Reviews, meningen en ervaringen

We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

Totale score 9.2
Mooie kleding en super klantenservice
10

Mooi merk met mooie stofjes en kleurtjes. Laatst contact gehad met de klantenservice en dat was zeer correct

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Bettina Leijstra, Drachten-Azeven
Gepubliceerd op 2023-02-05 10:02
Top service!
7

Steeds vlot en goed!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Celien, België
Gepubliceerd op 2023-02-03 11:52
Dit is echt mijn ding!
10

Bij jullie vind ik steeds wel iets. Kwaliteit en mooi!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Deborah , Sint- Joris- weert , België
Gepubliceerd op 2023-01-31 19:51
Perfect
9

Leuk verpakte dozen en hele snelle levering. Fijn contact als je iets wilt weten.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Sarah, Zeist
Gepubliceerd op 2023-01-31 19:45
Snelle levering, fijne prijsjes, mooie kwaliteit
9

Veel keus, van kleding tot accessoires tot schoenen. Altijd on trend, fijn geprijsd en goede prijs/kwaliteit. De plek voor iets betaalbaars nieuws voor elke gelegenheid

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Judith, Aalsmeer
Gepubliceerd op 2023-01-31 19:41
Heel tevreden met alles .
10

Ik heb jullie ondtekt via mijn dochter en ben nu ook fan. Zelfs met mijn maatje meer vind ik steeds wel iets leuks.. Word zéker vervolgd.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Maggy Mijs, Boom
Gepubliceerd op 2023-01-30 20:52
Altijd heel blij met de kleding
10

Meestal bestel ik mijn kleding bij Guts & Gusto online. Eigenlijk ben ik altijd tevreden met de kwaliteit en al helemaal met de service. De kleding is altijd mooi ingepakt en super snel geleverd.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lotte, Amsterdam
Gepubliceerd op 2023-01-30 20:05
Zeer betrouwbaar en goede kwaliteit
10

Een groot deel van mijn kledingkast is afkomstig van guts en gusto. Ik vind de collecties altijd erg leuk en van goede kwaliteit. Ook de bezorging is erg snel en retourneren in de winkel gaat ook makkelijk.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Wendy, Rotterdam
Gepubliceerd op 2023-01-29 20:28
Goede kwaliteit en service.
10

Goede kwaliteit producten. Snelle service. Zeer behulpzaam en goed contact. Ze denken met je mee.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Tirza Kremer, Hardenberg
Gepubliceerd op 2023-01-29 19:18
Top!
10

Ik shop graag bij Guts & Gusto, leuke items en snelle levering! Toen er iets mis was met een item werd ik meteen super vriendelijk geholpen en kreeg ik gelijk mijn geld terug in de vorm van een waardebon. Super fijn!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Julie, Tilburg
Gepubliceerd op 2023-01-29 13:28
Leuke kleding voor een goede prijs.
10

Zowel mijn dochter als ik vinden jullie kleding erg leuk. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

M van Vliet , Den Haag
Gepubliceerd op 2023-01-27 19:19
Goed
8

Leuke kleren met veel verschillende stijlen. Altijd, nette levering met een leuk hand geschreven kaartje.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lianne, Hilversum
Gepubliceerd op 2023-01-27 14:30
Top site!!! En snelle service ♥️
10

Heb al veel prachtige stuks besteld , super van kwaliteit!!! Stijlvol, ik krijg telkens heel veel complimenten xxx

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Anouk verhulst , Beveren waas
Gepubliceerd op 2023-01-26 13:53
Mooie kleding en goede service!
10

Altijd weer erg blij met mijn kleding van guts & gusto! Daarnaast ook erg tevreden over de service.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Danique Konings, Rijsbergen
Gepubliceerd op 2023-01-25 20:31
Wordt altijd fijn geholpen
9

Vriendelijke medewerkers en wordt altijd snel geholpen. Ook makkelijk om iets te retourneren als dat nodig is.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Pricilla, Rotterdam
Gepubliceerd op 2023-01-25 07:58
Goede service, leuke kleding
8

Ze zijn erg vriendelijk. Ik vind de kleding in de meeste gevallen ook heel leuk. Van mij mogen er iets minder gekke printjes, maar dat is smaak. Een petite lijn zou geweldig zijn.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Anouk Litan, Den Bosch
Gepubliceerd op 2023-01-24 20:25
Mooie kledinglijnen
8

Mooie kledinglijn met kleding voor elk moment, events en alledaags. Soms is de stof minder, scheurt snel.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Maureen Bosch, Hoef En Haag
Gepubliceerd op 2023-01-23 21:08
Mooie unieke kleding
7

Mooie kleding, snel geleverd en altijd leuk ingepakt :)

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Manouk, Gorinchem
Gepubliceerd op 2023-01-23 20:28
Super goed! Goede service en snel geleverd.
9

Veel keuze, voor elk persoon wel wat. De service is top en het retouren kan gemakkelijk! Wel een nadeel dat dit moet door een mail te sturen en er geen online retour formulier is. Altijd enthousiast voor guts&gusto!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Bernice, Winterswijk
Gepubliceerd op 2023-01-23 20:22
Heel snelle levering, heel goede kwaliteit
10

Supersnel geleverd en heel goede kwaliteit

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Jessika Chini, Dilsen
Gepubliceerd op 2023-01-22 12:36
Leuke kledij en accessoires tegen een faire prijs
9

Al regelmatig gekocht en heel tevreden van.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Ilse, België
Gepubliceerd op 2023-01-22 08:23
Erg leuke en kwalitatieve items
9

Zijn altijd erg snel met bezorgen, wat altijd ontzettend fijn is. Hebben goeie items en kwaliteit is erg goed. Personeel is erg vriendelijk en daarnaast hebben ze garantie, dus je kan altijd terug naar de winkel met eventuele problemen.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Julia de Haan, Deventer
Gepubliceerd op 2023-01-22 01:20
Fantastisch en zo leuk verpakt, het is steeds weer een kadootje ❤️
10

Super leuke kleding voor een leuke prijs en hoe je het pakketje krijgt! Echt heel leuk

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Patricia, Apeldoorn
Gepubliceerd op 2023-01-21 21:52
Prima service in alle opzichten
10

Goede service Snel Vriendelijk Fijne kleding

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Jeannette, Ruitenbeek
Gepubliceerd op 2023-01-21 21:46
Goeie service
8

Gutsgusto heeft ene goeie klanten service. Wel vind ik soms de kleding minder kwaliteit maar dat komt bijna nooit voor

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Fay, Andijk
Gepubliceerd op 2023-01-21 11:48