Jouw shopping bag

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

    Reviews, meningen en ervaringen

    We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

    Totale Score
    9.1

    Super leuke kleding!

    10

    De kwaliteit van de kleding is echt top. Ook wordt de kleding super snel geleverd. Verder gaat het retourneren van de kleding super makkelijk en vlot. Al met al een top winkel!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Julia, Spijkenisse
    Gepubliceerd op: 29/01/2020 09:30

    Geweldig!

    10

    Geweldige kleren en passen meestal perfect!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marie, België
    Gepubliceerd op: 29/01/2020 07:55

    Super leuke outfits en lekkere service!

    9

    Zeer blij met zowel de winkels als de online web shop! In de winkel wordt je vaak goed geholpen en mocht er iets mis zijn met de kleding staan ze voor je klaar. Op de web shop is alles zo besteld en wordt vaak geleverd met een leuke kaart

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Maartje, Eindhoven
    Gepubliceerd op: 28/01/2020 21:45

    Leuke kleding met leuke prijzen

    10

    Leuke boots en jurkjes gekocht aan een zeer goede prijs! Super tevreden!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Britt, Mol
    Gepubliceerd op: 28/01/2020 15:20

    Fijne producten, snelle levering

    10

    In de winkel (Eindhoven) super fijn en vriendelijk geholpen door een medewerkster en online altijd een goede communicatie gehad mbt producten die wel/niet meer terug komen in het assortiment. Ook altijd een hele snelle levering gehad en wanneer dit even niet ging werd dit ook altijd gecommuniceerd.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Doris, Heeze
    Gepubliceerd op: 27/01/2020 23:35

    Prima

    9

    Prima

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Li, Nijmegen
    Gepubliceerd op: 27/01/2020 20:41

    Toffe webshop met trendy kledij!

    8

    Super ervaring, winkel is te ver voor mij, dus shop ik graag online.

    Leuke betaalbare stukken! Goede kwaliteit!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Kim, Ruddervoorde
    Gepubliceerd op: 26/01/2020 01:21

    Leuke kleding met vlotte service

    10

    Hele leuke collecties, veel nieuwe kleding, leuke solden!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marie, Beveren
    Gepubliceerd op: 24/01/2020 23:08

    Super snelle reactie en levering!

    8

    Aparte kleding, persoonlijke Benadering en super snelle levering. Wel jammer dat je kosten betaald voor retourneren.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marianne, Kortenhoef
    Gepubliceerd op: 24/01/2020 20:41

    Geweldig

    9

    Ik vind jullie ontzettend tof! Heel veel leuke kleding. Vind het super fijn dat je online kunt zijn dat iets 'binnenkort terug' is of 'binnenkort komt' en dat je een mailtje kunt krijgen als je wilt, zodra deze binnen is. Top service! Vind de site ook erg makkelijk/overzichtelijk en fijn. Ook erg leuke pakketjes met een leuk printje en kaartje.

    Enige tip: wat ik zelf erg prettig vind is achteraf betalen. Omdat ik niet in de buurt woon bestel ik eigenlijk altijd online. Hierdoor ben ik soms bedragen van 50-150 euro een paar dagen-weken 'kwijt'. Ik zou het daarom prettiger vinden als je achteraf kunt betalen (binnen een bepaalde termijn natuurlijk), omdat ik vaak een (groot) deel weer terug stuur. En neem aan dat ik niet de enige ben. Stiekem erg lang gewacht op een review waarbij ik dit aan kon geven!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Tess, Groenlo
    Gepubliceerd op: 24/01/2020 20:21

    Positief! Sneller reactie en snelle levering

    10

    Fijn dat ze binnen een aantal uur direct reageren.
    Als iets niet goed is, dan helpen ze je direct.
    Wat ik ook zo leuk vind, is dat er altijd liefs onder hun mail staat ivm groetjes ofzo

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Angela, Middelburg
    Gepubliceerd op: 24/01/2020 19:17

    love guts&gusto!

    10

    Als ik iets nieuws zoek kijk ik als eerste op de website van guts & gusto! De kleding is super leuk, kwalitatief goed in vergelijking met de prijs en ze hebben van alles en nog wat. Wanneer er iets niet in mijn maar of de juiste kleur is, kan ik Henrike mailen en die geeft praktisch 24/7 antwoord. Er wordt dan gekeken of het product nog ergens in de winkel is. Echt geweldige service! Het enige minpuntje vind ik dat ze geen winkel hebben in Amsterdam 😉.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    merel lommers, Heemskerk
    Gepubliceerd op: 23/01/2020 19:19

    Een winkel waar ik altijd iets moois vind

    9

    Guts&Gusto heeft een stijl die je nergens anders vindt. De foto's en modellen die ze gebruiken op de site zien er natuurlijk uit. Het enige jammere is dat ze (nog) geen winkel hebben in België.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marion, Buggenhout
    Gepubliceerd op: 23/01/2020 10:06

    Makkelijk en snel.

    9

    Het bestellen gaat altijd super gemakkelijk en de levering is altijd snel. Retourneren is zo gepiept en het geld staat ook altijd snel op je rekening. Soms vind ik dat de kwaliteit iets beter zou kunnen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lotte, Amsterdam
    Gepubliceerd op: 22/01/2020 22:55

    Superservice

    10

    Heel mooie kleding en de maten kloppen perfect. De snelle levering is een groot pluspunt en de winkels zijn heel mooi ingericht met mooi licht in de paskamers.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Joyce, Lommel
    Gepubliceerd op: 22/01/2020 20:58

    Super!

    10

    Zowel levering als producten zijn zeer goed. Ook makkelijk te retourneren wanneer het niet goed is.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Elise, Brussel
    Gepubliceerd op: 22/01/2020 19:38

    Goede kleding kwaliteit soms minder

    6

    Jullie hebben super leuke kleding, maar soms is de kwaliteit minder ik heb al een paar keer dat we wat kleine dingetjes niet goed zijn. Schoenen waar de zool niet helemaal correct is. Jurkjes zonder gaten voor de touwtjes. Blousje meld die raffelen

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marije, Vaassen
    Gepubliceerd op: 22/01/2020 13:01

    Perfect

    10

    Goede service, altijd de goede bestelling geleverd!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sanne, Kerkrade
    Gepubliceerd op: 22/01/2020 00:14

    Leuke kleding!

    10

    Erg leuke kleding, koop er regelmatig wat. Fijn dat je ook in de winkel kan retourneren. Wel jammer van de verzendkosten.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Kylie, Maarssen
    Gepubliceerd op: 21/01/2020 10:08

    Top service!

    10

    Mooie kleding, goede prijs/kwaliteit en een super service!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lenja Meeuws, Someren
    Gepubliceerd op: 20/01/2020 23:30

    Mooie, kwaliteitsvolle kledij en snelle levering!

    10

    Kwaliteitsvolle en mooie kledij, zeer tevreden! Zeer snelle levering, mijn kleding wordt altijd de dag na bestelling geleverd!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Nele, Lebbeke
    Gepubliceerd op: 20/01/2020 22:21

    Leuke collectie, goede prijzen, super snelle levering en een fijne klantenservice!

    10

    Leuke collectie, goede prijzen, super snelle levering en een fijne klantenservice!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Simone, Krimpen aan de lek
    Gepubliceerd op: 20/01/2020 20:30

    Leuke, kwaliteitsvolle kledij aan een betaalbare prijs.

    9

    Ik heb al tal van zaken bij Guts & Gusto besteld en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Wat je ziet op de foto is wat je aan de deur geleverd krijgt. Je staat nooit voor verrassingen en kan er op vertrouwen dat wat je bestelt ook degelijk is wat je ontvangt.

    De website biedt een ruim aanbod aan kledij en accessoires aan, voor ieder wat wils!
    Steeds kledij van goede kwaliteit en een betaalbare prijs.
    Ik heb er alleszins al veel complimenten op gekregen en ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben.
    En een mooi pluspuntje is natuurlijk de snelle levering, met steeds een persoonlijke boodschap bij je bestelde outfit.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Maite, Oost-Vlaanderen
    Gepubliceerd op: 20/01/2020 19:23

    Goede kwaliteit en service

    8

    Super leuke kleren!! De service is ook uitstekend

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Laura, Molenschot
    Gepubliceerd op: 20/01/2020 10:28

    Ik vervaar de site van guts en gusto als prettig.

    9

    Op de site staat duidelijk alles aangegeven. Mocht je er niet uit komen heb je via de mail al snel een reactie terug op je vraag.
    Ze hebben veel leuke kleding.

    Enige nadeel vind ik retour sturen, hierbij moet je mochten op een reactie op de mail voor je retourlabel.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marloes, Haaksbergen
    Gepubliceerd op: 20/01/2020 10:05
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Heb je vragen over een product of bestelling? Wij zitten iedere dag voor je klaar van 10.00 tot 22.00 uur.