Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.1

    Een geweldige site,met super leuke kleding!

    10

    Jullie hebben ieder seizoen weer een geweldige collectie het blijft altijd moeilijk kiezen. Ook de service op gebied van:
    Bezorging:altijd leuk ingepakt. Altijd een feestje om uit te pakken.
    Ook het e-mail contact is altijd snel en jullie zoeken altijd mee naar een oplossing.

    Gewoon altijd een feestje om te winkelen op guts en gusto

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Geraldine, Rhenen
    Publié le: 27/06/2019 11:14

    zeer snelle en eerlijke service!

    9

    Hele mooie collecties en er komen regelmatig nieuwe dingen binnen, dus het blijft altijd fijn shoppen bij Guts & Gusto!
    De service is daarenboven TOP! Niet alleen wordt de bestelling de volgende dag aan huis geleverd, maar als er problemen of vragen zijn krijg je vrijwel onmiddellijk antwoord. Ik ben een zeer tevreden klant! ;)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Charline, Antwerpen
    Publié le: 26/06/2019 17:32

    Goede prijs-kwaliteit verhouding

    8

    Fijne website en kleren.

    Retour systeem onhandig, te veel moeite en niet klantvriendelijk.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Saskia van Berge, Rotterdam
    Publié le: 26/06/2019 14:47

    goede service!

    8

    Zowel online bestellen als in de kopen in de winkel is top!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jessie, Eindhoven
    Publié le: 26/06/2019 08:51

    Super snelle en correcte service!

    10

    Ik bestel vanuit België en mijn pakje is er altijd al binnen de 2 dagen! Kwaliteit van de kleren is telkens prima en het omruilen verloopt ook altijd zeer vlot!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Siel, Gent
    Publié le: 25/06/2019 08:50

    Mooie producten en super snelle levering

    10

    Al vaak items besteld van jullie webshop. Altijd mooie kwaliteit en goede pasvorm! En het grootste pluspunt is toch echt wel de super snelle levering!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Angela, Lutten
    Publié le: 24/06/2019 20:29

    Laatste trends en goede service!

    9

    Zeer goede ervaringen. Altijd snelle levering en als er toch een probleem is, krijg je ook zeer snel antwoord!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Rani, Merksem
    Publié le: 24/06/2019 20:18

    Super!

    10

    Altijd snelle service, leuke kleding!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Bente, Geldrop
    Publié le: 24/06/2019 17:57

    Kwaliteitsvolle service en trendy kledij

    10

    Ik ben zeer tevreden van al mijn aankopen tot nu toe bij Guts & Gusto. De service was tot nu altijd zeer correct. Ze hebben ook een uitgebreide en mooie collectie.

    Hun pakjes thuis aan krijgen, is ook altijd een feestje want ze maken er echte cadeautjes van.

    Kortom ik ben zeer tevreden!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Evi, Hemiksem
    Publié le: 24/06/2019 16:14

    Fijne winkel

    8

    De communicatie via mail loopt goed en snel door en problemen met bv kapotte producten worden hierdoor snel en netjes opgelost.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Kiona, Roosendaal
    Publié le: 24/06/2019 10:42

    Leuke website

    7

    Ik vind het een erg leuke site, met heel veel leuke kleren. Als ik even een halfuurtje heb rondgekeken op de site zitten er al gauw 10+ producten in mijn winkelmandje. Het enige jammere is dat veel producten pas vanaf maat s of m te verkrijgen zijn. Ik heb zelf maat XS, waarbij maat S dus vaak nog veel te ruim valt. Ik zou het erg leuk vinden als er meer opties in maat XS zouden komen, want GutsGusto is een erruuug leuke winkel! Bestel meestal online en ben ook een keer in de winkel in Enschede geweest, ook heel leuk!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Iris, Nijverdal
    Publié le: 24/06/2019 09:45

    Service is vrij snel en goed

    7

    bevalt goed! service is vrij snel.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Alina, Holten
    Publié le: 23/06/2019 15:36

    Goede service

    10

    Snelle bezorging, goede service.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Malou, Apeldoorn
    Publié le: 22/06/2019 21:04

    Fijn online shoppen

    8

    Groot aanbod

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jennifer, Langdorp
    Publié le: 22/06/2019 13:25

    Vertrouwelijk

    8

    Ik heb enkel gebruik gemaakt van de webshop. Wanneer je je bestelling ontvangt, komt dit zeer vertrouwelijk over.

    Ook bij retour is dit op een correcte manier gebeurd.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Julie Bracke, Laarne
    Publié le: 22/06/2019 13:02

    Goed

    8

    Leuke kleren en goede service

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Tine, Overijse
    Publié le: 22/06/2019 12:12

    Over het algemeen goede kwaliteit, snelle levering, leuke, persoonlijke pakketjes

    8

    Goed! Eigenlijk maar 1x gehad dat de kwaliteit te wensen overliet. Verder altijd goed, pasvorm, kwaliteit en verzending. En sowieso leuke kleding!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Leoni Fohr, Amsterdam
    Publié le: 21/06/2019 22:00

    Snelle levering

    8

    Leuke kleding en betaalbaar. Snelle levering en handig dat je kan retourneren in de winkel!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Isa, Geldrop
    Publié le: 21/06/2019 19:19

    Goede service, goede uitleg bij artikelen, goede foto's en fijn herinnering systeem!

    10

    ik shop regelmatig de leukste outfits bij Guts en Gusto (zowel online als in-shop) en voel me hier ook fantastisch in! De foto's van de artikelen zijn top en de collectie wordt met regelmaat aangevuld met de tofste items.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Robin van Bogget, Someren
    Publié le: 21/06/2019 17:03

    Leuke kleding en goede service!

    10

    Echt heel goed, super snelle levering, leuke kleding en zo’n leuk pakketje altijd om te ontvangen! In winkels ook super vriendelijk personeel dus altijd helemaal top.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Doris, Utrecht
    Publié le: 21/06/2019 13:01

    Goede services

    9

    Super services, had 2 weken geleden een shirtje gekocht en kwam er na 1x dragen achter dat er 2 gaatjes in zaten (bij de oksel). Deden niet moeilijk omdat ik geen bon meer had. Heb netjes mijn geld terug gekregen en ze laten vanuit een ander filiaal een nieuwe opsturen naar het huisadres. Echt super!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marloes, Nieuwegein
    Publié le: 21/06/2019 12:25

    Super vriendelijk en snelle service

    7

    Staat altijd paraat na vragen, en snel antwoord. Correcte terugbetalingen en vriendelijke service

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lies De Geyter, Zottegem
    Publié le: 20/06/2019 22:12

    Super winkel!

    8

    Mooie kleding en snelle levering!
    Ieder pakketje is een mooi kunstwerk!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Linda, Odiliapeel
    Publié le: 20/06/2019 20:20

    Super!

    10

    Snelle levering. Producten passen altijd perfect!
    Niet super duur. Ideaal!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sanderijn, Buggenhout
    Publié le: 20/06/2019 19:17

    Goede en snelle service

    8

    Enkel ervaring met online bestellingen, maar deze zijn altijd vlot verlopen. Juist nog aan het wachten op een retour betaling, hopelijk verloopt dit ook even vlot! Ik ben vooral aan het uitkijken naar het moment dat er ook een winkel in België komt, zodat retourzendingen niet zo duur hoeven te zijn ;)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Caroline Pham, Gent
    Publié le: 20/06/2019 10:37
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.