Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Geweldig

    9

    Mooie kleren en schoenen voor een schappelijke prijs! En ook snel geleverd!

    Would you recommend us?
    Yes

    Merel, Diepenbeek
    Published on: 20/11/2019 20:43

    Leuke kleding voor betaalbare prijs

    6

    Leuke kleding voor betaalbare prijs

    Would you recommend us?
    Yes

    Denise, Krimpem aan den ijssel
    Published on: 20/11/2019 19:43

    Super leuke kleren voor een goede prijs en prima service

    8

    ..

    Would you recommend us?
    Yes

    Marlous, Schagen
    Published on: 19/11/2019 20:58

    Super fijne webshop!!

    10

    Echt een van mijn lievelingswinkels! Alle kleding is super leuk en van goede kwaliteit. Je bestelling komt altijd super mooi verpakt binnen, echt als een cadeautje aan jezelf, en ook nog eens super snel geleverd! :)

    Would you recommend us?
    Yes

    Anne, Rotterdam
    Published on: 19/11/2019 19:51

    Geweldig service

    10

    Na je bestelling krijg je meteen een mail dat ze met je bestelling bezig zijn de volgende dag krijg je hem al thuis bezorgt

    Would you recommend us?
    Yes

    Michelle, Wehl
    Published on: 19/11/2019 07:12

    Leuke kleding, goede service en communicatie

    8

    Altijd weer lastig om uit al die leuke kleding weer het allerleukste te kiezen! Goede kwaliteit, blijft mooi, snelle service en een snelle commutatie. Top winkel, goede webshop. De enige drempel voor mij is soms om iets te bestellen dat iets retourneren geld kost. Dat vind ik wel een nadeel. Verder zeer blij met jullie kleding!

    Would you recommend us?
    Yes

    Deborah, Breda
    Published on: 18/11/2019 21:27

    ONWIJS SNELLE LEVERING

    8

    Onwijs snelle levering. Alleen het retouren kan van mij op een andere manier. Zijn teveel stappen om het te retourneren, waardoor ik mij ervan hou om daar snel iets te bestellen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Floor, Amersfoort
    Published on: 18/11/2019 19:45

    Goede kwaliteit kleding en goede levering!

    8

    Wanneer ik kleding of schoenen bestel wordt dit op een leuke en persoonlijke manier ingepakt. Daarbij is de kwaliteit tot nu toe altijd goed van de kleding en schoenen die ik heb besteld!

    Would you recommend us?
    Yes

    Denise, Gilze
    Published on: 18/11/2019 10:08

    snelle levering, wel prijzig

    8

    Ik heb 2x besteld bij guts en guste en het pakketje was beide keren supersnel in huis! wel koop ik meestal in de sale, omdat ik de producten prijzig vind

    Would you recommend us?
    Yes

    Britt, wijchen
    Published on: 18/11/2019 10:00

    Snelle service

    10

    Ik kan altijd slagen bij Guts&Gusto. Leuke kleding, goede kwaliteit/prijs verhouding. Verzending altijd snel en mooi ingepakt.

    Would you recommend us?
    Yes

    Carmen, Utrecht
    Published on: 17/11/2019 22:10

    Super! Iedere keer weer leuke nieuwe items!

    9

    Hele leuke setjes zodat ik zelf niet meer hoef te kiezen wat ik waarmee kan combineren ;).

    Snelle levering is ook top geregeld.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marian, Rotterdam
    Published on: 17/11/2019 22:01

    Leuke kleding en een goede snelle service!

    10

    Leuke stijlvolle kleding, regelmatig wisselende collectie. Goede en snelle service bij vragen, je wordt goed geholpen.
    Top!

    Would you recommend us?
    Yes

    Maret, Vlissingen
    Published on: 17/11/2019 21:29

    In een woord TOP

    10

    Super leuke kleren wat niet al te duur is!
    Goede bezorging, altijd binnen 1-2 dagen!

    Helaas is het retouneren niet gratis aangezien ik vaak de maat niet precies weet, bestel ik altijd 2 verschillende maten..

    verder jammer dat pantys niet geretouneerd kunnen worden, ik had panty besteld (zijn niet goedkoop!) maar paste helaas niet, maar daar kan ik nu niets meer mee helaas!

    Verder super toffe kledingwinkel! My favorite!!!

    Would you recommend us?
    Yes

    Viënna, Landgraaf
    Published on: 17/11/2019 20:19

    Mooie aparte kleding

    10

    Vandaag voor het eerst een bestelling binnen gekregen. Hele persoonlijke verpakking, dat was al leuk maar de jurk die ik gekocht heb staat ook prachtig. (Gerlinde)
    Ik zal vast nog eens gaan bestellen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Monique, Zoeterwoude
    Published on: 17/11/2019 16:28

    Geweldig

    10

    Zeer tevreden! Klantenservice is super!

    Would you recommend us?
    Yes

    Lon, Balen
    Published on: 16/11/2019 23:18

    Positief

    8

    Steeds een leuke collectie! De bestelling wordt vlot behandeld en ook wanneer iets niet naar wens is, helpen ze je graag verder met het retourneren.

    Would you recommend us?
    Yes

    Karen, Kinrooi
    Published on: 16/11/2019 20:23

    Hele fijne en leuke webshop!

    10

    Een duidelijke nette lay-out, goede klantenservice en niet onbelangrijk.. Hele leuke kleding!!!

    Would you recommend us?
    Yes

    Marjolijn Bos, PUTTEN
    Published on: 15/11/2019 20:19

    Prettig winkelen

    8

    Vriendelijk, behulpzaam en makkelijk te vinden. Lekker gewinkeld en goed geslaagd.

    Would you recommend us?
    Yes

    Anouk, Den Bosch
    Published on: 15/11/2019 19:25

    Mooie webshop, goede service

    8

    Deze webshop stelt mij nooit teleur!

    Would you recommend us?
    Yes

    Rachelle, Arnemuiden
    Published on: 15/11/2019 18:38

    Betaalbare fashion met aandacht

    10

    Wat ik zo leuk vind aan GutsGusto is dat ze altijd een ruimassortiment hebben dat past bij de huidige mode, maar ook net wat anders is dan andere winkels. GutsGusto heeft een eigen stijl die toch bij iedereen past en daarnaast ook nog eens betaalbaar is. De maten zijn erg toegankelijk en kloppend. Verder is het altijd een feestje om online bestelde kleren en schoenen te ontvangen: alles wordt ingepakt als een cadeautje, heerlijk!

    Would you recommend us?
    Yes

    Nienke, Eindhoven
    Published on: 15/11/2019 16:54

    Supersnelle en goede service.

    10

    Snelle bezorging en super leuke inpakservice. Altijd weer een feestje als er een pakketje van Guts & Gusto binnenkomt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Tessa, Nijverdal
    Published on: 14/11/2019 23:13

    Fantastisch!

    10

    Had me aangemeld voor een bloesje die niet meer op voorraad was.

    Ondertussen een andere bestelling geplaatst (ja ik zou het allemaal willen 😍) en de dag erna een melding dat het bloesje toch terug binnen was. Plaatste de bestelling met verzendingskosten.

    De dag erna lieten ze me weten dat ze de bestelling zouden samenvoegen en de verzendingskosten hebben ze dan ook terug gestort!

    Would you recommend us?
    Yes

    Elise, Nazareth
    Published on: 14/11/2019 20:07

    Fantastisch!

    10

    Elke week steeds mooie kledij op de site! Jammer dat de winkels in het buitenland liggen want ik kwam er elk weekend langs. Heel snel thuis geleverd en steeds mooi verpakt. Ben er superblij mee!

    Would you recommend us?
    Yes

    Jana, Herselt
    Published on: 14/11/2019 19:17

    Uitstekend

    10

    Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto. De bestellingen komen vaak de volgende dag al binnen en de items bevallen vaak zoals verwacht. Er fijne service en retourneren gaat ook gemakkelijk.

    Would you recommend us?
    Yes

    Nikki, Nienhuis
    Published on: 14/11/2019 13:48

    Geweldig

    8

    Guts & Gusto is een goed kwalitatief merk, die voor iedereen wat heeft. Vriendelijk personeel en bestellingen worden goed afgehandeld. Altijd tevreden met wat ik krijg!

    Would you recommend us?
    Yes

    Charlotte, Nieuw-lekkerland
    Published on: 14/11/2019 12:59
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.