Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Goed

    8

    Bezorging is snel, bestelling is leuk verpakt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Natasha, Almere
    Published on: 09/08/2020 22:06

    Fijne winkel met goede service

    8

    De maten kloppen en je krijgt waar voor je geld. Ik shop voornamelijk online en de service met terugsturen is goed geregeld. Mooi zittende kleding, ik ben er blij mee!

    Would you recommend us?
    Yes

    Lotte, Berkel en Rodenrijs
    Published on: 09/08/2020 12:13

    Heel mooie, fijne kledij

    9

    Ik heb al heel wat leuke kleedjes en topjes geshopt bij Guts en Gusto. Altijd veel keuze, moeilijk om te kiezen! Zeer vlotte verzending, steeds dag erna geleverd. Regelmatig toffe acties.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lauren, Genk
    Published on: 08/08/2020 22:12

    mijn favoriete winkel

    10

    super leuke kleren en een snelle verzending

    wat wil je nog meer!

    Would you recommend us?
    Yes

    Tess, booischot
    Published on: 08/08/2020 20:55

    Leuke collectie en snel bezorgd

    10

    Collectie van Guts Gusto is super leuk en wisselt regelmatig. Heel erg blij mee dat ik dit heb leren kennen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Katja, Amsterdam
    Published on: 08/08/2020 15:26

    Goed.

    7

    Mooie artikelen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Noa, Oost-Vlaanderen
    Published on: 07/08/2020 21:48

    I just love guts & gusto!

    10

    Super toffe kleding, uitstekende klantenservice en snelste levering ooit!

    TOP!

    Would you recommend us?
    Yes

    Kay, Aarschot
    Published on: 07/08/2020 20:24

    Top

    10

    Hou van de kleding die ik heb gekocht. Een broek paste niet en retourneren was super makkelijk en gratis. Heb het geld ook netjes terug gehad.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jennifer, IJsselstein
    Published on: 07/08/2020 20:08

    Leuke kleding, goede service

    9

    Ik heb heel regelmatig kleding en oorbellen besteld bij Guts&Gusto. Ik heb ongeveer de helft van wat ik besteld heb gehouden (soms staat het nou eenmaal minder mooi dan je verwacht). De rest teruggebracht in een winkel. Altijd goede service. Snel in huis en makkelijk te retourneren ook al was het iets buiten de garantietermijn. Heel fijn!

    Would you recommend us?
    Yes

    Jarna, Zwolle
    Published on: 07/08/2020 11:27

    Top!

    10

    De items van Guts & Gusto zijn steeds zoals geadverteerd. De materialen zijn degelijk. Ik vind makkelijk mijn maat en die is in alle items hetzelfde. Ik vind het ook heel leuk dat je alles de dag nadien al ontvangt.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jana, Erps-Kwerps
    Published on: 06/08/2020 23:48

    Super winkel met mooie gevarieerde kleding stukken, schoenen en accessoires.

    9

    Fijne winkel.
    Tot nu toe alleen nog online geshopt.
    Pakket is altijd leuk ingepakt of je jezelf een cadeautje geeft.
    Leuk dat het assortiment wisseld en dat er regelmatig leuke sale acties zijn. :)

    Would you recommend us?
    Yes

    Femke, reuver
    Published on: 06/08/2020 21:59

    Goede levering!

    8

    Snel en leuk dat het is ingepakt.

    Wat ik top vind is dat niet alles apart in plastic is verpakt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Laila, Nieuw-vennep
    Published on: 06/08/2020 21:18

    Leuke kleren en snelle bezorging

    7

    Ze verkopen leuke kleren en daarnaast is het de volgende dag al in huis. Daarnaast hebben ze een super goede service !

    Would you recommend us?
    Yes

    Marleen, Raamsdonksveer
    Published on: 06/08/2020 19:25

    Guts&Gusto doet net dat beetje extra met inpakken, kaartjes en klantcontact!

    10

    Het is altijd een feestje als ik een pakketje krijg van Guts&Gusto. Aan de verpakking is altijd aandacht besteed en ook het klantcontact met Henrike is altijd goed. Retouren is simpel en bij vragen krijg ik altijd snel reactie terug. Zeker een aanrader!

    Would you recommend us?
    Yes

    Eline, Delft
    Published on: 06/08/2020 15:34

    Fantastisch bedrijf, service en kleding

    10

    helemaal niks op aan te merken. Snelle bezorging, snelle retouren en bijna altijd tevreden met kleding!

    Would you recommend us?
    Yes

    Malou Proper, Antwerpen
    Published on: 05/08/2020 23:31

    Super goeie en snelle service

    10

    leuke kleding, snelle verzending, leuke acties

    Would you recommend us?
    Yes

    Sandra, kootwijkerbroek
    Published on: 05/08/2020 21:52

    Goed

    10

    Een fijne website met leuke artikelen. Problemen worden altijd netjes afgehandeld.

    Would you recommend us?
    Yes

    Aurora, Tiel
    Published on: 05/08/2020 11:15

    Goede kwaliteit, leuk assortiment

    10

    Heel erg blij met al mijn aankopen van Guts en Gusto, krijg elke keer weer complimenten over één van hun jumpsuits. Leveringen zijn altijd super snel en je pakket komt in een leuk ingepakt pakket. Altijd heel erg tevreden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Donna, Amsterdam
    Published on: 04/08/2020 22:28

    Altijd mooi

    9

    Ik bestel vaak hier! Snelle bezorging en fijne leuke kleding

    Would you recommend us?
    Yes

    Suzanne, Groningen
    Published on: 04/08/2020 21:08

    Super snelle en goede service !

    10

    Snelle levering, snelle reactie op mailtjes etc.
    Heel vriendelijk en super leuke kleding !

    Would you recommend us?
    Yes

    Daphne Oostwal, Landsmeer
    Published on: 04/08/2020 21:01

    Top

    10

    Goede kwaliteit kleding en altijd de volgende dag of maandag bezorgd!

    Would you recommend us?
    Yes

    Hannah, Sint-Philipsland
    Published on: 04/08/2020 20:17

    Snelle levering, top kleren!

    10

    De super leuke kleren zijn van goede kwaliteit en worden altijd erg leuk ingepakt. De levering is super snel! Alleen jammer dat je niet met AfterPay kan betalen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Danique, Utrecht
    Published on: 04/08/2020 11:10

    Super

    10

    Zeer snelle levering ...en verzorgde verpakking...rok was natuurlijk ook super

    Would you recommend us?
    Yes

    Ria, Assebroek
    Published on: 03/08/2020 14:09

    Snelle verzending en goede kwaliteit

    8

    De leukste jurkjes en rokjes kun je hier bestellen. Ik ben klaar voor de zomer.

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Best
    Published on: 03/08/2020 10:53

    Toffe winkel, goede onlineservice

    9

    Shoppen in winkels van Guts is altijd gezellig. Je wordt goed geholpen, de caissières maken graag een praatje met je en mijn halve garderobe is ondertussen van Guts en Gusto haha! Hun assortiment is tevens erg uitgebreid en de prijs-kwaliteit verhouding is ook prima!

    Would you recommend us?
    Yes

    Kim, Nijverdal
    Published on: 02/08/2020 23:34
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.