Jouw shopping bag

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

    Reviews, meningen en ervaringen

    We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

    Totale Score
    9.1

    Geweldige winkel

    9

    Goede Service snelle levering. Mooie kleding.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sharona, Sittard
    Gepubliceerd op: 18/08/2019 21:33

    Top!

    10

    Supertoffe spullen voor een heel leuke prijs!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sarah, Pelt
    Gepubliceerd op: 18/08/2019 21:19

    Goede en snelle service

    9

    Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto en ik ben erg tevreden. Mijn bestellingen zijn altijd snel geleverd en zonder problemen. Ook vindt ik de kleding die zij verkopen erg leuk!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Valerie, Zeewolde
    Gepubliceerd op: 18/08/2019 13:35

    Fantastisch

    8

    Snelle levering. Duidelijk hoe je moet retourneren. Als er iets niet klopt en je mailt, krijg je heel snel reactie. Met daarin gelijk een voorstel om het op te lossen.

    Fijne webshop!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sharon, Geldermalsen
    Gepubliceerd op: 17/08/2019 12:38

    Snelle levering en top service

    8

    Pakketje dag erna in de bus. Is je maat er niet dan gaan ze voor je kijken in andere winkels. Is er iets mis, dan helpen ze je.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Caroline, Rotterdam
    Gepubliceerd op: 16/08/2019 23:19

    Goede service, leuke kleding maar niet altijd goede kwaliteit en de maten zjjn ook niet constant.

    6

    Ik vind Guts & Gusto een leuk assortiment hebben, alleen is het jammer dat de kwaliteit erg tegen kan vallen. Vooral broeken zijn snel kapot of al kapot bij aankomst. Ik heb een keer een broek een keer aangehad en toen zat er een gat in, vervolgens bleek dat de hele naad fout was en moest ik hem helemaal opnieuw laten zetten. De maten vallen bij elk product anders, wat zonde is van de verzend- en retourkosten. Zo heb ik van een broek maat S, de ander maat M en van een andere broek heb ik S besteld en geretourneerd en moest ik M ook retourneren omdat de broek alsnog veel te klein was. Daarbij komt natuurlijk meteen kijken dat verzenden en retourneren duur is in vergelijking met andere winkels. Maar de service is snel en vriendelijk, dus dat is erg fijn.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Dante, Boskoop
    Gepubliceerd op: 16/08/2019 22:02

    Leuke kleding, vaak nieuwe dingen

    7

    GutsGusto heeft leuke kleding. Leuke printjes, mooie kleuren en mooie prijzen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Ingrid, Utrecht
    Gepubliceerd op: 16/08/2019 18:05

    Mega leuke kleding en service!

    8

    De kleding is altijd van topkwaliteit, en de foto’s geven echt een goed beeld weer van hoe de kleding is ! De maten kloppen ook , enkel zou ik de lengte van de modellen er ook bijzetten ! Kan je gemakkelijker zien of de lengte van de kleding ook bij jezelf zou passen ! Voor de rest is alles echt top , ik blijf hier zeker bestellen !

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Hanne, Kalmthout
    Gepubliceerd op: 16/08/2019 09:41

    Snel en correct

    8

    Jammer is alleen dat er geen afterpay en de verzendkosten

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marlies, Wassenaar
    Gepubliceerd op: 15/08/2019 20:17

    Goed!

    10

    Goed!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Julia, Den Hoorn
    Gepubliceerd op: 15/08/2019 20:16

    Shop plezier

    8

    Iedere keer weer een feestje op te shoppen, genoeg keus, persoonlijk mail contact als er iets is, snelle bezorgservice en vooral hele leuke kleren om uit te kiezen!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Eveline van Rosm, Oosterhout nb
    Gepubliceerd op: 15/08/2019 09:09

    Super

    10

    Ik heb al een aantal bestellingen gedaan via de webshop en kan hier alleen maar positieve dingen over zeggen! Altijd op tijd, leuk ingepakt en super mooie spullen!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sarah Mathews, Steendorp
    Gepubliceerd op: 14/08/2019 19:26

    Super leuke kleding en gezellig personeel!

    10

    Vandaag een super leuk jasje gekocht in Eindhoven ben er heel blij mee! Hele leuke winkel en het personeel was heel aardig en gezellig! Ik ben echt in love met de kleding van Guts en gusto😍
    Nu al weer zin om weer te gaan shoppen!
    Liefs

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Pien, Vessem
    Gepubliceerd op: 13/08/2019 23:19

    Mega verpakking!! ☀️

    10

    Super leuke verpakking, snelle levering, goede klantenservice en hele leuke artikelen!

    Jammer dat de broeken vaak te klein zijn voor maatje 44 billen 😂

    Liefs!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Demi, Huizen
    Gepubliceerd op: 13/08/2019 22:03

    Leuke kleding in de buurt te koop

    8

    In de buurt erg leuke kleding te koop. Soms prijs kwaliteit iets minder maar vind dit vergeleken met aantal jaar geleden echt super vooruit gegaan.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Loes, Enschede
    Gepubliceerd op: 13/08/2019 20:08

    Leuke kleren, kwaliteit soms minder!

    6

    Leuke kleren en leuke stijl, maar de kleren gaan soms snel stuk of krimpen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Rosa, Tilburg
    Gepubliceerd op: 13/08/2019 13:06

    Snelle bezorging & leuke pakjes!

    10

    Hippe kwalitatieve kledij.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Febe Moerman, Zulte
    Gepubliceerd op: 12/08/2019 19:18

    Mooie jurken

    10

    Goede website met heel mooie kleding. Spijtig v transportkosten voor belgie

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Annick, Kasterlee
    Gepubliceerd op: 12/08/2019 13:03

    Super leuke kleding

    10

    Super fijn! Leuk personeel. Je wordt goed geholpen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sharon Waasdorp, Den Haag
    Gepubliceerd op: 12/08/2019 11:05

    Goede service en echt leuke jurkjes!

    8

    Snelle levering van te leuke jurkjes. De spulletjes zijn echt met aandacht ingepakt. Een heus cadeau om open te maken!

    Ook wanneer er net even iets met een artikel is, krijg je persoonlijke service en een goede oplossing geboden!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Chantal, Wijk bij Duurstede
    Gepubliceerd op: 11/08/2019 23:27

    Super!

    9

    Altijd iets leuks te vinden, super snel verzonden! Het krijgen van een pakketje is een waar cadeautje door de te leuke verpakkingen

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Olivia, Maastricht
    Gepubliceerd op: 11/08/2019 22:27

    Zeer goed

    8

    Hele mooie kleren, snelle en efficiënte levering, goede service, enkel jammer dat verzending niet sowieso gratis is (doordat verschillende artikelen soms snel uitverkocht zijn, moet je soms aparte bestellingen doen en dan zit je niet steeds aan het minimumbedrag)

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Irine, Decru
    Gepubliceerd op: 10/08/2019 20:01

    Super leuke kleding en bij een probleem wordt er snel gereageerd en goed geholpen!

    10

    Ik vind dat jullie super leuke kleding hebben met goede kwaliteit. Ook een super fijne klantenservice die snel reageert. Super!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Evi, Zeist
    Gepubliceerd op: 10/08/2019 19:27

    Mooie kleding voor goede prijs!

    7

    Ik heb deze zomer veel kleding gekocht bij Guts en Gusto. Ik ben er erg tevreden over. Wel zijn veel jurkjes erg warm door de soort stof die gebruikt wordt. Bij een aantal jurkjes heb ik ook vaak draadjes die los gaan zitten.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sophie, Nijmegen
    Gepubliceerd op: 09/08/2019 20:34

    Enorm veel leuke keuze aan goede kwaliteit kleding

    8

    Meer dan tevreden, altijd even binnenlopen als ik in utrecht ben.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Femke, Nieuwegein
    Gepubliceerd op: 09/08/2019 09:29
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Heb je vragen over een product of bestelling? Wij zitten iedere dag voor je klaar van 10.00 tot 22.00 uur.