Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.2

    Mooie kleding voor een leuke prijs

    8

    Mijn ervaring bij Guts en Gusto is heel positief. De kleding is van fijne kwaliteit en voor een leuke prijs. De verzending is heel snel en het retourneren is gemakkelijk. De persoonlijke benadering ervaar is als prettig.

    Would you recommend us?
    Yes

    Esti, Diessen
    Published on: 29/07/2021 21:45

    Leuk assortiment en prima service

    9

    Bij het online shoppen kijk ik regelmatig bij de site van Guts en ze hebben altijd een leuk assortiment en komen beloftes na bij bestellingen. Het enige wat ik jammer vind (waarom ik geen 10 geen) is dat er heel vaak kleren uit voorraad zijn waarop je dan moet wachten voor je de bestelling plaatst.

    Would you recommend us?
    Yes

    José, Eindhoven
    Published on: 29/07/2021 20:56

    Geweldig door de snelle levering

    10

    Altijd met liefde ingepakt.
    Snelle levering.
    Retour duidelijk aangegeven.
    Mooie producten.

    Kortom al jaren fan.

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Voorhout
    Published on: 29/07/2021 19:48

    Super

    8

    Leuke kleding van goede kwaliteit!

    Would you recommend us?
    Yes

    Chaira Dangerman, SOMMELSDIJK
    Published on: 29/07/2021 10:07

    Enthousiast

    8

    Guts en gusto werkt verslavend voor mij, omdat er vaak nieuwe artikelen worden toegevoegd en er altijd wel iets bij zit in mijn smaak. De service is top en de levering heerlijk snel!

    Would you recommend us?
    Yes

    Esmée, Winterswijk
    Published on: 28/07/2021 20:35

    Fijne webshop, die altijd met je mee denkt!

    10

    Snelle levering, voor 2200 uur besteld is dan ook echt de volgende werkdag binnen. In geval van retournering wordt je order wederom snel verwerkt. Al bij al een hele fijne webshop om artikelen bij te bestellen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Blokland, Rotterdam
    Published on: 27/07/2021 22:24

    Mooie kleding voor een eerlijke prijs

    10

    De kleding heeft fijne stoffen, valt mooi en is niet duur.

    Would you recommend us?
    Yes

    Amanda, Welsum
    Published on: 27/07/2021 19:51

    Snelle bezorging, goed passende kleding

    8

    Makkelijk te bestellen, snelle ervaring. Soms ging er wat kapot, maar dan goede service om het te vervangen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marlou, Nijmegen
    Published on: 26/07/2021 22:00

    Topp!!

    10

    Leuke kleding en super snelle levering! Ook altijd leuke match tips op instagram/website. Daarbij zijn ze ook behulpzaam via de klantenservice mocht er een keer iets mis zijn met een bestelling. Echte aanrader dus!

    Would you recommend us?
    Yes

    Hannah, Amsterdam
    Published on: 25/07/2021 21:26

    Altijd tevreden!

    10

    Snelle levering, altijd leuke spulletjes.
    Heb je vragen krijg je steeds een snel & vriendelijk antwoord.

    Would you recommend us?
    Yes

    Veronica, Mortsel
    Published on: 25/07/2021 20:33

    Tevreden!

    10

    Ik ben altijd super tevreden met mijn aankopen bij gutsgusto. De kwaliteit is altijd goed en de kleding is mooi. De levering is super snel. Ik bestel altijd graag mijn kleding hier!

    Would you recommend us?
    Yes

    Pascale, Amsterdam
    Published on: 25/07/2021 19:27

    Fijn, snel en prima kwaliteit.

    8

    De snelle bezorging, de duidelijke en overzichtelijke site en het gevarieerde aanbod zijn voor mij redenen om bij guts gusto te bestellen. Wel valt soms de kwaliteit een beetje tegen in verhouding met de prijs.

    Would you recommend us?
    No

    Marleen, Aalten
    Published on: 24/07/2021 22:45

    Leuke kleding!

    8

    Erg leuke kleding, soms wat prijzig.

    Would you recommend us?
    Yes

    Joyce, Oss
    Published on: 24/07/2021 19:37

    Snel en netjes verzonden

    10

    Snel verzonden en netjes ingepakt

    Would you recommend us?
    Yes

    Chantal, Rhoon
    Published on: 23/07/2021 12:55

    Goed

    8

    Goede ervaring en snelle levering

    Would you recommend us?
    Yes

    Joy, Antwerpen
    Published on: 22/07/2021 22:08

    Leuke items!

    8

    Snelle levering

    Would you recommend us?
    Yes

    Elke, Boekel
    Published on: 22/07/2021 21:09

    Snelle service zowel online als in de winkel!

    9

    Mijn bestelling is zeer goed bevallen! Ik heb online gekocht en ben daarna naar de winkel geweest om iets te retourneren. Zeer behulpzame help desk en personeel in de winkel. Daarnaast ook mooie en fijne kleding van goede kwaliteit.

    Would you recommend us?
    Yes

    Maartje, Utrecht
    Published on: 21/07/2021 20:48

    Goede service, leuke kleding!

    10

    Zie hierboven

    Would you recommend us?
    Yes

    Mariska, Amsterdam
    Published on: 21/07/2021 20:37

    Servicegericht

    10

    Altijd snel en juiste antwoord op al je vragen. Ze hebben leuke kleding en van goede kwaliteit. Dus echt een aanrader voor iedereen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Daniëlle, Tilburg
    Published on: 21/07/2021 20:20

    Top winkel, met ruim assortiment en goede service.

    10

    Bij GutsGusto slaag ik altijd voor leuke kleding. De site is overzichtelijk en het bestellen gaat soepel. Het pakketje maken ze ook altijd persoonlijk, super leuk.

    Would you recommend us?
    Yes

    Tinka, Kampen
    Published on: 21/07/2021 12:13

    Hele fijne webshop

    10

    Leuke producten voor een goede prijs. Goede klantenservice. Heel persoonlijk en leuk ingepakte pruducten. Altijd een feest om pakket te ontvangen

    Would you recommend us?
    Yes

    Marieke, Piek
    Published on: 20/07/2021 16:15

    Super leuke items!!

    10

    What you see is what you get! Mega snelle levering, hele leuke kleding en fijne service!

    Would you recommend us?
    Yes

    Hanna, Gouda
    Published on: 19/07/2021 19:05

    Altijd een mooi cadeautje

    8

    Mooie en leuke spullen/kleding! Wordt als een cadeautje bezorgt wat het ontvangen nog leuker maakt! Het enige wat jammer is dat het niet kosteloos terug gestuurd kan worden.

    Would you recommend us?
    Yes

    Chiara, Capelle aan den IJssel
    Published on: 18/07/2021 20:37

    Kleding van goede kwaliteit en goede service

    9

    Nog nooit een vervelende ervaring gehad met Guts & Gusto. Altijd goede service, snel geleverd en duidelijke instructies voor eventuele retournering. Kleding van goede kwaliteit.

    Would you recommend us?
    Yes

    Astrid, Den Ham
    Published on: 18/07/2021 19:18

    Super fijne winkel!

    10

    Mooie kleding van goede kwaliteit en altijd super netjes verpakt als je online besteld

    Would you recommend us?
    Yes

    Amanda, Leeuwarden
    Published on: 18/07/2021 12:19
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.