Reviews, opinions and experiences

We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

Total score 9.2
Fantastisch!
9

M’n nieuwe go-to store als ik op zoek ben naar iets nieuws.

Would you recommend us?
Yes

Sanne, Groningen
Published on 2022-08-09 22:25
Super fijne webshop
10

Snelle verzending, fijn retourproces en snelle reacties op emails. Bestelling zit perfect en is echt zoals op de foto!

Would you recommend us?
Yes

Bianca, Tolkamer
Published on 2022-08-08 20:19
Toffe kleding, fijne website, en goede klantenservice.
10

Altijd goede ervaringen gehad met de webshop. Toffe kleding, in het bijzonder de collectie met zwangerschaps kleding die je ook na je zwangerschap nog kan dragen, echt heel fijn! Goede klantenservice die binnen een dag reageert.

Would you recommend us?
Yes

Evelien Verhoeven, Breda
Published on 2022-08-08 09:30
Geweldig
10

Heel mooie dingen gevonden op de site.

Would you recommend us?
Yes

Elise, Vertongen
Published on 2022-08-06 22:52
Geweldig!
9

Alle artikels komen heel verzorgd aan tot bij je huis!

Would you recommend us?
Yes

Betül, Halen
Published on 2022-08-06 20:43
Vlot en inorde
9

Al meerdere dingen besteld. Alles verloopt vlot. Enige min punt is dat je moet betalen bij retourzending. Anders geen opmerkingen. Ook een goede klantenservice

Would you recommend us?
Yes

Shani, Gistel
Published on 2022-08-05 20:18
Snel en goede kwaliteit
9

Snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Would you recommend us?
Yes

Marlous, Blaricum
Published on 2022-08-05 11:08
Super fijne klantenservice
10

Henrike heeft me heel fijn geholpen met mijn vraag. Ontzettend bedankt en ik kom zeker een keer terug.

Would you recommend us?
Yes

Marloes, Amstelveen
Published on 2022-08-03 21:35
Hele fijne ervaring!
10

Hele fijne en overzichtelijke website. Het aanbod aan kleding is erg leuk! Goed dat er niet aan overproductie wordt gedaan. Dit betekent dat je soms misschien even moet wachten, maar als je een melding aanzet dan ben je er altijd weer snel bij.

Would you recommend us?
Yes

Anna Tichler, Maastricht
Published on 2022-08-03 20:10
Leuke kleding en fantastisch snelle levering
10

Eens in de zoveel tijd kijk ik op de site, altijd is er wel een leuk nieuw item! Soms in de avond op de bank besteld, maar toch de volgende dag in huis. Mooi verpakt, altijd een persoonlijk berichtje erbij. Hele fijne service! Met regelmaat is iets niet meer op voorraad, maar met het invoeren van je emailadres word je over een nieuwe lading op de hoogte gehouden. Meestal gaat dit erg snel. Leuke producten! Een punt van verbetering zou wat mij betreft alleen de retourzending zijn. Je moet de te retouren producten per mail aangeven, vervolgens komt er een retour label. Het zou handiger zijn als dit online kan of (nog beter) gewoonweg met een retour- formulier en sticker erbij. Tot snel weer:)

Would you recommend us?
Yes

Willeke , Houten
Published on 2022-08-02 09:02
Snel en vriendelijk
8

Snelle verzending en vriendelijke communicatie via de mail. Ook de verzendlabel kun je makkelijk krijgen via de mail.

Would you recommend us?
Yes

Sigrid, Morra
Published on 2022-08-01 23:27
Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding
10

De bestelling wordt altijd snel geleverd én leuk ingepakt. De kleding is leuk, van goede kwaliteit en niet al te duur!

Would you recommend us?
Yes

Tessa, Zaltbommel
Published on 2022-08-01 19:59
Mooie kleren, die niet overal te koop zijn en goedeLwaliteit
10

Positief

Would you recommend us?
Yes

Annelies, Bilzen
Published on 2022-08-01 19:23
Geweldig
10

Super team, leuke kleding en de service stopt niet nadat je je bestelling hebt geplaatst. Ook toen er iets mis ging met bezorgen greep G&G in en regelde het. Echt een aanrader!

Would you recommend us?
Yes

Nic, Ouderkerk ad Amstel
Published on 2022-07-31 20:20
Vlotte website , snelle levering en fantastische kledij!
10

Mooie kledij en accesoires, zalig snel geleverd zodat je alles snel kan aan doen!

Would you recommend us?
Yes

Lisa, België
Published on 2022-07-31 09:07
Unieke stuks
7

Op Guts Gusto vind ik altijd fashionable en unieke stuks. LOVE!

Would you recommend us?
Yes

Tatjana, België
Published on 2022-07-31 08:00
TOP!!!
10

Geweldig mooie kleding! Super service! Grappig ingepakt! Goede kwaliteit! Snelle levering! Heb je een vraag snelle reactie in 1 woord TOP!!!

Would you recommend us?
Yes

Irene, Heel
Published on 2022-07-28 09:19
Top!
10

Mooie webwinkel met goede kwaliteit producten. Snelle verzending en altijd mooi ingepakt

Would you recommend us?
Yes

Lisette, Almere
Published on 2022-07-27 19:51
Mooie kleren die snel gebracht worden.
10

Ik bestel regelmatig van Guts & Gusto en heb nog nooit echt een probleem gehad met een bestelling. De kleren zijn heel mooi en duurzaam. Ik ben zelf niet 1 van de magerste vrouwen en ik vind heel gemakkelijk kledij voor mijn maat. De klantenservice is heel vriendelijk en helpt je heel goed bij het retouren van kledij. De pakketjes zijn altijd mooi ingepakt en er zit altijd een persoonlijke bedanking die me een glimlach op mijn gezicht brengt. Ik woon in België en de verzending is zeer snel. Meestal zijn mijn kleren er de volgende dag al. Ik zou dit zeker aanbevelen aan iedereen dat ik ken. Hartelijk bedankt!

Would you recommend us?
Yes

Justine, Rumbeeksesteenweg 394
Published on 2022-07-27 00:44
Favoriete kledingzaak
9

De kleding is mooi en past eigenlijk altijd zoals het zou moeten passen (true to size). Ik koop er voornamelijk tops, jurkjes en jumpsuits dus ik kan helaas nog niets over de (spijker-)broeken en schoenen zeggen. Maar over de tops, jurkjes en jumpsuits ben ik niets anders dan positief ☺

Would you recommend us?
Yes

Nora, Eindhoven
Published on 2022-07-26 10:50
Super
10

Snelle levering en altijd leuke kleding

Would you recommend us?
Yes

Daniëlle , den haag
Published on 2022-07-26 09:13
Hele fijne winkel en met een super snelle service
8

Veel leuke mode en meerdere stijlen. Veel nieuwe drops en leuke accessoires. Ik koop er graag en teveel ;),

Would you recommend us?
Yes

Sanne, Hoogland
Published on 2022-07-22 19:28
Fijne hippe kleding en mooie sieraden
8

Fijne webshop met een ruim assortiment. De kleding word altijd snel verzonden en het ls als een cadeautje ingepakt, heerlijk om voor jezelf uit te pakken! Plus het retourneren is super makkelijk, altijd fijn als het toch net anders is dan verwacht.

Would you recommend us?
Yes

Marloes mooibroek, Oldenzaal
Published on 2022-07-21 21:33
Veel keuze, snelle levering
10

Ik shop regelmatig bij Guts & Gusto; ze hebben veel keuze, vaak duidelijke foto’s en leuke samenwerkingen. Daarnaast zijn de pakketjes altijd een cadeautje om te ontvangen en wordt het supersnel verstuurd!

Would you recommend us?
Yes

Saar, Elst
Published on 2022-07-21 20:29
Super!
8

Super! Mooie en leuke kleding én ook nog eens fijne klantenservice.

Would you recommend us?
Yes

C. , Kerkrade
Published on 2022-07-21 15:18