Reviews, Meinungen und Erfahrungen

Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
Total score 9.2
Top winkel.
9

Leuke betaalbare kleding.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Lisa, GRONINGEN
Veröffentlicht auf 2022-01-25 20:26
Toffe kleding!
8

Fijne, overzichtelijke website.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Lisette, Nieuwerkerk ad IJssel
Veröffentlicht auf 2022-01-25 20:17
Geweldige klantenservice
9

Kwalitatief hele goede en leuke kleding. Prijs-kwaliteitverhouding is top! Zeer goede en vriendelijke klantenservice. Het enige wat ervoor zorgt dat ik minder bestel zijn de retourkosten. Verder zeer tevreden.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Mandy , Zuid Limburg
Veröffentlicht auf 2022-01-25 17:08
Leuke winkel
9

Leuke winkel met mooie kledingstukken. Online bestellen is ook zeker aangeraden want het wordt snel geleverd en heel goede retourdienst!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Ilse, Maasmechelen
Veröffentlicht auf 2022-01-23 21:37
Leuke kleding
10

Leuke kleding, goede service en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Anne, Tilburg
Veröffentlicht auf 2022-01-23 20:58
Enorm tevreden
9

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij Guts & Gusto.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Jolanda Verschoof, Enschede
Veröffentlicht auf 2022-01-23 20:14
Ontzettend leuke en goede kwaliteit kleding!
10

Veel keuze, goede service en altijd leuk ingepakt. Voelt als een cadeautje!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Miriam , Dinxperlo
Veröffentlicht auf 2022-01-22 17:34
Topaanbod
10

Gevarieerd aanbod in een makkelijk-in-gebruik-webshop. Helaas nog niet ‘live’ in een winkel geweest. (Ik woon in België) De collectie wisselt regelmatig en er zijn vaak leuke acties! Ik ben fan!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Marlies , Wachtebeke
Veröffentlicht auf 2022-01-21 21:14
Snelle service en betaalbaar
8

Wanneer je het besteld is het de volgende dag in huis wat enorm leuk is! Daarnaast zijn de prijzen betaalbaar wat het ook nog eens leuk maakt. Het enige jammere is de hoge verzendingskosten en kosten om terug te sturen.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Loran, Antwerpen
Veröffentlicht auf 2022-01-20 21:09
Superleuke kledij en accesoires
9

Ik vind altijd wel leuke dingen bij Guts&Gusto die je nergens anders vindt. Snelle levering en goede service.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Eline , Vrasene
Veröffentlicht auf 2022-01-20 19:59
Super leuke en diverse kleding!
10

Altijd blij met mijn kleren van Guts & Gusto. Lekker divers en het zit heerlijk. De kwaliteit is ook erg goed. Een fijne site om af en toe lekker te shoppen!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Jet, Almere
Veröffentlicht auf 2022-01-19 21:57
Goede kwaliteit en snelle bezorging
9

Goede kwaliteit, fijne pasvorm en snelle bezorging.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

M, Heerhugowaard
Veröffentlicht auf 2022-01-19 19:27
Goede service en mooie kleding
10

De kleding is altijd van top kwaliteit. Daarnaast is de klantenservice altijd goed te bereiken en zorgt altijd voor een passende oplossing

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Tjitske Brandsma, Broek op Langedijk
Veröffentlicht auf 2022-01-19 19:21
Snelle levering en fijne producten
8

De levering bij guts en gusto is ontzettend snel. De kwaliteit en het soort kleding is goed en leuk! Het enige min punten vind ik de kosten van retourneren. Dan zij het perfect zijn!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Rebecca, Voorhout
Veröffentlicht auf 2022-01-19 19:18
Leuke kleding en goede service
10

Leuke kleding voor een goede prijs. Altijd snel in huis. Bestel hier regelmatig.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Noor, Eindhoven
Veröffentlicht auf 2022-01-19 09:56
Kleren die kwaliteit uitstralen
8

De kleren lijken zoals op de foto's. Kwalitatief goed. Snelle bezorging, goede klantenservice. Helaas betaald retourneren per post, maar goed, dat ben je ook kwijt voor de parkeergarage als je naar de winkel gaat.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Janemieke, Stadskanaal
Veröffentlicht auf 2022-01-18 21:15
Top ervaring
10

Ik had een jas besteld die niet goed was. Gebeld kreeg een aardige medewerkster aan de tel die met mij mee dacht. Kon de jas retour sturen en heeft zij gelijk de.juiste jas voor mij gereserveerd en nadat ik per mail mijn retourbewijs had gemaild kreeg ik de volgende dag de juiste jas. Zodat ik de volgende dag met mijn nwe jas op vakantie kon gaan.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Cynthia, Den haag
Veröffentlicht auf 2022-01-18 08:24
Hippe kledij voor een doenbare prijs
7

Schoenen slechte kwaliteit Vaak kortingen wat heel leuk is

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Lotte , Vosselaar
Veröffentlicht auf 2022-01-17 23:21
Mooie kleding en leuke acties!
8

Ik koop regelmatig mijn kleren bij de Guts&Gusto.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Ilse, Enschede
Veröffentlicht auf 2022-01-17 06:10
Zeer snelle levering!
9

Kledij heeft goede kwaliteit en de levering is super snel! De kledij zit ook mooi verpakt.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Shana, Goris
Veröffentlicht auf 2022-01-16 19:25
Geweldig
9

Zo een mooie leuke kleding en perfecte kwaliteit?

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Kara, Zoersel
Veröffentlicht auf 2022-01-16 14:42
Super service
10

Leuke kleding, mooie winkel en hele goeie service. Laatst een jas gekocht waarvan helaas de rits eerder stuk ging dat zou moeten. Geen enkel probleem, werd goed geholpen en mee gedacht. Super service!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Linde Marsman, Adorp
Veröffentlicht auf 2022-01-15 14:04
Prachtige kleding en steeds heel snelle levering.
9

Al enkele keren besteld en heel tevreden. Een ruime keuze en niet al te duur. Vaak de dag na bestelling of 1 dag later al geleverd.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Yana, Wijnegem
Veröffentlicht auf 2022-01-14 21:34
Fantastische kleding
10

Ik mag altijd graag bij guts en gusto shoppen. Super kleding vóór een prachtig prijsje.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Nynke, Workum
Veröffentlicht auf 2022-01-14 20:19
Super leuke kleding!
10

Altijd snel bezorgd en goede service!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Marjolein, Rotterdam
Veröffentlicht auf 2022-01-14 17:01