Jouw shopping bag

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

Je shopping bag is nog helemaal leeg.

    Reviews, meningen en ervaringen

    We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

    Totale Score
    9.1

    Super leuke kleedjes

    10

    Super mooie kleedjes die heel snel geleverd worden, ideaal!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Jessy, Hasselt
    Gepubliceerd op: 23/09/2020 16:54

    Snelle fijne service

    9

    Paar keer online besteld, snel af te halen in de winkel en altijd de mogelijkheid om gelijk te passen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Celine, Arnhem
    Gepubliceerd op: 22/09/2020 20:44

    Hele leuke kleding in combinatie met goede service

    10

    Altijd leuke en mooie kleding op deze site. Goede kwaliteit en prettige service. Pakketjes zijn op tijd en netjes ingepakt.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Anouk Roos, 's-Gravenhage
    Gepubliceerd op: 22/09/2020 20:39

    Verrassend goed!

    10

    Ik heb goede ervaringen met Guts&Gusto tot nu toe! Erg leuk assortiment en de kwaliteit van de stoffen is ook goed (dit had ik op de een of andere manier niet verwacht, vanwege slechte ervaringen bij andere webshops). Snelle levering en en leuk verpakt! Fijn dat ieder kledingstuk er in verschillende kleuren is.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Laura, Utrecht
    Gepubliceerd op: 22/09/2020 20:29

    Snelle service

    9

    Bij bestellingen gaan Gutsgusto snel te werk. Ook leuk om de nette pakketjes te krijgen. Ik ben heel tevreden en al even een vaste klant. Doe zo verder!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Eva De Bock, Arthur Latourstraat 7
    Gepubliceerd op: 22/09/2020 09:29

    Leuke kleding voor een betaalbare prijs

    8

    Alleen online bij jullie geshopt, maar dit is goed bevallen. Mooie en leuke kleding.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Loïs, Steentjes
    Gepubliceerd op: 21/09/2020 22:21

    super

    10

    /

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Annelien, torhout
    Gepubliceerd op: 21/09/2020 21:13

    Uitstekend op elk vlak!

    10

    Al enkele keren besteld online, elke keer mijn levering de dag erna ontvangen ondanks ik in België woon. De levering is altijd perfect in orde, juiste maatjes en mooi ingepakt! Prijs kwaliteit zit je aan het juiste adres bij guts gusto.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Demi Van Tolhuysen, Nijlen
    Gepubliceerd op: 21/09/2020 19:18

    Toffe kwaliteitsvolle kleding

    10

    Vlotte levering
    Kleding zoals op de foto

    Kwaliteit

    Ik ben helemaal fan

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Stephanie, Antwerpen
    Gepubliceerd op: 20/09/2020 22:32

    Goede service!

    8

    Verzending is altijd op tijd en als ik mail dan ook dezelfde dag nog antwoord! Plus de kleding js van kwaliteit en mooi!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Laura, Antwerpen
    Gepubliceerd op: 20/09/2020 01:05

    Snelle levering

    8

    Altijd hele snelle levering en de maten en kleuren vallen altijd goed uit.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Bregje Verstegen, Best
    Gepubliceerd op: 19/09/2020 20:22

    Een cadeautje voor jezelf

    9

    Het is altijd een feestje om je bestelling van G&G binnen te krijgen. Super leuk stuk voor stuk ingepakt, met een persoonlijk boodschapje ergens op de pakjes en vaak wat stickers of een leuke kaart. Dat en natuurlijk de leuke en kwalitatieve collectie maakt dat ik heel graag mezelf af en toe trakteer op een G&G bestelling!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Chantal, Ulft
    Gepubliceerd op: 19/09/2020 19:18

    Super fijne overzichtelijke site.

    9

    Shoppen op guts&gusto is zo gemakkelijk, vooral
    Omdat ze modellen gebruiken en je weet wat je krijgt

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Celine, Venlo
    Gepubliceerd op: 19/09/2020 10:42

    Geweldig!

    10

    Behulpzaam, snelle levering en respons op vragen en gewoon super leuke kleding en andere spullen!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Anna, Nijmegen
    Gepubliceerd op: 19/09/2020 08:16

    Super!!

    10

    Elke kleedje dat ik bestelde was een voltreffee. Goede kwaliteit, perfecte pasvorm en snelle levering!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Katleen, Sint Niklaas
    Gepubliceerd op: 17/09/2020 21:21

    Positief

    9

    Reeds een paar positieve ervaringen gehad. Goeie website, super snelle levering, nog geen klachten over de kwaliteit van de kleren, verhouding prijs/kwaliteit zeker goed, terug sturen ook gemakkelijk (zeer snelle respons via e-mail)!

    Ps. Leuke kaartjes die steeds aan het pakketje hangen.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Anne, Overijse
    Gepubliceerd op: 17/09/2020 20:12

    top

    9

    leuk dat het zo een snelle levering is!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Stephanie, Beringen
    Gepubliceerd op: 17/09/2020 11:07

    Mooie unieke kleding

    8

    Passende maten en snelle verzending. Unieke printjes en materialencombinaties.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Simone, Stramproy
    Gepubliceerd op: 16/09/2020 21:37

    Super snelle bezorging

    10

    Leuke kleren, goede kwaliteit en snelle bezorging!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Lis, Amstelveen
    Gepubliceerd op: 16/09/2020 20:36

    Geweldig!

    8

    Hele goede service en super lieve mensen! Wat een aanbod aan mooie kleren! Echt top

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Emily, Antwerpen
    Gepubliceerd op: 16/09/2020 17:18

    Perfect

    10

    Zeer snelle levering

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Iris, Ninove
    Gepubliceerd op: 16/09/2020 13:53

    Snelle levering, super kleren

    10

    Snelle levering. Mijn retour werd ook zonder jou problemen verwerkt en terugbetaald.

    Prachtige kleren

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Steffie, Mechelen
    Gepubliceerd op: 15/09/2020 23:16

    Altijd correct en snelle service

    10

    Kleding van goede kwaliteit.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Nathalie, Ranst
    Gepubliceerd op: 15/09/2020 17:44

    Super leuke winkel!

    10

    Het is een super leuke winkel met fantastische kleding. Ik shop er regelmatig leuke kleding setjes.

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Noella, Zwaag
    Gepubliceerd op: 14/09/2020 20:36

    Mooie collectie, snelle levering en super vriendelijke klantenservice!

    10

    Mooie collectie, snelle levering en super vriendelijke klantenservice!

    Zou je ons aanbevelen?
    Ja

    Christine Boutsen, Antwerpen
    Gepubliceerd op: 14/09/2020 16:23
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Heb je vragen over een product of bestelling? Wij zitten iedere dag voor je klaar van 10.00 tot 22.00 uur.