Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.2

    Enthousiast

    8

    Guts en gusto werkt verslavend voor mij, omdat er vaak nieuwe artikelen worden toegevoegd en er altijd wel iets bij zit in mijn smaak. De service is top en de levering heerlijk snel!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Esmée, Winterswijk
    Publié le: 28/07/2021 20:35

    Fijne webshop, die altijd met je mee denkt!

    10

    Snelle levering, voor 2200 uur besteld is dan ook echt de volgende werkdag binnen. In geval van retournering wordt je order wederom snel verwerkt. Al bij al een hele fijne webshop om artikelen bij te bestellen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Blokland, Rotterdam
    Publié le: 27/07/2021 22:24

    Mooie kleding voor een eerlijke prijs

    10

    De kleding heeft fijne stoffen, valt mooi en is niet duur.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Amanda, Welsum
    Publié le: 27/07/2021 19:51

    Snelle bezorging, goed passende kleding

    8

    Makkelijk te bestellen, snelle ervaring. Soms ging er wat kapot, maar dan goede service om het te vervangen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marlou, Nijmegen
    Publié le: 26/07/2021 22:00

    Topp!!

    10

    Leuke kleding en super snelle levering! Ook altijd leuke match tips op instagram/website. Daarbij zijn ze ook behulpzaam via de klantenservice mocht er een keer iets mis zijn met een bestelling. Echte aanrader dus!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Hannah, Amsterdam
    Publié le: 25/07/2021 21:26

    Altijd tevreden!

    10

    Snelle levering, altijd leuke spulletjes.
    Heb je vragen krijg je steeds een snel & vriendelijk antwoord.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Veronica, Mortsel
    Publié le: 25/07/2021 20:33

    Tevreden!

    10

    Ik ben altijd super tevreden met mijn aankopen bij gutsgusto. De kwaliteit is altijd goed en de kleding is mooi. De levering is super snel. Ik bestel altijd graag mijn kleding hier!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Pascale, Amsterdam
    Publié le: 25/07/2021 19:27

    Fijn, snel en prima kwaliteit.

    8

    De snelle bezorging, de duidelijke en overzichtelijke site en het gevarieerde aanbod zijn voor mij redenen om bij guts gusto te bestellen. Wel valt soms de kwaliteit een beetje tegen in verhouding met de prijs.

    Vous nous recommandez ?
    Non

    Marleen, Aalten
    Publié le: 24/07/2021 22:45

    Leuke kleding!

    8

    Erg leuke kleding, soms wat prijzig.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Joyce, Oss
    Publié le: 24/07/2021 19:37

    Snel en netjes verzonden

    10

    Snel verzonden en netjes ingepakt

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Chantal, Rhoon
    Publié le: 23/07/2021 12:55

    Goed

    8

    Goede ervaring en snelle levering

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Joy, Antwerpen
    Publié le: 22/07/2021 22:08

    Leuke items!

    8

    Snelle levering

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Elke, Boekel
    Publié le: 22/07/2021 21:09

    Snelle service zowel online als in de winkel!

    9

    Mijn bestelling is zeer goed bevallen! Ik heb online gekocht en ben daarna naar de winkel geweest om iets te retourneren. Zeer behulpzame help desk en personeel in de winkel. Daarnaast ook mooie en fijne kleding van goede kwaliteit.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Maartje, Utrecht
    Publié le: 21/07/2021 20:48

    Goede service, leuke kleding!

    10

    Zie hierboven

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Mariska, Amsterdam
    Publié le: 21/07/2021 20:37

    Servicegericht

    10

    Altijd snel en juiste antwoord op al je vragen. Ze hebben leuke kleding en van goede kwaliteit. Dus echt een aanrader voor iedereen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Daniëlle, Tilburg
    Publié le: 21/07/2021 20:20

    Top winkel, met ruim assortiment en goede service.

    10

    Bij GutsGusto slaag ik altijd voor leuke kleding. De site is overzichtelijk en het bestellen gaat soepel. Het pakketje maken ze ook altijd persoonlijk, super leuk.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Tinka, Kampen
    Publié le: 21/07/2021 12:13

    Hele fijne webshop

    10

    Leuke producten voor een goede prijs. Goede klantenservice. Heel persoonlijk en leuk ingepakte pruducten. Altijd een feest om pakket te ontvangen

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marieke, Piek
    Publié le: 20/07/2021 16:15

    Super leuke items!!

    10

    What you see is what you get! Mega snelle levering, hele leuke kleding en fijne service!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Hanna, Gouda
    Publié le: 19/07/2021 19:05

    Altijd een mooi cadeautje

    8

    Mooie en leuke spullen/kleding! Wordt als een cadeautje bezorgt wat het ontvangen nog leuker maakt! Het enige wat jammer is dat het niet kosteloos terug gestuurd kan worden.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Chiara, Capelle aan den IJssel
    Publié le: 18/07/2021 20:37

    Kleding van goede kwaliteit en goede service

    9

    Nog nooit een vervelende ervaring gehad met Guts & Gusto. Altijd goede service, snel geleverd en duidelijke instructies voor eventuele retournering. Kleding van goede kwaliteit.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Astrid, Den Ham
    Publié le: 18/07/2021 19:18

    Super fijne winkel!

    10

    Mooie kleding van goede kwaliteit en altijd super netjes verpakt als je online besteld

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Amanda, Leeuwarden
    Publié le: 18/07/2021 12:19

    Fijne shopbeleving en altijd verrassende collectie

    10

    Altijd weer leuke items, de winkel nodigt ook echt uit om rond te snuffelen en je vind altijd wat leuks. Goede en snelle service bij online shopping. Je voelt je echt welkom als klant

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jeanet, Duiven
    Publié le: 18/07/2021 09:49

    Heerlijke webshop

    8

    Altijd wat leuks te vinden!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Anne Roos, Almere
    Publié le: 18/07/2021 00:32

    Leuke kleding en de beste service die ik ken!

    10

    Snelle levering en snelle service indien nodig.

    Maken de dienstverlening persoonlijk en ze hebben erg leuke kleding. Ik koop bijna al mijn kleding bij Guts en Gusto en zal het ook iedereen aanraden! Top winkel!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jessica, Amsterdam
    Publié le: 17/07/2021 23:00

    Prettig

    8

    Makkelijk bestellen en retourneren

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lisa, Enter
    Publié le: 17/07/2021 19:38
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.