Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.1

    Erg tevreden met de snelle service en mooie items

    9

    Zowel de gewone service als verzending alsook de klantenservice zijn erg snel en de producten zijn van goede kwaliteit!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Emma, Groningen
    Publié le: 19/08/2019 18:39

    Leuke webshop met vaak nieuwe artikelen. Klantenservice is heel snel en behulpzaam.

    10

    Ik bestel regelmatig iets bij GutsGusto.com. Artikelen worden altijd netjes en snel verstuurd. Toen ik een artikel per ongeluk dubbel besteld had, werd dit snel en goed opgelost!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Ellen, Amsterdam
    Publié le: 19/08/2019 10:11

    Geweldige winkel

    9

    Goede Service snelle levering. Mooie kleding.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sharona, Sittard
    Publié le: 18/08/2019 21:33

    Top!

    10

    Supertoffe spullen voor een heel leuke prijs!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sarah, Pelt
    Publié le: 18/08/2019 21:19

    Goede en snelle service

    9

    Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto en ik ben erg tevreden. Mijn bestellingen zijn altijd snel geleverd en zonder problemen. Ook vindt ik de kleding die zij verkopen erg leuk!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Valerie, Zeewolde
    Publié le: 18/08/2019 13:35

    Fantastisch

    8

    Snelle levering. Duidelijk hoe je moet retourneren. Als er iets niet klopt en je mailt, krijg je heel snel reactie. Met daarin gelijk een voorstel om het op te lossen.

    Fijne webshop!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sharon, Geldermalsen
    Publié le: 17/08/2019 12:38

    Snelle levering en top service

    8

    Pakketje dag erna in de bus. Is je maat er niet dan gaan ze voor je kijken in andere winkels. Is er iets mis, dan helpen ze je.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Caroline, Rotterdam
    Publié le: 16/08/2019 23:19

    Goede service, leuke kleding maar niet altijd goede kwaliteit en de maten zjjn ook niet constant.

    6

    Ik vind Guts & Gusto een leuk assortiment hebben, alleen is het jammer dat de kwaliteit erg tegen kan vallen. Vooral broeken zijn snel kapot of al kapot bij aankomst. Ik heb een keer een broek een keer aangehad en toen zat er een gat in, vervolgens bleek dat de hele naad fout was en moest ik hem helemaal opnieuw laten zetten. De maten vallen bij elk product anders, wat zonde is van de verzend- en retourkosten. Zo heb ik van een broek maat S, de ander maat M en van een andere broek heb ik S besteld en geretourneerd en moest ik M ook retourneren omdat de broek alsnog veel te klein was. Daarbij komt natuurlijk meteen kijken dat verzenden en retourneren duur is in vergelijking met andere winkels. Maar de service is snel en vriendelijk, dus dat is erg fijn.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Dante, Boskoop
    Publié le: 16/08/2019 22:02

    Leuke kleding, vaak nieuwe dingen

    7

    GutsGusto heeft leuke kleding. Leuke printjes, mooie kleuren en mooie prijzen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Ingrid, Utrecht
    Publié le: 16/08/2019 18:05

    Mega leuke kleding en service!

    8

    De kleding is altijd van topkwaliteit, en de foto’s geven echt een goed beeld weer van hoe de kleding is ! De maten kloppen ook , enkel zou ik de lengte van de modellen er ook bijzetten ! Kan je gemakkelijker zien of de lengte van de kleding ook bij jezelf zou passen ! Voor de rest is alles echt top , ik blijf hier zeker bestellen !

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Hanne, Kalmthout
    Publié le: 16/08/2019 09:41

    Snel en correct

    8

    Jammer is alleen dat er geen afterpay en de verzendkosten

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marlies, Wassenaar
    Publié le: 15/08/2019 20:17

    Goed!

    10

    Goed!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Julia, Den Hoorn
    Publié le: 15/08/2019 20:16

    Shop plezier

    8

    Iedere keer weer een feestje op te shoppen, genoeg keus, persoonlijk mail contact als er iets is, snelle bezorgservice en vooral hele leuke kleren om uit te kiezen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Eveline van Rosm, Oosterhout nb
    Publié le: 15/08/2019 09:09

    Super

    10

    Ik heb al een aantal bestellingen gedaan via de webshop en kan hier alleen maar positieve dingen over zeggen! Altijd op tijd, leuk ingepakt en super mooie spullen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sarah Mathews, Steendorp
    Publié le: 14/08/2019 19:26

    Super leuke kleding en gezellig personeel!

    10

    Vandaag een super leuk jasje gekocht in Eindhoven ben er heel blij mee! Hele leuke winkel en het personeel was heel aardig en gezellig! Ik ben echt in love met de kleding van Guts en gusto😍
    Nu al weer zin om weer te gaan shoppen!
    Liefs

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Pien, Vessem
    Publié le: 13/08/2019 23:19

    Mega verpakking!! ☀️

    10

    Super leuke verpakking, snelle levering, goede klantenservice en hele leuke artikelen!

    Jammer dat de broeken vaak te klein zijn voor maatje 44 billen 😂

    Liefs!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Demi, Huizen
    Publié le: 13/08/2019 22:03

    Leuke kleding in de buurt te koop

    8

    In de buurt erg leuke kleding te koop. Soms prijs kwaliteit iets minder maar vind dit vergeleken met aantal jaar geleden echt super vooruit gegaan.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Loes, Enschede
    Publié le: 13/08/2019 20:08

    Leuke kleren, kwaliteit soms minder!

    6

    Leuke kleren en leuke stijl, maar de kleren gaan soms snel stuk of krimpen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Rosa, Tilburg
    Publié le: 13/08/2019 13:06

    Snelle bezorging & leuke pakjes!

    10

    Hippe kwalitatieve kledij.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Febe Moerman, Zulte
    Publié le: 12/08/2019 19:18

    Mooie jurken

    10

    Goede website met heel mooie kleding. Spijtig v transportkosten voor belgie

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Annick, Kasterlee
    Publié le: 12/08/2019 13:03

    Super leuke kleding

    10

    Super fijn! Leuk personeel. Je wordt goed geholpen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sharon Waasdorp, Den Haag
    Publié le: 12/08/2019 11:05

    Goede service en echt leuke jurkjes!

    8

    Snelle levering van te leuke jurkjes. De spulletjes zijn echt met aandacht ingepakt. Een heus cadeau om open te maken!

    Ook wanneer er net even iets met een artikel is, krijg je persoonlijke service en een goede oplossing geboden!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Chantal, Wijk bij Duurstede
    Publié le: 11/08/2019 23:27

    Super!

    9

    Altijd iets leuks te vinden, super snel verzonden! Het krijgen van een pakketje is een waar cadeautje door de te leuke verpakkingen

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Olivia, Maastricht
    Publié le: 11/08/2019 22:27

    Zeer goed

    8

    Hele mooie kleren, snelle en efficiënte levering, goede service, enkel jammer dat verzending niet sowieso gratis is (doordat verschillende artikelen soms snel uitverkocht zijn, moet je soms aparte bestellingen doen en dan zit je niet steeds aan het minimumbedrag)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Irine, Decru
    Publié le: 10/08/2019 20:01

    Super leuke kleding en bij een probleem wordt er snel gereageerd en goed geholpen!

    10

    Ik vind dat jullie super leuke kleding hebben met goede kwaliteit. Ook een super fijne klantenservice die snel reageert. Super!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Evi, Zeist
    Publié le: 10/08/2019 19:27
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.