Reviews, opinions and experiences

We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

Total score 9.2
Snelle levering
8

Enkel positieve ervaringen: snelle levering, goede dienst na-verkoop, enz.

Would you recommend us?
Yes

Eline, Zottegem
Published on 2022-05-24 07:16
Top webshop en klantenservice!
10

Bestel hier regelmatig kleding/sieraden/home, heel tevreden over de kwaliteit. Mocht ik vragen hebben of evt wat willen retourneren, direct persoonlijk mail contact. Heel fijne shop ervaring!

Would you recommend us?
Yes

Lotte, Oldenzaal
Published on 2022-05-23 19:24
Leuke kleding, helaas valt het meeste klein uit en grotere maten zijn er niet.
6

Ik vind de stijl van de kleding erg leuk. Vandaar dat ik er ook vaak bestel. Echter heb ik cup c en bij bijvoorbeeld de WE een maat L qua broekmaat. Bij jullie pas ik de L en XL vaak niet. Ook passen veel tops niet vanwege mijn boezem. Dit vind ik erg jammer. Ik zou deze winkel zeker aanraden bij mensen die in een andere winkel maat S of M hebben.

Would you recommend us?
Yes

Anoek Seweuster, Eindhoven
Published on 2022-05-22 20:58
Zalig shoppen
10

De mails die je ontvangt zijn gericht en informatief, ook geen overdaad aan mails in je inbox. Mobiele site is heel gemakkelijk in gebruik, je kan makkelijk filteren, heen en terug gaan van menu naar artikel. De pakjes zijn mooi verzorgd ingepakt met een leuk gepersonaliseerd detail. Tot nu toe was alles van uitstekende kwaliteit en kreeg ik al veel complimenten over de aangekochte kledij, oorbellen en kussen.

Would you recommend us?
Yes

Sare Vyncke, Gent
Published on 2022-05-20 21:22
Prachtige kleding, goede service
10

Prachtige kleding, goede service

Would you recommend us?
Yes

M, Leeuwarden
Published on 2022-05-20 20:24
mooie kleding
10

mooie kleding, zit altijd goed

Would you recommend us?
Yes

Tamara Hazelhorst, hoge hexel
Published on 2022-05-19 21:45
Toffe items, prima prijs & snelle levering
8

Jullie hebben altijd leuke items. Van kleding tot schoenen en accessoires. Daarnaast zijn de prijzen ook prima (niet overdreven duur), is de levering snel en retourneren prima te doen.

Would you recommend us?
Yes

Rowena, Hoogerheide
Published on 2022-05-19 20:31
Fantastische winkel!
9

Ze verkopen er erg leuke kleding, hebben leuke acties, het verzenden is super en altijd leuk verpakt. Het retourneren gaat trouwens ook goed! En de service is ook erg netjes en je krijgt een snelle reactie!

Would you recommend us?
Yes

Lianne, Dieren
Published on 2022-05-18 21:21
Goede kwaliteit en service
9

Bestellingen van GutsGusto zijn van goede kwaliteit en de bezorg service is ook snel.

Would you recommend us?
Yes

Mirjam, Leiderdorp
Published on 2022-05-18 21:16
Veel leuke kleding!
8

Klantenservice reageert heel snel!

Would you recommend us?
Yes

Dominiek, Nijmegen
Published on 2022-05-18 19:17
Veel leuke kleding!
8

Klantenservice reageert heel snel!

Would you recommend us?
Yes

Dominiek, Nijmegen
Published on 2022-05-18 19:17
Super kleding met persoonlijke noot geleverd
9

Leuke, diverse kleding. Ruim opgezette winkels en duidelijke website. Wanneer kleding online besteld wordt het altijd met een persoonlijke touch naar je toegestuurd.

Would you recommend us?
Yes

Maud, Venray
Published on 2022-05-17 06:53
Heel mooi
8

Hele mooie kleren. Onderscheidend tov andere shops. Snelle klantenservice, maar je moet zelf wel alert zijn niet afgewimpeld te worden met een “quick fix” als je een probleem met een item hebt.

Would you recommend us?
Yes

Marleen, Groningen
Published on 2022-05-15 20:41
Goede service en mooie kleding
10

Mooie kleding. Snelle levering en fijn dat je achteraf kunt betalen. En een fijne service zowel online als in de winkel!

Would you recommend us?
Yes

Esmee, Meppel
Published on 2022-05-13 10:29
Mooie kleding en supersnelle bezorging
10

Gevaarlijk dat ik Guts & Gusto heb ontdekt, want ze hebben té veel leuke kleding + bezorging is supersnel en professioneel

Would you recommend us?
Yes

Nadine, Utrecht
Published on 2022-05-12 20:54
Fijne service en altijd leuke collecties!
9

Altijd fijn online shoppen bij Guts!

Would you recommend us?
Yes

Demi, Nijverdal
Published on 2022-05-12 20:18
Super leuke moderne kledij!
10

Alle stuks zijn van goede kwaliteit en steeds modern/hip.

Would you recommend us?
Yes

Elien, Belgie
Published on 2022-05-12 20:13
Helemaal top!
10

Hele fijne webshop. Snelle levering en goede service! Echt top..!

Would you recommend us?
Yes

Linda, Beverwijk
Published on 2022-05-12 10:19
Hele goede ervaring met goede service
8

Je krijgt het pakketje de volgende dag al in huis. Ook is het fijn dat je met afterpay kunt betalen. Als je een mail stuurt krijg je snel antwoord

Would you recommend us?
Yes

Rosalie, Nijverdal
Published on 2022-05-11 20:28
Positief
9

De jumpsuits van guts gusto zijn werkelijk een uitkomst tijdens mijn zwangerschap, ik krijg veel complimenten!

Would you recommend us?
Yes

Mies, Amsterdam
Published on 2022-05-11 16:49
Super
10

Ik heb inmiddels al veel gekocht of besteld! De prijs kwaliteit verhouding is goed. De pasvorm van de jurkjes die ik heb is ook goed. Alles is volgens de laatste mode en toch ook onderscheidend van andere winkels geen eenhapsworst. Ik krijg ook regelmatig complimenten over wat ik aan heb. Bestellingen zijn er snel en ook makkelijk te retourneren indien nodig.

Would you recommend us?
Yes

Monique, Zoetermeer
Published on 2022-05-11 10:39
Super leuke betaalbare kleding
8

Ik voel me steeds weer goed in mijn vel met jullie kleding!

Would you recommend us?
Yes

Jynthe , Turnhout
Published on 2022-05-10 21:43
Uitstekend!
10

Guts&Gusto zijn erg klantvriendelijk. Ik had laatst een item die ik graag wilde bestellen, maar het was in de webshop uitverkocht. Toen hebben jullie het item voor mij achtergehouden in de winkel en kon ik het item de volgende dag ophalen! Ik was zo blij! Bedankt voor de goede service!

Would you recommend us?
Yes

Sanne, Alkmaar
Published on 2022-05-10 20:45
Altijd hele snelle levering en het zit altijd als gegoten!
8

Dus ik ben blij dat ik jullie ontdekt heb!.

Would you recommend us?
Yes

Jeanette, Schiedam
Published on 2022-05-10 10:33
Mega goede kwaliteit en fijne klantenservice
10

Leuke kleding van goede kwaliteit

Would you recommend us?
Yes

Lindsay, Zevenaar
Published on 2022-05-08 23:04