placeholder
Guts Goodies

HOORAY! Because the amount of credit in your shopping bag is more than 50,-, you get to pick out a free Guts Goodie!

Pick your goodie
Shop now
Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1
    10

    Plus points
    Super mooie verpakking. Persoonlijke noot er bij. Snelle levering.

    Points of improvement
    Tot op heden niets kunnen ontdekken wat verbeterd moet worden. Ga zo door

    Jonie Sloot Assen
    Published on: 2019-01-23 08:34:33 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Hele leuke kleding en super snelle levering! Alsner iets niet op de website op voorraad is en je stuurt een mailtje dan wordt er gekeken of het item ergens in de winkel is en naar je opgestuurd. Top service!

    Points of improvement
    Geen

    Sheila Leiden
    Published on: 2019-01-22 23:54:34 Recommendations: Ja
    9

    Plus points

    Points of improvement

    Emma Dendermonde
    Published on: 2019-01-22 20:25:57 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Snelle levering, altijd leuk verpakt en vriendelijk!

    Points of improvement
    Op het moment niet. Ja, een zaak in zeeland openen haha.

    T Vlissingen
    Published on: 2019-01-22 16:20:43 Recommendations: Ja
    9

    Plus points

    Points of improvement


    Published on: 2019-01-22 15:56:17 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Goede service, klantvriendelijk, goede kwaliteit kleding / schoenen / tassen

    Points of improvement
    Geen verbeterpunten

    Daphne
    Published on: 2019-01-21 19:23:54 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Goeie service en alles word stylevol ingepakt!

    Points of improvement
    Geen

    YD
    Published on: 2019-01-21 18:44:19 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Het ontvangen van de bestelling is altijd een verrassend cadeautje! De kledingstukken zitten leuk verpakt met kaarten en een persoonlijk berichtje, alleen daarom al zou je elke dag een bestelling plaatsen. Daarnaast hoef je niet lang op je bestelling te wachten want het pakketje wordt meteen de volgende dag bezorgd. Snelle service en betrouwbaar! Niet goed is altijd netjes je geld terug.

    Points of improvement
    Misschien de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen?


    Published on: 2019-01-21 00:45:50 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Unieke collectie die je nergens anders kunt vinden!
    Snelle levering
    Makkelijk retourneren
    Vriendelijke klantenservice

    Points of improvement
    Blijf vooral zo doorgaan!

    Susan Oss
    Published on: 2019-01-20 21:22:25 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Zeer vriendelijke klantendienst, correcte levering

    Points of improvement


    Published on: 2019-01-20 20:36:22 Recommendations: Ja
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.