Reviews, meningen en ervaringen

We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

Totale score 9.2
Kwalitatief goede kleding en snelle verzending
9

Kleding is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Ook wanneer je online besteld heb je het vaak de volgende dag in huis.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Zoe, Gemert
Gepubliceerd op 2024-05-20 07:23
Waanzinnig leuke kleding voor een goede prijs
9

Ik bestel al jaren bij Guts & Gusto en ben altijd tevreden. Ook de klantenservice is goed en de mensen in de winkels zijn vriendelijk.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Tessa, Veenendaal
Gepubliceerd op 2024-05-19 20:23
Super
10

Top

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Desiree, Helmond
Gepubliceerd op 2024-05-19 19:21
Top!
9

Leuke kleding, goede kwaliteit, snelle levering.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Desirée, Best
Gepubliceerd op 2024-05-19 19:15
Vind er vaak wat ik nodig heb
8

Leuke, ruim opgezette winkel

Zou je ons aanbevelen?
Nee

Fleur, Groningen
Gepubliceerd op 2024-05-18 20:26
Top
10

Outfits steeds top, goeie service

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Charissa Florée, Gistel
Gepubliceerd op 2024-05-18 10:14
geweldige items!
10

ontzettend leuk spul op de website en heel erg snel in huis!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Hildy, arum
Gepubliceerd op 2024-05-17 20:42
Geweldig
10

De kleding is erg leuk. Ik heb al een groot deel van jullie collectie in de kast hangen. Ook zijn de maten altijd fijn en vallen deze goed. Ik bestel regelmatig kleding en zal dit zeker blijven doen!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Jolijn, Kerkrade
Gepubliceerd op 2024-05-17 20:19
Prima
10

Snelle service en blij met de artikelen!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Hanneke, Eindhoven
Gepubliceerd op 2024-05-16 22:55
Fantastisch
10

Ik vind jullie klantenservice geweldig, altijd vriendelijk meedenkend in oplossingen. De kleding items zijn top! Kan niks veranderen

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Senne, Loon op Zand
Gepubliceerd op 2024-05-16 21:49
Altijd blij met mijn producten
8

Alleen het retourneren moet makkelijker gaan.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Madelon, Schagerbrug
Gepubliceerd op 2024-05-14 19:51
Geweldig!
10

Snelle levering is gegarandeerd! Super vriendelijke “bediening”. Bij vragen of bestelling word je meteen geholpen! Ik ben fan van de kleding.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Esther , Lint
Gepubliceerd op 2024-05-13 21:58
Super klantvriendelijk
10

De producten komen altijd razendsnel aan! Wanneer je een vraag hebt krijg je via de mail erg snel contact en een oplossing. Geen automatische antwoorden maar gewoon echt persoonlijk contact. Super! Ook wanneer een product op voorraad is krijg je gelijk een mailtje en regelmatig zijn er kortingscodes.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Tinca, Hattem
Gepubliceerd op 2024-05-12 20:38
Fijne en leuke kleding
10

Heel blij met mijn aankopen. Kleding ziet er leuk uit en is kwalitatief ook erg goed. Zou hier zeker nogmaals kopen!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lotte, Vlissingen
Gepubliceerd op 2024-05-12 19:20
Perfect
10

Broeken zijn mooi lang. Kwaliteit is prima. Maten zijn goed. Alles wordt snel geleverd. Ben erg tevreden. Min puntje is dat artikelen vaak lang uitverkocht zijn. Jammer als je een setje ergens van wilt. Wel een goed teken dat artikelen snel weer uitverkopen

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lien, Utrecht
Gepubliceerd op 2024-05-12 11:28
Top!!
10

Overzichtelijke website, snelle levering, leuk en verzorgd verpakt! Superfjjn dat je de buitenverpakking snel en zonder schaar en scheuren kunt openen! Gemakkelijke retourzending en snelle terugbetaling! Snelle reactie op vragen. Dus in één woord: TOP!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Annelies , Geldrop
Gepubliceerd op 2024-05-12 10:04
Prima
6

Kleding is prima Stof wel erg dun. Tot nu toe vooral uitverkoop geshopt Zou voor sommige items niet de volle prijs betalen, maar voor uitverkoop prima Printjes zijn leuk

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Kylie, Venlo
Gepubliceerd op 2024-05-12 00:25
Mooie mode met net wat meer wat het bijzonder en heerlijk draagbaar maakt
10

Super blij met de heerlijke lange broeken. Ook draagbaar met iets langere benen!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Renate, Emmen
Gepubliceerd op 2024-05-12 00:17
Heel fijn!
7

Snelle bezorging. Altijd leuk ingepakt.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Linda, Warmenhuizen
Gepubliceerd op 2024-05-11 21:37
Mijn favoriete winkel!
10

Ik winkel het liefste alleen maar bij Guts & Gusto! Fijne winkel, topservice en mooie producten!!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Britt, Vlaardingen
Gepubliceerd op 2024-05-10 20:48
Fijne producten!
10

Mooie kleding, goede kwaliteit en net even anders dan anders.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Anniek, Venlo
Gepubliceerd op 2024-05-09 20:53
Mooie kwaliteit
9

Mooie kwaliteit kleding, leuke printjes en gezellige kleuren. Snel verzonden, elke keer weer een feestje om het pakket uit te pakken.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Chantal, Westwoud
Gepubliceerd op 2024-05-08 21:51
Musthave collecties en snelle levering
10

De collecties zijn keer op keer prachtig! De pakketjes zijn altijd super leuk verpakt met een persoonlijke touch en kaartje. De levering is bijna altijd de dag nadien.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Rani, Beringen
Gepubliceerd op 2024-05-07 21:15
Fijne en leuke verpakkings methode en service.
8

Leuke kleding voor een redelijke prijs,

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Philou, Valkenburg
Gepubliceerd op 2024-05-07 20:43
Goede kwaliteit en service!
10

Ik koop al jaren kleren bij Guts&Gusto, en ik hebber nooit spijt van!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Hanneke , Hoevelaken
Gepubliceerd op 2024-05-07 20:27