Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.2

    Top!

    8

    Het is een fijne webshop. Leuke kleding, de kwaliteit is goed en de levering snel.

    Would you recommend us?
    Yes

    Leanne, Lisserbroek
    Published on: 18/01/2021 19:23

    Kwalitatief mooie kleding

    9

    Veel truien zijn niet van wol, voor mij een uitkomst omdat ik daar allergische reactie op krijg. De kleding is mooi, en de ontwerpen zijn uniek. Mijn favoriete merk kleding op dit moment!

    Would you recommend us?
    Yes

    Marjolein Oost, Hoogeveen
    Published on: 18/01/2021 07:47

    Top

    10

    Enorm blij met de mooie kleren! Bovendien super vriendelijke mensen en top service! Ik ga zeker nog bestellen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Linde, Kontich
    Published on: 17/01/2021 21:27

    super service, mooie spullen!

    10

    Toevallig kwam ik bij guts gusto terecht en inmiddels zijn we al vele bestellingen verder. Mooie kleding, leuke aanbiedingen en super service! Snelle levering en wanneer je mailt met een vraag reageren ze erg snel en wordt het netjes opgelost.

    Would you recommend us?
    Yes

    Maartje, Well
    Published on: 17/01/2021 21:14

    Goed en aardig contact ! En zulke leuke dingen !!

    10

    Super snelle levering. Mooie spullen en bijzonder ingepakt.

    Would you recommend us?
    Yes

    Christien, Almere
    Published on: 17/01/2021 20:22

    Super!

    10

    Goede service, leuke kleding!

    Would you recommend us?
    Yes

    Marlies, Groningen
    Published on: 17/01/2021 15:59

    Superservice!!!

    10

    De kwaliteit is zeer goed en het is heel erg leuk dat het pakketje de volgende dag al geleverd wordt.

    Would you recommend us?
    Yes

    Stinne, Aalst
    Published on: 17/01/2021 11:59

    Top!

    10

    Super leuke kleren en een top service! Volgende dag al in huis. Ik heb jullie shop al bij heel veel vriendinnen aangeraden! Telkens enorm tevreden van de kleren en de service!

    Would you recommend us?
    Yes

    Kiana, Zedelgem
    Published on: 17/01/2021 08:28

    Goede en persoonlijke service

    8

    Vooral leuk dat het winkelen een persoonlijke touch krijgt. Bij elke bestelling ontvang je een persoonlijk berichtje/kaartje

    Would you recommend us?
    Yes

    Daisy, Nijmegen
    Published on: 16/01/2021 22:55

    Heel blij met elk kledingstuk

    10

    Nog niet zo lang geleden heb ik dit merk ontdekt maar ik werd meteen grote fan! De stoffen zijn van uitstekende kwaliteit, zit supergoed en ik vind altijd wel iets leuk als ik door de website scroll ;)

    Would you recommend us?
    Yes

    Emilie, Merksem
    Published on: 16/01/2021 20:40

    Kwaliteit is goed, en net even andere look

    10

    Ik word altijd geprikkeld door de foto's van de kleding op de webshop, en eenmaal besteld en in huis, valt het nooit tegen. De kwaliteit van de producten is goed, mooie materialen en net even anders qua look. De omschrijving bij de producten is helpend. Ook de accessoires zijn de moeite waard om te bekijken, met veel plezier draag ik de riemen van gutsgusto.
    Snelheid van levering is goed.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lot Den Boon, Pijnacker
    Published on: 16/01/2021 20:25

    Topwinkel

    10

    Steeds leuke kledij en top bediening

    Would you recommend us?
    Yes

    Charlotte, Arendonk
    Published on: 16/01/2021 19:29

    topservice

    10

    Goede kwaliteit, snelle levering, alles altijd in orde... kortom zeer tevreden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Mieke, Genk
    Published on: 16/01/2021 19:08

    Favoriete winkel!

    9

    Op vrijdagavond 20:30 bestellen en zelfde dag wordt het nog verzonden. Wanneer iets niet helemaal goed is aan je product, staan ze zelfs in het weekend voor je klaar voor een goede oplossing. Producten worden als een cadeautje verpakt met een persoonlijk kaartje of sticker. Beste webshop die ik ooit heb meegemaakt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Kim, Den Haag
    Published on: 15/01/2021 20:27

    Fantastisch

    10

    Erg tevreden over producten, goede kwaliteit en snelle levering.

    Would you recommend us?
    Yes

    Tessa, Ede
    Published on: 15/01/2021 19:50

    Super

    9

    Altijd heel mooie, kwaliteitsvolle kleren. Ik neem altijd maat S en die past altijd perfect!

    Would you recommend us?
    Yes

    Helena, Leuven
    Published on: 14/01/2021 19:17

    Alles komt altijd netjes en leuk verpakt binnen

    8

    Al mijn bestellingen komen altijd in een leuke verpakking binnen. Alsof je iedere keer een cadeautje openmaakt.
    De kleding is mooi voordelig en ik vind het een erge fijne site!

    Would you recommend us?
    Yes

    Astrid Brem, Lelystad
    Published on: 14/01/2021 17:02

    GutsGusto heeft prachtige kleren, fantastische schoenen en gezellig personeel!

    10

    De GutsGusto heeft mooie kleren, die ook heerlijk zitten en goed passen. Daarnaast zijn de schoenen ook prachtig en lopen deze altijd heerlijk. Het personeel in de winkel is super gezellig en behulpzaam!

    Would you recommend us?
    Yes

    Fleur, Groningen
    Published on: 14/01/2021 13:17

    Leuke kleding en snelle bezorging

    9

    Als ik opzoek ben naar een leuke blouse of jurkje kan ik bij Guts&Gusto altijd wat leuks vinden! Levering is altijd mega snel! Vlotte communicatie:)

    Would you recommend us?
    Yes

    Jeanine, Utrecht
    Published on: 13/01/2021 21:01

    Grandioos

    9

    Hele leuke site met mooie kleding. Fijn mailverkeer als het nodig is. Pakket de volgende al in huis. Wat mij betreft een DIKKE 10.

    Would you recommend us?
    Yes

    Sandra slikker, Winkel
    Published on: 12/01/2021 19:21

    Mooie kleding van goede kwaliteit met keurige service.

    10

    Altijd mooie kleding, vooral de truien en jurkjes. Snel geleverd en de stof voelt altijd heel fijn en van hoge kwaliteit.

    Would you recommend us?
    Yes

    Pytrik, Kûbaard
    Published on: 11/01/2021 19:49

    Supertoffe kledingwinkel!

    10

    Ik koop meestal online op guts gusto. Er zijn altijd leuke items, die prijs/kwaliteit heel goed zitten! De service is ook uitstekend! Heb je een vraag, dan mag al snel antwoord verwachten!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sofie, Zandvliet
    Published on: 11/01/2021 19:32

    Mooie kleding en erg klantvriendelijk

    8

    Erg leuke kleding, goede prijs kwaliteit verhouding en goede klantenservice

    Would you recommend us?
    Yes

    Emma, Oud-Beijerland
    Published on: 11/01/2021 11:53

    Trendy, goede kwaliteit en zeer goede service

    10

    Afgelopen jaar Guts & Gusto echt ontdekt! Foto’s op de site komen overeen met de werkelijkheid. Mooie trendy kleding van goede kwaliteit. Daarnaast ook een zeer goede service. Ik kan niet wachten tot mijn volgende bestelling. Een echte aanrader!

    Would you recommend us?
    Yes

    Jolien, Leusden
    Published on: 10/01/2021 21:34

    Mijn favoriete online webshop!

    8

    De kledij die ik bestel zijn 9 keer van de 10 perfect! De prijs en kwaliteit zijn ook zeer correct! Ik ben fan! Service is ook top, al meerdere keren via chat een vraag gesteld, dezelfde dag nog een antwoord, ook heel erg vriendelijk!

    Would you recommend us?
    Yes

    Megan, Borsbeek
    Published on: 10/01/2021 21:20
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.