Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.1

    Geweldig!

    10

    Ik woon zelf in België & geraak dus jammer genoeg niet in één van de winkels, maar Guts & Gusto is geweldig! Supermooie kleren, top klantenservice, supersnelle levering, ik kan er niets dan goeds over zeggen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Linde, Antwerpen
    Publié le: 23/11/2020 21:10

    Top!

    9

    Hele leuke kleding. Zit goed en erg mooi!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jeanine, Capelle aan den IJssel
    Publié le: 23/11/2020 20:24

    Helemaal fan!

    9

    Leuke kleding, mijn smaak, goeie klantenservice: snel in reactie en erg behulpzaam.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Roxanne, Baarn
    Publié le: 23/11/2020 19:33

    Altijd snel en correct

    10

    Al meerdere keren besteld. Heel tevreden van de service, altijd leuke acties, snelle levering, degelijk materiaal.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Giresse, Lokeren
    Publié le: 23/11/2020 19:30

    Goede service

    10

    Ik ben dol op guts& gusto en hun kleding, ze zijn elke week weer zo vernieuwend dat je het liefst elke week wilt bestellen. Mocht er dan toch iets niet passen of naar wens zijn, kan je het zo weer terug sturen, de service daarin is prettig. Zeker een aanrader om bij te bestellen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Michelle, Emmen
    Publié le: 23/11/2020 18:12

    Veel leuke kleding!

    8

    Super vriendelijk personeel en leuke kleding!

    Soms duurt het wat lang als iets is uitverkocht of krijg je niet altijd een melding dat iets aanwezig als je daarom vraagt.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Elena, Nijmegen
    Publié le: 23/11/2020 13:34

    Geweldige service

    10

    De site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook retourneren lukt heel vlot. Goede communicatie met Henrike! Prima service!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Laura, Welle
    Publié le: 22/11/2020 23:13

    Top zijn snel met levering en word goed geholpen!

    10

    Naar mijn ervaring goede klantenservice en snelle en verzorgde levering!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Linda, Den Haag
    Publié le: 22/11/2020 21:57

    Persoonlijke en goede service

    10

    Erg tevreden, goede ervaringen met guts&gusto

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sanne, Loppersum
    Publié le: 22/11/2020 21:50

    Fijne kleding voor een goede prijs

    10

    Snelle levering, goede kwaliteit, fijn retourbeleid

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Paula Mulder, Apeldoorn
    Publié le: 22/11/2020 20:26

    Absoluut een van mijn favoriete shops!

    8

    Erg leuke items! Altijd zeer zorgvuldig verpakt en een fijne service.

    Retourneren verloopt ook soepel. Doe dat het liefst zo min mogelijk, maar door mijn afwijkende maten moet het soms. Afmetingen op de site vermelden zou de webshop helemaal perfect maken. Hoe dan ook, ik ben fan!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Anne, Purmerend
    Publié le: 22/11/2020 19:16

    Helemaal top!

    8

    Kleding de volgende dag al in huis, van prima kwaliteit!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Britt, Wageningen
    Publié le: 22/11/2020 10:12

    Zeer snelle én goede service!

    10

    Producten zijn in werkelijkheid zoals ze omschreven en getoond zijn op de website. Als je voor 21u30 besteld, heb je het de volgende dag al in huis, zalig!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Cato, Koningshooikt
    Publié le: 21/11/2020 21:57

    top service

    8

    Goede service, goed prijs kwaliteit en goede levering

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Mandy de Jong, Sleeuwijk
    Publié le: 20/11/2020 15:00

    Onwijs snel en fijn bedrijf!

    10

    Heb bijna alleen nog maar kleding van Guts en Gusto in mijn kast hangen. Super fijne service en alleen maar leuke kleding! I like, ben groot fan van dit bedrijf! :)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marinka, Ochten
    Publié le: 19/11/2020 17:47

    Leuke kleding en goede service

    8

    Ik heb al een aantal keer iets besteld bij guts en gusto, de kleding is helemaal mijn smaak en stijl.
    Er was een keer een bij een jurkje vergeten, na een mailtje kreeg ik deze direct toegestuurd.
    Ga hier zeker nog vaker bestellen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Tessa, Vlissingen
    Publié le: 18/11/2020 21:41

    Kwaliteit!

    10

    Kwaliteit en service, een echte aanrader

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lesley, Turnhout
    Publié le: 18/11/2020 19:41

    Zalig

    8

    Ik heb dit jaar een aantal keer besteld bij Guts & Gusto en ik vind de verpakkingen altijd heel leuk. Ze zijn persoonlijk en goed verpakt.
    De kleren zitten altijd lekker!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Chelsey, Maaseik
    Publié le: 18/11/2020 11:09

    leuke kleding en snelle levering!

    10

    Super leuke hippe kleding en schoenen.
    Levering super snel!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Joyce, Alphen aan den Rijn
    Publié le: 17/11/2020 20:38

    Super!

    10

    Top kwaliteit voor een top prijs én snelle levering

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Rowy, Maastricht
    Publié le: 17/11/2020 20:23

    Super goede service!

    10

    Altijd weer blij met een pakketje van Guts and Gusto. Leveren snel en het voelt altijd persoonlijk aan.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Saar, utrecht
    Publié le: 17/11/2020 20:06

    Top service op alle vlakken

    9

    Altijd deftig en vlot geleverd en goede kwaliteit. Returnbeleid is ook erg goed duidelijk, makkelijk en efficiënt.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sofie, Lennik
    Publié le: 16/11/2020 23:57

    Super blij dat gutsgusto op mijn pad is gekomen!

    8

    Vrijwel altijd positieve ervaring, 1 kleedje was na 1 keer passen wel gescheurd aan de naad en ik weet niet of het aan mij ligt of al zo was.. wel jammer. Maar de collecties zijn super mooi, en afwisselend! Ook leuk dat er vaak een ‘maak de stijl af’ verwijzingen zijn. Af en toe wat meer kortingen mag natuurlijk wel want mijn bankrekening doet pijn als ik online shop op de website. Gewoon te veel om te kopen Oepsie. Big love voor jullie!!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Julie, Kumtich België
    Publié le: 16/11/2020 23:01

    Mooie kledij!

    7

    Ik ben helemaal weg van de stijl die ze verkopen.
    Alleen jammer dat ik niet kosteloos kan retourneren vanuit België. Dit houdt me tegen vaker een bestelling te plaatsen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Elien, België
    Publié le: 16/11/2020 20:04

    Meestal geweldig

    7

    De meeste spullen die ik bij jullie koop zijn prachtig en goede kwaliteit. Alleen kocht ik laatst een jurk en die ging heel snel kapot. Na 1x dragen al! Maar voor de rest is alles super snelle levering! Blijf zeker bestellen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Denise, Delft
    Publié le: 16/11/2020 19:30
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.