Reviews, opinions and experiences

We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

Total score 9.2
Geweldige shop, vriendelijke mensen
10

Werd goed geholpen bij mails.

Would you recommend us?
Yes

W, Vaassen
Published on 2022-05-28 21:46
Fijne winkel maar retourbeleid kan makkelijker
8

Het retourbeleid is wat omslachtig dat je een mail moet sturen voor je retourlabel. Ook jammer dat je niet gratis kan retourneren.

Would you recommend us?
Yes

Sophie Janssen, Enschede
Published on 2022-05-27 20:20
In één woord, top!
9

Bestelling lopen altijd soepel, snel in huis en de kleding is echt mooi. Inmiddels al heel wat guts gusto items rijker!

Would you recommend us?
Yes

Renee, Almere
Published on 2022-05-27 19:20
Altijd een fijne aankoop!
10

Goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke communicatie.

Would you recommend us?
Yes

Jeanette , Vlaardingen
Published on 2022-05-27 08:25
Top service en super kwaliteit
10

Ik heb alleen maar goede ervaring met Guts & Gusto.

Would you recommend us?
Yes

Ellen, Kontich België
Published on 2022-05-26 19:26
Leuk, hip en klantvriendelijk merk!
9

Voor elke gelegenheid iets leuks te vinden. De bestellingen zien er altijd leuk uit met een kaartje en stickers. Ook is het vrijwel altijd de volgende dag al in huis.

Would you recommend us?
Yes

Maaike , Leiden
Published on 2022-05-26 01:17
Super!
10

Erg leuke kleding, van goede kwaliteit, leuk en persoonlijk ingepakt. Ze reageren snel en zijn zeer vriendelijk. Ik zou Guts & Gusto zeker aanraden.

Would you recommend us?
Yes

Danielle, Eindhoven
Published on 2022-05-25 21:04
Leuke kleding en goeie service
10

De kleding wordt snel geleverd en altijd leuk ingepakt. Een feestje om te bestellen bij GutsGutso en om de kleding te dragen

Would you recommend us?
Yes

Marit, Utrecht
Published on 2022-05-25 08:46
Geweldige winkel
10

Altijd goede service en mooie producten. De webshop is ook heel fijn, maar als je even in het echt wil winkelen word je ook altijd goed geholpen.

Would you recommend us?
Yes

Annelieke , Arnhem
Published on 2022-05-24 20:18
Snelle levering
8

Enkel positieve ervaringen: snelle levering, goede dienst na-verkoop, enz.

Would you recommend us?
Yes

Eline, Zottegem
Published on 2022-05-24 07:16
Top webshop en klantenservice!
10

Bestel hier regelmatig kleding/sieraden/home, heel tevreden over de kwaliteit. Mocht ik vragen hebben of evt wat willen retourneren, direct persoonlijk mail contact. Heel fijne shop ervaring!

Would you recommend us?
Yes

Lotte, Oldenzaal
Published on 2022-05-23 19:24
Leuke kleding, helaas valt het meeste klein uit en grotere maten zijn er niet.
6

Ik vind de stijl van de kleding erg leuk. Vandaar dat ik er ook vaak bestel. Echter heb ik cup c en bij bijvoorbeeld de WE een maat L qua broekmaat. Bij jullie pas ik de L en XL vaak niet. Ook passen veel tops niet vanwege mijn boezem. Dit vind ik erg jammer. Ik zou deze winkel zeker aanraden bij mensen die in een andere winkel maat S of M hebben.

Would you recommend us?
Yes

Anoek Seweuster, Eindhoven
Published on 2022-05-22 20:58
Zalig shoppen
10

De mails die je ontvangt zijn gericht en informatief, ook geen overdaad aan mails in je inbox. Mobiele site is heel gemakkelijk in gebruik, je kan makkelijk filteren, heen en terug gaan van menu naar artikel. De pakjes zijn mooi verzorgd ingepakt met een leuk gepersonaliseerd detail. Tot nu toe was alles van uitstekende kwaliteit en kreeg ik al veel complimenten over de aangekochte kledij, oorbellen en kussen.

Would you recommend us?
Yes

Sare Vyncke, Gent
Published on 2022-05-20 21:22
Prachtige kleding, goede service
10

Prachtige kleding, goede service

Would you recommend us?
Yes

M, Leeuwarden
Published on 2022-05-20 20:24
mooie kleding
10

mooie kleding, zit altijd goed

Would you recommend us?
Yes

Tamara Hazelhorst, hoge hexel
Published on 2022-05-19 21:45
Toffe items, prima prijs & snelle levering
8

Jullie hebben altijd leuke items. Van kleding tot schoenen en accessoires. Daarnaast zijn de prijzen ook prima (niet overdreven duur), is de levering snel en retourneren prima te doen.

Would you recommend us?
Yes

Rowena, Hoogerheide
Published on 2022-05-19 20:31
Fantastische winkel!
9

Ze verkopen er erg leuke kleding, hebben leuke acties, het verzenden is super en altijd leuk verpakt. Het retourneren gaat trouwens ook goed! En de service is ook erg netjes en je krijgt een snelle reactie!

Would you recommend us?
Yes

Lianne, Dieren
Published on 2022-05-18 21:21
Goede kwaliteit en service
9

Bestellingen van GutsGusto zijn van goede kwaliteit en de bezorg service is ook snel.

Would you recommend us?
Yes

Mirjam, Leiderdorp
Published on 2022-05-18 21:16
Veel leuke kleding!
8

Klantenservice reageert heel snel!

Would you recommend us?
Yes

Dominiek, Nijmegen
Published on 2022-05-18 19:17
Veel leuke kleding!
8

Klantenservice reageert heel snel!

Would you recommend us?
Yes

Dominiek, Nijmegen
Published on 2022-05-18 19:17
Super kleding met persoonlijke noot geleverd
9

Leuke, diverse kleding. Ruim opgezette winkels en duidelijke website. Wanneer kleding online besteld wordt het altijd met een persoonlijke touch naar je toegestuurd.

Would you recommend us?
Yes

Maud, Venray
Published on 2022-05-17 06:53
Heel mooi
8

Hele mooie kleren. Onderscheidend tov andere shops. Snelle klantenservice, maar je moet zelf wel alert zijn niet afgewimpeld te worden met een “quick fix” als je een probleem met een item hebt.

Would you recommend us?
Yes

Marleen, Groningen
Published on 2022-05-15 20:41
Goede service en mooie kleding
10

Mooie kleding. Snelle levering en fijn dat je achteraf kunt betalen. En een fijne service zowel online als in de winkel!

Would you recommend us?
Yes

Esmee, Meppel
Published on 2022-05-13 10:29
Mooie kleding en supersnelle bezorging
10

Gevaarlijk dat ik Guts & Gusto heb ontdekt, want ze hebben té veel leuke kleding + bezorging is supersnel en professioneel

Would you recommend us?
Yes

Nadine, Utrecht
Published on 2022-05-12 20:54
Fijne service en altijd leuke collecties!
9

Altijd fijn online shoppen bij Guts!

Would you recommend us?
Yes

Demi, Nijverdal
Published on 2022-05-12 20:18