Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    0

    goede service!

    8

    Zowel online bestellen als in de kopen in de winkel is top!

    Would you recommend us?
    Yes

    Jessie, Eindhoven
    Published on: 26/06/2019 08:51

    Super snelle en correcte service!

    10

    Ik bestel vanuit België en mijn pakje is er altijd al binnen de 2 dagen! Kwaliteit van de kleren is telkens prima en het omruilen verloopt ook altijd zeer vlot!

    Would you recommend us?
    Yes

    Siel, Gent
    Published on: 25/06/2019 08:50

    Mooie producten en super snelle levering

    10

    Al vaak items besteld van jullie webshop. Altijd mooie kwaliteit en goede pasvorm! En het grootste pluspunt is toch echt wel de super snelle levering!

    Would you recommend us?
    Yes

    Angela, Lutten
    Published on: 24/06/2019 20:29

    Laatste trends en goede service!

    9

    Zeer goede ervaringen. Altijd snelle levering en als er toch een probleem is, krijg je ook zeer snel antwoord!

    Would you recommend us?
    Yes

    Rani, Merksem
    Published on: 24/06/2019 20:18

    Super!

    10

    Altijd snelle service, leuke kleding!

    Would you recommend us?
    Yes

    Bente, Geldrop
    Published on: 24/06/2019 17:57

    Kwaliteitsvolle service en trendy kledij

    10

    Ik ben zeer tevreden van al mijn aankopen tot nu toe bij Guts & Gusto. De service was tot nu altijd zeer correct. Ze hebben ook een uitgebreide en mooie collectie.

    Hun pakjes thuis aan krijgen, is ook altijd een feestje want ze maken er echte cadeautjes van.

    Kortom ik ben zeer tevreden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Evi, Hemiksem
    Published on: 24/06/2019 16:14

    Fijne winkel

    8

    De communicatie via mail loopt goed en snel door en problemen met bv kapotte producten worden hierdoor snel en netjes opgelost.

    Would you recommend us?
    Yes

    Kiona, Roosendaal
    Published on: 24/06/2019 10:42

    Leuke website

    7

    Ik vind het een erg leuke site, met heel veel leuke kleren. Als ik even een halfuurtje heb rondgekeken op de site zitten er al gauw 10+ producten in mijn winkelmandje. Het enige jammere is dat veel producten pas vanaf maat s of m te verkrijgen zijn. Ik heb zelf maat XS, waarbij maat S dus vaak nog veel te ruim valt. Ik zou het erg leuk vinden als er meer opties in maat XS zouden komen, want GutsGusto is een erruuug leuke winkel! Bestel meestal online en ben ook een keer in de winkel in Enschede geweest, ook heel leuk!

    Would you recommend us?
    Yes

    Iris, Nijverdal
    Published on: 24/06/2019 09:45

    Service is vrij snel en goed

    7

    bevalt goed! service is vrij snel.

    Would you recommend us?
    Yes

    Alina, Holten
    Published on: 23/06/2019 15:36

    Goede service

    10

    Snelle bezorging, goede service.

    Would you recommend us?
    Yes

    Malou, Apeldoorn
    Published on: 22/06/2019 21:04

    Fijn online shoppen

    8

    Groot aanbod

    Would you recommend us?
    Yes

    Jennifer, Langdorp
    Published on: 22/06/2019 13:25

    Vertrouwelijk

    8

    Ik heb enkel gebruik gemaakt van de webshop. Wanneer je je bestelling ontvangt, komt dit zeer vertrouwelijk over.

    Ook bij retour is dit op een correcte manier gebeurd.

    Would you recommend us?
    Yes

    Julie Bracke, Laarne
    Published on: 22/06/2019 13:02

    Goed

    8

    Leuke kleren en goede service

    Would you recommend us?
    Yes

    Tine, Overijse
    Published on: 22/06/2019 12:12

    Over het algemeen goede kwaliteit, snelle levering, leuke, persoonlijke pakketjes

    8

    Goed! Eigenlijk maar 1x gehad dat de kwaliteit te wensen overliet. Verder altijd goed, pasvorm, kwaliteit en verzending. En sowieso leuke kleding!

    Would you recommend us?
    Yes

    Leoni Fohr, Amsterdam
    Published on: 21/06/2019 22:00

    Snelle levering

    8

    Leuke kleding en betaalbaar. Snelle levering en handig dat je kan retourneren in de winkel!

    Would you recommend us?
    Yes

    Isa, Geldrop
    Published on: 21/06/2019 19:19

    Goede service, goede uitleg bij artikelen, goede foto's en fijn herinnering systeem!

    10

    ik shop regelmatig de leukste outfits bij Guts en Gusto (zowel online als in-shop) en voel me hier ook fantastisch in! De foto's van de artikelen zijn top en de collectie wordt met regelmaat aangevuld met de tofste items.

    Would you recommend us?
    Yes

    Robin van Bogget, Someren
    Published on: 21/06/2019 17:03

    Leuke kleding en goede service!

    10

    Echt heel goed, super snelle levering, leuke kleding en zo’n leuk pakketje altijd om te ontvangen! In winkels ook super vriendelijk personeel dus altijd helemaal top.

    Would you recommend us?
    Yes

    Doris, Utrecht
    Published on: 21/06/2019 13:01

    Goede services

    9

    Super services, had 2 weken geleden een shirtje gekocht en kwam er na 1x dragen achter dat er 2 gaatjes in zaten (bij de oksel). Deden niet moeilijk omdat ik geen bon meer had. Heb netjes mijn geld terug gekregen en ze laten vanuit een ander filiaal een nieuwe opsturen naar het huisadres. Echt super!

    Would you recommend us?
    Yes

    Marloes, Nieuwegein
    Published on: 21/06/2019 12:25

    Super vriendelijk en snelle service

    7

    Staat altijd paraat na vragen, en snel antwoord. Correcte terugbetalingen en vriendelijke service

    Would you recommend us?
    Yes

    Lies De Geyter, Zottegem
    Published on: 20/06/2019 22:12

    Super winkel!

    8

    Mooie kleding en snelle levering!
    Ieder pakketje is een mooi kunstwerk!

    Would you recommend us?
    Yes

    Linda, Odiliapeel
    Published on: 20/06/2019 20:20

    Super!

    10

    Snelle levering. Producten passen altijd perfect!
    Niet super duur. Ideaal!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanderijn, Buggenhout
    Published on: 20/06/2019 19:17

    Goede en snelle service

    8

    Enkel ervaring met online bestellingen, maar deze zijn altijd vlot verlopen. Juist nog aan het wachten op een retour betaling, hopelijk verloopt dit ook even vlot! Ik ben vooral aan het uitkijken naar het moment dat er ook een winkel in België komt, zodat retourzendingen niet zo duur hoeven te zijn ;)

    Would you recommend us?
    Yes

    Caroline Pham, Gent
    Published on: 20/06/2019 10:37

    Goed

    9

    Erg fijn bedrijf! Enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik het persoonlijk handig zou vinden als er een maattabel bij producten staat en ook welke maat het model op de foto aan heeft (zo ook als kleding kleiner uitvalt). Dat scheelt weer in ruilen :).
    Verder super tevreden over deze dienst!

    Would you recommend us?
    Yes

    Brechje De Valk, Nijmegen
    Published on: 19/06/2019 23:38

    Ik ben altijd erg tevreden over jullie

    8

    Guts en gusto is een leuke winkel en online winkel. Wanneer je een vraag hebt zijn ze snel te bereiken. De levering is ook top! En ook hebben jullie er leuke en mooie kleding.

    Would you recommend us?
    Yes

    Susan, Zutphen
    Published on: 19/06/2019 09:18

    Perfecte service

    9

    Goeie en snelle levering leuke kleding betaalbaar en goed van kwaliteit

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Eijsden
    Published on: 18/06/2019 19:18
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.