Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Stijlval

    9

    Stijlvol en prijselijk

    Would you recommend us?
    Yes

    Jotte De Doncker, Pepingen
    Published on: 19/09/2019 01:45

    Prachtige collecties

    10

    Leuke en snelle verzending met postkaartje. Kleren zijn van goede kwaliteit. Groot aanbod, ieder kledingstuk is prachtig en modieus! Guts & Gusto volgt alle trends op!

    Would you recommend us?
    Yes

    Fien, Grembergen
    Published on: 19/09/2019 00:01

    Leuke kleding en snel geleverd.

    8

    Leuke kleding, makkelijk te bestellen en snel geleverd zonder problemen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Milou, Almelo
    Published on: 18/09/2019 22:53

    Fantastische winkel

    10

    Mooie kleding, goede kwaliteit, prima prijs en snelle verzending

    Would you recommend us?
    Yes

    Malissa, Boxmeer
    Published on: 18/09/2019 20:32

    Snelle verzending en uitgebreide collectie

    10

    Elke week weer nieuwe items en altijd super snek verzonden! Ook de retour- en klantenservice is super goed. Alleen maar positieve ervaringen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jody, Ermelo
    Published on: 18/09/2019 20:16

    Top webshop met goede klantenservice!

    8

    Ik vind Guts en Gusto een hele fijne webshop met mooie kleding. Soms ietwat aan de prijzige kant, maar ik heb het er voor over. De klantenservice is ook top! Ik heb er een keer contact mee gehad en zij hebben een goede passende oplossing geboden.

    Would you recommend us?
    Yes

    Mandy, Tilburg
    Published on: 18/09/2019 18:56

    Mooie kledij telkens op tijd geleverd!

    10

    Kledij van guts & gusto is helemaal mijn ding en wordt vervolgens de volgende dag al geleverd aan huis, top!

    Would you recommend us?
    Yes

    Britt, België
    Published on: 18/09/2019 10:30

    Uitstekende service!!

    10

    Steeds veel keuze aan kledij, veel variatie ook in de collectie.
    Super goede service wanneer er iets misloopt met de verzending. De opvolging en communicatie verloopt zoals het hoort!

    Ik ben steeds een tevreden klant!!

    Would you recommend us?
    Yes

    Tessa Geelen, Essen
    Published on: 17/09/2019 20:22

    Ik vind het super mooie confortabele kleding.

    8

    Ik vind het meeste van de site super!! jammer dat ik niet alleen ben, vaak moet je snel zijn als je een mail krijgt dat het terug in de stock is.

    De kleding dat ik heb aangekocht zitten makkelijk en ben er heel tevreden van.

    1 kledingsstuk zat een gat in, maar dit is opgelost op een faire manier.

    Dus samengevat : Moest ik veel geld hebben, zou ik heel veel van jullie kopen 😉

    Ps: wel jammer dat bij het retourneren 5 euro kost..

    Would you recommend us?
    Yes

    Lauranne, Kalmthout
    Published on: 17/09/2019 19:25

    Mooie kleding en goede service!

    9

    Mooie kleding die net even wat anders zijn dan in andere winkels te vinden is. Snelle levering en goede service!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sarissa, Nunspeet
    Published on: 16/09/2019 20:47

    Erg leuke kleding & snelle levering!

    10

    Ik bestel regelmatig nieuwe kleding bij Guts & Gusto. Ze hebben altijd een leuk en ruim aanbod en leveren altijd de volgende dag al!

    Would you recommend us?
    Yes

    Kristie, Groessen
    Published on: 15/09/2019 20:55

    Leuke kleding en zeer goede en snelle service

    9

    Leuke kleding van prima kwaliteit. De service is goed. Snelle reacties op mail en de kleding wordt snel verzonden.

    Would you recommend us?
    Yes

    Nienke, Driehuis
    Published on: 15/09/2019 20:34

    Zeer leuke kleding, snel geleverd en leuk verpakt.

    8

    Mijn ervaring met Guts&Gusto is dat ik altijd wel iets leuks tref op de website. Erg te spreken over de kwaliteit, op één keer na. Verder snelle bezorging, dus als je snel iets nodig hebt beveel ik Guts&Gusto aan. Ook vind ik het een pluspunt dat het leuk verpakt is, het voelt dan echt aan als een leuk cadeautje aan mezelf.

    Would you recommend us?
    Yes

    Anne Yoo Jacobi, Oudega
    Published on: 15/09/2019 20:25

    Snelle levering en goede service

    8

    De producten van Guts en Gusto worden vlot geleverd, heel fijn. Retouren worden snel verwerkt, waardoor het geld snel weer op m’n rekening stond. Opmerkingen over loszittende knoopjes bij ontvangst van een product werd goed opgelost, ik heb hiervoor een vergoeding gekregen. Op de site zijn leuke producten beschikbaar. Kortom, ik vind het een fijne webwinkel!

    Would you recommend us?
    Yes

    Marieke, Gouda
    Published on: 15/09/2019 19:25

    Snelle service en altijd leuke pakjes om te ontvangen!

    10

    Leuke collecties, goede klantendienst en snelle levering in leuke pakjes.

    Would you recommend us?
    Yes

    H, België
    Published on: 14/09/2019 10:30

    Erg leuke hippe kleding, wel vaak kleine maten

    7

    Ik hou van de style kleding. De jurken echter zijn vaak te klein en te krap. Grotere maten zou fijn zijn. Terugsturen kan ook makkelijker met retoursticker en verzendkosten vergoeden

    Would you recommend us?
    Yes

    Janette, Franeker
    Published on: 13/09/2019 22:33

    Mooie, fijn zittende kleding en een vlotte, persoonlijke service & levering

    9

    Ik ben enorm fan van de Guts&Gusto. Ik bestel het meest online. De kleding is net even anders dan dat in de standaard ketens, van goede kwaliteit én heel betaalbaar. De levering is vlot en persoonlijk. Wanneer er iets mis gaat, lossen ze het snel voor je op.

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, de Leeuw
    Published on: 13/09/2019 11:27

    mooie kleding ,snelle levering

    10

    Ik koop regelmatig bij GutsGusto.com
    Ze hebben er echt super leuke kleding

    En het word snel geleverd

    Would you recommend us?
    Yes

    W, Assendelft
    Published on: 13/09/2019 08:21

    Super tevreden!

    10

    Ik ben zeer tevreden van Guts en Gusto!

    Één keer een probleem gehad met mijn pakketje maar het team Guts en Gusto heeft dit mee opgevolgd en uiteindelijk had ik het nog op tijd.

    Ik bestel hier regelmatig omdat ze zo’n leuke kleren en spulletjes hebben. Voor alle andere keren had ik mijn pakketje perfect de dag erna!

    Would you recommend us?
    Yes

    Nora, Wijnegem
    Published on: 12/09/2019 21:26

    Superleuke webshop met prijselijke kleding, schoenen en accessoires!

    10

    Het is echt een aangename webshop om op te shoppen. Duidelijke foto's en goede beschrijvingen van de artikels. Snelle verzending en goede prijs kwaliteit!

    Would you recommend us?
    Yes

    Shanti, Oost-Vlaanderen
    Published on: 12/09/2019 15:51

    Leuke winkel met uitstekende klantenservice

    10

    Guts&Gusto is mijn favoriete online winkel met uitstekende service en goede kwaliteit kleding.

    Altijd een leuk assortiment en als er producten niet aanwezig zijn hoef je maar je e-mailadres achter te laten en je wordt op de hoogte gehouden. Ze houden klanten goed op de hoogte ook als een product niet meer leverbaar is.

    Would you recommend us?
    Yes

    Fleur, Roermond
    Published on: 12/09/2019 08:40

    Uitstekende snelle service en kwaliteitsvolle kleding

    10

    Mijn bestellingen werden altijd supersnel geleverd. Meestal de dag van bestelling nog verzonden. De kleding is van uitstekende kwaliteit en zeer prijselijk! Superleuke webshop met erg veel keuze en mooie en duidelijke foto’s van de producten.

    Would you recommend us?
    Yes

    Shanti, Antwerpen
    Published on: 12/09/2019 08:07

    Duidelijke site met super leuke kleren

    10

    Ik shop graag bij Guts and Gusto, leuke stijl en goede kwaliteit voor de prijs die je betaald!! altijd de nieuwste mode

    Would you recommend us?
    Yes

    Chavon, Tilburg
    Published on: 11/09/2019 21:56

    Hele leuke kleding, goede service & mooi geprijsd!

    8

    Ik koop nu al ruim een jaar hier met plezier mijn kleding. Ik heb guts&gusto ontdekt in Utrecht en daarna via de website vaak leuke jurkjes besteld. Eigenlijk altijd goede kwaliteit & de service is ook dik in orde!

    Would you recommend us?
    Yes

    Marlijn, Leiden
    Published on: 11/09/2019 20:08
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.