Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Leuke kleding en super service

    10

    Leuke kleding, super service en snelle levering! Heel tevreden:)

    Would you recommend us?
    Yes

    Elle, Westerhoven
    Published on: 07/07/2020 20:31

    Superleuke kleding

    10

    Pas sinds dit jaar heb ik deze winkel ontdekt, superleuke kleding ik heb al een aantal keer besteld en superblij met alles! Prijs/kwaliteit is ook top

    Would you recommend us?
    Yes

    Cindy, Ingen
    Published on: 07/07/2020 20:18

    Goede ervaring

    9

    Alle producten die ik bij jullie besteld hebben waren van goede kwaliteit ook vind ik de manier van hoe de kleding is in gepakt ook leuk. Alleen bij enkele producten was de afwerking niet heel goed. Zo zat bijvoorbeeld bij een bloesje een naad een beetje los en bij een oorbel was het haak je er niet goed dicht geduwd.

    Would you recommend us?
    Yes

    Enya, Elburg
    Published on: 07/07/2020 13:55

    Uitstekende service

    10

    Zéér tevreden over de klantendienst!! Uitstekende service, heel behulpzaam en snelle reactie. Bijzonder tevreden :)

    Would you recommend us?
    Yes

    Marthe, Nevele
    Published on: 07/07/2020 11:33

    Super fijne webshop

    10

    Hele snelle bezorging, wat ik zo leuk vind is dat er altijd een persoonlijke sticker op de verpakking zit en een lief kaartje erbij!

    Would you recommend us?
    Yes

    Ineke, Oudega
    Published on: 07/07/2020 01:38

    Mijn nieuwe favoriete webshop

    9

    Vroeger heb ik hier al wel eens af en toe kleren bij gekocht maar tijdens de lockdown in Corona tijden heb ik me toch laten verleiden om mijn zomer garderobe een beetje uit te breiden. En wat ben ik blij met mijn nieuwe aanwinsten! Ook top dat je bestelling de volgende dag al aan de deur staat.

    Would you recommend us?
    Yes

    Shannon, Ravels
    Published on: 07/07/2020 00:41

    Snelle levering en eigenlijk bijna altijd goede kwaliteit

    9

    Snelle levering spreekt voor zich. Nooit problemen mee gehad. En maar echt een 1 of 2 keer gehad dat ik toch niet helemaal tevreden was ivm kwaliteit of pasvorm

    Would you recommend us?
    Yes

    Eva, Baarn
    Published on: 06/07/2020 21:05

    Mooie en leuke kledij!

    10

    De kleren zijn mooi en gemaakt van leuke stoffen en zijn zeer goed van kwaliteit. Er is een super goede klantenservice. Ze antwoordden meteen op mails. Als je online besteld, krijg je jouw bestelling zeer snel aan. Het pakket is zeer mooi en persoonlijk verpakt. Ik ben heel enthousiast!

    Would you recommend us?
    Yes

    Silke, Lubbeek
    Published on: 06/07/2020 18:08

    Heel fijne klantenservice

    10

    De levering in een gepersonaliseerd pakje is al een fijn begin. De kledij valt heet fijn. Mooie modellen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jessica Gabbano, Maasmechelen
    Published on: 06/07/2020 18:05

    Erg goed. mega snelle verzending!

    10

    Heel goed! Precies zoals op de foto!

    Bij de brillenkoortjes misschien nog een foto van dichtbij de op de site zetten zou fijn zijn!

    Would you recommend us?
    Yes

    Lotti, Amsterdam
    Published on: 05/07/2020 20:20

    Een aanrader

    7

    De bestelling loopt heel vlot en ik krijg de pakketjes snel in huis. Heel leuke verpakking ook telkens!

    Would you recommend us?
    Yes

    Lise, Roeselare
    Published on: 05/07/2020 19:24

    super goede service

    10

    het is super snel binnen en als je iets wilt ruilen helpt henrike je super goed

    Would you recommend us?
    Yes

    brianna, barneveld
    Published on: 05/07/2020 16:19

    Snelle levering

    10

    Kleding net hetzelfde als op foto’s en goede kwaliteit. Enkel is er geen retourpapier dat er standaard bij zit.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jana, 2650
    Published on: 05/07/2020 10:25

    Super leuke kleding, fijne klantenservice

    10

    Je hebt er hele leuke kleding. De maten zijn niet heel uitgebreid maar ik met een kleine S pas altijd alles, zelfs de one size. Dit is bij andere winkels niet zo. Ik slaag hier altijd. Daarnaast reageren ze snel op mails en mocht er iets zijn dan wordt het altijd goed opgelost!

    Would you recommend us?
    Yes

    Silke, Nijmegen
    Published on: 04/07/2020 23:59

    Geweldig!

    10

    Vlot en snel en mooi!

    Would you recommend us?
    Yes

    Evi, Leuven
    Published on: 04/07/2020 21:10

    Leuke kleding en goede klantenservice

    8

    Veel kledingstukken uit mijn kast zijn van Guts en Gusto, over het algemeen is de kwaliteit van de kledingstukken goed. Al heb ik wel twee keer gehad dat er een naar verkeerd gestikt was of juist ernaast waardoor de stuk kapot ging.

    Bij beide van deze gevallen heb ik contact gehad via mail en kreeg snel reactie en met een oplossing waar ik beide keren tevreden mee was.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lotte, Alkmaar
    Published on: 04/07/2020 18:22

    Leuke kleding die altijd goed zit.

    9

    De bestelling is altijd snel binnen. Ik heb nog nooit iets hoeven terug sturen omdat het niet past. Ben zeer tevreden.

    Would you recommend us?
    Yes

    Laura, Arnhem
    Published on: 03/07/2020 22:03

    Super leuk en kwalitatief super!

    10

    Heel erg tevreden over GutsGusto! Aantal keer al wat besteld, goeie kwaliteit kleding en super snelle levering! Zeeer tevreden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Cynthia, Zaandam
    Published on: 03/07/2020 20:31

    Goede en snelle service

    8

    Erg leuke kleding! Ik heb een jurkje gehad dat na een paar keer dragen kapot ging bij de naadjes, maar dit viel gelukkig te naaien.

    Ze hebben een erg snelle verzending.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marte, Groningen
    Published on: 03/07/2020 19:18

    Elke bestelling is als een cadeautje

    10

    Ik bestel al bij Guts en Gusto sinds ze nog niet zo bekend waren en ben erg trots hoe ver ze nu al zijn gekomen! En ik weet zeker dat ze nog veel groter worden! Wat een top service!

    Would you recommend us?
    Yes

    Naomi Indy, Rucphen
    Published on: 03/07/2020 15:18

    Duidelijke site leuke kleding snelle reactie op mails

    10

    Levering is altijd snel en als ik iets wil retourneren word ik altijd goed geholpen. Leuke kleding

    Would you recommend us?
    Yes

    Kim, Amsterdam
    Published on: 02/07/2020 21:42

    Super leuke kleding en nette/ snelle berzorging

    10

    Ik koop regelmatig bij guts an gusto. Ook schrijf ik mij regelmatig in voor items die niet meer in mijn maat aanwezig zijn, dan krijg ik altijd netjes bericht als het item wel weer beschikbaar is in mij maat.

    Would you recommend us?
    Yes

    Tara, Spijkenisse
    Published on: 02/07/2020 20:33

    Heel vaak leuke nieuwe collecties

    8

    Ik vind dat er vaak een nieuwe collectie wordt uitgebracht. Ook vind ik het fijn dat er vaak sale acties zijn.

    Would you recommend us?
    Yes

    Michelle Heuvel, Mariahout
    Published on: 02/07/2020 16:29

    Mijn ervaringen met guts&gusto zijn uitstekend.

    9

    De website is makkelijk in gebruik, bestellen gaat snel en makkelijk. Levering is super snel. De producten zijn van goede kwaliteit. Voor retour zendingen word je snel en goed geholpen. Alleen jammer dat je producten niet gratis kan retourneren.

    Would you recommend us?
    Yes

    Manon, Amersfoort
    Published on: 02/07/2020 11:42

    Jullie hebben geweldige kleren! Ik vind de style echt top & jullie zijn klantvriendelijk!

    9

    Ik heb fijne ervaringen met jullie. De kleren zijn van goede kwaliteit. Al had ik laatst een panty binnen gekregen en dat was een andere dan ik had gekocht. Wil geen zeikerige klant zijn, maar hier zou ik wel goed op blijven letten. Voor de rest ben ik erg tevreden!

    Would you recommend us?
    Yes

    Elise, UGchelen
    Published on: 02/07/2020 09:28
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.