Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Mooie collecties!

    8

    Mooie kleding, duidelijke app, vlotte betaling, snelle levering, uitstekende feedback via mail!

    Would you recommend us?
    Yes

    Corintha Emmerechts, Kapelle-op-den-Bos
    Published on: 08/04/2020 20:57

    Uitstekend!

    10

    Altijd duidelijke en snelle service.
    Super leuke kleding, helemaal naar mijn smaak!

    Would you recommend us?
    Yes

    Anne, Harderwijk
    Published on: 08/04/2020 09:11

    Altijd leuke kleding en maat is altijd goed!

    10

    Fijne ervaring, bestellingen zijn snel binnen en kleding komt altijd overeen met de afbeeldingen op de website.

    Would you recommend us?
    Yes

    Valerie, Zwolle
    Published on: 07/04/2020 18:29

    De kleding is volledig mijn stijl.

    10

    Fijne service, leuke kleding. Ik ben heel blij met Guts en Gusto

    Would you recommend us?
    Yes

    Lenneke Barten, Lieshout
    Published on: 06/04/2020 11:03

    Tevreden

    9

    Altijd snelle levering.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jessie, Lichtenvoorde
    Published on: 05/04/2020 19:39

    De verpakking is als het uitpakken van een cadeautje

    6

    Veel verpakkingsmateriaal, kwaliteit is matig, duur geprijsd.

    Would you recommend us?
    No

    Mariette, S-Hertogenbosch
    Published on: 05/04/2020 19:32

    Heel leuk kledingmerk wat perfect bij mij past.

    9

    Keer op keer word ik weer verleid om iets te kopen bij jullie. De kleding past goed bij mij smaak en de manier waarop jullie de kleding presenteren zorgt ervoor dat ik echt overga tot een aankoop. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld de leuke namen die jullie aan alle kleding geven, jullie tone of voice op sociale media en goede aanbiedingen. Ik heb jullie al meerdere keren bij vriendinnen aanbevolen. Ik kende jullie eerst alleen van de webshop en door mijn goede ervaring ben ik ook eens een kijkje gaan nemen in jullie winkels. Ook een goede ervaring daar gehad met erg leuk en betrokken personeel.

    Would you recommend us?
    Yes

    Ellyne, Nijmegen
    Published on: 04/04/2020 21:54

    super snelle service

    9

    Kleding is altijd van goede kwaliteit en de service is uitstekend!

    Would you recommend us?
    Yes

    Lene, Belgiƫ
    Published on: 04/04/2020 20:27

    Top site !!!!!!

    10

    2 winterjassen gekocht bij jullie.
    Super mooi, goede kwaliteit en snelle levering.

    Would you recommend us?
    Yes

    Sylvia Cariati, Genk
    Published on: 04/04/2020 16:08

    Super mooie kleding!

    9

    Ik heb al heel vaak op deze site besteld en het is mijn favoriete winkel! šŸ˜ Altijd super leuke en mooie kleding!

    Would you recommend us?
    Yes

    Laura, Westerlo
    Published on: 04/04/2020 15:21

    Fijne, klantvriendelijk webshop met gave kleding

    10

    Ik koop hier geregeld kleding. Fashion en accessoires zijn mooi en van goede kwaliteit. Vragen worden door Guts en Gusto snel beantwoord en je wordt professioneel door ze geholpen (zowel in de winkels als online).

    Would you recommend us?
    Yes

    Romy van den Boer, PIJNACKER
    Published on: 04/04/2020 00:47

    Super leuke kleding, kwaliteit soms iets minder

    8

    Ik koop een heel groot deel van mijn kleding bij jullie, omdat ik eigenlijk altijd kan slagen.

    Alleen de kwaliteit is soms wat minder goed, een broek die na 2 weken kapot ging, een shirt waar na 1 keer dragen een gat in zat en een jurkje waar veel losse draadjes aanhingen.

    Gelukkig is mijn ervaring ondanks dit erg positief!

    De mensen die in de winkel werken zijn ook altijd super behulpzaam, goede service.

    Would you recommend us?
    Yes

    Carlijn, Arnhem
    Published on: 03/04/2020 15:01

    Lovin' the guts

    9

    Super klantvriendelijk, verpakking met toffe postcards en altijd de leukste kleding

    Would you recommend us?
    Yes

    Sandra, Boertien
    Published on: 02/04/2020 23:41

    Super snelle levering, zeer klantvriendelijkā€™

    9

    Ik bestel al een aantal maanden kleding bij deze website. een keer meegemaakt dat er een productiefout in zat en dit is zeer goed opgelost!
    verder ben ik altijd tevreden over de levering en de producten!

    Would you recommend us?
    Yes

    Celine, Nieuw Bergen
    Published on: 02/04/2020 23:19

    Super mooie en leuke kleren, soms gaan ze wel relatief snel pluizen.

    8

    Echt een superleuke winkel met leuke en originele kleren. De webwinkel werkt ook heel goed. De winkel in Utrecht is ook mooi. Soms gaan de kleren wel relatief snel pillen/pluizen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Meike, Leiden
    Published on: 02/04/2020 19:50

    Geweldige kwaliteit en service!

    10

    Altijd goede deals, snelle levering en de kwaliteit van de producten is zeer goed! Mijn favoriete winkel voor jurkes en laarsjes!

    Would you recommend us?
    Yes

    Quynh Tran, Groningen
    Published on: 02/04/2020 19:23

    Leuk en breed assortiment, met een geweldige service!

    10

    Het assortiment is altijd leuk en voor iedereen zit er wat bij, heel vaak worden er nieuwe items bijgevoegd en gaan er kledingstukken in de sale. Ook de kwaliteit van de kleding is goed. Als je de kleding vĆ³Ć³r 21.30 besteld, heb je de dag erna je bestelling al in huis! Daarnaast wordt dit altijd super leuk ingepakt, complimenten voor logistiek en het magazijn. Plus, de klantenservice is mega vlot, flexibel en je wordt goed geholpen.

    Nu nog een winkel in Amsterdam :).

    Would you recommend us?
    Yes

    Jacinta, Amsterdam
    Published on: 01/04/2020 14:32

    Ik ben heel erg tevreden over jullie producten en service.

    8

    Ik vind jullie kleding altijd heel leuk en de kwaliteit is goed. Ook vind ik het top dat jullie pakketjes er altijd binnen een dag zijn en het altijd zo leuk is verpakt. Als ik toch 1 kritiekpuntje zou moeten geven dan vind ik dat sommige producten aan de dure kant zijn (zoals een topje van 45 euro).

    Would you recommend us?
    Yes

    Maud, Utrecht
    Published on: 01/04/2020 12:37

    Leuke kleding van kwaliteit

    8

    Mega leuke kleding en wordt snel opgestuurd! Enige jammer is dat ik niet in de buurt woon van een winkel en dus als ik het niet pas zelf verzendkosten moet betalen. Hopelijk komt er snel een winkel in Tilburg!

    Would you recommend us?
    Yes

    Silke Karsdorp, Tilburg
    Published on: 01/04/2020 09:52

    Gedeldig

    10

    Super leuk pakje om uit te pakken, echt iets om Brr uit te kijke !

    Would you recommend us?
    Yes

    Ellen, 1500 halle
    Published on: 31/03/2020 20:58

    Super goede service en geweldige winkel!

    9

    Ik bestel vaak online kleding en de service vind ik fantastisch. Het is snel binnen en ze maken de pakketjes altijd persoonlijk. De pakketjes worden leuk ingepakt en zo voelt het echt alsof ik een cadeautje krijg. Als ik in de winkel shop ben ik vaak in de winkel in Utrecht. Mooi pand en ik vind het heel prettig dat alles op kleur hangt, zo kun je makkelijk zoeken. Het personeel helpt je altijd goed en staan er altijd met een glimlach.

    Voor mij alleen maar goede ervaringen en hele toffe kleding!!

    Would you recommend us?
    Yes

    Esther, Utrecht
    Published on: 31/03/2020 14:02

    Snelle levering, top service

    10

    + De site is overzichtelijk
    + De levering is snel en heel mooi ingepakt met een leuke kaart erbij
    + De kwaliteit van de kleding is goed
    + De klantenservice is top. Snel antwoord en je wordt goed geholpen

    Would you recommend us?
    Yes

    Ayla, Oostburg
    Published on: 31/03/2020 12:41

    Een heel fijne webshop

    8

    EĆ©n van mijn favoriete webshops, stiekem heb ik inmiddels mijn halve garderobe qua kleding, schoenen en accessoires hiervan. Een goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Would you recommend us?
    Yes

    Fabienne, Amsterdam
    Published on: 31/03/2020 11:48

    Snelle en goeie service!

    8

    Goed!

    Would you recommend us?
    Yes

    Debora Masino, Maasmechelen
    Published on: 31/03/2020 08:49

    Leuke kleding, goede service

    9

    Vaker bij guts en gusto kleding besteld. Mooie en leuke kleding. Medewerkers bij klantenservice zijn vriendelijk.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marjolein, Ijsselstein
    Published on: 30/03/2020 22:23
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.