Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Superfijne webshop

    9

    Hele leuke kleding, goede kwaliteit en snel in huis. En de service vind ik erg goed! De persoonlijke mailtjes van Henrike zijn top ;-)

    Would you recommend us?
    Yes

    Wil, Ermelo
    Published on: 13/12/2019 20:22

    Leuke kleding en goede kwaliteit !

    8

    Leuke kleding en schoenen! Beide goede kwaliteit. Ook zeer betaalbaar en snelle service.

    Would you recommend us?
    Yes

    Benthe, Baarle-Hertog
    Published on: 13/12/2019 19:22

    Leuke webshop met snelle levering

    9

    Pakketje snel verzonden en leuk ingepakt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Mandy, Almere
    Published on: 13/12/2019 09:27

    Super leuke kleding

    9

    Ik kan altijd wel iets leuks vinden bij Guts&Gusto. Levering is ook altijd heel snel en leuk ingepakt.

    Would you recommend us?
    Yes

    Ellen, Hoogeloon
    Published on: 12/12/2019 22:33

    Verslavend!

    10

    Het is een zeer leuke webshop omwille van verschillende redenen: zeer snelle verzending (voor 21.30 besteld is de dag erna al in huis!), leuke deals (zoals Halloween en Sinterklaaskorting), altijd kleren/schoenen/accessoires die in Sale staan en voortdurend nieuwe aanvullingen.

    Heel trendy en hippe kleren, krijg altijd complimentjes als ik iets van Guts & Gusto aanheb.

    Would you recommend us?
    Yes

    Laura, Gingelom
    Published on: 12/12/2019 16:39

    Fijne webwinkel!

    8

    Een fijne webwinkel met leuke kleding.

    Would you recommend us?
    Yes

    Nienke, Blijham
    Published on: 11/12/2019 20:39

    Leuke kleding en hele snelle levering!

    8

    Ik heb al meerdere keren hier besteld en de levering was altijd super snel! De kleding is heel leuk en sluit goed aan bij nieuwe trends.

    Would you recommend us?
    Yes

    Eline, Diemen
    Published on: 11/12/2019 12:52

    Top

    9

    Goede services, altijd op tijd en top kwaliteit

    Would you recommend us?
    Yes

    Emma, Stroe
    Published on: 10/12/2019 20:27

    Leuke kleding in een leuke verpakking

    8

    Altijd weer een cadeautje als er een pakketje van Guts & Gusto binnenkomt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Caroline de Valk, Oosterland
    Published on: 10/12/2019 19:30

    Super!

    10

    Super leuke kleding en Service. Kleding is de volgend Edah al in huis

    Would you recommend us?
    Yes

    Dominique, Zoetermeer
    Published on: 09/12/2019 23:13

    Helemaal happy met mijn nieuwe kleding!

    10

    Mooie kleding, kwalitatief goede producten, overzichtelijke webshop, snelle en zeer vriendelijke reactie via de mail! Tevreden klant! 😁

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Echt
    Published on: 09/12/2019 20:24

    Een winkel die je hip laat voelen

    8

    Een winkel met erg leuke kleding en bij een bestelling altijd de volgende dag in huis. Daarnaast zijn ze ook nog leuk en meestal milleubewust verpakt met een qoute die je (naast dat je blij bent met je nieuwe kledingstuk) nog net wat extra aan het lachen maakt.
    Wel bestel ik liever, omdat ik in de winkel regelmatig heb dat ik niet kan vinden wat ik wil doordat deze niet in de winkel aanwezig zijn.

    Would you recommend us?
    Yes

    Roos de Rooij, Doorn
    Published on: 09/12/2019 20:22

    Mijn meest bezochte webshop🙈😍

    10

    Top service😁
    Top kleren🔝👍
    Ik vind altijd wel iets leuks❤️❤️

    Would you recommend us?
    Yes

    Joyce, Lommel
    Published on: 09/12/2019 20:03

    Top webwinkel!

    10

    Leuke kleding en goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel keuze en een fijne website. Als je iets besteld, wordt het snel geleverd, oftewel gewoon top dus!

    Would you recommend us?
    Yes

    Bente, Leusden
    Published on: 09/12/2019 18:51

    Erg goede, verzorgde en snelle levering!

    10

    Ik heb al een aantal keer iets besteld bij Guts&Gusto en ik ben elke keer weer verrast. Niet alleen over de goede kwaliteit van de kleding, maar ook over de levering. De pakketjes zijn altijd top verpakt en zien er leuk uit. Ik kan niet op de site kijken zonder iets te bestellen; er belandt altijd wel iets in mijn winkelmandje!

    Would you recommend us?
    Yes

    Demi, Born
    Published on: 09/12/2019 11:53

    Perfect!

    10

    Bij elke bestelling hoef ik bijna geen enkele kleding terug te sturen, omdat het net zo mooi is als in werkelijkheid! Prijs kwaliteitsverhouding klopt. Enkel 1 broek (stella) was wat van slechte kwaliteit, waardoor het na 1 keer dragen al heel veel plukjes/bolletjes kreeg door frictie van mijn jas. Maar buiten dat is er niets op aan te merken, ook de service is uitstekend!

    Would you recommend us?
    Yes

    Gwendolyn, Rotterdam
    Published on: 08/12/2019 22:24

    Top!

    10

    Altijd zeer tevreden geweest over Guts&Gusto. Ze geven altijd zeer goede informatie en de pakketjes komen ook echt de volgende dag binnen. Één van mijn favoriete kledingsite's om te bestellen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Michelle, Eeklo
    Published on: 07/12/2019 20:36

    Leuk en divers assortiment.

    8

    Guts en Gusto bevat een divers en smaakvol assortiment. Doormiddel van unieke items, weten ze mij aandacht keer op keer weer te trekken.

    Enige min punt is dat ze 5 euro in houden op retour producten. Dit weerhoud mij ervan op items te bestellen waarvan ik niet zeker weet of het past.

    Would you recommend us?
    Yes

    Susan, Barneveld
    Published on: 07/12/2019 20:27

    Helemaal fantastisch

    10

    De kleren zijn geweldig, super goede service, altijd leuk om een pakketje te mogen ontvangen en niet duur

    Would you recommend us?
    Yes

    Julia, Gemert
    Published on: 06/12/2019 10:39

    Prima,

    7

    Als je met retouren is het wel lastig dat het niet gratis is. Groot min punt van de webshop.

    Would you recommend us?
    Yes

    Amber, Hillegom
    Published on: 06/12/2019 08:49

    Uitstekende service, goede kwaliteit en mooie collecties!

    9

    Online shoppen doe ik niet zo graag, maar daar kwam verandering in toen ik op de website van Guts and Gusto terechtkwam. Super mooie kleedjes, lekker warme maar toch modieuze truien en speelse panty's. Op zondagavond deed ik mijn bestelling en op maandagmiddag werd mijn pakje ter waarde van €250 (oepsie!) geleverd. Alle kledingstukken zagen eruit zoals ze op de afbeeldingen tonen. Van de zeven kledingstukken zat er voor mij één retourtje bij, maar dat was geen enkel probleem. Ik mailde even met Henrike en zij legde me uit welke stappen ik moest ondernemen. Retourtje de post op en de week nadien stond het geld terug op mijn rekening. Top service!

    Would you recommend us?
    Yes

    Kelly, Antwerpen
    Published on: 06/12/2019 08:28

    Zeer tevreden!

    10

    Regelmatig bestel ik bij Guts & Gusto en ben altijd erg tevreden! Kwaliteit is goed en niet te duur. Een echte aanrader dus!

    Would you recommend us?
    Yes

    Isabelle, Roermond
    Published on: 05/12/2019 23:18

    Klantgericht, snelle verzending en persoonlijk!

    10

    Ik shop graag bij Guts & Gusto, ze hebben kleding die vaak nét even anders is. De verzending is super snel, evenals je retour. Vriendelijke antwoorden die je terug krijgt. Ze zijn persoonsgericht, je bent geen nummertje. Wat maakt dat ik hier heel graag blijf shoppen ;)

    Would you recommend us?
    Yes

    Joelle, Veenendaal
    Published on: 05/12/2019 23:10

    Mooie kleding en snelle bezorgservice

    10

    De kleding ziet er netjes uit en komt overeen met de kleding op de foto’s

    Would you recommend us?
    Yes

    Melissa, Amsterdam
    Published on: 05/12/2019 19:52

    Heel erg positief

    8

    Guts and gusto is een vriendelijk bedrijf. Reageren snel en bestelling is altijd snel binnen. Ontzettend leuke kleding en veel acties.

    Would you recommend us?
    Yes

    Ymke, Regts
    Published on: 05/12/2019 19:31
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.