Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Goede prijs-kwaliteit verhouding

    8

    Fijne website en kleren.

    Retour systeem onhandig, te veel moeite en niet klantvriendelijk.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Saskia van Berge, Rotterdam
    Veröffentlicht auf: 26/06/2019 14:47

    goede service!

    8

    Zowel online bestellen als in de kopen in de winkel is top!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jessie, Eindhoven
    Veröffentlicht auf: 26/06/2019 08:51

    Super snelle en correcte service!

    10

    Ik bestel vanuit België en mijn pakje is er altijd al binnen de 2 dagen! Kwaliteit van de kleren is telkens prima en het omruilen verloopt ook altijd zeer vlot!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Siel, Gent
    Veröffentlicht auf: 25/06/2019 08:50

    Mooie producten en super snelle levering

    10

    Al vaak items besteld van jullie webshop. Altijd mooie kwaliteit en goede pasvorm! En het grootste pluspunt is toch echt wel de super snelle levering!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Angela, Lutten
    Veröffentlicht auf: 24/06/2019 20:29

    Laatste trends en goede service!

    9

    Zeer goede ervaringen. Altijd snelle levering en als er toch een probleem is, krijg je ook zeer snel antwoord!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Rani, Merksem
    Veröffentlicht auf: 24/06/2019 20:18

    Super!

    10

    Altijd snelle service, leuke kleding!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Bente, Geldrop
    Veröffentlicht auf: 24/06/2019 17:57

    Kwaliteitsvolle service en trendy kledij

    10

    Ik ben zeer tevreden van al mijn aankopen tot nu toe bij Guts & Gusto. De service was tot nu altijd zeer correct. Ze hebben ook een uitgebreide en mooie collectie.

    Hun pakjes thuis aan krijgen, is ook altijd een feestje want ze maken er echte cadeautjes van.

    Kortom ik ben zeer tevreden!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Evi, Hemiksem
    Veröffentlicht auf: 24/06/2019 16:14

    Fijne winkel

    8

    De communicatie via mail loopt goed en snel door en problemen met bv kapotte producten worden hierdoor snel en netjes opgelost.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Kiona, Roosendaal
    Veröffentlicht auf: 24/06/2019 10:42

    Leuke website

    7

    Ik vind het een erg leuke site, met heel veel leuke kleren. Als ik even een halfuurtje heb rondgekeken op de site zitten er al gauw 10+ producten in mijn winkelmandje. Het enige jammere is dat veel producten pas vanaf maat s of m te verkrijgen zijn. Ik heb zelf maat XS, waarbij maat S dus vaak nog veel te ruim valt. Ik zou het erg leuk vinden als er meer opties in maat XS zouden komen, want GutsGusto is een erruuug leuke winkel! Bestel meestal online en ben ook een keer in de winkel in Enschede geweest, ook heel leuk!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Iris, Nijverdal
    Veröffentlicht auf: 24/06/2019 09:45

    Service is vrij snel en goed

    7

    bevalt goed! service is vrij snel.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Alina, Holten
    Veröffentlicht auf: 23/06/2019 15:36

    Goede service

    10

    Snelle bezorging, goede service.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Malou, Apeldoorn
    Veröffentlicht auf: 22/06/2019 21:04

    Fijn online shoppen

    8

    Groot aanbod

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jennifer, Langdorp
    Veröffentlicht auf: 22/06/2019 13:25

    Vertrouwelijk

    8

    Ik heb enkel gebruik gemaakt van de webshop. Wanneer je je bestelling ontvangt, komt dit zeer vertrouwelijk over.

    Ook bij retour is dit op een correcte manier gebeurd.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Julie Bracke, Laarne
    Veröffentlicht auf: 22/06/2019 13:02

    Goed

    8

    Leuke kleren en goede service

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Tine, Overijse
    Veröffentlicht auf: 22/06/2019 12:12

    Over het algemeen goede kwaliteit, snelle levering, leuke, persoonlijke pakketjes

    8

    Goed! Eigenlijk maar 1x gehad dat de kwaliteit te wensen overliet. Verder altijd goed, pasvorm, kwaliteit en verzending. En sowieso leuke kleding!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Leoni Fohr, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 21/06/2019 22:00

    Snelle levering

    8

    Leuke kleding en betaalbaar. Snelle levering en handig dat je kan retourneren in de winkel!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Isa, Geldrop
    Veröffentlicht auf: 21/06/2019 19:19

    Goede service, goede uitleg bij artikelen, goede foto's en fijn herinnering systeem!

    10

    ik shop regelmatig de leukste outfits bij Guts en Gusto (zowel online als in-shop) en voel me hier ook fantastisch in! De foto's van de artikelen zijn top en de collectie wordt met regelmaat aangevuld met de tofste items.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Robin van Bogget, Someren
    Veröffentlicht auf: 21/06/2019 17:03

    Leuke kleding en goede service!

    10

    Echt heel goed, super snelle levering, leuke kleding en zo’n leuk pakketje altijd om te ontvangen! In winkels ook super vriendelijk personeel dus altijd helemaal top.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Doris, Utrecht
    Veröffentlicht auf: 21/06/2019 13:01

    Goede services

    9

    Super services, had 2 weken geleden een shirtje gekocht en kwam er na 1x dragen achter dat er 2 gaatjes in zaten (bij de oksel). Deden niet moeilijk omdat ik geen bon meer had. Heb netjes mijn geld terug gekregen en ze laten vanuit een ander filiaal een nieuwe opsturen naar het huisadres. Echt super!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marloes, Nieuwegein
    Veröffentlicht auf: 21/06/2019 12:25

    Super vriendelijk en snelle service

    7

    Staat altijd paraat na vragen, en snel antwoord. Correcte terugbetalingen en vriendelijke service

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lies De Geyter, Zottegem
    Veröffentlicht auf: 20/06/2019 22:12

    Super winkel!

    8

    Mooie kleding en snelle levering!
    Ieder pakketje is een mooi kunstwerk!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Linda, Odiliapeel
    Veröffentlicht auf: 20/06/2019 20:20

    Super!

    10

    Snelle levering. Producten passen altijd perfect!
    Niet super duur. Ideaal!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sanderijn, Buggenhout
    Veröffentlicht auf: 20/06/2019 19:17

    Goede en snelle service

    8

    Enkel ervaring met online bestellingen, maar deze zijn altijd vlot verlopen. Juist nog aan het wachten op een retour betaling, hopelijk verloopt dit ook even vlot! Ik ben vooral aan het uitkijken naar het moment dat er ook een winkel in België komt, zodat retourzendingen niet zo duur hoeven te zijn ;)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Caroline Pham, Gent
    Veröffentlicht auf: 20/06/2019 10:37

    Goed

    9

    Erg fijn bedrijf! Enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik het persoonlijk handig zou vinden als er een maattabel bij producten staat en ook welke maat het model op de foto aan heeft (zo ook als kleding kleiner uitvalt). Dat scheelt weer in ruilen :).
    Verder super tevreden over deze dienst!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Brechje De Valk, Nijmegen
    Veröffentlicht auf: 19/06/2019 23:38

    Ik ben altijd erg tevreden over jullie

    8

    Guts en gusto is een leuke winkel en online winkel. Wanneer je een vraag hebt zijn ze snel te bereiken. De levering is ook top! En ook hebben jullie er leuke en mooie kleding.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Susan, Zutphen
    Veröffentlicht auf: 19/06/2019 09:18
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.