Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    GutsGusto heeft eigentijdse en betaalbare kleding.

    9

    Sinds ik GutsGusto heb ondenkt bestel ik mijn kleding nergens anders meer. Naast een leuke stijl en betaalbare prijzen, zijn ze ook erg origineel met het verpakken van je pakketje. De snelle levering is ook een groot pluspunt, kortom een topwinkel!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Hippolytushoef
    Published on: 28/10/2020 22:59

    Hele leuke kleding, van goede kwaliteit

    8

    Ik kan altijd wel iets vinden en koop altijd meer dan ik wil omdat het zo leuk is. Het is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Je krijgt waar voor je geld

    Would you recommend us?
    Yes

    Fabiënne, Breda
    Published on: 28/10/2020 21:31

    Valt erg mooi!

    10

    Valt erg mooi!

    Would you recommend us?
    Yes

    Laura, Lopik
    Published on: 28/10/2020 20:28

    Mijn lievelingswebshop op vlak van kledij!

    9

    Ik shop ondertussen al enkele jaren bij Guts & Gusto, steeds online, aangezien ik in België woon. 1 keer ging op citytrip naar Eindhoven en dan kon ik eindelijk ook eens shoppen in een fysieke winkel van Guts & Gusto!

    Ik heb het shoppen op de webshop altijd als zeer fijn ervaren en heb nog nooit iets naars meegemaakt. De communicatie is altijd zeer duidelijk wanneer je iets hebt besteld, en mijn pakje komt altijd zeer stipt toe, en ziet er dan nog eens super tof uit ook! Het is altijd een leuk moment als er een pakje van Guts & Gusto bij mij thuis arriveert.

    Verder vind ik de webshop super gebruiksvriendelijk en mooi voor het oog. Kortom, het is altijd leuk om te shoppen bij jullie en ik heb jullie doorheen de jaren al aan verschillende vrienden en familie aangeraden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Shari, Waregem
    Published on: 28/10/2020 19:19

    Goede service en zalige kledij!

    10

    Er word snel gereageerd op vragen! Verzending is ook super snel en de kledij is gewoon super! Love it

    Would you recommend us?
    Yes

    Nima, Kalmthout
    Published on: 26/10/2020 20:22

    Leuke kleding/accessoires en super service!

    9

    Goede ervaring! Leuke spullen en goede service. Aanrader!

    Would you recommend us?
    Yes

    Simone, Amsterdam
    Published on: 26/10/2020 14:23

    Mooie hippe en vrouwelijke kledij

    7

    Online is altijd een gok (kwaliteit, stof...). Voor mij een goede gok ☺️

    Would you recommend us?
    Yes

    Elfi, Deinze
    Published on: 25/10/2020 21:03

    Super fijn, leuke kleding en goede Service

    10

    Altijd leuke kleding, website heel overzichtelijk en duidelijk te zien of je maat er nog is en anders kan je het vragen. Krijgt altijd netjes een mail als je artikelen weer op voorraad is en ook als dat niet zo is.
    Service altijd fijn, denken altijd goed met je mee. En zoals ik als ik al zei, leuke kleding.

    Soms lastig te kijken welke maat, soms
    Valt een L te klein
    En soms te groot.

    Kort om shop er graag!

    Would you recommend us?
    Yes

    Elisa, Rheden
    Published on: 25/10/2020 20:51

    Geweldige winkel!

    10

    Ik koop vaak kleren bij Guts & Gusto. Hele goede kwaliteit kleding en snelle verzending, retour etc. Gewoon helemaal top!

    Would you recommend us?
    Yes

    Yunae, Vianen
    Published on: 25/10/2020 20:33

    Altijd blij!

    10

    Ik ben een enorme fan van Guts&Gusto!! Jurken, truien, laarzen, broeken, rokken alles hebben ze in huis en dankzij Guts ik nu ook.
    Echt een leuke winkel, met ook online veel aanbod. En wat ik erg fijn vind is de mega snelle levering.

    Would you recommend us?
    Yes

    Mascha, Hoofddorp
    Published on: 25/10/2020 19:31

    Top webshop met een super service!

    10

    Leuke kleren, tassen, schoenen,... Super service, snelle levering. Al veel complimentjes gekregen over mijn 'guts & gusto' outfits!

    Would you recommend us?
    Yes

    Elien, Peeters
    Published on: 25/10/2020 19:18

    Super

    10

    Altijd prachtige pakketjes die geleverd worden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Kelly, Wervik
    Published on: 25/10/2020 09:27

    Leuke, gevarieerde kleding (voor iedere kledingstijl wat wils) van een prima kwaliteit.

    8

    Fijne webshop, goede foto’s/informatie bij elk product. Goede levering. Prijs kwaliteitsverhouding niet altijd goed

    Would you recommend us?
    Yes

    Kiki, Wijnands
    Published on: 24/10/2020 20:35

    Super!!!

    9

    Wat een leuke winkel & webshop! Snelle services, ook als je maat er niet is. Het wordt snel aangevuld en dan krijg je een melding. Je bestelling is een feestje om te krijgen. Leuk ingepakt met een kaartje erbij, top dus!

    Would you recommend us?
    Yes

    Christel, Utrecht
    Published on: 24/10/2020 18:18

    Goede service! Mooie kwaliteit kleding.

    10

    Klantenservice is heel netjes en reageren vlot. Je wordt goed geholpen en de kleding is van mooie kwaliteit en ziet eruit zoals op de website. Pakketje is snel in huis. Top!

    Would you recommend us?
    Yes

    Anouk, Nijverdal
    Published on: 23/10/2020 21:32

    Altijd tevreden!

    9

    Leuke kleding, schoenen en leveren wat zij beloven. Ook een hele goede klantenservice!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sophie, Breda
    Published on: 23/10/2020 21:28

    Leuke kleding en snel in huis.

    8

    Leuke dingen.
    Snelle levering.
    Fijne klantenservice.

    Would you recommend us?
    Yes

    Romy, Apeldoorn
    Published on: 23/10/2020 19:58

    Snelle levering & snelle reactie klantendienst!

    10

    Toffe items, snelle levering en super snelle reactie van de klantendienst.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lauren, Brussel
    Published on: 23/10/2020 19:19

    Leuke outfits en fantastische service !

    8

    Heb al meerdere keren online kledij besteld en volgende dag was het al geleverd! Enorm goede service en leuke outfits. Alleen spijtig dat als een item niet past, je €5 retourkosten moet betalen. Ik raad Guts&Gusto zeker aan bij vrienden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Yoni, Veurne
    Published on: 22/10/2020 22:29

    Mooie kleding en goede service

    10

    Ik heb meerdere keren besteld en alles is altijd naar verwachting. Snelle bezorging en de kleding is zoals verwacht.

    Would you recommend us?
    Yes

    Charlot, Amsterdam
    Published on: 22/10/2020 21:06

    Hele fijne webshop! Bestel er al mn kleding met veel plezier!

    10

    Maten vallen goed en foto’s komen precies overeen met wat je thuis krijgt. Veel verschillende soorten kleding.

    Would you recommend us?
    Yes

    Veronique, Haastrecht
    Published on: 22/10/2020 20:20

    Fijne, snelle bestellingen en goede kwaliteit

    8

    De bestellingen komen altijd de dag na het bestellen binnen als wordt gezegd op de site. Het is goede kwaliteit en de kleding valt meestal ook naar maat.

    Would you recommend us?
    Yes

    Ilse, Sint Jacobiparochie
    Published on: 22/10/2020 20:17

    Perfect!

    10

    Mooie en overzichtelijke website.
    Ook ben ik tevreden met de kwaliteit van de kleding.
    Altijd snelle reactie als je mailt en goede oplossingen als er wat is.

    Ik heb echt geen enkele slechte ervaring.

    Would you recommend us?
    Yes

    Kyra, Zelhem
    Published on: 22/10/2020 19:32

    Lievelingswinkel!

    10

    Elke keer als ik naar jullie winkel kom, loop ik buiten met een zakje! Altijd supermooie kleren! Zeker een aanrader.

    Would you recommend us?
    Yes

    Valerie Bagattini, Ham, België
    Published on: 21/10/2020 23:04

    Leuke (online) winkel!

    10

    Tijdens een weekendje Eindhoven zag ik een rij staan voor de winkel van Guts en Gusto. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord en dus ben ik, toen we weer thuis kwamen, gaan Googlen. Ik kwam op een hele leuke site terecht en heb direct wat besteld! Volgende dag bestelling al in huis :)
    Superleuke kleding en goede kwaliteit. Ik ga hier zeker weer bestellen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Petra, Emmen
    Published on: 21/10/2020 15:01
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.