Jouw winkelmandje

Je winkelmandje is nog helemaal leeg.

Je winkelmandje is nog helemaal leeg.

    Reviews, meningen en ervaringen

    We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

    Totale Score
    9.2

    Favoriete webshop!!

    10

    Mijn favoriete webshop voor kleding!

    Leukste kleding/schoenen/accessoires en snelle verzending!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Céline, Almelo
    Gepubliceerd op: 01/03/2021 11:46

    Zeer goede service, snelle bezorging met een persoonlijke boodschap.

    9

    Ik heb tot nu toe een keer iets besteld en dat is heel goed bevallen. Snelle bezorging, die ik bij een bezorgpunt kon ophalen. Heel prettig! Tevens zat er een leuke persoonlijke boodschap bij.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Ilse, Haarlem
    Gepubliceerd op: 28/02/2021 20:42

    Topservice

    10

    Goede prijs kwaliteit

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sarah, Otegem
    Gepubliceerd op: 28/02/2021 19:52

    Leuke, verrassende kleding en snelle levering

    8

    Bestelling worden snel geleverd en zijn mooi verpakt. Een cadeautje om binnen te krijgen.

    En als je toch iets wilt retouren gaat dat heel gemakkelijk.

    Fijne webshop!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Nicole, Medemblik
    Gepubliceerd op: 28/02/2021 13:34

    Zalig aanbod van kledij!

    10

    Bij Guts&Gusto is het altijd zalig om iets online te bestellen. De dag erna is het al bij je thuis en kan je dadelijk genieten van de mooie kledingstukken. Ikzelf ben heel tevreden over het aanbod dat ze aanbieden. Ben zelf niet zo voor de TU maten. Maar door de uitleg die er bij staat weet je op voorhand of het een match is voor jezelf en dat vind ik oprecht leuk aan de website.
    Krijg ook altijd veel complimentjes als ik een Guts&Gusto kledingstuk aanheb en daar doe ik het voor en om me natuurlijk zelf goed te voelen met zo een leuk setje, blouse,...

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Miriam, A
    Gepubliceerd op: 28/02/2021 10:10

    Heel blij

    8

    Altijd blij met de kleren die ik koop en snelle levering. Ook leuk dat er geregeld kortingen zijn.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Xanthe Dubois, Gooik
    Gepubliceerd op: 27/02/2021 21:50

    Leuke kleren en super service!

    8

    Super leuke kleren die vooral ook heel erg lekker zitten. Kwaliteit kan nog wel iets beter maar toen er een gaatje in mijn net geleverde jurk zat reageerde de klanten service meteen en met een goede oplossing.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Vera, Munstergeleen
    Gepubliceerd op: 27/02/2021 19:35

    Zeer goede service en leuke kleding

    10

    Ik shop graag bij Guts & Gusto, want je vindt er altijd leuke, originele kleding.

    De kwaliteit van de kleding is meestal goed. Slechts 1 keer heb ik een jurk gekocht (in 2 kleuren) waarvan de naad aan de knoopjes snel losliet (de jurken waren niet te klein, dit was bij het openen/ sluiten van de knoopjes). Volgens mij was dit een productiefout, maar de klantenservice heeft dit snel en goed opgelost.

    De snelle levering is ook een groot pluspunt.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Cassandra, Anthisnes
    Gepubliceerd op: 26/02/2021 20:58

    Hele fijne en toegankelijk winkel en webshop!

    10

    Ik slaag hier altijd met kleding aanschaffen!! En de communicatie is heel prettig.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Christa, Bathmen
    Gepubliceerd op: 25/02/2021 20:01

    Leuke kleding, super service en snelle levering!

    9

    Heel tevreden met alle kleding en hele leuke stijl!

    De berichten en verpakking is met aandacht gedaan. En de kleding wordt altijd snel geleverd.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Eva, Dordrecht
    Gepubliceerd op: 25/02/2021 19:19

    Super service en ontzettend leuke kleding en schoenen!

    10

    Dit is zo’n ontzettend leuke winkel! Eigenlijk hebben ze te veel leuke kleding en schoenen en is het altijd moeilijk kiezen. Levering is ook heel snel, zo goed als altijd de volgende dag binnen, daar word je toch blij van!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Loes, Vlaardingen
    Gepubliceerd op: 25/02/2021 13:50

    Leuke, modieuze kleding, die nog goed betaalbaar is ook.

    10

    Aantrekkelijke website met leuke kleding, online veel keuze.

    Hebben regelmatig leuke aanbiedingen of acties.

    Al meerdere dingen besteld, wordt snel verzonden en leuk verpakt.

    Ben zeker van plan om er nog meer te bestellen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Nicole Kops, Heemskerk
    Gepubliceerd op: 24/02/2021 21:35

    Service erg prettig en altijd tevreden over het product.

    10

    Wanneer ik iets besteld heb bij guts dan is de levering snel en de dames in enschede zijn behulpzaam, dit samen zorgt voor een prettige service. De bestelde items waren altijd naar tevredenheid!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Judith Morssink, HENGELO OV
    Gepubliceerd op: 24/02/2021 13:51

    Mooie kleren!!!

    10

    Goede service. Jammer van de retour/ verzendkosten

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Naciye, Deventer
    Gepubliceerd op: 24/02/2021 00:54

    Top service

    10

    Goede service als je vragen hebt. Kwalitatief goede en mooie kleren!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Leen Essers, Bree
    Gepubliceerd op: 23/02/2021 22:43

    Super tevreden met Guts&Gusto!

    10

    Ik bestel al langere tijd bij Guts & Gusto en ben super tevreden. De kwaliteit en klantenservice is top. Wanneer er een enkele keer een probleem is, word ik snel geholpen en gewerkt aan een oplossing. Super fijn!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Amy, Schijndel
    Gepubliceerd op: 23/02/2021 20:29

    Mooi kleding om aan iedereen te showen

    10

    Vorig jaar ben ik naar het buitenland verhuisd. Wat zei ik : 'Ow wat zal ik Gutsie missen'. Maar ja dan bestel ik toch gewoon vanuit hier! Nu wacht ik ook nog op een pakketje, en wat kan ik daar blij van worden. Super kwaliteit, mooi en complimenten als ik het draag, zelfs hier in het buitenland! Blijf het zeker dragen!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Nathalie, Maynooth
    Gepubliceerd op: 23/02/2021 19:34

    Super leuke kleding

    9

    Super leuke kleding en snel in huis! Ik shop hier graag!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Anne, Alkmaar
    Gepubliceerd op: 23/02/2021 19:18

    Heel fijne webshop en service!

    9

    De webshop is heel duidelijk en overzichtelijk. Mails worden altijd snel en vriendelijk beantwoord! Ik raad het vaak aan bij vriendinnen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Noor, Izegem
    Gepubliceerd op: 22/02/2021 20:26

    Leuke kleding en goeie maten

    10

    En tevens een snelle levering. Ik raad deze winkel zeker aan!!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    AnneLoes, Groningen
    Gepubliceerd op: 22/02/2021 18:57

    Leuk en gemakkelijk kleren bestellen!

    10

    Het bestellen gaat zo gemakkelijk! Medewerker(s) via mail zijn altijd vriendelijk en antwoorden heel snel op vragen of retouraanvragen.
    Naast de mooie comfy kleren, ook heel toffe items voor in huis.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Laurien, Steenhuize (België)
    Gepubliceerd op: 22/02/2021 14:36

    Snelle levering, mooie kleren

    10

    De levering is fantastisch en de kleren zitten altijd zo netjes verpakt. Zalig om uit te pakken! De kleren zitten vaak goed bij mij, de maten vallen soms wel iets kleiner uit. Ik zou het fantastisch vinden moesten ze hun gamma uitbreiden naar de Plussize vrouwen, waar je standaard een XL kan kopen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Illeke, Gent
    Gepubliceerd op: 22/02/2021 14:33

    Aanbod altijd up-to-date en fijne kwaliteit kleding

    8

    Goede service, fijne prijs-kwaliteit verhouding en een collectie die constant vernieuwd en aangevuld wordt met mooie en fijne items. Het enige kleine punt van verbetering dat ik zou noemen is het retourneren van kleding, het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld al standaard een retourlabel bij zit (zoals andere ketens als Zalando/H&M dat bijvoorbeeld ook doen). Maar voor de rest echt super tevreden over Guts&Gusto en ik shop er graag (al is het tot nu alleen nog maar online geweest, ik kom ook graag een keer langs in jullie winkels!).

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Aniek, Kronenberg
    Gepubliceerd op: 22/02/2021 09:20

    Geweldig

    8

    Fijne kleding met een fijne en snelle service

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Truus, Haarlem
    Gepubliceerd op: 21/02/2021 08:20

    Leuke kleding en hele goede service!

    10

    Altijd hele goede service als ik iets bestel bij Guts & Gusto! Je pakket is snel geleverd en de kwaliteit van de kleding is goed!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Eva, Zeist
    Gepubliceerd op: 20/02/2021 20:32
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Heb je vragen over een product of bestelling? Wij zitten iedere dag voor je klaar van 10.00 tot 22.00 uur.