Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.2

    Echt helemaal super!!

    10

    Bestelling gaat makkelijk, retour is simpel en nooit problemen gehad. Ze leveren heel snel en verpakken met minder plastic en dat vind ik ook geweldig!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Inge, Zwolle
    Publié le: 10/05/2021 19:20

    Altijd goed verpakt en leuk

    8

    Artiklen zijn goed en het wordt heel mooi ingepakt

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Kayleigh, De Bilt
    Publié le: 09/05/2021 20:40

    Supervlotte en correcte service

    9

    Ik shop enorm graag bij jullie. De kleren worden steeds binnen 24 uur geleverd. Als er een probleem is, zijn jullie vlot bereikbaar en word ik zeer vriendelijk geholpen! Het enige puntje dat misschien wat verbeterd kan worden, is uitleggen of een kledingstuk groot uitvalt of niet. Zo is het makkelijker als klant om een maat te kiezen online.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Tatiana, Bredene
    Publié le: 09/05/2021 08:54

    Geweldige jurkjes:)

    10

    Hele leuke style, elke keer weer wat anders maar zo mooi

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Geerte, Ede
    Publié le: 09/05/2021 02:03

    Top kleren, top sfeer, top service

    10

    De kleren zijn van goede kwaliteit je kan online op een makkelijke manier bestellen en in de winkels is een leuke sfeer. Als er iets is wordt je altijd goed geholpen

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Vera, Baexem
    Publié le: 08/05/2021 20:36

    Geweldig!

    10

    Mooie winkels, leuk personeel en hele toffe kleding!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Celine, Hengelo
    Publié le: 08/05/2021 19:16

    Super leuke kleding, goede service!

    10

    Guts & Gusto heeft super leuke kleding van goede kwaliteit. De bestelling is altijd snel in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Kortom, goede service!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Roos, Deventer
    Publié le: 07/05/2021 20:25

    Geweldige winkel!

    9

    Ik ben sinds mijn eerste aankoop bij Guts&Gusto compleet om. Wat een stijlvolle kleding voor mooie prijzen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Iris, Andel
    Publié le: 07/05/2021 15:42

    Snelle en correcte service

    9

    Producten worden snel verzonden (België) en er wordt erg snel op e-mails geantwoord.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Talissa, Belgie
    Publié le: 07/05/2021 08:51

    Fijn

    9

    Fijne producten

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lieke, Middelburg
    Publié le: 06/05/2021 15:54

    Leuke kleding en prima kwaliteit

    8

    Ik heb een broek gekocht die perfect past! Erg blij mee. Daarnaast nog een setje met jurk en vest besteld. De onesize fits all maat zit mij iets te ruim (normaal xs) maar wel goede kwaliteit.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Carissa, Utrecht
    Publié le: 05/05/2021 20:56

    Leuke kleding en schoenen

    8

    Hele leuke kleding en schoenen.
    Kleding zit geweldig en schoenen/laarzen zitten als je brede voeten heb... Super

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Brenda, Eindhoven
    Publié le: 05/05/2021 19:25

    Altijd tevreden

    10

    Ik bestel en shop regelmatig bij de guts&gusto. De kleding is van deze tijd en goede kwaliteit.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Anne, Enschede
    Publié le: 05/05/2021 08:14

    Leuke kleding en goede/snelle service en levering!

    10

    Leuke kleding en goede/snelle service en levering!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Inge de Bruin, Venlo
    Publié le: 04/05/2021 22:01

    Snel en goede kwaliteit

    8

    Levering is snel, materiaal en pasvorm van goede kwaliteit

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    SE, Barendrecht
    Publié le: 04/05/2021 20:48

    Geweldig!

    10

    Leuke kleding, goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige klantenservice, er wordt snel en adequaat gereageerd.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jutta, Doetinchem
    Publié le: 04/05/2021 20:34

    Snel, leuk ingepakt (zonder te vragen) en goed produkt

    10

    De volgende dag in huis en nog leuk ingepakt ook met een persoonlijk note, waar halen jullie de tijd vandaan. Een OTTO doet er gewoon 7 weken over en die bestaan toch echt al een hele tijd. Top!!! Nu meer in jullie collectie en dan kom ik zeker vaker terug.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Bianca, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Publié le: 04/05/2021 18:47

    Incredible

    10

    I have had nothing but amazing products and a great experience with them. My products arrive very quickly and in great shape, I will continue to purchase from them many more times

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Luisa Fernanda garcia, Arnhem
    Publié le: 03/05/2021 21:20

    Superleuke, kwalitatief goede kleding met supersnelle levering

    10

    Zowel in de winkels als online wordt je goed geholpen, als je online besteld is het superleuk uitpakken, persoonlijk geadresseerd en altijd leuke stickers erbij.
    In de winkels kun je de pasvorm beter inschatten vind ik. Winkels zijn gezellig ingericht met super vriendelijk personeel!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Tessa, Arnhem
    Publié le: 03/05/2021 20:49

    Leuke kleding, fijne winkel

    8

    Bij Guts en Gusto vind je leuke, hippe kleding voor een betaalbare prijs. De kleding is van een goede kwaliteit en wanneer er iets mis is, wordt er snel gereageerd. Sinds kort zit er ook een winkel bij mij in de buurt, waar ik afgelopen week ook geweest ben. Ook super netjes!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Saskia, Voorburg
    Publié le: 03/05/2021 20:20

    Beste prijskwaliteit

    8

    Ik heb een aantal keer nu wat besteld. ik vond het opzicht wel wat aan de prijzige kant maar wel echt en mooie uitstraling hebben waardoor ik wel dingen wilde bestellen. Ik had eigenlijk wat dingen besteld om even te kijken maar niet heel erg met de intentie van ik ga het 100% houden. eenmaal aangekomen en gepast vond ik het echt geweldige kleren. Supermooi, goeie kwaliteit en hetzelfde als op de foto dus naar mijn mening krijg je echt waar voor je geld.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Fleur, Noordwijk
    Publié le: 02/05/2021 21:15

    stijlvol

    7

    Snelle levering en klantvriendelijk

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Anneleen, Aartselaar
    Publié le: 02/05/2021 00:15

    Geweldig!

    10

    Fijne webshop, kleding is altijd van goede kwaliteit.
    Leuk geprijste artikelen en fijne retourservice met een persoonlijk mailtje.

    Klantenservice reageert altijd snel!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lisa, Hillegom
    Publié le: 01/05/2021 22:11

    Super kleding!

    7

    Ze hebben super leuke, soms wat prijzige, kleding met leuke printjes!

    Regelmatig ook leuke aanbiedingen en het wordt altijd leuk verpakt.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Noa, Rotterdam
    Publié le: 30/04/2021 22:43

    Mooie kleren, snelle levering

    8

    Mooie kleding, snelle levering.
    Enige minpunt is dat het retour niet gratis is.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Hélène Jaspers, Waalwijk
    Publié le: 30/04/2021 09:56
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.