Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.1

    Toffe kwaliteitsvolle kleding

    10

    Vlotte levering
    Kleding zoals op de foto

    Kwaliteit

    Ik ben helemaal fan

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Stephanie, Antwerpen
    Publié le: 20/09/2020 22:32

    Goede service!

    8

    Verzending is altijd op tijd en als ik mail dan ook dezelfde dag nog antwoord! Plus de kleding js van kwaliteit en mooi!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Laura, Antwerpen
    Publié le: 20/09/2020 01:05

    Snelle levering

    8

    Altijd hele snelle levering en de maten en kleuren vallen altijd goed uit.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Bregje Verstegen, Best
    Publié le: 19/09/2020 20:22

    Een cadeautje voor jezelf

    9

    Het is altijd een feestje om je bestelling van G&G binnen te krijgen. Super leuk stuk voor stuk ingepakt, met een persoonlijk boodschapje ergens op de pakjes en vaak wat stickers of een leuke kaart. Dat en natuurlijk de leuke en kwalitatieve collectie maakt dat ik heel graag mezelf af en toe trakteer op een G&G bestelling!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Chantal, Ulft
    Publié le: 19/09/2020 19:18

    Super fijne overzichtelijke site.

    9

    Shoppen op guts&gusto is zo gemakkelijk, vooral
    Omdat ze modellen gebruiken en je weet wat je krijgt

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Celine, Venlo
    Publié le: 19/09/2020 10:42

    Geweldig!

    10

    Behulpzaam, snelle levering en respons op vragen en gewoon super leuke kleding en andere spullen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Anna, Nijmegen
    Publié le: 19/09/2020 08:16

    Super!!

    10

    Elke kleedje dat ik bestelde was een voltreffee. Goede kwaliteit, perfecte pasvorm en snelle levering!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Katleen, Sint Niklaas
    Publié le: 17/09/2020 21:21

    Positief

    9

    Reeds een paar positieve ervaringen gehad. Goeie website, super snelle levering, nog geen klachten over de kwaliteit van de kleren, verhouding prijs/kwaliteit zeker goed, terug sturen ook gemakkelijk (zeer snelle respons via e-mail)!

    Ps. Leuke kaartjes die steeds aan het pakketje hangen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Anne, Overijse
    Publié le: 17/09/2020 20:12

    top

    9

    leuk dat het zo een snelle levering is!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Stephanie, Beringen
    Publié le: 17/09/2020 11:07

    Mooie unieke kleding

    8

    Passende maten en snelle verzending. Unieke printjes en materialencombinaties.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Simone, Stramproy
    Publié le: 16/09/2020 21:37

    Super snelle bezorging

    10

    Leuke kleren, goede kwaliteit en snelle bezorging!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lis, Amstelveen
    Publié le: 16/09/2020 20:36

    Geweldig!

    8

    Hele goede service en super lieve mensen! Wat een aanbod aan mooie kleren! Echt top

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Emily, Antwerpen
    Publié le: 16/09/2020 17:18

    Perfect

    10

    Zeer snelle levering

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Iris, Ninove
    Publié le: 16/09/2020 13:53

    Snelle levering, super kleren

    10

    Snelle levering. Mijn retour werd ook zonder jou problemen verwerkt en terugbetaald.

    Prachtige kleren

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Steffie, Mechelen
    Publié le: 15/09/2020 23:16

    Altijd correct en snelle service

    10

    Kleding van goede kwaliteit.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Nathalie, Ranst
    Publié le: 15/09/2020 17:44

    Super leuke winkel!

    10

    Het is een super leuke winkel met fantastische kleding. Ik shop er regelmatig leuke kleding setjes.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Noella, Zwaag
    Publié le: 14/09/2020 20:36

    Mooie collectie, snelle levering en super vriendelijke klantenservice!

    10

    Mooie collectie, snelle levering en super vriendelijke klantenservice!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Christine Boutsen, Antwerpen
    Publié le: 14/09/2020 16:23

    Super!

    9

    Superwinkel, echt vaak nieuwe collectie en voor elk wat wils. Heb er echt al zoveel leuke jurkjes en accessoires gekocht. Ook altijd leuke meiden aan het werk die je met liefde helpen zoeken als je specifiek opzoek bent naar een outfit voor een bruiloft bijvoorbeeld.
    Sommige items zijn wel wat aan de prijzige kant, maar je hebt dan ook wat :)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Carolien, Groningen
    Publié le: 14/09/2020 10:12

    Snelle bezorging, mooie kleding, goed geprijsd!

    10

    Ik heb vaak besteld bij Guts & gusto. Mooie kleding voor een goede prijs. Makkelijk terug te sturen en geld storten ze ook altijd snel terug. Goede service.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Carlijne, Amsterdam
    Publié le: 14/09/2020 09:23

    Fijne webshop

    10

    Levering optijd, leuk verpakt! En kwaliteit kleding altijd goed

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Bo, Leeuwarden
    Publié le: 13/09/2020 20:17

    Altijd content

    9

    Altijd zeer tevreden met al mijn bestellingen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sebe, Koekelare
    Publié le: 12/09/2020 22:09

    Mijn favo winkel in Utrecht!

    10

    Ik mag van mezelf niet te vaak de winkel in of op de site rond loeren, want ik vind altijd wel wat leuks! Het is me volgens mij serieus nog nooit gelukt om de winkel met lege handen te verlaten!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Astrid, Utrecht
    Publié le: 12/09/2020 20:51

    Hele goeie service en leuke kleren

    10

    Guts en Gusto is helemaal mijn smaak, ik heb al heel veel leuke kleren gevonden. De kleren komen uit Nederland (ik woon in België), maar heb nog nooit lang moeten wachten!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Astrid, Bostyn
    Publié le: 12/09/2020 14:13

    Kwalitatief en klantgericht top!

    10

    Retourneren is altijd snel geregeld, nooit problemen mee gehad.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Vera, HASSELT
    Publié le: 12/09/2020 13:07

    Trendy, kwaliteitsvol en betaalbaar!

    10

    Ik bestel regelmatig kleren bij guts en gusto en ben telkens heel erg tevreden. Er is ruime keuze aan kledij, schoenen en accessoires. Je bestelling is altijd leuk ingepakt en wordt de dag nadien al geleverd.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lauryne, Gullegem
    Publié le: 11/09/2020 21:55
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.