Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Perfect

    10

    Goede service, altijd de goede bestelling geleverd!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Kerkrade
    Published on: 22/01/2020 00:14

    Leuke kleding!

    10

    Erg leuke kleding, koop er regelmatig wat. Fijn dat je ook in de winkel kan retourneren. Wel jammer van de verzendkosten.

    Would you recommend us?
    Yes

    Kylie, Maarssen
    Published on: 21/01/2020 10:08

    Top service!

    10

    Mooie kleding, goede prijs/kwaliteit en een super service!

    Would you recommend us?
    Yes

    Lenja Meeuws, Someren
    Published on: 20/01/2020 23:30

    Mooie, kwaliteitsvolle kledij en snelle levering!

    10

    Kwaliteitsvolle en mooie kledij, zeer tevreden! Zeer snelle levering, mijn kleding wordt altijd de dag na bestelling geleverd!

    Would you recommend us?
    Yes

    Nele, Lebbeke
    Published on: 20/01/2020 22:21

    Leuke collectie, goede prijzen, super snelle levering en een fijne klantenservice!

    10

    Leuke collectie, goede prijzen, super snelle levering en een fijne klantenservice!

    Would you recommend us?
    Yes

    Simone, Krimpen aan de lek
    Published on: 20/01/2020 20:30

    Leuke, kwaliteitsvolle kledij aan een betaalbare prijs.

    9

    Ik heb al tal van zaken bij Guts & Gusto besteld en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Wat je ziet op de foto is wat je aan de deur geleverd krijgt. Je staat nooit voor verrassingen en kan er op vertrouwen dat wat je bestelt ook degelijk is wat je ontvangt.

    De website biedt een ruim aanbod aan kledij en accessoires aan, voor ieder wat wils!
    Steeds kledij van goede kwaliteit en een betaalbare prijs.
    Ik heb er alleszins al veel complimenten op gekregen en ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben.
    En een mooi pluspuntje is natuurlijk de snelle levering, met steeds een persoonlijke boodschap bij je bestelde outfit.

    Would you recommend us?
    Yes

    Maite, Oost-Vlaanderen
    Published on: 20/01/2020 19:23

    Goede kwaliteit en service

    8

    Super leuke kleren!! De service is ook uitstekend

    Would you recommend us?
    Yes

    Laura, Molenschot
    Published on: 20/01/2020 10:28

    Ik vervaar de site van guts en gusto als prettig.

    9

    Op de site staat duidelijk alles aangegeven. Mocht je er niet uit komen heb je via de mail al snel een reactie terug op je vraag.
    Ze hebben veel leuke kleding.

    Enige nadeel vind ik retour sturen, hierbij moet je mochten op een reactie op de mail voor je retourlabel.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marloes, Haaksbergen
    Published on: 20/01/2020 10:05

    Goede, snelle service!

    10

    Leuke kleding en accesoires! Daarbij ook nog een snelle levering (zelfs rond de feestdagen!). Wanneer je een product dat je retour wil sturen aanmeldt per mail, ontvang je snel een mail terug met een verzendlabel en na ontvangst wordt je teveel betaalde geld direct teruggestort.
    Goede, snelle service, ik zal er zeker vaker bestellen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Judith, Rotterdam
    Published on: 19/01/2020 21:43

    Fantastische webshop

    10

    Ik heb de webshop per toeval gezien op social media en was direct verkocht.

    Super leuke kleding en schoenen voor een leuke, betaalbare prijs.

    De persoonlijke touch wanneer je deze thuis krijg gestuurd vind ik persoonlijk super leuk.

    Ik kijk er dan ook naar uit dat er misschien in de toekomst een winkel in de buurt van Rotterdam komt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Priscilla, Ridderkerk
    Published on: 19/01/2020 15:17

    Super leuke winkel

    10

    Echt een leuke winkel met een mooie uitstalling en toffe items, ik ga er niet te vaak naartoe want dan móet ik wat meenemen 😊

    Would you recommend us?
    Yes

    Marloes, Hengelo
    Published on: 19/01/2020 11:19

    Mooie kleren en geweldige service, meer heb je niet nodig!

    10

    Altijd mooie kleren met een goede kwaliteit. De kleren komen ook snel aan en als je vragen hebt, krijg je de beste service. Meer heb je niet nodig!

    Would you recommend us?
    Yes

    Julie Meunier, Nieuwerkerken
    Published on: 19/01/2020 08:21

    Leukste winkel met de leukste outfits

    9

    Heel erg tevreden! Zowel mijn kerst als verjaardags als nieuwe 2020 look bij jullie geshopt♥️

    De pakketjes worden Super leuk ingepakt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Robin, Puth
    Published on: 18/01/2020 22:08

    Leuke kleding met een goeie service.

    10

    Doordat de voorraad maar beperkt is, loopt niet iedereen in deze kleding.
    De maten vallen altijd netjes en de service is goed.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jessica, GOES
    Published on: 18/01/2020 21:22

    Snelle en prettige service

    10

    Ik heb hier al vaak en veel besteld. Bestellingen worden altijd leuk en zorgvuldig ingepakt. Ook retour en gaat erg makkelijk.

    Would you recommend us?
    Yes

    Karin, Hoofddorp
    Published on: 18/01/2020 21:07

    Super leuke winkel!

    10

    Snelle service. Goeie klantenservice.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lieke, Utrecht
    Published on: 18/01/2020 20:28

    Super

    10

    Top service, super toffe kleding en snel geleverd! Meer dan tevreden

    Would you recommend us?
    Yes

    Marjolein, Wilnis
    Published on: 18/01/2020 20:17

    Leuke kleding en nog redelijk uniek in Nederland!

    7

    Super blij dat ik Guts and Gusto heb ontdekt. Leuke collectie met fijne stoffen en leuke prints! De afwerking zou beter kunnen. Vaak zitten er veel losse draden aan de naden. Dat is jammer.

    Ik hoop dat jullie niet te groot worden :) Ik gun het jullie van harte, maar het is juist zo gaaf dat niet iedereen erin loopt. Ik krijg vaak complimenten op mijn kleding van jullie en dat is altijd leuk!

    Would you recommend us?
    Yes

    Lydia, Eindhoven
    Published on: 18/01/2020 18:39

    Ander kledingaanbod

    8

    Hier vind ik vaak toch net even wat andere kleding dan in de andere kledingwinkels. De outfits die al samengesteld worden zijn ideaal! Verder is het contact met Henrike heel fijn :)

    Would you recommend us?
    Yes

    Margot, Emmen
    Published on: 17/01/2020 23:20

    Altijd snelle bezorging van producten van goede kwaiteit

    10

    Mijn ervaring van Guts&Gusto is dat de producten van goede kwaliteit zijn en dat ze altijd snel na bestelling bezorgd worden. Ook vind ik het leuke detail van een persoonlijk kaartje erbij een pluspunt.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lisa, Tilburg
    Published on: 17/01/2020 12:17

    Wat en heerlijke snoepwinkel mijn dochter en mij

    10

    Vaak langs gereden , mijn aandacht ging altijd uit naar dat mooie pand , mijn dochter en ik zijn gisteren geweest , wat en geweldige betaalbare mooie collectie kleding , hebben mooi ingekocht , en zijn heel blij dat we zijn geweest en komen zekers terug. Het personeel krijgt van mij zekers en 10 .

    Would you recommend us?
    Yes

    Marion, ENSCHEDE
    Published on: 17/01/2020 06:31

    FANTASTISCH

    10

    Jullie kledij is top!

    Ik hou praktisch van elk stuk die ik online zie

    Would you recommend us?
    Yes

    Ellen, Gent
    Published on: 16/01/2020 23:59

    Fijne winkel

    10

    Guts en gusto is een fijne winkel met goede service. Ze zijn makkelijk te bereiken en denken mee voor een goede oplossing als dit nodig is.

    Would you recommend us?
    Yes

    Luuk, Zutphen
    Published on: 16/01/2020 21:13

    Favoriet!

    10

    Guts en Gusto is echt 1 van mijn favoriete winkels. Super leuke betaalbare kleding en altijd bereid tot een goede oplossing als er iets mis is.

    Would you recommend us?
    Yes

    Talitha, Zutphen
    Published on: 16/01/2020 20:37

    Heel erg tevreden altijd!

    10

    Mijn ervaring zijn erg goed met Guts & Gusto. Het is een goeie online winkel voor mij!

    Would you recommend us?
    Yes

    Denise, Nijetrijne
    Published on: 16/01/2020 13:33
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.