Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.1

    Leuke kleding en hele snelle levering!

    8

    Ik heb al meerdere keren hier besteld en de levering was altijd super snel! De kleding is heel leuk en sluit goed aan bij nieuwe trends.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Eline, Diemen
    Publié le: 11/12/2019 12:52

    Top

    9

    Goede services, altijd op tijd en top kwaliteit

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Emma, Stroe
    Publié le: 10/12/2019 20:27

    Leuke kleding in een leuke verpakking

    8

    Altijd weer een cadeautje als er een pakketje van Guts & Gusto binnenkomt!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Caroline de Valk, Oosterland
    Publié le: 10/12/2019 19:30

    Super!

    10

    Super leuke kleding en Service. Kleding is de volgend Edah al in huis

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Dominique, Zoetermeer
    Publié le: 09/12/2019 23:13

    Helemaal happy met mijn nieuwe kleding!

    10

    Mooie kleding, kwalitatief goede producten, overzichtelijke webshop, snelle en zeer vriendelijke reactie via de mail! Tevreden klant! 😁

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sanne, Echt
    Publié le: 09/12/2019 20:24

    Een winkel die je hip laat voelen

    8

    Een winkel met erg leuke kleding en bij een bestelling altijd de volgende dag in huis. Daarnaast zijn ze ook nog leuk en meestal milleubewust verpakt met een qoute die je (naast dat je blij bent met je nieuwe kledingstuk) nog net wat extra aan het lachen maakt.
    Wel bestel ik liever, omdat ik in de winkel regelmatig heb dat ik niet kan vinden wat ik wil doordat deze niet in de winkel aanwezig zijn.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Roos de Rooij, Doorn
    Publié le: 09/12/2019 20:22

    Mijn meest bezochte webshop🙈😍

    10

    Top service😁
    Top kleren🔝👍
    Ik vind altijd wel iets leuks❤️❤️

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Joyce, Lommel
    Publié le: 09/12/2019 20:03

    Top webwinkel!

    10

    Leuke kleding en goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel keuze en een fijne website. Als je iets besteld, wordt het snel geleverd, oftewel gewoon top dus!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Bente, Leusden
    Publié le: 09/12/2019 18:51

    Erg goede, verzorgde en snelle levering!

    10

    Ik heb al een aantal keer iets besteld bij Guts&Gusto en ik ben elke keer weer verrast. Niet alleen over de goede kwaliteit van de kleding, maar ook over de levering. De pakketjes zijn altijd top verpakt en zien er leuk uit. Ik kan niet op de site kijken zonder iets te bestellen; er belandt altijd wel iets in mijn winkelmandje!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Demi, Born
    Publié le: 09/12/2019 11:53

    Perfect!

    10

    Bij elke bestelling hoef ik bijna geen enkele kleding terug te sturen, omdat het net zo mooi is als in werkelijkheid! Prijs kwaliteitsverhouding klopt. Enkel 1 broek (stella) was wat van slechte kwaliteit, waardoor het na 1 keer dragen al heel veel plukjes/bolletjes kreeg door frictie van mijn jas. Maar buiten dat is er niets op aan te merken, ook de service is uitstekend!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Gwendolyn, Rotterdam
    Publié le: 08/12/2019 22:24

    Top!

    10

    Altijd zeer tevreden geweest over Guts&Gusto. Ze geven altijd zeer goede informatie en de pakketjes komen ook echt de volgende dag binnen. Één van mijn favoriete kledingsite's om te bestellen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Michelle, Eeklo
    Publié le: 07/12/2019 20:36

    Leuk en divers assortiment.

    8

    Guts en Gusto bevat een divers en smaakvol assortiment. Doormiddel van unieke items, weten ze mij aandacht keer op keer weer te trekken.

    Enige min punt is dat ze 5 euro in houden op retour producten. Dit weerhoud mij ervan op items te bestellen waarvan ik niet zeker weet of het past.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Susan, Barneveld
    Publié le: 07/12/2019 20:27

    Helemaal fantastisch

    10

    De kleren zijn geweldig, super goede service, altijd leuk om een pakketje te mogen ontvangen en niet duur

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Julia, Gemert
    Publié le: 06/12/2019 10:39

    Prima,

    7

    Als je met retouren is het wel lastig dat het niet gratis is. Groot min punt van de webshop.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Amber, Hillegom
    Publié le: 06/12/2019 08:49

    Uitstekende service, goede kwaliteit en mooie collecties!

    9

    Online shoppen doe ik niet zo graag, maar daar kwam verandering in toen ik op de website van Guts and Gusto terechtkwam. Super mooie kleedjes, lekker warme maar toch modieuze truien en speelse panty's. Op zondagavond deed ik mijn bestelling en op maandagmiddag werd mijn pakje ter waarde van €250 (oepsie!) geleverd. Alle kledingstukken zagen eruit zoals ze op de afbeeldingen tonen. Van de zeven kledingstukken zat er voor mij één retourtje bij, maar dat was geen enkel probleem. Ik mailde even met Henrike en zij legde me uit welke stappen ik moest ondernemen. Retourtje de post op en de week nadien stond het geld terug op mijn rekening. Top service!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Kelly, Antwerpen
    Publié le: 06/12/2019 08:28

    Zeer tevreden!

    10

    Regelmatig bestel ik bij Guts & Gusto en ben altijd erg tevreden! Kwaliteit is goed en niet te duur. Een echte aanrader dus!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Isabelle, Roermond
    Publié le: 05/12/2019 23:18

    Klantgericht, snelle verzending en persoonlijk!

    10

    Ik shop graag bij Guts & Gusto, ze hebben kleding die vaak nét even anders is. De verzending is super snel, evenals je retour. Vriendelijke antwoorden die je terug krijgt. Ze zijn persoonsgericht, je bent geen nummertje. Wat maakt dat ik hier heel graag blijf shoppen ;)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Joelle, Veenendaal
    Publié le: 05/12/2019 23:10

    Mooie kleding en snelle bezorgservice

    10

    De kleding ziet er netjes uit en komt overeen met de kleding op de foto’s

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Melissa, Amsterdam
    Publié le: 05/12/2019 19:52

    Heel erg positief

    8

    Guts and gusto is een vriendelijk bedrijf. Reageren snel en bestelling is altijd snel binnen. Ontzettend leuke kleding en veel acties.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Ymke, Regts
    Publié le: 05/12/2019 19:31

    Awesome

    10

    Altijd een snelle levering, duidelijke communicatie via de mail, en uiteraard: Leuke kleding! Soms alleen een beetje gokken welke maat je moet nemen omdat niet alles een even goede pasvorm heeft. (Een L die kleiner oogt, of een M die groter oogt)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Arsa, Enschede
    Publié le: 04/12/2019 23:16

    Mooie kleding en snelle levering!

    10

    Mijn hele wintergarderobe bestaat uit kleding van guts en gusto.
    Super mooie kleding en snelle levering.
    Ik ben er erg blij mee.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jaleesa Van de L, BERGEN L
    Publié le: 04/12/2019 22:24

    Leuke webshop met stijlvolle kleding en zeer snelle service!

    9

    Ik bestel heel vaak bij Guts&Gusto en ben tot nu toe super tevreden!

    Je shopt stijlvolle kleding aan betaalbare prijs. Ook mooie en kwaliteitsvolle panty's! Na 1 dag heb je je bestelling al in huis, ideaal! De pakketjes zijn telkens ook supermooi ingepakt.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Silke, Brugge
    Publié le: 04/12/2019 21:24

    Heel positief!

    8

    Leuke kleren en erg snelle service! Kwaliteit van de kleren ook erg goed. Alleen jammer dat de retourkosten zo hoog zijn.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Isa Lenssen, Reuver
    Publié le: 04/12/2019 20:17

    Top

    9

    Echt een super merk! Vlotte en vriendelijke klantenservice. Love it❤️

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lisa Xu Xiang, Zelzate
    Publié le: 04/12/2019 19:48

    Goede en snelle service met mooie producten

    10

    Een fijne website met een breed assortiment. De service en bezorging is snel en je wordt goed geholpen. De winkel heeft veel collecties en een goede prijs kwaliteit verhouding

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Danny, Van Esch
    Publié le: 04/12/2019 19:43
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.