Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Goed

    9

    Erg fijn bedrijf! Enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik het persoonlijk handig zou vinden als er een maattabel bij producten staat en ook welke maat het model op de foto aan heeft (zo ook als kleding kleiner uitvalt). Dat scheelt weer in ruilen :).
    Verder super tevreden over deze dienst!

    Would you recommend us?
    Yes

    Brechje De Valk, Nijmegen
    Published on: 19/06/2019 23:38

    Ik ben altijd erg tevreden over jullie

    8

    Guts en gusto is een leuke winkel en online winkel. Wanneer je een vraag hebt zijn ze snel te bereiken. De levering is ook top! En ook hebben jullie er leuke en mooie kleding.

    Would you recommend us?
    Yes

    Susan, Zutphen
    Published on: 19/06/2019 09:18

    Perfecte service

    9

    Goeie en snelle levering leuke kleding betaalbaar en goed van kwaliteit

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Eijsden
    Published on: 18/06/2019 19:18

    Super goede service!

    9

    Super leuke kleren! Wanneer je iets besteld is het ook fantastische service. De maten komen ook overeen met mijn oorspronkelijke maat

    Would you recommend us?
    Yes

    Lisa, Hulshout
    Published on: 17/06/2019 21:36

    Snelle service, goede kwaliteit en betaalbaar

    8

    Bestel regelmatig via de website, altijd een erg snelle verzending en altijd keurig ingepakt. Kleding valt goed op maat. Het zou fijn zijn als jullie op de website kunnen neerzetten welke maat het model aan heeft en hoe lang zij is. Vaak kan ik het dan beter inschatten (ik zit vaak tussen maat 38/40). Ook kun je makkelijk retourneren. Enige minpuntje tot nu toe is dat ik vaak mijn mail in vul voor producten die niet op voorraad zijn, maar niet altijd een mail krijg wanneer deze wel weer voorradig zijn..

    Would you recommend us?
    Yes

    Hilde, Den Burg Texel
    Published on: 17/06/2019 21:26

    Leuke winkel + goede service!

    8

    Altijd leuke kleding te koop, krijg er altijd complimenten over.

    Would you recommend us?
    Yes

    Chantal, Maarssen
    Published on: 17/06/2019 20:21

    Goede service & een open en vriendelijk sfeer in de winkel.

    9

    Ik ben bij de locatie in Utrecht geweest. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
    Helaas had ik thuis mijn aankoop in de verkeerde maat.

    Via mail contact kreeg ik een snelle reactie, en een geweldige service!
    Een super winkel wat mij betreft!

    Would you recommend us?
    Yes

    Amilia, Nijkerk
    Published on: 17/06/2019 13:44

    Top

    9

    Leuke kleren en snel geleverd. Als ik er één nadeel mag noemen dan is 't de retourkosten van vijf euro.

    Would you recommend us?
    Yes

    Carola, Alkmaar
    Published on: 17/06/2019 12:12

    Heel prettige service en stijlvolle kleding!

    9

    Er wordt snel geleverd, spulletjes retour word ook snel afgehandeld.
    Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de foto's en werkelijkheid klopt! Het wordt trendy ingepakt en er zit altijd een leuke kaart met slogan bij. Mooie leuke kleding, voor ieder wat wils. Kortom ik ben dik tevreden met Guts & Gusto!!

    Would you recommend us?
    Yes

    Elise, Nuenen
    Published on: 17/06/2019 11:42

    Een mooie, gezellige winkel met een rustige uitstraling en vriendelijk personeel.

    9

    Mijn bezoek aan de guts en gusto in Eindhoven was erg prettig. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag. De kleding hangt netjes en goed geordend in de winkel waardoor je alles goed kunt vinden. Het personeel helpt goed en is eerlijk. Het was al met al een goede ervaring

    Would you recommend us?
    Yes

    Elke, Eindhoven
    Published on: 17/06/2019 10:14

    Leuke kleding

    8

    Reageren snel op mails en leuke kleding met goede kwaliteit ontvangen

    Would you recommend us?
    Yes

    Lisanne, Groningen
    Published on: 16/06/2019 22:57

    Super leuke kleding, betaalbaar en goede kwali.

    9

    Nooit problemen gehad met jullie service. Altijd top!

    Would you recommend us?
    Yes

    Esmee, Tilburg
    Published on: 16/06/2019 19:50

    Snelle, vriendelijke service en altijd bereikbaar!

    9

    Los van het feit dat ik op Guts & Gusto altijd mooie kledingstukken terug vind, ben ik enorm tevreden over volgende zaken:

    - kwaliteit van de geleverde items
    - snelheid waarmee de pakketjes aan huis geleverd worden
    - persoonlijke mails + af en toe een winactie
    - klantvriendelijkheid + bereikbaarheid

    Would you recommend us?
    Yes

    Astrid, Deerlijk
    Published on: 16/06/2019 17:44

    Snelle service via webshop

    9

    Snelle service en klant contact als dit nodig is

    Retouren in de winkel! Leuke meiden!
    Top.. helemaal Mn winkel 👍🏻

    Would you recommend us?
    Yes

    Tessa, Huizen
    Published on: 16/06/2019 14:53

    Modieus, voor een goede prijs kwaliteit

    8

    Goede prijs kwaliteit met uitlopende kledingkeuze.
    Maatvoering is soms wat lastig.
    Jammer dat je voor retourzending moet betalen. Service zou nog beter zijn als dit gratis is!

    Would you recommend us?
    Yes

    Noortje, Doesburg
    Published on: 15/06/2019 20:00

    Hele leuke kleding. Snelle service

    8

    Leuke hippe kleding, goede kwaliteit en snelle service.

    Would you recommend us?
    Yes

    Macy, Oudenbosch
    Published on: 15/06/2019 19:52

    Top service, leuk personeel!

    8

    Tot nu toe bijna alle keren goed gegaan qua verzending. Eenmaal stond er i.p.v. Nederland Duitsland als land. Dit werd snel en keurig opgelost door de medewerker via de Facebook Messenger. Top!
    Daarnaast is de service van voor 21.30 uur bestellen, volgende dag in huis echt een top uitvinding!

    Would you recommend us?
    Yes

    Monique, Drachten
    Published on: 15/06/2019 19:22

    Goede service

    9

    goede service

    Would you recommend us?
    Yes

    ans ledure, Beernem
    Published on: 14/06/2019 22:01

    Super snel vriendelijk en leuk bedrijf

    10

    Ik bestel hier veel kleding! Kwaliteit van de kleding is goed! Bezorgen altijd super snel! Is er iets mis? Geen probleem! Je word altijd netjes te woord gestaan.

    Pakketje binnen? Dubbel feest door persoonlijke boodschap op de super leuke verpakking van je kleding die je hebt besteld!! Aanrader!!!

    Would you recommend us?
    Yes

    Jamie, Kaatsheuvel
    Published on: 14/06/2019 10:56

    Goede service, leuke kleding

    10

    Regelmatig besteld, meestal tevreden met de artikelen

    Would you recommend us?
    Yes

    Charly Neuteling, Beek
    Published on: 13/06/2019 21:12

    Trendy

    10

    Zeer toffe kledij en accessoires
    Maten komen overeen met werkelijkheid
    Levering gebeurd altijd stipt.
    Eigelijk alleen maar positieve punten
    Ik ben alvast zeer tevreden met al mijn aankopen 😍

    Would you recommend us?
    Yes

    Hanna, Vrasene
    Published on: 13/06/2019 20:22

    Leuke hippe kleren!

    10

    Leuke kleren voor goede prijs!
    Zeer vriendelijke klantenservice!
    Jammer dat we in België geen winkel hiervan hebben, hint? ;-)

    Would you recommend us?
    Yes

    Kirsten, Antwerpen
    Published on: 13/06/2019 20:08

    Fijne winkel en webshop!

    8

    Ik ben erg tevreden. De kleren zijn leuk, zitten goed en de service is uitstekend. Ik heb nu een paar keer online kleren besteld en het was super snel in huis.

    Would you recommend us?
    Yes

    Frederique, Utrecht
    Published on: 13/06/2019 19:28

    Geweldige service

    10

    Heel tevreden over jullie team!
    Alleen jammer dat ik maar 2 weken tijd had om artikelen terug te sturen, zo was ik te laat. Nu heb ik artikelen die niet zo goed bij mij passen.
    Jullie hebben een ruim aanbod en zijn goed mee met de trends. De levering is telkens mooi op tijd.

    Would you recommend us?
    Yes

    Evelien Deraedt, Kluisbergen
    Published on: 12/06/2019 23:35

    Goede service!

    8

    Fijne online shop met goede service.

    Would you recommend us?
    Yes

    Paulien Reuling, Horn
    Published on: 12/06/2019 21:23
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.