Reviews, meningen en ervaringen

We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

Totale score 9.2
Leuk en breed assortiment voor een goede prijs
8

Veel leuke dingen, goede kwaliteit alleen kleding valt af en toe te ruim

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Simone, 's-Gravenpolder
Gepubliceerd op 2021-10-22 21:10
Verrassende kleding, behulpzame klantenservice
8

De kleding is iets was je niet normaal op andere grote ledingsites ziet. Ondanks ik alles ene maat groter dan mijn normale kledingmaat moet bestellen, zitten de kledingstukken lekker.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lotte, Alkmaar
Gepubliceerd op 2021-10-22 21:03
Top kleren en goede service
10

Altijd leuke collectie en teveel om uit te kiezen. Ook goede kwaliteit. Shop erg graag bij Guts & Gusto!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lieneke, Coevorden
Gepubliceerd op 2021-10-22 19:33
Leuke kleding , snelle levering
8

Leuke kleding en vaak de volgende dag in huis

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Kimberley, Annen
Gepubliceerd op 2021-10-22 10:06
Top!!
10

Perfect voor een maatje groter L of XL. En zelfs in het buitenland binnen een week! Altijd goede klanten service ervaren. Blij mee

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lisa, Bergentheim
Gepubliceerd op 2021-10-21 23:19
Super aangename koopervaring
9

Alles perfect! Super leuke producten in perfecte kwaliteit heel mooi en verzorgd ingepakt en verstuurd Snelle levering en service!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Jolien, Brugge
Gepubliceerd op 2021-10-21 13:40
Snelle service en stylish
8

De kleding is altijd up to date. De maten zijn true to size. Vandaag besteld, morgen in huis vaak. Retourneren is heel makkelijk. Vaak leuke acties.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Eva, Enschede
Gepubliceerd op 2021-10-20 20:26
Leuke webshop en goede klantenservice
8

Leuke webshop en goede klantenservice. Je word snel geholpen als er iets. Goede oplossingen als je artikiel stuk is. Nadeel dat niet altijd alles op vooraard is en retour kosten voor jezelf zijn.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Boudien, Stiens
Gepubliceerd op 2021-10-20 13:26
Super!
8

Bestellingen zijn zó binnen. Wanneer iets niet klopt of goed is, word je erg snel geholpen en ze komen je vaak tegemoet!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Floor, Tilburg
Gepubliceerd op 2021-10-20 08:12
Geweldig zowel online als in de winkel.
10

Ik kan bij Guts altijd wel iets vinden wat precies mijn smaak is. In de winkels zijn ze super vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Maten kloppen goed en ook digitaal is de service top. Ik was iets te laat met terug sturen en na een belletje met de klantenservice kon dit toch nog geregeld worden!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Eline, Bussum
Gepubliceerd op 2021-10-19 20:56
Top!
8

Maat klopt altijd en prijs-kwaliteitverhouding is prima.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Ger, Boelenslaan
Gepubliceerd op 2021-10-18 21:59
Top!
10

Fijne site, toffe collectie en uitstekende service!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Naomi, Linne
Gepubliceerd op 2021-10-18 20:45
Fantastische kleding
9

Goede kwaliteit, snelle levering en leuke items!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Esmée Dijsselbloem, Tilburg
Gepubliceerd op 2021-10-18 20:16
Uitstekend! Telkens zeer tevreden bij online bestellingen
10

Altijd leuke outfits en kledij, eenvoudig online te bestellen en retourneren (indien nodig). Steeds zeer klantvriendelijk en superfijne service. Kortom, TOP!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Shana Van der Sanden, Kalmthout
Gepubliceerd op 2021-10-17 22:30
Supertoffe collectie!
10

Bij Guts & gusto vind ik altijd wel een leuke outfit! Gewoonweg top!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Emmy, Balegem
Gepubliceerd op 2021-10-17 20:14
Snelle service en prima kwaliteit
9

Ik bestel al meerdere jaren bij Guts&Gusto en ben steeds erg tevreden over de snelle levering, het mooi ingepakte pakketje en kwaliteit van de kleding. De maten zijn ook erg betrouwbaar.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Yentl, Oudegem
Gepubliceerd op 2021-10-17 11:24
Mooie unieke kleding
8

Leuke kleding van goede kwaliteit. Ik ben vooral fan van hun truien! Lekker warm en niet in andere winkels verkrijgbaar! Snelle verzending en leuk ingepakt.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Naomi, Lent
Gepubliceerd op 2021-10-16 07:45
Wat een service
10

Ik ben enorm tevreden. Ten eerste snelle service maar ook enorm klantvriendelijk. Had een item met schade en ze denken zo fijn mee en zoeken de passende oplossing.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lous, Zaltbommel
Gepubliceerd op 2021-10-15 19:22
Fantastisch!
10

Elke keer dat ik bij Guts&Gusto shop worden mijn verwachtingen ingelost. De pakketjes worden snel geleverd en alles is steeds perfect in orde.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Margaux, België
Gepubliceerd op 2021-10-15 11:00
Een ervaring waardoor ik mijn geld wil uitgeven.
9

Hele gebruiksvriendelijke website met leuke artikelen. Foto’s van de modellen zijn waarheidsgetrouw.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lorraine, Ede
Gepubliceerd op 2021-10-14 20:23
Leuke winkel!
10

Ontzettend leuke kleren! Helemaal mijn stijl. De maten vallen wat groot uit. Ik zelf bestel voortaan een kledingmaat kleiner dan dat ik normaal doe. De onesize-producten vallen groter uit dan ik had verwacht: M of L. Gunstig als je net als ik iets langer bent dan gemiddeld. Het retourneren ging prima, goed op de hoogte gehouden en geld netjes teruggestort. Enige puntje, je moet wel het retourlabel zelf printen. Ook netjes dat het verpakkingsmateriaal met name uit karton/papier bestaat in plaats van plastic.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Marijke, Nijmegen
Gepubliceerd op 2021-10-14 09:27
Super snelle levering en mooie kleding!
10

Ik bestel altijd online en de volgende dag wordt het dan al geleverd. Leuke kleding, waar ik veel complimenten over krijg!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Marlijn, Haarlem
Gepubliceerd op 2021-10-12 20:40
I love Guts&Gusto!
10

I love Guts&Gusto, alleen de webshop is al zeer verslavend. Leuke items en snel geleverd! :-)

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Jerney, Hoogezand
Gepubliceerd op 2021-10-11 20:34
Hele mooie kleding en goede service.
8

Ik bestel met name online. Werkt super goed, mooie kleding, site werkt goed, foto's zijn heel duidelijk en kleuren etc komen overeen in het echt. Via mail kun je je retour of ruilingen doorgeven waarna je je pakbon krijgt.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Marleen, Haarlem
Gepubliceerd op 2021-10-11 20:33
Leuke kleding, persoonlijk en super snel!
10

Ik bestel graag mijn kleding bij Guts! De maat klopt en past altijd. De kleding is leuk en van goede kwaliteit. De levering is super super super snel en er zit altijd een persoonlijk kaartje bij. Ik kijk elke keer weer enorm uit naar de komst van het pakketje van Guts. Het is dat mijn kledingkamer voller dan vol is anders zou ik hier elke dag bestellen!!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Monique , Tilburg
Gepubliceerd op 2021-10-10 20:30