Reviews, opinions and experiences

We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

Total score 9.2
Leuk en breed assortiment voor een goede prijs
8

Veel leuke dingen, goede kwaliteit alleen kleding valt af en toe te ruim

Would you recommend us?
Yes

Simone, 's-Gravenpolder
Published on 2021-10-22 21:10
Verrassende kleding, behulpzame klantenservice
8

De kleding is iets was je niet normaal op andere grote ledingsites ziet. Ondanks ik alles ene maat groter dan mijn normale kledingmaat moet bestellen, zitten de kledingstukken lekker.

Would you recommend us?
Yes

Lotte, Alkmaar
Published on 2021-10-22 21:03
Top kleren en goede service
10

Altijd leuke collectie en teveel om uit te kiezen. Ook goede kwaliteit. Shop erg graag bij Guts & Gusto!

Would you recommend us?
Yes

Lieneke, Coevorden
Published on 2021-10-22 19:33
Leuke kleding , snelle levering
8

Leuke kleding en vaak de volgende dag in huis

Would you recommend us?
Yes

Kimberley, Annen
Published on 2021-10-22 10:06
Top!!
10

Perfect voor een maatje groter L of XL. En zelfs in het buitenland binnen een week! Altijd goede klanten service ervaren. Blij mee

Would you recommend us?
Yes

Lisa, Bergentheim
Published on 2021-10-21 23:19
Super aangename koopervaring
9

Alles perfect! Super leuke producten in perfecte kwaliteit heel mooi en verzorgd ingepakt en verstuurd Snelle levering en service!

Would you recommend us?
Yes

Jolien, Brugge
Published on 2021-10-21 13:40
Snelle service en stylish
8

De kleding is altijd up to date. De maten zijn true to size. Vandaag besteld, morgen in huis vaak. Retourneren is heel makkelijk. Vaak leuke acties.

Would you recommend us?
Yes

Eva, Enschede
Published on 2021-10-20 20:26
Leuke webshop en goede klantenservice
8

Leuke webshop en goede klantenservice. Je word snel geholpen als er iets. Goede oplossingen als je artikiel stuk is. Nadeel dat niet altijd alles op vooraard is en retour kosten voor jezelf zijn.

Would you recommend us?
Yes

Boudien, Stiens
Published on 2021-10-20 13:26
Super!
8

Bestellingen zijn zó binnen. Wanneer iets niet klopt of goed is, word je erg snel geholpen en ze komen je vaak tegemoet!

Would you recommend us?
Yes

Floor, Tilburg
Published on 2021-10-20 08:12
Geweldig zowel online als in de winkel.
10

Ik kan bij Guts altijd wel iets vinden wat precies mijn smaak is. In de winkels zijn ze super vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Maten kloppen goed en ook digitaal is de service top. Ik was iets te laat met terug sturen en na een belletje met de klantenservice kon dit toch nog geregeld worden!

Would you recommend us?
Yes

Eline, Bussum
Published on 2021-10-19 20:56
Top!
8

Maat klopt altijd en prijs-kwaliteitverhouding is prima.

Would you recommend us?
Yes

Ger, Boelenslaan
Published on 2021-10-18 21:59
Top!
10

Fijne site, toffe collectie en uitstekende service!

Would you recommend us?
Yes

Naomi, Linne
Published on 2021-10-18 20:45
Fantastische kleding
9

Goede kwaliteit, snelle levering en leuke items!

Would you recommend us?
Yes

Esmée Dijsselbloem, Tilburg
Published on 2021-10-18 20:16
Uitstekend! Telkens zeer tevreden bij online bestellingen
10

Altijd leuke outfits en kledij, eenvoudig online te bestellen en retourneren (indien nodig). Steeds zeer klantvriendelijk en superfijne service. Kortom, TOP!

Would you recommend us?
Yes

Shana Van der Sanden, Kalmthout
Published on 2021-10-17 22:30
Supertoffe collectie!
10

Bij Guts & gusto vind ik altijd wel een leuke outfit! Gewoonweg top!

Would you recommend us?
Yes

Emmy, Balegem
Published on 2021-10-17 20:14
Snelle service en prima kwaliteit
9

Ik bestel al meerdere jaren bij Guts&Gusto en ben steeds erg tevreden over de snelle levering, het mooi ingepakte pakketje en kwaliteit van de kleding. De maten zijn ook erg betrouwbaar.

Would you recommend us?
Yes

Yentl, Oudegem
Published on 2021-10-17 11:24
Mooie unieke kleding
8

Leuke kleding van goede kwaliteit. Ik ben vooral fan van hun truien! Lekker warm en niet in andere winkels verkrijgbaar! Snelle verzending en leuk ingepakt.

Would you recommend us?
Yes

Naomi, Lent
Published on 2021-10-16 07:45
Wat een service
10

Ik ben enorm tevreden. Ten eerste snelle service maar ook enorm klantvriendelijk. Had een item met schade en ze denken zo fijn mee en zoeken de passende oplossing.

Would you recommend us?
Yes

Lous, Zaltbommel
Published on 2021-10-15 19:22
Fantastisch!
10

Elke keer dat ik bij Guts&Gusto shop worden mijn verwachtingen ingelost. De pakketjes worden snel geleverd en alles is steeds perfect in orde.

Would you recommend us?
Yes

Margaux, België
Published on 2021-10-15 11:00
Een ervaring waardoor ik mijn geld wil uitgeven.
9

Hele gebruiksvriendelijke website met leuke artikelen. Foto’s van de modellen zijn waarheidsgetrouw.

Would you recommend us?
Yes

Lorraine, Ede
Published on 2021-10-14 20:23
Leuke winkel!
10

Ontzettend leuke kleren! Helemaal mijn stijl. De maten vallen wat groot uit. Ik zelf bestel voortaan een kledingmaat kleiner dan dat ik normaal doe. De onesize-producten vallen groter uit dan ik had verwacht: M of L. Gunstig als je net als ik iets langer bent dan gemiddeld. Het retourneren ging prima, goed op de hoogte gehouden en geld netjes teruggestort. Enige puntje, je moet wel het retourlabel zelf printen. Ook netjes dat het verpakkingsmateriaal met name uit karton/papier bestaat in plaats van plastic.

Would you recommend us?
Yes

Marijke, Nijmegen
Published on 2021-10-14 09:27
Super snelle levering en mooie kleding!
10

Ik bestel altijd online en de volgende dag wordt het dan al geleverd. Leuke kleding, waar ik veel complimenten over krijg!

Would you recommend us?
Yes

Marlijn, Haarlem
Published on 2021-10-12 20:40
I love Guts&Gusto!
10

I love Guts&Gusto, alleen de webshop is al zeer verslavend. Leuke items en snel geleverd! :-)

Would you recommend us?
Yes

Jerney, Hoogezand
Published on 2021-10-11 20:34
Hele mooie kleding en goede service.
8

Ik bestel met name online. Werkt super goed, mooie kleding, site werkt goed, foto's zijn heel duidelijk en kleuren etc komen overeen in het echt. Via mail kun je je retour of ruilingen doorgeven waarna je je pakbon krijgt.

Would you recommend us?
Yes

Marleen, Haarlem
Published on 2021-10-11 20:33
Leuke kleding, persoonlijk en super snel!
10

Ik bestel graag mijn kleding bij Guts! De maat klopt en past altijd. De kleding is leuk en van goede kwaliteit. De levering is super super super snel en er zit altijd een persoonlijk kaartje bij. Ik kijk elke keer weer enorm uit naar de komst van het pakketje van Guts. Het is dat mijn kledingkamer voller dan vol is anders zou ik hier elke dag bestellen!!

Would you recommend us?
Yes

Monique , Tilburg
Published on 2021-10-10 20:30