Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Mooie kleding, goede kwaliteit, super (snelle) klantenservice!

    10

    Een tijd lang was elke keer als ik nieuwe kleding had de reactie van vriendinnen: hey wat leuk, waar heb je dat van?
    Na een tijdje hoefden ze het niet meer te vragen, want mijn antwoord was steevast: Guts&Gusto!
    Uiteindelijk uit zelfbescherming de nieuwsbrief maar niet meer gaan lezen want met al die leuke kleding blijf er weinig over voor geld sparen helaas.

    Een absolute aanrader :)
    En ook top klantenservice! Reageren zelfs nog in het weekend, in de avonden, én super snel!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sophie, Nijmegen
    Published on: 19/07/2019 23:17

    Top kledingwinkel met de fashion van nu

    10

    Altijd mooie leuke kleding naar de tijd van nu. Hip, netjes, classy, sportief. Ik kan er altijd wat vinden. Vaak iets te veel.. :)

    Would you recommend us?
    Yes

    Eveline, Zoetermeer
    Published on: 19/07/2019 21:45

    Geweldig

    9

    Altijd snelle service en kleding is van goede kwaliteit!

    Would you recommend us?
    Yes

    Marieke, Katwijk
    Published on: 19/07/2019 20:59

    Top

    8

    Leuke kleding en altijd leuk ingepakt op je deurmat! Ze stoppen veel energie erin.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jamie, Rosmalen
    Published on: 19/07/2019 20:33

    Persoonlijke en snelle service van top artikelen!

    8

    Zodra ik online wat bestel krijg je meteen een mail en soms ook een mail als je paketje is ingepakt, goede communicatie.

    Als er iets mis is wordt er snel gehandeld. Artikelen zijn top, enige nadeel is dat er vaak veel artikelen uitverkocht zijn en dat de prijs tegenover de kwaliteit soms wat hoog is.

    Would you recommend us?
    Yes

    Kim, Veenendaal
    Published on: 18/07/2019 20:18

    Super service en super leuke items!

    10

    De service is super, met retourneren en het oplossen van een probleem. Ik vind jullie items altijd geweldig en jullie gaan lekker mee met de trends!

    Would you recommend us?
    Yes

    Jonne, Oldenzaal
    Published on: 18/07/2019 11:14

    Goed!

    8

    Ik heb al redelijk wat bestellingen gedaan bij Guts Gusto en 9 van de 10 keren was ik tevreden! Ik bestelde eens een jumpsuit die een andere kleur had dan op de foto maar dit was dan ook de enige keer dat dit gebeurde. Heel leuke kleren!

    Would you recommend us?
    Yes

    Olivia, Brugge
    Published on: 18/07/2019 10:48

    Beste winkel ooit

    10

    Ik ben van belgie dus ik moet online shoppen, maar heb mijn bestelling altijd de dag erna of soms eens 2 dagen erna. De service is helemaal top! Ook de kleren zijn echt super, helemaal mijn stijl! Het zou geweldig zijn moest er ooit een winkel komen in Belgie!

    Would you recommend us?
    Yes

    Pauline, Aarschot
    Published on: 18/07/2019 09:22

    Helemaal top!

    10

    Helemaal weg van de kleding van Guts & Gusto! Hele leuke kleding voor leuke prijsjes! Daarnaast erg goede service en snelle levering.

    Would you recommend us?
    Yes

    Monica, Amsterdam
    Published on: 18/07/2019 08:41

    Super

    10

    Altijd snelle levering en de kleding is van super goede kwaliteit!

    Would you recommend us?
    Yes

    Maud, Amsterdam
    Published on: 17/07/2019 22:49

    Ik ervaar Guts&Gusto als een super fijne webshop met een uniek aanbod!

    8

    Doordat ik in het noorden woon, maak ik enkel gebruik van de webshop. Ik vind het aanbod vernieuwend, origineel en uniek. Het mooie aan Guts&Gusto vind ik dat er kleding te koop is die je niet reguliere winkels treft.
    Tevens is er aanbod in de maten L en XL.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marlies, Akkrum
    Published on: 17/07/2019 19:32

    Tevreden klant!

    8

    Superleuke webshop en snelle levering!

    Would you recommend us?
    Yes

    Anouk Huiskes, Tubbergen
    Published on: 17/07/2019 15:02

    Goede ervaring!

    10

    Mooie kleren, snelle levering!

    Would you recommend us?
    Yes

    Marte, Sint-Gillis-Waas
    Published on: 17/07/2019 14:23

    Uitstekende service en snelle levering

    9

    Bij Guts en Gusto ben je altijd zeker van een snelle levering van je bestelling. Ze bieden een goede service wanneer je de klantendienst contacteert.

    Would you recommend us?
    Yes

    Zsofi, Mechelen
    Published on: 16/07/2019 21:28

    Helemaal weg van deze winkel 😍

    10

    Snelle levering, vlotte retournering en een fijne communicatie! Al regelmatig dingetjes besteld via de site en dat is steeds een positieve ervaring geweest!

    Would you recommend us?
    Yes

    Ruth, Herent
    Published on: 16/07/2019 20:15

    Jullie zijn een super bedrijf

    10

    Erg blij met jullie super service. Bestel geregeld wat bij jullie en er zeker blij mee.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lois, Vortum-Mullem
    Published on: 15/07/2019 22:17

    Voor 21u bestellen is de volgende dag stipt geleverd. :) altijd fijn verpakt! heel mooie kleren

    10

    Voor 21u bestellen is de volgende dag stipt geleverd. :) altijd fijn verpakt! heel mooie kleren. Ik wou dat er een winkel in West-Vlaanderen was!! Gisteren nog laarsjes besteld voor 21u, wel nog niet geleverd vandaag.

    Would you recommend us?
    Yes

    Chayenne, Demey
    Published on: 15/07/2019 22:06

    Super

    8

    Super service, zowel online als in de winkel. Bij de bestelling online is het altijd super mooi ingepakt, altijd een cadeautje om te krijgen!

    Would you recommend us?
    Yes

    Roelien, Meppel
    Published on: 15/07/2019 21:53

    Klantvriendelijk bedrijf, met kleren die niet iedereen heeft.

    10

    Jullie hebben een snelle services, het aanmelden voor producten die niet meer in je maar zijn vind ik heel handig. De prijs kwaliteit heeft nog nooit teleurgesteld.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jeline, Rouveen
    Published on: 15/07/2019 20:31

    Heel erg leuke en fijne site!

    8

    Super goede en snelle service. Verpakkingen zijn ontzettend leuk. Ik mis alleen de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Juliette, Breda
    Published on: 15/07/2019 13:46

    Goede service. Persoonlijk

    8

    Goede service. Goede kwaliteit. Maten kloppen bijna altijd. Persoonlijk berichtje ook altijd leuk. Alleen terugsturen vind ik iets omslachtig, maar het is wel te doen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Inèz, Putten
    Published on: 14/07/2019 20:30

    Goed, goede service en wordt leuk verpakt

    8

    De kleren zijn erg leuk en wordt leuk verpakt. Enige nadeel is dat knoopjes snel kapot gaan of dat er al draadjes aan zitten

    Would you recommend us?
    Yes

    Anne Bogert, Breda
    Published on: 14/07/2019 20:17

    Goede en snelle service

    10

    Goede snelle service waar ik vrolijk van word

    Would you recommend us?
    Yes

    Nathalie, Alphen aan den Rijn
    Published on: 14/07/2019 11:36

    Hotspot voor een toffe modecollectie

    9

    Ondanks de solden was de winkel heel overzichtelijk en ordelijk. Ruime winkel die zorgt voor aangenaam winkelen. Voldoende paskamers mét spiegel in de pashokjes.

    Would you recommend us?
    Yes

    Natalie, Balen
    Published on: 14/07/2019 02:43
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.