Reviews, meningen en ervaringen

We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

Totale score 9.2
Zalig shoppen
10

De mails die je ontvangt zijn gericht en informatief, ook geen overdaad aan mails in je inbox. Mobiele site is heel gemakkelijk in gebruik, je kan makkelijk filteren, heen en terug gaan van menu naar artikel. De pakjes zijn mooi verzorgd ingepakt met een leuk gepersonaliseerd detail. Tot nu toe was alles van uitstekende kwaliteit en kreeg ik al veel complimenten over de aangekochte kledij, oorbellen en kussen.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Sare Vyncke, Gent
Gepubliceerd op 2022-05-20 21:22
Prachtige kleding, goede service
10

Prachtige kleding, goede service

Zou je ons aanbevelen?
Ja

M, Leeuwarden
Gepubliceerd op 2022-05-20 20:24
mooie kleding
10

mooie kleding, zit altijd goed

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Tamara Hazelhorst, hoge hexel
Gepubliceerd op 2022-05-19 21:45
Toffe items, prima prijs & snelle levering
8

Jullie hebben altijd leuke items. Van kleding tot schoenen en accessoires. Daarnaast zijn de prijzen ook prima (niet overdreven duur), is de levering snel en retourneren prima te doen.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Rowena, Hoogerheide
Gepubliceerd op 2022-05-19 20:31
Fantastische winkel!
9

Ze verkopen er erg leuke kleding, hebben leuke acties, het verzenden is super en altijd leuk verpakt. Het retourneren gaat trouwens ook goed! En de service is ook erg netjes en je krijgt een snelle reactie!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lianne, Dieren
Gepubliceerd op 2022-05-18 21:21
Goede kwaliteit en service
9

Bestellingen van GutsGusto zijn van goede kwaliteit en de bezorg service is ook snel.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Mirjam, Leiderdorp
Gepubliceerd op 2022-05-18 21:16
Veel leuke kleding!
8

Klantenservice reageert heel snel!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Dominiek, Nijmegen
Gepubliceerd op 2022-05-18 19:17
Veel leuke kleding!
8

Klantenservice reageert heel snel!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Dominiek, Nijmegen
Gepubliceerd op 2022-05-18 19:17
Super kleding met persoonlijke noot geleverd
9

Leuke, diverse kleding. Ruim opgezette winkels en duidelijke website. Wanneer kleding online besteld wordt het altijd met een persoonlijke touch naar je toegestuurd.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Maud, Venray
Gepubliceerd op 2022-05-17 06:53
Heel mooi
8

Hele mooie kleren. Onderscheidend tov andere shops. Snelle klantenservice, maar je moet zelf wel alert zijn niet afgewimpeld te worden met een “quick fix” als je een probleem met een item hebt.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Marleen, Groningen
Gepubliceerd op 2022-05-15 20:41
Goede service en mooie kleding
10

Mooie kleding. Snelle levering en fijn dat je achteraf kunt betalen. En een fijne service zowel online als in de winkel!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Esmee, Meppel
Gepubliceerd op 2022-05-13 10:29
Mooie kleding en supersnelle bezorging
10

Gevaarlijk dat ik Guts & Gusto heb ontdekt, want ze hebben té veel leuke kleding + bezorging is supersnel en professioneel

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Nadine, Utrecht
Gepubliceerd op 2022-05-12 20:54
Fijne service en altijd leuke collecties!
9

Altijd fijn online shoppen bij Guts!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Demi, Nijverdal
Gepubliceerd op 2022-05-12 20:18
Super leuke moderne kledij!
10

Alle stuks zijn van goede kwaliteit en steeds modern/hip.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Elien, Belgie
Gepubliceerd op 2022-05-12 20:13
Helemaal top!
10

Hele fijne webshop. Snelle levering en goede service! Echt top..!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Linda, Beverwijk
Gepubliceerd op 2022-05-12 10:19
Hele goede ervaring met goede service
8

Je krijgt het pakketje de volgende dag al in huis. Ook is het fijn dat je met afterpay kunt betalen. Als je een mail stuurt krijg je snel antwoord

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Rosalie, Nijverdal
Gepubliceerd op 2022-05-11 20:28
Positief
9

De jumpsuits van guts gusto zijn werkelijk een uitkomst tijdens mijn zwangerschap, ik krijg veel complimenten!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Mies, Amsterdam
Gepubliceerd op 2022-05-11 16:49
Super
10

Ik heb inmiddels al veel gekocht of besteld! De prijs kwaliteit verhouding is goed. De pasvorm van de jurkjes die ik heb is ook goed. Alles is volgens de laatste mode en toch ook onderscheidend van andere winkels geen eenhapsworst. Ik krijg ook regelmatig complimenten over wat ik aan heb. Bestellingen zijn er snel en ook makkelijk te retourneren indien nodig.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Monique, Zoetermeer
Gepubliceerd op 2022-05-11 10:39
Super leuke betaalbare kleding
8

Ik voel me steeds weer goed in mijn vel met jullie kleding!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Jynthe , Turnhout
Gepubliceerd op 2022-05-10 21:43
Uitstekend!
10

Guts&Gusto zijn erg klantvriendelijk. Ik had laatst een item die ik graag wilde bestellen, maar het was in de webshop uitverkocht. Toen hebben jullie het item voor mij achtergehouden in de winkel en kon ik het item de volgende dag ophalen! Ik was zo blij! Bedankt voor de goede service!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Sanne, Alkmaar
Gepubliceerd op 2022-05-10 20:45
Altijd hele snelle levering en het zit altijd als gegoten!
8

Dus ik ben blij dat ik jullie ontdekt heb!.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Jeanette, Schiedam
Gepubliceerd op 2022-05-10 10:33
Mega goede kwaliteit en fijne klantenservice
10

Leuke kleding van goede kwaliteit

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lindsay, Zevenaar
Gepubliceerd op 2022-05-08 23:04
Fijne overzichtelijke webshop!
10

Snelle verzending.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Irma, Eindhoven
Gepubliceerd op 2022-05-08 21:44
Super 6+
10

Ze hebben er super leuke items voor een mooie prijs en kwaliteit. Ik koop al jaren items bij Guts&Gusto. Ook als je het online besteld krijg je het netjes ingepakt thuis binnen en ook retouren is geen probleem.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Simone van Appeldoorn , Veenendaal
Gepubliceerd op 2022-05-07 19:37
Snelle levering en zit altijd goed.
8

Overzichtelijke website, en ruim opgezette winkels. Leuke ontwerpen en snelle levering. Enig puntje is dat je moet mailen voor retourneren.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Judith, Jirnsum
Gepubliceerd op 2022-05-07 13:35