Jouw shopping bag

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

    Reviews, meningen en ervaringen

    We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

    Totale Score
    9.1

    Elke bestelling is als een cadeautje

    10

    Ik bestel al bij Guts en Gusto sinds ze nog niet zo bekend waren en ben erg trots hoe ver ze nu al zijn gekomen! En ik weet zeker dat ze nog veel groter worden! Wat een top service!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Naomi Indy, Rucphen
    Gepubliceerd op: 03/07/2020 15:18

    Duidelijke site leuke kleding snelle reactie op mails

    10

    Levering is altijd snel en als ik iets wil retourneren word ik altijd goed geholpen. Leuke kleding

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Kim, Amsterdam
    Gepubliceerd op: 02/07/2020 21:42

    Super leuke kleding en nette/ snelle berzorging

    10

    Ik koop regelmatig bij guts an gusto. Ook schrijf ik mij regelmatig in voor items die niet meer in mijn maat aanwezig zijn, dan krijg ik altijd netjes bericht als het item wel weer beschikbaar is in mij maat.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Tara, Spijkenisse
    Gepubliceerd op: 02/07/2020 20:33

    Heel vaak leuke nieuwe collecties

    8

    Ik vind dat er vaak een nieuwe collectie wordt uitgebracht. Ook vind ik het fijn dat er vaak sale acties zijn.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Michelle Heuvel, Mariahout
    Gepubliceerd op: 02/07/2020 16:29

    Mijn ervaringen met guts&gusto zijn uitstekend.

    9

    De website is makkelijk in gebruik, bestellen gaat snel en makkelijk. Levering is super snel. De producten zijn van goede kwaliteit. Voor retour zendingen word je snel en goed geholpen. Alleen jammer dat je producten niet gratis kan retourneren.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Manon, Amersfoort
    Gepubliceerd op: 02/07/2020 11:42

    Jullie hebben geweldige kleren! Ik vind de style echt top & jullie zijn klantvriendelijk!

    9

    Ik heb fijne ervaringen met jullie. De kleren zijn van goede kwaliteit. Al had ik laatst een panty binnen gekregen en dat was een andere dan ik had gekocht. Wil geen zeikerige klant zijn, maar hier zou ik wel goed op blijven letten. Voor de rest ben ik erg tevreden!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Elise, UGchelen
    Gepubliceerd op: 02/07/2020 09:28

    Leuke shop met snelle service!

    9

    Trendy kleding worden snel geleverd en ook omruilingen verlopen vlot.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Nele, Kortenberg
    Gepubliceerd op: 01/07/2020 21:22

    Top

    10

    Vriendelijke, snelle service.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Veerle, Utrecht
    Gepubliceerd op: 30/06/2020 20:57

    Leuke webshop!

    8

    Leuke kleding, snelle verzending, goede klantenservice.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    J.M., Wijk bij Duurstede
    Gepubliceerd op: 30/06/2020 20:53

    Geweldige kleding en super klantenservice.

    9

    Kleding van Guts en Gusto heeft een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Het is niet de goedkoopste fashion, ook zeker niet de duurste, en de kwaliteit is altijd goed. Mocht er toch iets niet goed zijn (een hak die afbreekt bijvoorbeeld), staat de klantenservice meteen voor je klaar om dit goed op te lossen. Verder is de site met alle filters erg prettig en is het leuk dat de collectie zoveel wisselt en dat ze outfitinspiratie posten op social media.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Chantal, Enschede
    Gepubliceerd op: 30/06/2020 20:47

    Fijne webshop, snelle levering en goede service

    8

    Ik heb al een aantal jaren (sinds 2016) goede ervaringen met guts&gusto. De levering is snel, het komt in een leuk pakketje en ze hebben veel verschillende stijlen kleding. Ik vind het fijn dat de kleding vaak wel net iets anders is dan wat er normaliter in de winkelstraten hangt. Zo draag je niet zomaar ineens hetzelfde als je buurvrouw ;).

    Het is jammer dat er tegenwoordig best vaak het een en ander uitverkocht is.

    Meestal is de kwaliteit van de kleding wel goed. In sommige gevallen gaat de kleding of gaan de schoenen niet zo heel lang mee. Dan verslijt het bijvoorbeeld, of verdwijnt de kleur na een aantal wasbeurten/na een aantal weken.

    Ik zou het zelf prettig vinden om te kunnen lezen in de beschrijving "hoe het valt" (groot, lang, kort, wijd bijv.)

    Het terugsturen van een artikel kost namelijk wel altijd geld (rond de €5,-).

    Mijn overall mening van deze webshop is goed, ik bestel hier regelmatig en ben erg tevreden!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Laurine, Leiden
    Gepubliceerd op: 30/06/2020 19:49

    Top webshop

    10

    Gutsgusto is toch wel mijn lievelingswinkel! Ik bestel graag bij jullie. Altijd vriendelijk personeel en snelle reacties als er vragen zijn. De bestelling wordt snel geleverd en de winkels zien er superleuk uit.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Berthe, Zeist
    Gepubliceerd op: 30/06/2020 19:24

    Top

    10

    Goede service en leuke winkel

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Simone, Groningen
    Gepubliceerd op: 30/06/2020 11:04

    Altijd blij met een pakje van guts&gusto

    8

    Ik koop veel kleren bij guts en gusto. Ik ben er blij mee dat alles valt hoe het moet vallen en dat de foto’s op waarheid gebaseerd zijn. Had alleen een keer een broek waarbij de knoop niet goed vast zat en meteen er kwam. Maar voor de rest altijd heel te Berden met de kwaliteit.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sylvana, Millingen
    Gepubliceerd op: 29/06/2020 22:27

    Top kwaliteit en service

    9

    De kwaliteit van Guts & Gutso is altijd goed. Ook is de klantenservice echt top. Mocht er toch iets mis zijn reageren ze vrijwel direct en komen altijd met een passende oplossing.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Jette, Denekamp
    Gepubliceerd op: 29/06/2020 20:05

    Mooie kleding en super klantvriendelijk

    9

    Ik heb tot nu toe nog maar 1 probleem gehad met mijn bestelling en dat werd super goed opgepakt op zeer vriendelijke wijze. Leuke kleding waar je veel complimentjes van krijgt!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Ying, Elsloo
    Gepubliceerd op: 29/06/2020 17:08

    Net even iets anders

    10

    Kleding wat net even iets anders is. Leuk om naar de winkel te gaan. De medewerkers zijn vrolijk en geven een goede service. Online is het shoppen ook fijn. De producten zijn goed weergegeven en het is makkelijk om te bestellen. Een van mijn favoriete shops!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Liek, Utrecht
    Gepubliceerd op: 28/06/2020 22:19

    Leuke kleedjes die altijd goed zitten

    8

    Leuke kleedjes die altijd goed zitten.
    Zeer snel bezorgd.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Laura Notaerts, Schepdaal
    Gepubliceerd op: 28/06/2020 20:16

    Er wordt met je mee gedacht.

    10

    Mijn eerste keer shoppen bij Guts had ik kort na elkaar 2 dingen besteld. Vervolgens kreeg ik van hen bericht dat ik 1 keer verzendkosten terug gestort zou krijgen en ze de pakketten gingen combineren.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lisa, Barneveld
    Gepubliceerd op: 27/06/2020 21:12

    Fantastisch

    10

    Super vlotte service. Top website

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Saartje De Koninck, Borsbeek
    Gepubliceerd op: 27/06/2020 20:30

    Snelle levering

    9

    Snelle levering.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Nicole, Huissen
    Gepubliceerd op: 26/06/2020 20:47

    Super trendy kledij, fantastische levering en top klantenservice

    10

    Mijn favoriete online webshop! Elke keer opnieuw heel tevreden!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sophie Speltens, Steenhuffel
    Gepubliceerd op: 26/06/2020 11:07

    Leuke collectie kleding

    10

    Prima service!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Desirée Dekker, Zierikzee
    Gepubliceerd op: 25/06/2020 19:54

    Guts gusto maakt je dag!

    9

    Goede communicatie, vrolijke, erg leuke items van een goede kwaliteit en creatief ingepakt met een leuk kaartje erbij. Gewoon weg ben ik erg positief. Guts gusto maakt je dag:)!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Esmee, Hattem
    Gepubliceerd op: 25/06/2020 13:49

    Top

    7

    Levering en verpakking helemaal super! Verbeterpuntje: te veel handelingen + kosten bij een retour

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Anne, Aagtekerke
    Gepubliceerd op: 25/06/2020 13:18
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Heb je vragen over een product of bestelling? Wij zitten iedere dag voor je klaar van 10.00 tot 22.00 uur.