Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.2

    Heerlijke site

    9

    Ik shop regelmatig bij Guts&Gusto en altijd bevalt mij wat ik ontvang. De kwaliteit is goed en ik krijg altijd complimenten als ik iets van hen aan heb.
    Groetjes een tevreden klant!

    Would you recommend us?
    Yes

    Wasanthi, Beverwijk
    Published on: 20/04/2021 19:20

    Uitstekend!

    9

    Zowel het online shoppen als in de winkel is perfect. Artikelen zijn makkelijk en goed te vinden. Het is fijn dat er aangegeven wordt wanneer iets “coming soon” is en het is fijn dat je je kan inschrijven voor een artikel als het even niet op voorraad is. De service is goed en medewerkers zijn vriendelijk.

    Would you recommend us?
    Yes

    Charlotte, Doorn
    Published on: 19/04/2021 19:23

    Perfect

    10

    Mijn levering was snel toegekomen en ik heb het ook vlot kunnen retourneren. De kwaliteit van de kledij vind ik zeker ook top in vergelijking met de prijs!

    Would you recommend us?
    Yes

    Elien, Leuven
    Published on: 19/04/2021 13:23

    Fantastisch

    10

    Guts & Gusto is echt mijn favoriete bedrijf. Zij hebben top collecties van hele goede kwaliteit. De prijzen zijn goed en de verzending is super snel. Daarnaast ook vele leuke acties. Ik ben groot fan!

    Would you recommend us?
    Yes

    Stefanie, Zwijndrecht
    Published on: 18/04/2021 21:26

    Top service!

    10

    Ik maakte al enkel bestellingen op jullie site. Nu en dan moest ik mailen om een retour of een vraag te stellen en ieder keer opnieuw werd ik super goed geholpen!!! Top kleren, veel keuze en top service!!!

    Would you recommend us?
    Yes

    Miet, Harelbeke
    Published on: 18/04/2021 19:22

    Goede service, leuke kleding, snelle levering

    8

    Bestellingen worden snel geleverd, klopt altijd, service is heel goed en persoonlijk. Retouren en terugbetalingen worden snel verwerkt en bij vragen heb je altijd binnen een dag antwoord. Kleding is soms wat aan de dure kant, maar het voordeel is dan weer dat de items heel lang mooi blijven, ook na veel wassen. Top!

    Would you recommend us?
    Yes

    Donna, Rotterdam
    Published on: 18/04/2021 11:30

    Leuke, zeker voor herhaling vatbare ervaring!

    10

    Top winkel met mooie, betaalbare kleding.
    Uiterst snelle levering.

    Would you recommend us?
    Yes

    Linda, Tessenderlo
    Published on: 17/04/2021 20:32

    Super!

    9

    Steeds leuke kledij aan gunstige prijzen. Heel vlotte en super snelle levering.

    Would you recommend us?
    Yes

    Annelies, Tielt-Winge
    Published on: 17/04/2021 19:24

    Snelle en leuk ingepakte levering van mooie kleding!

    10

    Ben zeer tevreden over GutsGusto! Mooie kleding en goede en snelle levering!

    Would you recommend us?
    Yes

    Jolien Vreugdenhil, Zwijndrecht
    Published on: 17/04/2021 17:01

    Toffe kleding, goede service

    10

    Super leuke kleren voor een betaalbare prijs. De klantenservice is ook prima, je wordt goed geholpen mocht er iets zijn.

    Would you recommend us?
    Yes

    Alexandra, Ruinen
    Published on: 16/04/2021 20:13

    Super leuke kleding met goede kwaliteit!

    8

    Guts en gusto heeft echt altijd super leuke en hippe kleding. Daarnaast vind ik de kwaliteit echt mega goed.

    Would you recommend us?
    Yes

    Rosa, Vlaardingen
    Published on: 16/04/2021 19:17

    Toffe en moderne kledij

    10

    Super leuke winkel met leuke kledij die altijd mooi staat. Verschillende soorten, dus voor ieder wat wils!

    Would you recommend us?
    Yes

    Jana, Knokke-Heist
    Published on: 16/04/2021 07:57

    Alleen maar goede ervaringen!

    8

    De levering is snel, de klantenservice is snel. Pakketjes worden in gepakt alsof het pakjesavond is. De kwaliteit is prima.
    Kortom gewoon om blij van te worden :)

    Would you recommend us?
    Yes

    Anna, Eindhoven
    Published on: 16/04/2021 07:34

    Leuke winkel!

    10

    Hier vaker besteld en tot nu toe erg tevreden. Leuke winkel/webshop. Snelle levering. Goede en vriendelijke klantenservice! Aanrader.

    Would you recommend us?
    Yes

    G, Zwolle
    Published on: 15/04/2021 20:41

    Supertevreden!

    10

    Supertevreden van de snelle levering en de keuze aan producten!☺️

    Would you recommend us?
    Yes

    Eleni Christiaen, Kortrijk
    Published on: 15/04/2021 20:12

    Top service!

    8

    Goede service! Alleen jammer dat je retouren zelf moet betalen

    Would you recommend us?
    Yes

    Wietske, Wolvega
    Published on: 15/04/2021 19:04

    Elke keer opnieuw TOP

    10

    Ik shop al bij guts&gusto sinds het nog niet zo bekend was! Ik denk toch al zeker 5 jaar! En elke keer opnieuw ben ik zeer blij met mijn aankoop en de service. Ook met de winkel in Eindhoven was ik super blij! Dichtbij voor de Vlaamse klanten, en daar is het ook steeds een super ervaring!

    Would you recommend us?
    Yes

    Naomi, Balen
    Published on: 15/04/2021 10:47

    Geweldige kleding en SUPERsnelle verzending!

    10

    Geweldige kleding en SUPERsnelle verzending!

    Would you recommend us?
    Yes

    Rianne, Amsterdam
    Published on: 14/04/2021 20:35

    Leuke kleding, goede service!

    8

    Ik vind dat Guts en Gusto altijd leuke kleding verkoopt. De verzending gaat altijd heel snel. Het retourproces is duidelijk maar het zou fijn zijn als de retourlabel al in het pakket aanwezig zou zijn. De terug betaling gaat altijd snel en de medewerkers zijn vriendelijk!

    Would you recommend us?
    Yes

    Eline, Dordrecht
    Published on: 14/04/2021 19:23

    Echt een super winkel!

    9

    De kwaliteit van de kleding en schoenen zijn

    heel goed, word snel bezorgd.

    Als je vragen hebt, reageren ze hier snel op. (Mail)
    De maten kloppen.

    Het is gewoon een super winkel.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lizzy, Uithoorn
    Published on: 13/04/2021 20:50

    Geweldig!

    9

    De kleding is geweldig, Goeie kwaliteit, Gaat lang mee. Ben niet boos om de prijs, Want voor zo’n kwaliteit mag je wel wat meer vragen. Kortom geweldige zaak!

    Would you recommend us?
    Yes

    Alisha, Hooghalen
    Published on: 13/04/2021 19:25

    Snelle, verzorgde bezorging met mooie items

    7

    Fijne online winkel met de hipste kwalitatieve items. Snelle bezorging die mooi is ingepakt

    Would you recommend us?
    Yes

    Tess, Hazerswoude-Dorp
    Published on: 13/04/2021 08:51

    Goede kwaliteit en snelle levering

    9

    Fijne winkel, goed en uitgebreid assortiment met snelle levering.

    Would you recommend us?
    Yes

    Linda, Hendrik ido ambacht
    Published on: 12/04/2021 21:00

    Super leuke kleding, fantastische service!

    10

    Service voelt persoonlijk. Bestellingen worden snel verwerkt en geleverd en ook retouren worden vlot afgehandeld. Niets dan tevredenheid!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, De Meern
    Published on: 12/04/2021 11:09

    Snelle levering en fijne klantenservice.

    9

    Contact gehad met de klantenservice waar ik goed ben geholpen. Daarna mijn pakket snel ontvangen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Britt, Amersfoort
    Published on: 12/04/2021 10:55
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.