Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Geweldig

    10

    Zeer tevreden! Klantenservice is super!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lon, Balen
    Veröffentlicht auf: 16/11/2019 23:18

    Positief

    8

    Steeds een leuke collectie! De bestelling wordt vlot behandeld en ook wanneer iets niet naar wens is, helpen ze je graag verder met het retourneren.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Karen, Kinrooi
    Veröffentlicht auf: 16/11/2019 20:23

    Hele fijne en leuke webshop!

    10

    Een duidelijke nette lay-out, goede klantenservice en niet onbelangrijk.. Hele leuke kleding!!!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marjolijn Bos, PUTTEN
    Veröffentlicht auf: 15/11/2019 20:19

    Prettig winkelen

    8

    Vriendelijk, behulpzaam en makkelijk te vinden. Lekker gewinkeld en goed geslaagd.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anouk, Den Bosch
    Veröffentlicht auf: 15/11/2019 19:25

    Mooie webshop, goede service

    8

    Deze webshop stelt mij nooit teleur!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Rachelle, Arnemuiden
    Veröffentlicht auf: 15/11/2019 18:38

    Betaalbare fashion met aandacht

    10

    Wat ik zo leuk vind aan GutsGusto is dat ze altijd een ruimassortiment hebben dat past bij de huidige mode, maar ook net wat anders is dan andere winkels. GutsGusto heeft een eigen stijl die toch bij iedereen past en daarnaast ook nog eens betaalbaar is. De maten zijn erg toegankelijk en kloppend. Verder is het altijd een feestje om online bestelde kleren en schoenen te ontvangen: alles wordt ingepakt als een cadeautje, heerlijk!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Nienke, Eindhoven
    Veröffentlicht auf: 15/11/2019 16:54

    Supersnelle en goede service.

    10

    Snelle bezorging en super leuke inpakservice. Altijd weer een feestje als er een pakketje van Guts & Gusto binnenkomt!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Tessa, Nijverdal
    Veröffentlicht auf: 14/11/2019 23:13

    Fantastisch!

    10

    Had me aangemeld voor een bloesje die niet meer op voorraad was.

    Ondertussen een andere bestelling geplaatst (ja ik zou het allemaal willen 😍) en de dag erna een melding dat het bloesje toch terug binnen was. Plaatste de bestelling met verzendingskosten.

    De dag erna lieten ze me weten dat ze de bestelling zouden samenvoegen en de verzendingskosten hebben ze dan ook terug gestort!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elise, Nazareth
    Veröffentlicht auf: 14/11/2019 20:07

    Fantastisch!

    10

    Elke week steeds mooie kledij op de site! Jammer dat de winkels in het buitenland liggen want ik kwam er elk weekend langs. Heel snel thuis geleverd en steeds mooi verpakt. Ben er superblij mee!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jana, Herselt
    Veröffentlicht auf: 14/11/2019 19:17

    Uitstekend

    10

    Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto. De bestellingen komen vaak de volgende dag al binnen en de items bevallen vaak zoals verwacht. Er fijne service en retourneren gaat ook gemakkelijk.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Nikki, Nienhuis
    Veröffentlicht auf: 14/11/2019 13:48

    Geweldig

    8

    Guts & Gusto is een goed kwalitatief merk, die voor iedereen wat heeft. Vriendelijk personeel en bestellingen worden goed afgehandeld. Altijd tevreden met wat ik krijg!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Charlotte, Nieuw-lekkerland
    Veröffentlicht auf: 14/11/2019 12:59

    Zeer goede service

    9

    Zeer goede service, bestelling komt altijd de volgende dag aan. De productinformatie op de site is correct en prijs-kwaliteit zeker de moeite!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Loes, Boom
    Veröffentlicht auf: 14/11/2019 12:37

    Wat een goede service

    10

    Ik heb zowel in de winkel geshopt en online! Beide een super goede service. Als ik vragen heb kan ik direct terecht en super vriendelijk!

    In een woord GEWELDIG!

    En dan heb ik het nog niet over de super leuke kleren gehad! Op dit moment is meer als de helft van mijn kleren kast van Guts&Gusto! Love it!!!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Demi, Nuenen
    Veröffentlicht auf: 13/11/2019 22:44

    Fantastische winkel

    10

    Fantastische winkel, leuke kleding!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Demk, Lichtenvoorde
    Veröffentlicht auf: 13/11/2019 20:25

    Snelle levering en vriendelijk contact.

    9

    Goed geholpen door de medewerksters in winkel en online. Denken in oplossingen en zijn erg vriendelijk in benadering. Top!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Regina, Dronryp
    Veröffentlicht auf: 13/11/2019 00:04

    Geweldig

    9

    Super mooie kleding, snelle bezorging en altijd de goeie maten🤗

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Noa Hofste, Hengelo ov
    Veröffentlicht auf: 12/11/2019 19:18

    SUPER LEUKE SITE

    10

    Alles is top

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jozefien, Bredene
    Veröffentlicht auf: 12/11/2019 19:16

    Geweldige winkel!

    10

    Hele fijne winkel en uitstekende service, snelle levering en altijd mooi ingepakt met naam stickers en een leuk kaartje! Leuk om te ontvangen

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anne, Zutphen
    Veröffentlicht auf: 12/11/2019 17:20

    Bijna al mijn kleding is van guts en gusto! Top winkel met veel stijl.

    10

    Door de vele leuke reclames op instagram en facebook word ik vaak snel geïnspireerd om weer een nieuwe outfit te kopen. De service is top en de kwaliteit prijs verhouding ook!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lisanne, Rotterdam
    Veröffentlicht auf: 12/11/2019 16:05

    Super winkel

    8

    Hele leuke kleren en top bezorging. Alles wordt snel bezorgd en de kleding is super.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Myrthe, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 11/11/2019 22:52

    top!

    10

    Winkel is leuk om te shoppen en ze hebben veel hangen! Service is ook super, heel klantgericht en snel. Veel soorten stijlen in de winkel en tenminste niet zo saai.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Britt, Bussum
    Veröffentlicht auf: 11/11/2019 19:36

    Goede ervaring

    8

    Goede ervaring mee. Leuke kleren, correcte en snelle service. Kleren terugsturen is wel niet gratis

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jolien, Gent
    Veröffentlicht auf: 11/11/2019 15:03

    Top!

    9

    * Duidelijke website met voldoende foto’s
    * Snelle verzending

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sharon Maes, Waregem
    Veröffentlicht auf: 10/11/2019 19:21

    Leuke, nieuwe kleding en schoenen

    8

    Er staat veel leuke, nieuwe kleding en schoenen op de site.

    Het contact met guts en gusto is snel en fijn.
    De bestelling word meteen verzonden en komt daardoor snel aan.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Laura, Hasselt
    Veröffentlicht auf: 10/11/2019 19:01

    Snelle levering, afwisselende kleding

    10

    Snelle levering bij bestellingen. Goede kwaliteit kleding.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Iris, Harbrinkhoek
    Veröffentlicht auf: 10/11/2019 17:58
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.