Snelle levering en top service

    8

    Pakketje dag erna in de bus. Is je maat er niet dan gaan ze voor je kijken in andere winkels. Is er iets mis, dan helpen ze je.

    Would you recommend us?
    Yes

    Caroline, Rotterdam
    Published on: 16/08/2019 23:19

    Goede service, leuke kleding maar niet altijd goede kwaliteit en de maten zjjn ook niet constant.

    6

    Ik vind Guts & Gusto een leuk assortiment hebben, alleen is het jammer dat de kwaliteit erg tegen kan vallen. Vooral broeken zijn snel kapot of al kapot bij aankomst. Ik heb een keer een broek een keer aangehad en toen zat er een gat in, vervolgens bleek dat de hele naad fout was en moest ik hem helemaal opnieuw laten zetten. De maten vallen bij elk product anders, wat zonde is van de verzend- en retourkosten. Zo heb ik van een broek maat S, de ander maat M en van een andere broek heb ik S besteld en geretourneerd en moest ik M ook retourneren omdat de broek alsnog veel te klein was. Daarbij komt natuurlijk meteen kijken dat verzenden en retourneren duur is in vergelijking met andere winkels. Maar de service is snel en vriendelijk, dus dat is erg fijn.

    Would you recommend us?
    Yes

    Dante, Boskoop
    Published on: 16/08/2019 22:02

    Leuke kleding, vaak nieuwe dingen

    7

    GutsGusto heeft leuke kleding. Leuke printjes, mooie kleuren en mooie prijzen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Ingrid, Utrecht
    Published on: 16/08/2019 18:05

    Mega leuke kleding en service!

    8

    De kleding is altijd van topkwaliteit, en de foto’s geven echt een goed beeld weer van hoe de kleding is ! De maten kloppen ook , enkel zou ik de lengte van de modellen er ook bijzetten ! Kan je gemakkelijker zien of de lengte van de kleding ook bij jezelf zou passen ! Voor de rest is alles echt top , ik blijf hier zeker bestellen !

    Would you recommend us?
    Yes

    Hanne, Kalmthout
    Published on: 16/08/2019 09:41

    Snel en correct

    8

    Jammer is alleen dat er geen afterpay en de verzendkosten

    Would you recommend us?
    Yes

    Marlies, Wassenaar
    Published on: 15/08/2019 20:17

    Goed!

    10

    Goed!

    Would you recommend us?
    Yes

    Julia, Den Hoorn
    Published on: 15/08/2019 20:16

    Shop plezier

    8

    Iedere keer weer een feestje op te shoppen, genoeg keus, persoonlijk mail contact als er iets is, snelle bezorgservice en vooral hele leuke kleren om uit te kiezen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Eveline van Rosm, Oosterhout nb
    Published on: 15/08/2019 09:09

    Super

    10

    Ik heb al een aantal bestellingen gedaan via de webshop en kan hier alleen maar positieve dingen over zeggen! Altijd op tijd, leuk ingepakt en super mooie spullen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sarah Mathews, Steendorp
    Published on: 14/08/2019 19:26

    Super leuke kleding en gezellig personeel!

    10

    Vandaag een super leuk jasje gekocht in Eindhoven ben er heel blij mee! Hele leuke winkel en het personeel was heel aardig en gezellig! Ik ben echt in love met de kleding van Guts en gusto😍
    Nu al weer zin om weer te gaan shoppen!
    Liefs

    Would you recommend us?
    Yes

    Pien, Vessem
    Published on: 13/08/2019 23:19

    Mega verpakking!! ☀️

    10

    Super leuke verpakking, snelle levering, goede klantenservice en hele leuke artikelen!

    Jammer dat de broeken vaak te klein zijn voor maatje 44 billen 😂

    Liefs!

    Would you recommend us?
    Yes

    Demi, Huizen
    Published on: 13/08/2019 22:03

    Leuke kleding in de buurt te koop

    8

    In de buurt erg leuke kleding te koop. Soms prijs kwaliteit iets minder maar vind dit vergeleken met aantal jaar geleden echt super vooruit gegaan.

    Would you recommend us?
    Yes

    Loes, Enschede
    Published on: 13/08/2019 20:08

    Leuke kleren, kwaliteit soms minder!

    6

    Leuke kleren en leuke stijl, maar de kleren gaan soms snel stuk of krimpen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Rosa, Tilburg
    Published on: 13/08/2019 13:06

    Snelle bezorging & leuke pakjes!

    10

    Hippe kwalitatieve kledij.

    Would you recommend us?
    Yes

    Febe Moerman, Zulte
    Published on: 12/08/2019 19:18

    Mooie jurken

    10

    Goede website met heel mooie kleding. Spijtig v transportkosten voor belgie

    Would you recommend us?
    Yes

    Annick, Kasterlee
    Published on: 12/08/2019 13:03

    Super leuke kleding

    10

    Super fijn! Leuk personeel. Je wordt goed geholpen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Sharon Waasdorp, Den Haag
    Published on: 12/08/2019 11:05

    Goede service en echt leuke jurkjes!

    8

    Snelle levering van te leuke jurkjes. De spulletjes zijn echt met aandacht ingepakt. Een heus cadeau om open te maken!

    Ook wanneer er net even iets met een artikel is, krijg je persoonlijke service en een goede oplossing geboden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Chantal, Wijk bij Duurstede
    Published on: 11/08/2019 23:27

    Super!

    9

    Altijd iets leuks te vinden, super snel verzonden! Het krijgen van een pakketje is een waar cadeautje door de te leuke verpakkingen

    Would you recommend us?
    Yes

    Olivia, Maastricht
    Published on: 11/08/2019 22:27

    Zeer goed

    8

    Hele mooie kleren, snelle en efficiënte levering, goede service, enkel jammer dat verzending niet sowieso gratis is (doordat verschillende artikelen soms snel uitverkocht zijn, moet je soms aparte bestellingen doen en dan zit je niet steeds aan het minimumbedrag)

    Would you recommend us?
    Yes

    Irine, Decru
    Published on: 10/08/2019 20:01

    Super leuke kleding en bij een probleem wordt er snel gereageerd en goed geholpen!

    10

    Ik vind dat jullie super leuke kleding hebben met goede kwaliteit. Ook een super fijne klantenservice die snel reageert. Super!

    Would you recommend us?
    Yes

    Evi, Zeist
    Published on: 10/08/2019 19:27
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.