Votre panier

Votre panier est encore vide.

Votre panier est encore vide.

    Avis, opinions et expèriences

    Nous sommes toujours intéressés par votre avis ! Ci-dessous vous trouverez quelques un de nos avis. Pour voir la liste complète, visiter notre page KiyOh : évaluations des avis clients indépendants ou visiter notre page Trusted shops.
    Totale Score
    9.1

    Fijne, klantvriendelijk webshop met gave kleding

    10

    Ik koop hier geregeld kleding. Fashion en accessoires zijn mooi en van goede kwaliteit. Vragen worden door Guts en Gusto snel beantwoord en je wordt professioneel door ze geholpen (zowel in de winkels als online).

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Romy van den Boer, PIJNACKER
    Publié le: 04/04/2020 00:47

    Super leuke kleding, kwaliteit soms iets minder

    8

    Ik koop een heel groot deel van mijn kleding bij jullie, omdat ik eigenlijk altijd kan slagen.

    Alleen de kwaliteit is soms wat minder goed, een broek die na 2 weken kapot ging, een shirt waar na 1 keer dragen een gat in zat en een jurkje waar veel losse draadjes aanhingen.

    Gelukkig is mijn ervaring ondanks dit erg positief!

    De mensen die in de winkel werken zijn ook altijd super behulpzaam, goede service.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Carlijn, Arnhem
    Publié le: 03/04/2020 15:01

    Lovin' the guts

    9

    Super klantvriendelijk, verpakking met toffe postcards en altijd de leukste kleding

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Sandra, Boertien
    Publié le: 02/04/2020 23:41

    Super snelle levering, zeer klantvriendelijk’

    9

    Ik bestel al een aantal maanden kleding bij deze website. een keer meegemaakt dat er een productiefout in zat en dit is zeer goed opgelost!
    verder ben ik altijd tevreden over de levering en de producten!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Celine, Nieuw Bergen
    Publié le: 02/04/2020 23:19

    Super mooie en leuke kleren, soms gaan ze wel relatief snel pluizen.

    8

    Echt een superleuke winkel met leuke en originele kleren. De webwinkel werkt ook heel goed. De winkel in Utrecht is ook mooi. Soms gaan de kleren wel relatief snel pillen/pluizen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Meike, Leiden
    Publié le: 02/04/2020 19:50

    Geweldige kwaliteit en service!

    10

    Altijd goede deals, snelle levering en de kwaliteit van de producten is zeer goed! Mijn favoriete winkel voor jurkes en laarsjes!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Quynh Tran, Groningen
    Publié le: 02/04/2020 19:23

    Leuk en breed assortiment, met een geweldige service!

    10

    Het assortiment is altijd leuk en voor iedereen zit er wat bij, heel vaak worden er nieuwe items bijgevoegd en gaan er kledingstukken in de sale. Ook de kwaliteit van de kleding is goed. Als je de kleding vóór 21.30 besteld, heb je de dag erna je bestelling al in huis! Daarnaast wordt dit altijd super leuk ingepakt, complimenten voor logistiek en het magazijn. Plus, de klantenservice is mega vlot, flexibel en je wordt goed geholpen.

    Nu nog een winkel in Amsterdam :).

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Jacinta, Amsterdam
    Publié le: 01/04/2020 14:32

    Ik ben heel erg tevreden over jullie producten en service.

    8

    Ik vind jullie kleding altijd heel leuk en de kwaliteit is goed. Ook vind ik het top dat jullie pakketjes er altijd binnen een dag zijn en het altijd zo leuk is verpakt. Als ik toch 1 kritiekpuntje zou moeten geven dan vind ik dat sommige producten aan de dure kant zijn (zoals een topje van 45 euro).

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Maud, Utrecht
    Publié le: 01/04/2020 12:37

    Leuke kleding van kwaliteit

    8

    Mega leuke kleding en wordt snel opgestuurd! Enige jammer is dat ik niet in de buurt woon van een winkel en dus als ik het niet pas zelf verzendkosten moet betalen. Hopelijk komt er snel een winkel in Tilburg!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Silke Karsdorp, Tilburg
    Publié le: 01/04/2020 09:52

    Gedeldig

    10

    Super leuk pakje om uit te pakken, echt iets om Brr uit te kijke !

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Ellen, 1500 halle
    Publié le: 31/03/2020 20:58

    Super goede service en geweldige winkel!

    9

    Ik bestel vaak online kleding en de service vind ik fantastisch. Het is snel binnen en ze maken de pakketjes altijd persoonlijk. De pakketjes worden leuk ingepakt en zo voelt het echt alsof ik een cadeautje krijg. Als ik in de winkel shop ben ik vaak in de winkel in Utrecht. Mooi pand en ik vind het heel prettig dat alles op kleur hangt, zo kun je makkelijk zoeken. Het personeel helpt je altijd goed en staan er altijd met een glimlach.

    Voor mij alleen maar goede ervaringen en hele toffe kleding!!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Esther, Utrecht
    Publié le: 31/03/2020 14:02

    Snelle levering, top service

    10

    + De site is overzichtelijk
    + De levering is snel en heel mooi ingepakt met een leuke kaart erbij
    + De kwaliteit van de kleding is goed
    + De klantenservice is top. Snel antwoord en je wordt goed geholpen

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Ayla, Oostburg
    Publié le: 31/03/2020 12:41

    Een heel fijne webshop

    8

    Eén van mijn favoriete webshops, stiekem heb ik inmiddels mijn halve garderobe qua kleding, schoenen en accessoires hiervan. Een goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Fabienne, Amsterdam
    Publié le: 31/03/2020 11:48

    Snelle en goeie service!

    8

    Goed!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Debora Masino, Maasmechelen
    Publié le: 31/03/2020 08:49

    Leuke kleding, goede service

    9

    Vaker bij guts en gusto kleding besteld. Mooie en leuke kleding. Medewerkers bij klantenservice zijn vriendelijk.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Marjolein, Ijsselstein
    Publié le: 30/03/2020 22:23

    Fantastische collectie en een super goede service.

    10

    Ik ben altijd zeer tevreden over de collectie van Guts en Gutso. Daarnaast in de communicatie tussen hen en hun klanten top. Snelle reacties bij vragen en altijd een passende oplossing.

    Ik blijf hier zeker shoppen!! Hopelijk komt er snel een winkel in de buurt.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Demi, Anna Paulowna
    Publié le: 30/03/2020 16:01

    Snelle levering en leuke kleding!

    8

    Ik ben tevreden met mijn aankoop bijh Guts & Guto en zal hier zeker vaker wat bestellen.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lisanne, Gouda
    Publié le: 30/03/2020 14:50

    Leuke collectie

    8

    Heel leuke items, volledig mijn stijl en leuk te combineren. Soms een beetje zoeken van maat. Maar aan communicatie en feedback geen gebrek!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Maxine, Schilde
    Publié le: 29/03/2020 23:32

    Geweldig leuke winkel met toffe items.

    8

    Mega leuke winkel, hoe ze het verpakken alleen al!! Super toffe items. Ik ben fan ;)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Elles, Nieuw-Lekkerland
    Publié le: 29/03/2020 22:57

    Geweldige winkel!

    10

    Als ik een klacht heb word ik netjes behandeld. Je krijgt binnen twee uur antwoord.
    Als ik een item retour wil sturen, is dat mogelijk.

    En de items zijn hele goeie kwaliteit, ben verliefd op deze shop!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Suzanne, Ede
    Publié le: 29/03/2020 20:19

    Goede service, goede kwaliteit

    10

    Fijn dat het altijd zo snel geleverd wordt en leuk dat de kleding zo leuk verpakt wordt!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Tamara, Urmond
    Publié le: 29/03/2020 20:19

    Toffe kleding en uitstekende service

    10

    Zowel in de winkel als op de webshop is het leuk shoppen. Personeel is altijd klantvriendelijk! Hele leuke kleding, schoenen en accessoires. Ook vaak leuke acties zoals je nagels kunnen laten in de winkels, kortingen etc. Superwinkel! :)

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Nina, Sprang-Capelle
    Publié le: 29/03/2020 19:33

    Fantastisch

    10

    Ik bestel regelmatig iets bij G&G. De levering is super snel, de stoffen zijn fijn, goeie kwaliteit-prijsverhouding en het is heel persoonlijk. Bij elke levering krijg je een klein berichtje met je bestelling meegestuurd, waar het team je veel plezier wenst met je aankoop. Altijd leuk zo’n kleine attentie. Ik ben fan!

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lisa, Diemen
    Publié le: 29/03/2020 10:44

    Zo blij met ieder pakketje

    8

    Ik ben een enorme fan van de Guts. Ik kijk altijd uit naar de nieuwe collectie en draag de kleding van Guts dan ook met heel veel plezier! Wel vind ik het soms aan de prijs, dat is het enige "min" puntje wat ik kan verzinnen. het is goede kwaliteit, super leuk en zit heerlijk

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Demi, Doetinchem
    Publié le: 28/03/2020 22:18

    Geweldig

    10

    Ze hebben een erg fijne webshop. Met super leuke kleding! Alles is overzichtelijk! En ze laten leuke combinaties zien.

    Vous nous recommandez ?
    Oui

    Lisanne, Katwijk
    Publié le: 28/03/2020 21:09
    Vacature Customer Genius
    Besoin d'aide ?

    Vous avez une question sur un produit ou une commande ? Nous sommes disponibles tous les jours de 10h00 à 22h00.