Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1
    10

    Plus points
    Supergezellige winkel en echt prachtige kleding! Love it

    Points of improvement
    Geen

    Joyce Genk
    Published on: 2019-02-18 08:38:11 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Leuke unieke kleding en snel geleverd.

    Points of improvement


    Published on: 2019-02-13 10:27:12 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Leuke collectie, goede service in de winkel (Arnhem), mogelijkheid om gratis te retourneren in de winkel, handige herinnering via de mail bij beschikbaarheid van een eerder uitverkocht item op de site.

    Points of improvement
    Voor mij zou het nog meer ideaal zijn om bestelde artikelen gratis te retourneren per post. In de winkel mag soms vaker actief worden gevraagd of je al een account hebt.


    Published on: 2019-02-07 13:01:10 Recommendations: Ja
    10

    Plus points

    Points of improvement


    Published on: 2019-02-07 10:59:04 Recommendations: Ja
    7

    Plus points
    Goede en vlotte service
    Mooie kwaliteit van kleding

    Points of improvement
    Gratis retourneren zou voor mij een extra meerwaarde zijn om vaker bestellingen te plaatsen.

    Antwerpen
    Published on: 2019-02-06 11:44:44 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Ik ben een super fan van Guts & Gusto vanaf dat ik de winkel ontdekte in Arnhem. Ik heb het bedrijf zien groeien en heb zeer veel bewondering voor het succes dat Henrike en haar broer in een hele korte periode hebben behaald. Een opsomming van een aantal positieve punten:
    - Belangrijkste: Ontzettend leuke kleding! Vernieuwend, mee met de trends, maar toch uniek en origineel. Zowel must-haves als kleding voor speciale gelegenheden. En steeds meer aanbod! Ik vind het prettiger om bij Guts & Gusto te shoppen dan bijvoorbeeld Zalando omdat je bij Guts & Gusto direct een selectie krijgt met items die je bijna allemaal leuk vind en bij Zalando en Wehkamp e.d. is het aanbod zo verschillend dat er maar NET iets leuks tussen moet zitten dus kost ook meer tijd.
    - Snelle verzending
    - Verpakking waar je elke keer weer vrolijk van wordt
    - Veel acties waardoor het voor iedereen betaalbaar wordt
    - Super handig dat je bericht kan krijgen wanneer iets weer op voorraad is
    - Nog nooit zo'n snelle en meedenkende klantenservice meegemaakt bij een kledingwinkel dan bij dit bedrijf!!
    - Hele fijne uitgebreide productbeschrijving, met name informatie over dat het klein of groot uitvalt
    - Hele interessante en originele winacties
    - ga zo maar door!

    Points of improvement
    Eerder had niet elk item een foto waarop een model het item showde, maar dit is volgens mij nu niet meer het geval. Voor de rest is alles al in de loop der tijd verbeterd: optie om te filteren en mogelijkheid om retourlabel te printen via Guts & Gusto. Het enige wat mij soms nog tegenhoudt zijn de verzendkosten bij een sale item dat erg goedkoop is maar niet meer door de verzendkosten. Maar ik kan me voorstellen dat het niet de moeite waard is voor jullie om het aankoopbedrag waarbij je gratis verzending krijgt te verlagen dus eigenlijk geen verbeterpunten!
    Tip is misschien om foto's van social media waarop de kleding wordt gedragen op de website te plaatsen of op het eigen social media. (Maar ik weet niet of er al genoeg posts zijn op social media hiervan...)

    Michelle Nijverdal
    Published on: 2019-02-05 22:02:43 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Leuke kleding, snelle klantenservice, vaak acties, afwisselende kleding

    Points of improvement
    Retourneren is niet gratis, dus dat is wel een verbeterpunt

    Inge Ariens Wijchen
    Published on: 2019-02-03 20:13:25 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Heel veel keuze! Goede/snelle service, leuk verpakt! Zeker een van mijn favoriete winkels!!!!!

    Points of improvement
    Ook naar België komen!

    Marijke
    Published on: 2019-02-03 16:45:17 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Klantvriendelijk

    Points of improvement

    Angela Laren Gelderland
    Published on: 2019-02-02 20:52:02 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Super mooie kleren met een hele goede kwaliteit en snelle levering, al vaak besteld en dat zal ik zeker blijven doen!

    Points of improvement

    Michelle Bocholt
    Published on: 2019-02-01 20:23:22 Recommendations: Ja
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.