Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.1

    Mooie, hippe kleding en super service!

    10

    Leuke kleding, telkens veel nieuwe items. Ook erg tevreden over de (online) service. Snelle bezorging en gratis en gemakkelijk retourneren in de winkel.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sanne, Utrecht
    Publié le: 19/10/2019 19:44

    Fantastisch goed, en topkwaliteit met snelle service.

    7

    Wat ik bestel, krijg ik ook echt aan.
    Prijzen zijn goed voor de kledij die je krijgt, want die is namelijk van goede kwaliteit!

    Altijd al tevreden geweest van de goede service, de toffe verpakking en de ontzettend mooie collectie!

    We love your guts!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Kayleigh, Schoten
    Publié le: 19/10/2019 19:29

    Super fijne webshop met mooie kwaliteit spullen

    9

    Nooit vervelende ervaringen gehad. Netjes geleverd en mocht er iets niet naar wens zijn dan word dit altijd heel netjes opgelost!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lindsey, Moergestel
    Publié le: 19/10/2019 18:57

    Zeer tevreden, altijd goede service en kleding van kwaliteit

    10

    Leuke kleding voor betaalbare prijs. Op tijd geleverd en goed prijs kwaliteit verhouding.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Pleuni Marks, EINDHOVEN
    Publié le: 19/10/2019 11:00

    Zo goed dat ik ook een winkel in België wil

    9

    Hele leuke kleren, mooie winkels, toffe socials, handige webwinkel

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jolien, Beveren
    Publié le: 19/10/2019 09:05

    Fantastisch

    10

    Zeer leuke kleding voor een goede prijs. Snelle en goede service en een cadeautje om open te maken!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Nicole, Beesel
    Publié le: 17/10/2019 12:46

    Zeer mooie kledij en goede service!

    10

    Kledij op foto’s vs kledij in het echt zijn zeer gelijklopend. De levering verloopt zeer snel. Verder als er problemen zijn, krijgt men zeer snel een antwoord waarbij het probleem terug rechtgezet wordt.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Kelly, Dudzele
    Publié le: 17/10/2019 11:07

    Altijd een vlotte, vriendelijke en beleefde service

    10

    Steeds wanneer ik Guts&Gusto contacteer gebeurd dit via e-mail. Altijd krijg ik op dezelfde dag nog antwoord en ookal zie ik de persoon waarmee gemaild wordt niet, ik ben zeker dat ik met een glimlach geholpen wordt. Henrike en haar team proberen steeds voor alles een oplossing te vinden en de kledij wordt ontzettend snel geleverd. Het enige wat ik soms mis is de mogelijkheid om kledij in een favorietenlijst te zetten op de website.

    Veel liefs Kerenza

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    kerenza, Aalter
    Publié le: 17/10/2019 00:22

    Super leuke kleding!

    10

    Veel keuze, snelle levering, goede service en kwaliteit!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lincy, Vierlingsbeek
    Publié le: 16/10/2019 20:26

    Super producten en goede levering

    10

    Er zijn ontzettend veel mooie producten te vinden. De kwaliteit is goed. Hoe je je pakket ontvangt is echt super leuk! Het is elke keer weer alsof je een cadeautje krijgt.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Myrthe, Krimpen aan den IJssel
    Publié le: 15/10/2019 22:07

    Super goede service

    10

    Altijd leuke, nieuwe kleding en super leuke schoenen! Het allerleukste vind ik de manier waarop Guts & Gusto hun pakketjes afleveren. Super netjes én gezellig ingepakt met leuke stickers en papier! Ook vind ik de kwaliteit van de kleding heel erg fijn. Ik raad de website/winkel ook vaak aan bij vrienden en collega’s!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Loraine, Volendam
    Publié le: 15/10/2019 20:56

    Altijd tevreden met het aanbod en de service

    10

    Zoveel leuke kleding, waardoor ik soms moeilijk kan kiezen welke ik nou wil. Toen iets (snel) stuk ging, werd de reparatie vergoed dus ben zeer tevreden over de service.
    Prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marlies, Groningen
    Publié le: 15/10/2019 20:38

    Mooie kleding die goed op de site wordt gepresenteerd.

    6

    Ik bestel al enige tijd bij guts en gusto de presentatie op de site is erg goed. De kleding die wordt verkocht is super leuk! De verbeterpunten liggen bij de producten op de site die vaak snel zijn uitverkocht in de populaire maten. Ook zijn sommige producten qua kwaliteit niet altijd van hoog niveau voor de prijs die je er voor betaald.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Kristel, Haarlem
    Publié le: 15/10/2019 19:39

    Mooie kleding, goede service

    8

    Ik ben tevreden over guts en gusto. Ze hebben leuke kleding, valt nooit tegen.
    Bovendien hebben ze goede, vriendelijke service.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Floortje, Milsbeek
    Publié le: 15/10/2019 19:18

    Prachtige kledij

    10

    Ik ben heel tevreden met mijn aankopen en de stijl die jullie aanbieden! Groetjes vanuit België

    Vous nous recommandez ?
    Non

    Silke, Rotselaar
    Publié le: 14/10/2019 22:30

    Een super tevreden klant!

    9

    Ik ben altijd onwijs blij met jullie! Super leuke kleding, fijne en goede service. Ik kom altijd weer bij jullie terug om dingen te bestellen of om te kijken of er nieuwe dingen zijn binnengekomen. Soms zijn dingen een beetje prijzig maar jullie hebben vaak sale. Alsnog echt helemaal top!!!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Michelle, Bleiswijk
    Publié le: 14/10/2019 20:38

    Heel leuke collectie

    6

    Jullie kleren passen altijd heel mooi bij elkaar. Ik koop met plezier. Maar soms vind ik de kwaliteit minder. 1 broek met slangenprint was na een week al gescheurd aan de naad...

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Ella, Haacht
    Publié le: 14/10/2019 19:25

    Top!

    10

    Mooie kleding van een goede kwaliteit.
    Guts&gusto heeft een fijne klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    K, Venlo
    Publié le: 14/10/2019 19:18

    Betaalbare kleding, en hele fijne service!

    10

    Ze hebben betaalbare kleding en een hele fijne service! Zowel site en winkels zijn erg fijn en makkelijk te bezoeken.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Moniek, America
    Publié le: 14/10/2019 10:42

    Super leuke kleding, mindere kwaliteit

    6

    Super leuke kleding. De prijs die je betaalt, vind ik erg duur naar verhouding van de kwaliteit van de kleding. Vaak zit er snel een gaatje in of gaan er draadjes los.

    Des al niet te min, vind ik het wel leuk om er af en toe iets te shoppen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Eline, Houten
    Publié le: 13/10/2019 14:00

    Jammer dat er geen winkel in zwolle zit

    10

    Altijd top! Snelle levering, snelle afhandeling van retouren en natuurlijk mooie kleding!
    Wel jammer dat het soms enige tijd duurt voordat iets weer back in stock is

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Meike, Zwolle
    Publié le: 12/10/2019 21:47

    Top

    10

    Snelle levering en goede kwaliteit qua kleding

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Esther, Geurts
    Publié le: 12/10/2019 21:15

    Super ervaringen met gutsgusto!

    10

    Goede service en mooie kwaliteit kleding! Zeker aan te raden aan alle vrouwen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marije, Sleen
    Publié le: 11/10/2019 21:50

    Betaalbare kwaliteit en een snelle service

    10

    Mooie hippe kleding voor een betaalbare prijs, met een snelle levering en service van je bestelling.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Patricia, Castricum
    Publié le: 11/10/2019 07:25

    Super goed!

    9

    Goede service. Prijs kwaliteit fik in orde!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Emanuela, Beveren
    Publié le: 10/10/2019 12:16
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.