Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Toppers!!

    10

    Supersnelle en correcte service!
    Ook voor returns!
    Love them, love it!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Huizingen
    Published on: 25/05/2020 10:22

    Positief!

    7

    Positief! Leuke kleding voor een prima prijs. Ideaal om het online te bestellen, in de winkel te kunnen passen en af te rekenen wat goed is. Ook het thuis bezorgen is prima.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lieve, Weert
    Published on: 24/05/2020 22:08

    Ongetwijfeld mijn favoriete webshop.

    10

    Aangezien ik van België ben, is het voor mij wat moeilijk om naar jullie winkels te komen. Maar jullie webshop is echt GE-WEL-DIG! Ook de prijs-kwaliteit van jullie producten zijn top. Daarnaast doen jullie ook toffe acties, waar ik ook fan van ben. Ik zal zeker en vast nog vaak bestellen bij jullie. Tot slot is de service ook perfect!

    Would you recommend us?
    Yes

    Enya, Roeselare
    Published on: 24/05/2020 20:29

    Leuke kleren, goede kwaliteit

    8

    Ik koop regelmatig wat bij jullie, vind de winkels erg leuk ingericht en de websites zijn ook duidelijk! Ik vind het altijd fijn als modellen de kleren aan hebben op sites, zo kan je beter zien hoe iets valt. Alles wat ik er tot nu toe gekocht heb was altijd top! Heel erg blij mee, iedere keer weer!

    Would you recommend us?
    Yes

    Nina, Vierlingsbeek
    Published on: 24/05/2020 20:23

    Love it!

    10

    Snelle bezorging, super leuke items, geweldig ingepakt, goede kwaliteit. Niks negatiefs op te merken!

    Would you recommend us?
    Yes

    Thiamo, Stellendam
    Published on: 24/05/2020 19:28

    Toffe kleding!

    9

    Leuke kleding! Fijn dat je e-mail alerts kan instellen wanneer iets er niet is en makkelijke service bij bestellingen. Altijd blij als mijn pakketjes binnen komen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jeeri, Den Bosch
    Published on: 24/05/2020 18:03

    Leuke kleding, snelle levering

    8

    Ik vind dat Guts & Gusto altijd erg leuke kleding heeft. Als je ‘s avonds bestelt, krijg je het de volgende dag nog. Soms vind ik het wel jammer dat de kleding snel uitverkocht is.

    Would you recommend us?
    Yes

    Vera, Utrecht
    Published on: 24/05/2020 12:37

    Hele goede service, waarbij ik me als klant serieus genomen voel.

    8

    Guts & Gusto heeft ten eerste de leukste pakketjes in de geschiedenis van de mens, en daarnaast hebben ze een hele goede service. De kleding is van redelijke kwaliteit, hoewel ik een enkele keer heb gehad dat een broekrits opeens kapot ging. Leuke uitstraling in de winkels en online, en ze zijn goed bereikbaar.

    Would you recommend us?
    Yes

    Heleen, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Published on: 23/05/2020 20:07

    Hele goede service!

    10

    Wat een uitstekende klantenservice! Mijn maat niet meer op voorraad op de site, wel in de winkel. Nadat ik de verkeerde maat had besteld is alles top geregeld en werd de blazer in de goede maat uit de winkel gehaald! Binnen een halfuurtje alles weer geregeld.

    Would you recommend us?
    Yes

    Harn, Urk
    Published on: 23/05/2020 14:03

    Mooie kleding

    7

    Het is erg mooie kleding. Fijn dat de lengte maten op de site worden aangegeven. Soms jammer dat de producten qua maten erg uiteen lopen. De ene maat M is de andere niet.

    Would you recommend us?
    Yes

    Rianne, Noordhorn
    Published on: 23/05/2020 06:02

    Top service

    10

    Zodra er iets is positief of negatief, wordt er altijd persoonlijk op gereageerd. Er wordt mee gedacht, mee gedaan en mee gewerkt. Er wordt rekening met de klant gehouden. Het is gewoon fijn als je begrepen wordt, en dat doen jullie. En daar verdienen jullie echt een pluim voor. Echt super fijn!

    Would you recommend us?
    Yes

    Louise, Oude-Tonge
    Published on: 23/05/2020 01:40

    Fantastisch!

    10

    Leuke outfits, fijne aanbiedingen en snelle levering!

    Would you recommend us?
    Yes

    Rani, Ingooigem
    Published on: 22/05/2020 20:17

    Super leuke fashion

    10

    Guts&Gusto heeft super leuke kleding, schoenen en accessoires. Ik koop er regelmatig leuke jurkjes!
    Jammer dat er geen winkel is in de buurt van Leiden. Nu koop ik alles online waarvoor je verzendkosten moet betalen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Gabriella Zacheo, Leiden
    Published on: 22/05/2020 18:09

    Uitstekend

    10

    Leukste winkel van Enschede

    Would you recommend us?
    Yes

    Amal Mrad, HENGELO OV
    Published on: 21/05/2020 23:04

    Klantenservice is uitstekend!

    10

    Omdat ik in België woon moet ik alles online bestellen, toch wordt dit altijd heel snel geleverd en de kleding wordt mooi ingepakt en gepersonaliseerd. Dit zorgt automatisch voor een leuke shop ervaring.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marthe, België
    Published on: 21/05/2020 09:32

    Super

    10

    Super leuke kleding en het zit allemaal prachtig.

    Leveringen gaan ook vlot en soepel. 1x was er 1 item niet geleverd. Na een telefoontje hebben ze het op de camera's gecheckt en kreeg ik netjes een email dat het hun fout was en is het artikel nog nagestuurd. Top klantenservice dus.

    Would you recommend us?
    Yes

    Saskia, Amsterdam
    Published on: 21/05/2020 08:29

    Mooie, kwalitatief goede kleding

    8

    Guts&gusto heeft een heel leuk aanbod aan kleding waar ik regelmatig bestel. De kwaliteit van de kleding is top en ze hebben een super snelle verzending. Het enige minpunt vind ik dat retourneren geld kost. Verder een aanrader!

    Would you recommend us?
    Yes

    Amanda, Den Haag
    Published on: 20/05/2020 21:06

    Een fijne winkel met passende kleding

    8

    Het is een fijne winkel met kleding wat passend is. Het is modieus en gaat met de tijd mee. Als je kleding besteld wordt het mooi verpakt en vaak op tijd geleverd. De kleding kan in de winkel geruild worden en de klantvriendelijke medewerkers helpen je hierbij graag.

    Would you recommend us?
    Yes

    Liselotte, Utrecht
    Published on: 20/05/2020 15:20

    Like it!

    9

    Super leuke winkel! Allerlei stylen te creëren met de kleding, enthousiast als ik weer iets voorbij zie komen, waardoor ik vaak even kijk, zelf onder werktijd :)

    Would you recommend us?
    Yes

    Jorinde, Groningen
    Published on: 19/05/2020 22:05

    Voor een goede service, dagelijks online shopplezier en toffe kleding moet je bij Guts&Gusto zijn

    9

    De collectie die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe items is geweldig. Datzelfde geldt voor de service: ik had een keer per ongeluk mijn bestelling gezet op een verkeerd adres. Direct na mijn bestelling had ik Guts & Gusto een mail gestuurd: binnen nog geen 20 minuten had ik een reactie dat mijn adreswijziging was doorgevoerd. Dat is toch super!

    Verder mijn complimenten voor de verzendservice. Naast dat je pakket de volgende dag op de deurmat ligt, zit er altijd een leuk kaartje bij. Dat maakt het ontvangen en openen van je kleding nog leuker!

    Kortom, ik heb weinig verbeterpunten voor Guts & Gusto. Ik ben zeer tevreden. Het enige 'minpuntje' dat ik kan bedenken (en dat de reden is waarom ik een 9 geef i.p.v. een 10) is dat ik vind dat de items snel zijn uitverkocht.

    Would you recommend us?
    Yes

    Daniëlle, Hierden
    Published on: 19/05/2020 12:11

    Mooie, fijne kleren van goede kwaliteit

    10

    Guts & Gusto heeft altijd kleren naar mijn smaak. Het is makkelijk online te bestellen en altijd snel in huis. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de kleren/schoenen en de pasvorm. Ik heb tot nu toe nooit iets terug hoeven sturen. Momenteel mijn favoriete winkel.

    Would you recommend us?
    Yes

    Ruby, Ulft
    Published on: 19/05/2020 09:59

    Top winkel met diverse kleding.

    10

    Ze verkopen leuke kleding en zijn altijd bereid om je te helpen. Bij retourneren kun je contact opnemen via mail en word je goed geholpen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Kay, Utrecht
    Published on: 18/05/2020 22:12

    Goede service, altijd vriendelijk

    9

    Gust en Gusto is altijd heel klantgericht. Als je vragen hebt antwoorden ze vrijwel direct. De pakketjes zijn altijd handmatig ingepakt wat ik erg waardeer. Het is altjjd leuk als ik iets ontvang van Gust en Gusto!
    Kortom, top!

    Would you recommend us?
    Yes

    Anouk, Deventer
    Published on: 18/05/2020 19:31

    Top zaak

    9

    Leuke kleding en een goede service. Problemen worden opgelost en je pakketje word ingepakt als een cadeautje.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marli, Maren-kessel
    Published on: 18/05/2020 07:25

    Super

    7

    Leuke kleren!
    Goeie prijs.
    Snel thuis bezorgt.

    Would you recommend us?
    Yes

    M b, Steenwijk
    Published on: 17/05/2020 23:09
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.