Reviews, meningen en ervaringen

We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

Totale score 9.2
Altijd fijn ;)
8

Altijd erg blij met mijn bestelling. Alleen wel jammer dat je retourverzendkosten moet betalen.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

R., Gorinchem
Gepubliceerd op 2022-10-04 11:42
Fantastisch
10

Een hele goede service geven ze. Ik kan er altijd fijn shoppen. Heb een keer een broek gekregen waar helaas een vlek in zat. De klantenservice een mail gestuurd. Ik kreeg wasgarantie van ze helaas toen de vlek er niet uitgekregen. Dus kreeg ik een gehele nieuwe broek op gestuurd en de oude met de vlek erin mocht ik houden voor het klussen. Nog nooit zo'n fijne service gehad van een kledingwinkel.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lisa, Schiedam
Gepubliceerd op 2022-10-03 19:25
Erg vrolijke leuke kleding
9

Fijne webshop die erg snel super leuke kleding verstuurd

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Suzanne, Woerden
Gepubliceerd op 2022-10-03 13:26
Fijne webwinkel met leuke kleding
10

Ik bestel vaker bij guts&gusto en nooit problemen gehad. Leuke kleding en snelle levering.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Desiree, Heemskerk
Gepubliceerd op 2022-10-02 20:38
Topkleding en fijne verzending!
10

Snel in huis, modieuze kleding. Vaak extra’s of korting.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Esther Hutten, Raalte
Gepubliceerd op 2022-09-30 12:37
Mooie kleding, snelle levering
10

Al meerdere malen hier besteld. Fijne kleding die net even iets anders dan anders is. Vlotte levering en netjes verpakt. Ik kan niet wachten op de wintercollectie!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Angelique , Alkmaar
Gepubliceerd op 2022-09-29 20:22
Top
10

Een van m’n favoriete als het gaat om online shoppen. Vaak nieuwe collectie en ook kleding die preggie proof is! Zeker aan aanrader!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Kirsten, Poortugaal
Gepubliceerd op 2022-09-29 11:32
Goede service en persoonlijke benadering
9

Doen wat ze beloven, levering op de aangegeven dag en tijd. Daarbij word ik vrolijk van het pakketje, alles zit mooi ingepakt en er zit altijd een leuk kaartje met een berichtje bij. Niet per se nodig misschien, maar ik vind dit erg leuk :) Retourneren is ook geen probleem, ergens logisch dat daar een klein bedrag in verzendkosten voor wordt ingehouden.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Vivian, Dordrecht
Gepubliceerd op 2022-09-29 09:10
Super leuke webshop en snelle levering
10

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd en makkelijk te retourneren

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Kaylee, Rotterdam
Gepubliceerd op 2022-09-28 10:02
Altijd goed!
10

Regelmatig bestel ik bij Guts Gusto en altijd zit er wel iets leuks tussen. Word altijd vriendelijk geholpen in de winkels zelf en zien er leuk uit.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Tiffanny, Werkendam
Gepubliceerd op 2022-09-26 08:07
Erg leuke winkel en webshop!
10

Mooie kleding, leuk verpakt en snelle levering. Goede service!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Myrthe, Enschede
Gepubliceerd op 2022-09-23 20:34
Leuke kleding voor een mooie prijs
10

Snelle levering, betrouwbaar en goede communicatie.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Melissa, Zwolle
Gepubliceerd op 2022-09-23 14:27
Mooie kleding en goede service
8

Leuke kleding en snelle levering. Er zijn wel vaak spullen niet op voorraad helaas.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Annemiek, Bergen
Gepubliceerd op 2022-09-20 21:23
Super
10

Meerdere keren besteld bij guts en gusto en elke keer komt de bestelling super snel. Daarnaast ook een enkele keer contact op genomen met de klantenservice en daar reageren ze snel en zijn ze erg behulpzaam en meedenkend. De kleding is van goede kwaliteit en super mooi.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lucy, Barendrecht
Gepubliceerd op 2022-09-19 22:11
Altijd leuke kleding!
7

Super leuke kleding. Alleen jammer dat het retourneren best veel kost.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

G, Assen
Gepubliceerd op 2022-09-19 21:26
Alles perfect!
10

Superfijne webshop. Heel snelle verzending. Klantendienst werkt supergoed en retourneren verloopt heel vlot. Aanrader!!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Stefanie , Beveren
Gepubliceerd op 2022-09-17 21:11
Mooie kleding van goede kwaliteit!
10

Al meerdere malen besteld bij deze winkel en elke keer ben ik meer dan tevreden. De service is top!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Marissa, Schregardus
Gepubliceerd op 2022-09-15 22:14
Goede service
10

Ondanks dat ik mijn bestelling te laat heb geretourneerd, mijn eigen fout, dachten ze toch met mij mee, werd de bestelling terug genomen en kreeg ik gelukkig een tegoedbon. Top!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Marijn, Nijmegen
Gepubliceerd op 2022-09-14 20:18
Perfect
9

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Roos, Beilen
Gepubliceerd op 2022-09-13 07:03
Verrassend leuk
10

Snelle levering. Pakket met een persoonlijke noot altijd leuk! Zichtbaar met zorg verpakt en verzonden. Leuke verpakking en pakkende teksten. Blij verrast door deze winkel, mijn bestelling en de manier waarop ik deze heb ontvangen.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Julie, Dordrecht
Gepubliceerd op 2022-09-12 11:12
Mooie kleding!
9

Fijne en mooie kleding! Prijs en kwaliteit staat in verhouding

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lara, Waarland
Gepubliceerd op 2022-09-09 20:19
Leuke items, goede kwaliteit
8

Altijd een origineel aanbod aan kleding, schoenen en accessoires. Tevreden over al m'n aankopen. Prima prijs kwaliteit en goede service

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Marjolein Verschuuren, Eindhoven
Gepubliceerd op 2022-09-06 22:38
Mijn favoriete winkel/webshop!
10

Bij Guts & Gusto slaag ik altijd!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Charlotte, Alphen aan den Rijn
Gepubliceerd op 2022-09-06 19:56
Lange benen hemel
10

Ik ben langer dan menig vrouw, maar alle broeken en jurken van Guts & Gusto passen mij perfect! En dan heb ik het niet eens over alle leuke kleuren en printjes die ze hebben. Ook het contact met de klantenservice was erg fijn!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Maaike van Hemerr, Gorinchem
Gepubliceerd op 2022-09-06 19:19
Erg tevreden!
10

Pakket is er supersnel. Alles mooi verpakt met een leuke kaart erbij. Klantenservice reageert ook supersnel.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Irene , Dreumel
Gepubliceerd op 2022-09-06 14:14