Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Leuke kleding van kwaliteit

    8

    Mega leuke kleding en wordt snel opgestuurd! Enige jammer is dat ik niet in de buurt woon van een winkel en dus als ik het niet pas zelf verzendkosten moet betalen. Hopelijk komt er snel een winkel in Tilburg!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Silke Karsdorp, Tilburg
    Veröffentlicht auf: 01/04/2020 09:52

    Gedeldig

    10

    Super leuk pakje om uit te pakken, echt iets om Brr uit te kijke !

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Ellen, 1500 halle
    Veröffentlicht auf: 31/03/2020 20:58

    Super goede service en geweldige winkel!

    9

    Ik bestel vaak online kleding en de service vind ik fantastisch. Het is snel binnen en ze maken de pakketjes altijd persoonlijk. De pakketjes worden leuk ingepakt en zo voelt het echt alsof ik een cadeautje krijg. Als ik in de winkel shop ben ik vaak in de winkel in Utrecht. Mooi pand en ik vind het heel prettig dat alles op kleur hangt, zo kun je makkelijk zoeken. Het personeel helpt je altijd goed en staan er altijd met een glimlach.

    Voor mij alleen maar goede ervaringen en hele toffe kleding!!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Esther, Utrecht
    Veröffentlicht auf: 31/03/2020 14:02

    Snelle levering, top service

    10

    + De site is overzichtelijk
    + De levering is snel en heel mooi ingepakt met een leuke kaart erbij
    + De kwaliteit van de kleding is goed
    + De klantenservice is top. Snel antwoord en je wordt goed geholpen

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Ayla, Oostburg
    Veröffentlicht auf: 31/03/2020 12:41

    Een heel fijne webshop

    8

    Eén van mijn favoriete webshops, stiekem heb ik inmiddels mijn halve garderobe qua kleding, schoenen en accessoires hiervan. Een goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Fabienne, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 31/03/2020 11:48

    Snelle en goeie service!

    8

    Goed!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Debora Masino, Maasmechelen
    Veröffentlicht auf: 31/03/2020 08:49

    Leuke kleding, goede service

    9

    Vaker bij guts en gusto kleding besteld. Mooie en leuke kleding. Medewerkers bij klantenservice zijn vriendelijk.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marjolein, Ijsselstein
    Veröffentlicht auf: 30/03/2020 22:23

    Fantastische collectie en een super goede service.

    10

    Ik ben altijd zeer tevreden over de collectie van Guts en Gutso. Daarnaast in de communicatie tussen hen en hun klanten top. Snelle reacties bij vragen en altijd een passende oplossing.

    Ik blijf hier zeker shoppen!! Hopelijk komt er snel een winkel in de buurt.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Demi, Anna Paulowna
    Veröffentlicht auf: 30/03/2020 16:01

    Snelle levering en leuke kleding!

    8

    Ik ben tevreden met mijn aankoop bijh Guts & Guto en zal hier zeker vaker wat bestellen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lisanne, Gouda
    Veröffentlicht auf: 30/03/2020 14:50

    Leuke collectie

    8

    Heel leuke items, volledig mijn stijl en leuk te combineren. Soms een beetje zoeken van maat. Maar aan communicatie en feedback geen gebrek!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Maxine, Schilde
    Veröffentlicht auf: 29/03/2020 23:32

    Geweldig leuke winkel met toffe items.

    8

    Mega leuke winkel, hoe ze het verpakken alleen al!! Super toffe items. Ik ben fan ;)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elles, Nieuw-Lekkerland
    Veröffentlicht auf: 29/03/2020 22:57

    Geweldige winkel!

    10

    Als ik een klacht heb word ik netjes behandeld. Je krijgt binnen twee uur antwoord.
    Als ik een item retour wil sturen, is dat mogelijk.

    En de items zijn hele goeie kwaliteit, ben verliefd op deze shop!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Suzanne, Ede
    Veröffentlicht auf: 29/03/2020 20:19

    Goede service, goede kwaliteit

    10

    Fijn dat het altijd zo snel geleverd wordt en leuk dat de kleding zo leuk verpakt wordt!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Tamara, Urmond
    Veröffentlicht auf: 29/03/2020 20:19

    Toffe kleding en uitstekende service

    10

    Zowel in de winkel als op de webshop is het leuk shoppen. Personeel is altijd klantvriendelijk! Hele leuke kleding, schoenen en accessoires. Ook vaak leuke acties zoals je nagels kunnen laten in de winkels, kortingen etc. Superwinkel! :)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Nina, Sprang-Capelle
    Veröffentlicht auf: 29/03/2020 19:33

    Fantastisch

    10

    Ik bestel regelmatig iets bij G&G. De levering is super snel, de stoffen zijn fijn, goeie kwaliteit-prijsverhouding en het is heel persoonlijk. Bij elke levering krijg je een klein berichtje met je bestelling meegestuurd, waar het team je veel plezier wenst met je aankoop. Altijd leuk zo’n kleine attentie. Ik ben fan!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lisa, Diemen
    Veröffentlicht auf: 29/03/2020 10:44

    Zo blij met ieder pakketje

    8

    Ik ben een enorme fan van de Guts. Ik kijk altijd uit naar de nieuwe collectie en draag de kleding van Guts dan ook met heel veel plezier! Wel vind ik het soms aan de prijs, dat is het enige "min" puntje wat ik kan verzinnen. het is goede kwaliteit, super leuk en zit heerlijk

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Demi, Doetinchem
    Veröffentlicht auf: 28/03/2020 22:18

    Geweldig

    10

    Ze hebben een erg fijne webshop. Met super leuke kleding! Alles is overzichtelijk! En ze laten leuke combinaties zien.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lisanne, Katwijk
    Veröffentlicht auf: 28/03/2020 21:09

    "love it"

    8

    Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto! Ze hebben een ruime collectie die anders is dan die van de standaard websites als H&M, Zara, etc. De kwaliteit stelt nooit teleur en bij elke bestelling krijg je een lief handgeschreven kaartje. Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat ze niet altijd even size inclusive zijn en ze nogal veel verpakkingsmateriaal gebruiken, wat niet heel milieuvriendelijk is. Desondanks blijf ik bij ze bestellen vanwege het unieke aanbod :)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Zora, Cuijk
    Veröffentlicht auf: 28/03/2020 21:00

    Leuke site leuke kleding!!

    10

    Goede service en mooie kwaliteit kleding

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Eline, Diemen
    Veröffentlicht auf: 28/03/2020 10:04

    Top!

    10

    Snelle levering, goeie kwaliteit en leuke casual kleding voor op werk

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lieke, Delft
    Veröffentlicht auf: 28/03/2020 07:39

    Goede kwaliteit, snelle levering

    7

    De artikelen zijn van goede kwaliteit en de levering is snel. Je wordt ook altijd super goed geholpen als je met vragen zit

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Amanda, Enkhuizen
    Veröffentlicht auf: 26/03/2020 20:14

    Super mooie kleding

    7

    Altijd al tevreden geweest met mijn aankopen 👌🏻

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Melissa, Opdorp
    Veröffentlicht auf: 26/03/2020 19:24

    Super leuke mooie hippe kleding! Handige website.

    10

    Ik vind Guts& Gusto een erg fijne winkel.

    Ze hebben er leuke kleding en ik word hier altijd erg goed geholpen

    Ook het retour systeem werkt goed.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Nienke, Roosendaal
    Veröffentlicht auf: 26/03/2020 07:04

    Prima ervaring met deze site.

    8

    Guts en gusto heeft hippe en trendy kleding. Het is altijd net iets anders dan anders, waardoor je er hip en uniek uitziet.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Nelique, Ridderkerk
    Veröffentlicht auf: 26/03/2020 06:01

    Tevreden

    6

    Algemeen ben ik erg tevreden van de service van Guts&Gusto. Alleen heb ik bij de laatste bestelling een broek besteld in dezelfde maat als anders, die nu te klein blijkt te zijn. Vandaar een beetje teleurstelling.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Francesca, Riemst
    Veröffentlicht auf: 25/03/2020 20:43
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.