placeholder
Guts Goodies

HOORAY! Because the amount of credit in your shopping bag is more than 50,-, you get to pick out a free Guts Goodie!

Pick your goodie
Shop now
Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1
    8

    Plus points
    Goede en snelle service.
    Ook een snelle reactie op vragen!

    Points of improvement
    Een video bij de kleding in de webshop, waardoor je beter kunt zien hoe de kleding valt

    Marley Monster
    Published on: 2018-11-14 10:02:27 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Levering altijd correct op tijd, als er iets mis is, wordt dit meteen opgelost. Niets op aan te merken!

    Points of improvement

    Robine Antwerpen
    Published on: 2018-11-14 08:42:01 Recommendations: Ja
    7

    Plus points
    Hele snelle levering!

    Points of improvement
    Het retourneren wordt niet vergoed. Het geld wordt ingehouden op het bedrag wat retour gebracht wordt. Dit vind ik erg jammer. Gratis retourneren zou ik zeer op prijs stellen.


    Published on: 2018-11-14 00:12:15 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Snelle service
    Persoonlijk kaartje is erg attent
    Stijlvolle kleding
    Leuke aankleding website en mails
    Kleurrijke verpakking, altijd een cadeautje om uit te pakken

    Points of improvement
    In het verleden meerdere malen pakketje bij verkeerde adres geleverd, terwijl ik nieuwe adres/ophaal locatie had benoemd.

    Maaike Amersfoort
    Published on: 2018-11-13 20:03:58 Recommendations: Ja
    7

    Plus points
    Leuke vlotte kleding
    Met zorg en aandacht verstuurde kleding die online wordt besteld.
    Goede service in de winkles en snelle levering online

    Points of improvement
    Nvt

    Inez Lichtenvoorde
    Published on: 2018-11-13 19:22:19 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Fijne service en snelle reactie als je mailt met vragen/opmerkingen. Snelle levering

    Points of improvement
    Hoge prijs verzendkosten


    Published on: 2018-11-13 16:22:04 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Leuke, persoonlijke mails, boodschappen op pakketten e.d.
    Toffe kleding!

    Points of improvement

    Freke Poortugaal
    Published on: 2018-11-12 20:28:04 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Snelle levering, toffe kleren!

    Points of improvement

    Fran Sijsele
    Published on: 2018-11-12 20:26:55 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Goede service, ruime keuze, originele mode! Ga graag naar de winkel in Enschede, daar alles op voorraad is of uit magazijn wordt gehaald! Echt top.

    Points of improvement
    Jurkjes weer xl, afgelopen jaar vallen ze eerder als L, dan xl.

    Apeldoorn
    Published on: 2018-11-12 20:25:14 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Is een goed en duidelijk bedrijf, goede opzet van de website en snelle verzending!

    Points of improvement
    Eerlijk gezegd kan ik zo niet verbeter punten bedenken.

    Paulien Komen Venhuizen
    Published on: 2018-11-12 19:40:30 Recommendations: Ja
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.