Jouw shopping bag

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

    Reviews, meningen en ervaringen

    We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

    Totale Score
    9.1

    Mooie collecties!

    8

    Mooie kleding, duidelijke app, vlotte betaling, snelle levering, uitstekende feedback via mail!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Corintha Emmerechts, Kapelle-op-den-Bos
    Gepubliceerd op: 08/04/2020 20:57

    Uitstekend!

    10

    Altijd duidelijke en snelle service.
    Super leuke kleding, helemaal naar mijn smaak!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Anne, Harderwijk
    Gepubliceerd op: 08/04/2020 09:11

    Altijd leuke kleding en maat is altijd goed!

    10

    Fijne ervaring, bestellingen zijn snel binnen en kleding komt altijd overeen met de afbeeldingen op de website.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Valerie, Zwolle
    Gepubliceerd op: 07/04/2020 18:29

    De kleding is volledig mijn stijl.

    10

    Fijne service, leuke kleding. Ik ben heel blij met Guts en Gusto

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lenneke Barten, Lieshout
    Gepubliceerd op: 06/04/2020 11:03

    Tevreden

    9

    Altijd snelle levering.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Jessie, Lichtenvoorde
    Gepubliceerd op: 05/04/2020 19:39

    De verpakking is als het uitpakken van een cadeautje

    6

    Veel verpakkingsmateriaal, kwaliteit is matig, duur geprijsd.

    Zou je ons aanbevelen?
    Nee

    Mariette, S-Hertogenbosch
    Gepubliceerd op: 05/04/2020 19:32

    Heel leuk kledingmerk wat perfect bij mij past.

    9

    Keer op keer word ik weer verleid om iets te kopen bij jullie. De kleding past goed bij mij smaak en de manier waarop jullie de kleding presenteren zorgt ervoor dat ik echt overga tot een aankoop. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld de leuke namen die jullie aan alle kleding geven, jullie tone of voice op sociale media en goede aanbiedingen. Ik heb jullie al meerdere keren bij vriendinnen aanbevolen. Ik kende jullie eerst alleen van de webshop en door mijn goede ervaring ben ik ook eens een kijkje gaan nemen in jullie winkels. Ook een goede ervaring daar gehad met erg leuk en betrokken personeel.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Ellyne, Nijmegen
    Gepubliceerd op: 04/04/2020 21:54

    super snelle service

    9

    Kleding is altijd van goede kwaliteit en de service is uitstekend!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lene, Belgiƫ
    Gepubliceerd op: 04/04/2020 20:27

    Top site !!!!!!

    10

    2 winterjassen gekocht bij jullie.
    Super mooi, goede kwaliteit en snelle levering.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sylvia Cariati, Genk
    Gepubliceerd op: 04/04/2020 16:08

    Super mooie kleding!

    9

    Ik heb al heel vaak op deze site besteld en het is mijn favoriete winkel! šŸ˜ Altijd super leuke en mooie kleding!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Laura, Westerlo
    Gepubliceerd op: 04/04/2020 15:21

    Fijne, klantvriendelijk webshop met gave kleding

    10

    Ik koop hier geregeld kleding. Fashion en accessoires zijn mooi en van goede kwaliteit. Vragen worden door Guts en Gusto snel beantwoord en je wordt professioneel door ze geholpen (zowel in de winkels als online).

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Romy van den Boer, PIJNACKER
    Gepubliceerd op: 04/04/2020 00:47

    Super leuke kleding, kwaliteit soms iets minder

    8

    Ik koop een heel groot deel van mijn kleding bij jullie, omdat ik eigenlijk altijd kan slagen.

    Alleen de kwaliteit is soms wat minder goed, een broek die na 2 weken kapot ging, een shirt waar na 1 keer dragen een gat in zat en een jurkje waar veel losse draadjes aanhingen.

    Gelukkig is mijn ervaring ondanks dit erg positief!

    De mensen die in de winkel werken zijn ook altijd super behulpzaam, goede service.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Carlijn, Arnhem
    Gepubliceerd op: 03/04/2020 15:01

    Lovin' the guts

    9

    Super klantvriendelijk, verpakking met toffe postcards en altijd de leukste kleding

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Sandra, Boertien
    Gepubliceerd op: 02/04/2020 23:41

    Super snelle levering, zeer klantvriendelijkā€™

    9

    Ik bestel al een aantal maanden kleding bij deze website. een keer meegemaakt dat er een productiefout in zat en dit is zeer goed opgelost!
    verder ben ik altijd tevreden over de levering en de producten!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Celine, Nieuw Bergen
    Gepubliceerd op: 02/04/2020 23:19

    Super mooie en leuke kleren, soms gaan ze wel relatief snel pluizen.

    8

    Echt een superleuke winkel met leuke en originele kleren. De webwinkel werkt ook heel goed. De winkel in Utrecht is ook mooi. Soms gaan de kleren wel relatief snel pillen/pluizen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Meike, Leiden
    Gepubliceerd op: 02/04/2020 19:50

    Geweldige kwaliteit en service!

    10

    Altijd goede deals, snelle levering en de kwaliteit van de producten is zeer goed! Mijn favoriete winkel voor jurkes en laarsjes!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Quynh Tran, Groningen
    Gepubliceerd op: 02/04/2020 19:23

    Leuk en breed assortiment, met een geweldige service!

    10

    Het assortiment is altijd leuk en voor iedereen zit er wat bij, heel vaak worden er nieuwe items bijgevoegd en gaan er kledingstukken in de sale. Ook de kwaliteit van de kleding is goed. Als je de kleding vĆ³Ć³r 21.30 besteld, heb je de dag erna je bestelling al in huis! Daarnaast wordt dit altijd super leuk ingepakt, complimenten voor logistiek en het magazijn. Plus, de klantenservice is mega vlot, flexibel en je wordt goed geholpen.

    Nu nog een winkel in Amsterdam :).

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Jacinta, Amsterdam
    Gepubliceerd op: 01/04/2020 14:32

    Ik ben heel erg tevreden over jullie producten en service.

    8

    Ik vind jullie kleding altijd heel leuk en de kwaliteit is goed. Ook vind ik het top dat jullie pakketjes er altijd binnen een dag zijn en het altijd zo leuk is verpakt. Als ik toch 1 kritiekpuntje zou moeten geven dan vind ik dat sommige producten aan de dure kant zijn (zoals een topje van 45 euro).

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Maud, Utrecht
    Gepubliceerd op: 01/04/2020 12:37

    Leuke kleding van kwaliteit

    8

    Mega leuke kleding en wordt snel opgestuurd! Enige jammer is dat ik niet in de buurt woon van een winkel en dus als ik het niet pas zelf verzendkosten moet betalen. Hopelijk komt er snel een winkel in Tilburg!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Silke Karsdorp, Tilburg
    Gepubliceerd op: 01/04/2020 09:52

    Gedeldig

    10

    Super leuk pakje om uit te pakken, echt iets om Brr uit te kijke !

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Ellen, 1500 halle
    Gepubliceerd op: 31/03/2020 20:58

    Super goede service en geweldige winkel!

    9

    Ik bestel vaak online kleding en de service vind ik fantastisch. Het is snel binnen en ze maken de pakketjes altijd persoonlijk. De pakketjes worden leuk ingepakt en zo voelt het echt alsof ik een cadeautje krijg. Als ik in de winkel shop ben ik vaak in de winkel in Utrecht. Mooi pand en ik vind het heel prettig dat alles op kleur hangt, zo kun je makkelijk zoeken. Het personeel helpt je altijd goed en staan er altijd met een glimlach.

    Voor mij alleen maar goede ervaringen en hele toffe kleding!!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Esther, Utrecht
    Gepubliceerd op: 31/03/2020 14:02

    Snelle levering, top service

    10

    + De site is overzichtelijk
    + De levering is snel en heel mooi ingepakt met een leuke kaart erbij
    + De kwaliteit van de kleding is goed
    + De klantenservice is top. Snel antwoord en je wordt goed geholpen

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Ayla, Oostburg
    Gepubliceerd op: 31/03/2020 12:41

    Een heel fijne webshop

    8

    EĆ©n van mijn favoriete webshops, stiekem heb ik inmiddels mijn halve garderobe qua kleding, schoenen en accessoires hiervan. Een goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Fabienne, Amsterdam
    Gepubliceerd op: 31/03/2020 11:48

    Snelle en goeie service!

    8

    Goed!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Debora Masino, Maasmechelen
    Gepubliceerd op: 31/03/2020 08:49

    Leuke kleding, goede service

    9

    Vaker bij guts en gusto kleding besteld. Mooie en leuke kleding. Medewerkers bij klantenservice zijn vriendelijk.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Marjolein, Ijsselstein
    Gepubliceerd op: 30/03/2020 22:23
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Heb je vragen over een product of bestelling? Wij zitten iedere dag voor je klaar van 10.00 tot 22.00 uur.