Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.1

    Toffe webshop met trendy kledij!

    8

    Super ervaring, winkel is te ver voor mij, dus shop ik graag online.

    Leuke betaalbare stukken! Goede kwaliteit!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Kim, Ruddervoorde
    Publié le: 26/01/2020 01:21

    Leuke kleding met vlotte service

    10

    Hele leuke collecties, veel nieuwe kleding, leuke solden!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marie, Beveren
    Publié le: 24/01/2020 23:08

    Super snelle reactie en levering!

    8

    Aparte kleding, persoonlijke Benadering en super snelle levering. Wel jammer dat je kosten betaald voor retourneren.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marianne, Kortenhoef
    Publié le: 24/01/2020 20:41

    Geweldig

    9

    Ik vind jullie ontzettend tof! Heel veel leuke kleding. Vind het super fijn dat je online kunt zijn dat iets 'binnenkort terug' is of 'binnenkort komt' en dat je een mailtje kunt krijgen als je wilt, zodra deze binnen is. Top service! Vind de site ook erg makkelijk/overzichtelijk en fijn. Ook erg leuke pakketjes met een leuk printje en kaartje.

    Enige tip: wat ik zelf erg prettig vind is achteraf betalen. Omdat ik niet in de buurt woon bestel ik eigenlijk altijd online. Hierdoor ben ik soms bedragen van 50-150 euro een paar dagen-weken 'kwijt'. Ik zou het daarom prettiger vinden als je achteraf kunt betalen (binnen een bepaalde termijn natuurlijk), omdat ik vaak een (groot) deel weer terug stuur. En neem aan dat ik niet de enige ben. Stiekem erg lang gewacht op een review waarbij ik dit aan kon geven!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Tess, Groenlo
    Publié le: 24/01/2020 20:21

    Positief! Sneller reactie en snelle levering

    10

    Fijn dat ze binnen een aantal uur direct reageren.
    Als iets niet goed is, dan helpen ze je direct.
    Wat ik ook zo leuk vind, is dat er altijd liefs onder hun mail staat ivm groetjes ofzo

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Angela, Middelburg
    Publié le: 24/01/2020 19:17

    love guts&gusto!

    10

    Als ik iets nieuws zoek kijk ik als eerste op de website van guts & gusto! De kleding is super leuk, kwalitatief goed in vergelijking met de prijs en ze hebben van alles en nog wat. Wanneer er iets niet in mijn maar of de juiste kleur is, kan ik Henrike mailen en die geeft praktisch 24/7 antwoord. Er wordt dan gekeken of het product nog ergens in de winkel is. Echt geweldige service! Het enige minpuntje vind ik dat ze geen winkel hebben in Amsterdam 😉.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    merel lommers, Heemskerk
    Publié le: 23/01/2020 19:19

    Een winkel waar ik altijd iets moois vind

    9

    Guts&Gusto heeft een stijl die je nergens anders vindt. De foto's en modellen die ze gebruiken op de site zien er natuurlijk uit. Het enige jammere is dat ze (nog) geen winkel hebben in België.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marion, Buggenhout
    Publié le: 23/01/2020 10:06

    Makkelijk en snel.

    9

    Het bestellen gaat altijd super gemakkelijk en de levering is altijd snel. Retourneren is zo gepiept en het geld staat ook altijd snel op je rekening. Soms vind ik dat de kwaliteit iets beter zou kunnen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lotte, Amsterdam
    Publié le: 22/01/2020 22:55

    Superservice

    10

    Heel mooie kleding en de maten kloppen perfect. De snelle levering is een groot pluspunt en de winkels zijn heel mooi ingericht met mooi licht in de paskamers.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Joyce, Lommel
    Publié le: 22/01/2020 20:58

    Super!

    10

    Zowel levering als producten zijn zeer goed. Ook makkelijk te retourneren wanneer het niet goed is.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Elise, Brussel
    Publié le: 22/01/2020 19:38

    Goede kleding kwaliteit soms minder

    6

    Jullie hebben super leuke kleding, maar soms is de kwaliteit minder ik heb al een paar keer dat we wat kleine dingetjes niet goed zijn. Schoenen waar de zool niet helemaal correct is. Jurkjes zonder gaten voor de touwtjes. Blousje meld die raffelen

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marije, Vaassen
    Publié le: 22/01/2020 13:01

    Perfect

    10

    Goede service, altijd de goede bestelling geleverd!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sanne, Kerkrade
    Publié le: 22/01/2020 00:14

    Leuke kleding!

    10

    Erg leuke kleding, koop er regelmatig wat. Fijn dat je ook in de winkel kan retourneren. Wel jammer van de verzendkosten.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Kylie, Maarssen
    Publié le: 21/01/2020 10:08

    Top service!

    10

    Mooie kleding, goede prijs/kwaliteit en een super service!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lenja Meeuws, Someren
    Publié le: 20/01/2020 23:30

    Mooie, kwaliteitsvolle kledij en snelle levering!

    10

    Kwaliteitsvolle en mooie kledij, zeer tevreden! Zeer snelle levering, mijn kleding wordt altijd de dag na bestelling geleverd!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Nele, Lebbeke
    Publié le: 20/01/2020 22:21

    Leuke collectie, goede prijzen, super snelle levering en een fijne klantenservice!

    10

    Leuke collectie, goede prijzen, super snelle levering en een fijne klantenservice!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Simone, Krimpen aan de lek
    Publié le: 20/01/2020 20:30

    Leuke, kwaliteitsvolle kledij aan een betaalbare prijs.

    9

    Ik heb al tal van zaken bij Guts & Gusto besteld en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Wat je ziet op de foto is wat je aan de deur geleverd krijgt. Je staat nooit voor verrassingen en kan er op vertrouwen dat wat je bestelt ook degelijk is wat je ontvangt.

    De website biedt een ruim aanbod aan kledij en accessoires aan, voor ieder wat wils!
    Steeds kledij van goede kwaliteit en een betaalbare prijs.
    Ik heb er alleszins al veel complimenten op gekregen en ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben.
    En een mooi pluspuntje is natuurlijk de snelle levering, met steeds een persoonlijke boodschap bij je bestelde outfit.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Maite, Oost-Vlaanderen
    Publié le: 20/01/2020 19:23

    Goede kwaliteit en service

    8

    Super leuke kleren!! De service is ook uitstekend

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Laura, Molenschot
    Publié le: 20/01/2020 10:28

    Ik vervaar de site van guts en gusto als prettig.

    9

    Op de site staat duidelijk alles aangegeven. Mocht je er niet uit komen heb je via de mail al snel een reactie terug op je vraag.
    Ze hebben veel leuke kleding.

    Enige nadeel vind ik retour sturen, hierbij moet je mochten op een reactie op de mail voor je retourlabel.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marloes, Haaksbergen
    Publié le: 20/01/2020 10:05

    Goede, snelle service!

    10

    Leuke kleding en accesoires! Daarbij ook nog een snelle levering (zelfs rond de feestdagen!). Wanneer je een product dat je retour wil sturen aanmeldt per mail, ontvang je snel een mail terug met een verzendlabel en na ontvangst wordt je teveel betaalde geld direct teruggestort.
    Goede, snelle service, ik zal er zeker vaker bestellen!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Judith, Rotterdam
    Publié le: 19/01/2020 21:43

    Fantastische webshop

    10

    Ik heb de webshop per toeval gezien op social media en was direct verkocht.

    Super leuke kleding en schoenen voor een leuke, betaalbare prijs.

    De persoonlijke touch wanneer je deze thuis krijg gestuurd vind ik persoonlijk super leuk.

    Ik kijk er dan ook naar uit dat er misschien in de toekomst een winkel in de buurt van Rotterdam komt!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Priscilla, Ridderkerk
    Publié le: 19/01/2020 15:17

    Super leuke winkel

    10

    Echt een leuke winkel met een mooie uitstalling en toffe items, ik ga er niet te vaak naartoe want dan móet ik wat meenemen 😊

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marloes, Hengelo
    Publié le: 19/01/2020 11:19

    Mooie kleren en geweldige service, meer heb je niet nodig!

    10

    Altijd mooie kleren met een goede kwaliteit. De kleren komen ook snel aan en als je vragen hebt, krijg je de beste service. Meer heb je niet nodig!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Julie Meunier, Nieuwerkerken
    Publié le: 19/01/2020 08:21

    Leukste winkel met de leukste outfits

    9

    Heel erg tevreden! Zowel mijn kerst als verjaardags als nieuwe 2020 look bij jullie geshopt♥️

    De pakketjes worden Super leuk ingepakt!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Robin, Puth
    Publié le: 18/01/2020 22:08

    Leuke kleding met een goeie service.

    10

    Doordat de voorraad maar beperkt is, loopt niet iedereen in deze kleding.
    De maten vallen altijd netjes en de service is goed.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jessica, GOES
    Publié le: 18/01/2020 21:22
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.