Jouw shopping bag

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

    Reviews, meningen en ervaringen

    We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

    Totale Score
    9.1

    Altijd een vlotte, vriendelijke en beleefde service

    10

    Steeds wanneer ik Guts&Gusto contacteer gebeurd dit via e-mail. Altijd krijg ik op dezelfde dag nog antwoord en ookal zie ik de persoon waarmee gemaild wordt niet, ik ben zeker dat ik met een glimlach geholpen wordt. Henrike en haar team proberen steeds voor alles een oplossing te vinden en de kledij wordt ontzettend snel geleverd. Het enige wat ik soms mis is de mogelijkheid om kledij in een favorietenlijst te zetten op de website.

    Veel liefs Kerenza

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    kerenza, Aalter
    Gepubliceerd op: 17/10/2019 00:22

    Super leuke kleding!

    10

    Veel keuze, snelle levering, goede service en kwaliteit!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lincy, Vierlingsbeek
    Gepubliceerd op: 16/10/2019 20:26

    Super producten en goede levering

    10

    Er zijn ontzettend veel mooie producten te vinden. De kwaliteit is goed. Hoe je je pakket ontvangt is echt super leuk! Het is elke keer weer alsof je een cadeautje krijgt.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Myrthe, Krimpen aan den IJssel
    Gepubliceerd op: 15/10/2019 22:07

    Super goede service

    10

    Altijd leuke, nieuwe kleding en super leuke schoenen! Het allerleukste vind ik de manier waarop Guts & Gusto hun pakketjes afleveren. Super netjes én gezellig ingepakt met leuke stickers en papier! Ook vind ik de kwaliteit van de kleding heel erg fijn. Ik raad de website/winkel ook vaak aan bij vrienden en collega’s!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Loraine, Volendam
    Gepubliceerd op: 15/10/2019 20:56

    Altijd tevreden met het aanbod en de service

    10

    Zoveel leuke kleding, waardoor ik soms moeilijk kan kiezen welke ik nou wil. Toen iets (snel) stuk ging, werd de reparatie vergoed dus ben zeer tevreden over de service.
    Prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marlies, Groningen
    Gepubliceerd op: 15/10/2019 20:38

    Mooie kleding die goed op de site wordt gepresenteerd.

    6

    Ik bestel al enige tijd bij guts en gusto de presentatie op de site is erg goed. De kleding die wordt verkocht is super leuk! De verbeterpunten liggen bij de producten op de site die vaak snel zijn uitverkocht in de populaire maten. Ook zijn sommige producten qua kwaliteit niet altijd van hoog niveau voor de prijs die je er voor betaald.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Kristel, Haarlem
    Gepubliceerd op: 15/10/2019 19:39

    Mooie kleding, goede service

    8

    Ik ben tevreden over guts en gusto. Ze hebben leuke kleding, valt nooit tegen.
    Bovendien hebben ze goede, vriendelijke service.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Floortje, Milsbeek
    Gepubliceerd op: 15/10/2019 19:18

    Prachtige kledij

    10

    Ik ben heel tevreden met mijn aankopen en de stijl die jullie aanbieden! Groetjes vanuit België

    Zou je ons aanbevelen?
    Nee

    Silke, Rotselaar
    Gepubliceerd op: 14/10/2019 22:30

    Een super tevreden klant!

    9

    Ik ben altijd onwijs blij met jullie! Super leuke kleding, fijne en goede service. Ik kom altijd weer bij jullie terug om dingen te bestellen of om te kijken of er nieuwe dingen zijn binnengekomen. Soms zijn dingen een beetje prijzig maar jullie hebben vaak sale. Alsnog echt helemaal top!!!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Michelle, Bleiswijk
    Gepubliceerd op: 14/10/2019 20:38

    Heel leuke collectie

    6

    Jullie kleren passen altijd heel mooi bij elkaar. Ik koop met plezier. Maar soms vind ik de kwaliteit minder. 1 broek met slangenprint was na een week al gescheurd aan de naad...

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Ella, Haacht
    Gepubliceerd op: 14/10/2019 19:25

    Top!

    10

    Mooie kleding van een goede kwaliteit.
    Guts&gusto heeft een fijne klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    K, Venlo
    Gepubliceerd op: 14/10/2019 19:18

    Betaalbare kleding, en hele fijne service!

    10

    Ze hebben betaalbare kleding en een hele fijne service! Zowel site en winkels zijn erg fijn en makkelijk te bezoeken.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Moniek, America
    Gepubliceerd op: 14/10/2019 10:42

    Super leuke kleding, mindere kwaliteit

    6

    Super leuke kleding. De prijs die je betaalt, vind ik erg duur naar verhouding van de kwaliteit van de kleding. Vaak zit er snel een gaatje in of gaan er draadjes los.

    Des al niet te min, vind ik het wel leuk om er af en toe iets te shoppen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Eline, Houten
    Gepubliceerd op: 13/10/2019 14:00

    Jammer dat er geen winkel in zwolle zit

    10

    Altijd top! Snelle levering, snelle afhandeling van retouren en natuurlijk mooie kleding!
    Wel jammer dat het soms enige tijd duurt voordat iets weer back in stock is

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Meike, Zwolle
    Gepubliceerd op: 12/10/2019 21:47

    Top

    10

    Snelle levering en goede kwaliteit qua kleding

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Esther, Geurts
    Gepubliceerd op: 12/10/2019 21:15

    Super ervaringen met gutsgusto!

    10

    Goede service en mooie kwaliteit kleding! Zeker aan te raden aan alle vrouwen!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marije, Sleen
    Gepubliceerd op: 11/10/2019 21:50

    Betaalbare kwaliteit en een snelle service

    10

    Mooie hippe kleding voor een betaalbare prijs, met een snelle levering en service van je bestelling.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Patricia, Castricum
    Gepubliceerd op: 11/10/2019 07:25

    Super goed!

    9

    Goede service. Prijs kwaliteit fik in orde!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Emanuela, Beveren
    Gepubliceerd op: 10/10/2019 12:16

    Super leuke kleding waar ik blij van wordt!

    10

    Kwalitatief goede kleding voor een prima prijs. Altijd op tijd in huis en makkelijk te bestellen !

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Linda, Soest
    Gepubliceerd op: 10/10/2019 08:51

    Super fijne ervaring

    10

    Laatste nieuwe trends moet je bij hun zijn!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Chelsea, Rijkevorsel
    Gepubliceerd op: 09/10/2019 21:00

    Leuke, hippe kleding en heel klantvriendelijk.

    10

    Leuke kleding, supersnelle levering, klantvriendelijk.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sylvia, Zutphen
    Gepubliceerd op: 09/10/2019 20:34

    Goede kwaliteit, snelle levering en perfecte klantenservice!

    10

    Goede kwaliteit, snelle levering en perfecte klantenservice!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Luca, Amstelveen
    Gepubliceerd op: 09/10/2019 20:18

    Dik in orde!

    9

    goede service, snelle verzending, prijs kwaliteit is helemaal ok!
    zeker voor herhaling vatbaar. ik blijf trouwe klant :)

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    joyce, kortessem
    Gepubliceerd op: 09/10/2019 19:29

    Lievelingswinkel

    10

    De kleding is super leuk en betaalbaar. Als er iets is dan krijg je ook super snel reactie.
    Kortom superleuke kleding en mega service!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lis, Eindhoven
    Gepubliceerd op: 09/10/2019 11:17

    De kleding en schoenen zijn een echte eye catcher in mijn kast en prijs kwaliteit uitstekend

    10

    Goede service, kei leuke kleren en om een of andere reden past het altijd. Nooit teleurgesteld en tot nu toe is de kwaliteit altijd super geweest.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Cecile Corstens, Malle
    Gepubliceerd op: 09/10/2019 11:07
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Heb je vragen over een product of bestelling? Wij zitten iedere dag voor je klaar van 10.00 tot 22.00 uur.