placeholder
Guts Goodies

HOORAY! Because the amount of credit in your shopping bag is more than 50,-, you get to pick out a free Guts Goodie!

Pick your goodie
Shop now
Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1
    10

    Plus points
    Zeer goede site. Overzichtelijk, snelle levering. Goede kwaliteit.

    Points of improvement
    Misschien als er een wit shirtje op de site staan een andere achter grond? Dan is het beter te zien.

    Chantal Waalre
    Published on: 2018-11-16 21:19:53 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Zeer goed met comtact houden en mooi ingepakte pakketjes ❤️

    Points of improvement
    Geen verbeterpunten ;-)

    Aniek Venlo
    Published on: 2018-11-16 20:55:50 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Leuke kleding, van alles wat en snelle levering.

    Points of improvement
    -

    Michelle Nijmegen
    Published on: 2018-11-16 19:37:49 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Leuke kleding. Niet te standaard.
    Altijd persoonlijk. Pakketjes altijd netjes ingepakt, Met liefde!

    Points of improvement
    Geen

    Karin Sint-oedenrode
    Published on: 2018-11-16 17:52:59 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    -Best vaak komen er nieuwe artikelen online
    -Snelle reactie als je een mail stuurt
    -Snelle afwerking wanneer er een artikel retour wordt gestuurd
    -Komen vaak met leuke kortingsdagen
    -De artikelen zijn in het echt altijd hetzelfde als op de foto's

    Points of improvement
    -Artikelen retourneren zonder eerst een mail hoeven sturen

    Floor Riel
    Published on: 2018-11-16 10:16:48 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Wanneer je twee keer een order plaats op dezelfde dag voegen ze deze samen tot 1 pakketje. Indien je twee keer verzendkosten hebt betaald wordt er eentje terug gestort. Dit was mijn beste ervaring met guts. Daarnaast is de levering en retour erg snel en wordt het resterende bedrag na een retour snel teruggestort.

    Points of improvement
    Artikelen die ik graag wil hebben zijn vaak niet op voorraad en dan moet ik redelijk lang wachten.

    Tessa
    Published on: 2018-11-16 09:39:50 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Leuke collectie en veel vernieuwende collectie

    Points of improvement
    Nee

    Lotte Boekel
    Published on: 2018-11-15 22:19:09 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Bezorging altijd dag na bestelling als je voor bepaalde tijd besteld.
    Leuk ingepakt
    Goede service als er iets fout is gegaan

    Points of improvement

    Joyce Sint-Oedenrode
    Published on: 2018-11-15 21:37:52 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Variërende en leuke kleding van goede kwaliteit. Het wordt snel geleverd en ook nog eens altijd super leuk verpakt. Alleen daarvoor zou ik al bestellen ;)

    Points of improvement
    Er zijn helaas we verzend/retourkosten.


    Published on: 2018-11-15 20:48:15 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Snelle levering

    Points of improvement
    NA


    Published on: 2018-11-15 20:17:54 Recommendations: Ja
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.