Jouw winkelmandje

Je winkelmandje is nog helemaal leeg.

Je winkelmandje is nog helemaal leeg.

    Reviews, meningen en ervaringen

    We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

    Totale Score
    9.2

    Echt helemaal super!!

    10

    Bestelling gaat makkelijk, retour is simpel en nooit problemen gehad. Ze leveren heel snel en verpakken met minder plastic en dat vind ik ook geweldig!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Inge, Zwolle
    Gepubliceerd op: 10/05/2021 19:20

    Altijd goed verpakt en leuk

    8

    Artiklen zijn goed en het wordt heel mooi ingepakt

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Kayleigh, De Bilt
    Gepubliceerd op: 09/05/2021 20:40

    Supervlotte en correcte service

    9

    Ik shop enorm graag bij jullie. De kleren worden steeds binnen 24 uur geleverd. Als er een probleem is, zijn jullie vlot bereikbaar en word ik zeer vriendelijk geholpen! Het enige puntje dat misschien wat verbeterd kan worden, is uitleggen of een kledingstuk groot uitvalt of niet. Zo is het makkelijker als klant om een maat te kiezen online.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Tatiana, Bredene
    Gepubliceerd op: 09/05/2021 08:54

    Geweldige jurkjes:)

    10

    Hele leuke style, elke keer weer wat anders maar zo mooi

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Geerte, Ede
    Gepubliceerd op: 09/05/2021 02:03

    Top kleren, top sfeer, top service

    10

    De kleren zijn van goede kwaliteit je kan online op een makkelijke manier bestellen en in de winkels is een leuke sfeer. Als er iets is wordt je altijd goed geholpen

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Vera, Baexem
    Gepubliceerd op: 08/05/2021 20:36

    Geweldig!

    10

    Mooie winkels, leuk personeel en hele toffe kleding!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Celine, Hengelo
    Gepubliceerd op: 08/05/2021 19:16

    Super leuke kleding, goede service!

    10

    Guts & Gusto heeft super leuke kleding van goede kwaliteit. De bestelling is altijd snel in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Kortom, goede service!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Roos, Deventer
    Gepubliceerd op: 07/05/2021 20:25

    Geweldige winkel!

    9

    Ik ben sinds mijn eerste aankoop bij Guts&Gusto compleet om. Wat een stijlvolle kleding voor mooie prijzen!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Iris, Andel
    Gepubliceerd op: 07/05/2021 15:42

    Snelle en correcte service

    9

    Producten worden snel verzonden (België) en er wordt erg snel op e-mails geantwoord.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Talissa, Belgie
    Gepubliceerd op: 07/05/2021 08:51

    Fijn

    9

    Fijne producten

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lieke, Middelburg
    Gepubliceerd op: 06/05/2021 15:54

    Leuke kleding en prima kwaliteit

    8

    Ik heb een broek gekocht die perfect past! Erg blij mee. Daarnaast nog een setje met jurk en vest besteld. De onesize fits all maat zit mij iets te ruim (normaal xs) maar wel goede kwaliteit.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Carissa, Utrecht
    Gepubliceerd op: 05/05/2021 20:56

    Leuke kleding en schoenen

    8

    Hele leuke kleding en schoenen.
    Kleding zit geweldig en schoenen/laarzen zitten als je brede voeten heb... Super

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Brenda, Eindhoven
    Gepubliceerd op: 05/05/2021 19:25

    Altijd tevreden

    10

    Ik bestel en shop regelmatig bij de guts&gusto. De kleding is van deze tijd en goede kwaliteit.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Anne, Enschede
    Gepubliceerd op: 05/05/2021 08:14

    Leuke kleding en goede/snelle service en levering!

    10

    Leuke kleding en goede/snelle service en levering!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Inge de Bruin, Venlo
    Gepubliceerd op: 04/05/2021 22:01

    Snel en goede kwaliteit

    8

    Levering is snel, materiaal en pasvorm van goede kwaliteit

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    SE, Barendrecht
    Gepubliceerd op: 04/05/2021 20:48

    Geweldig!

    10

    Leuke kleding, goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige klantenservice, er wordt snel en adequaat gereageerd.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Jutta, Doetinchem
    Gepubliceerd op: 04/05/2021 20:34

    Snel, leuk ingepakt (zonder te vragen) en goed produkt

    10

    De volgende dag in huis en nog leuk ingepakt ook met een persoonlijk note, waar halen jullie de tijd vandaan. Een OTTO doet er gewoon 7 weken over en die bestaan toch echt al een hele tijd. Top!!! Nu meer in jullie collectie en dan kom ik zeker vaker terug.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Bianca, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Gepubliceerd op: 04/05/2021 18:47

    Incredible

    10

    I have had nothing but amazing products and a great experience with them. My products arrive very quickly and in great shape, I will continue to purchase from them many more times

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Luisa Fernanda garcia, Arnhem
    Gepubliceerd op: 03/05/2021 21:20

    Superleuke, kwalitatief goede kleding met supersnelle levering

    10

    Zowel in de winkels als online wordt je goed geholpen, als je online besteld is het superleuk uitpakken, persoonlijk geadresseerd en altijd leuke stickers erbij.
    In de winkels kun je de pasvorm beter inschatten vind ik. Winkels zijn gezellig ingericht met super vriendelijk personeel!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Tessa, Arnhem
    Gepubliceerd op: 03/05/2021 20:49

    Leuke kleding, fijne winkel

    8

    Bij Guts en Gusto vind je leuke, hippe kleding voor een betaalbare prijs. De kleding is van een goede kwaliteit en wanneer er iets mis is, wordt er snel gereageerd. Sinds kort zit er ook een winkel bij mij in de buurt, waar ik afgelopen week ook geweest ben. Ook super netjes!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Saskia, Voorburg
    Gepubliceerd op: 03/05/2021 20:20

    Beste prijskwaliteit

    8

    Ik heb een aantal keer nu wat besteld. ik vond het opzicht wel wat aan de prijzige kant maar wel echt en mooie uitstraling hebben waardoor ik wel dingen wilde bestellen. Ik had eigenlijk wat dingen besteld om even te kijken maar niet heel erg met de intentie van ik ga het 100% houden. eenmaal aangekomen en gepast vond ik het echt geweldige kleren. Supermooi, goeie kwaliteit en hetzelfde als op de foto dus naar mijn mening krijg je echt waar voor je geld.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Fleur, Noordwijk
    Gepubliceerd op: 02/05/2021 21:15

    stijlvol

    7

    Snelle levering en klantvriendelijk

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Anneleen, Aartselaar
    Gepubliceerd op: 02/05/2021 00:15

    Geweldig!

    10

    Fijne webshop, kleding is altijd van goede kwaliteit.
    Leuk geprijste artikelen en fijne retourservice met een persoonlijk mailtje.

    Klantenservice reageert altijd snel!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lisa, Hillegom
    Gepubliceerd op: 01/05/2021 22:11

    Super kleding!

    7

    Ze hebben super leuke, soms wat prijzige, kleding met leuke printjes!

    Regelmatig ook leuke aanbiedingen en het wordt altijd leuk verpakt.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Noa, Rotterdam
    Gepubliceerd op: 30/04/2021 22:43
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Heb je vragen over een product of bestelling? Wij zitten iedere dag voor je klaar van 10.00 tot 22.00 uur.