Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Super service en super leuke items!

    10

    De service is super, met retourneren en het oplossen van een probleem. Ik vind jullie items altijd geweldig en jullie gaan lekker mee met de trends!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jonne, Oldenzaal
    Veröffentlicht auf: 18/07/2019 11:14

    Goed!

    8

    Ik heb al redelijk wat bestellingen gedaan bij Guts Gusto en 9 van de 10 keren was ik tevreden! Ik bestelde eens een jumpsuit die een andere kleur had dan op de foto maar dit was dan ook de enige keer dat dit gebeurde. Heel leuke kleren!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Olivia, Brugge
    Veröffentlicht auf: 18/07/2019 10:48

    Beste winkel ooit

    10

    Ik ben van belgie dus ik moet online shoppen, maar heb mijn bestelling altijd de dag erna of soms eens 2 dagen erna. De service is helemaal top! Ook de kleren zijn echt super, helemaal mijn stijl! Het zou geweldig zijn moest er ooit een winkel komen in Belgie!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Pauline, Aarschot
    Veröffentlicht auf: 18/07/2019 09:22

    Helemaal top!

    10

    Helemaal weg van de kleding van Guts & Gusto! Hele leuke kleding voor leuke prijsjes! Daarnaast erg goede service en snelle levering.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Monica, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 18/07/2019 08:41

    Super

    10

    Altijd snelle levering en de kleding is van super goede kwaliteit!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Maud, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 17/07/2019 22:49

    Ik ervaar Guts&Gusto als een super fijne webshop met een uniek aanbod!

    8

    Doordat ik in het noorden woon, maak ik enkel gebruik van de webshop. Ik vind het aanbod vernieuwend, origineel en uniek. Het mooie aan Guts&Gusto vind ik dat er kleding te koop is die je niet reguliere winkels treft.
    Tevens is er aanbod in de maten L en XL.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marlies, Akkrum
    Veröffentlicht auf: 17/07/2019 19:32

    Tevreden klant!

    8

    Superleuke webshop en snelle levering!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anouk Huiskes, Tubbergen
    Veröffentlicht auf: 17/07/2019 15:02

    Goede ervaring!

    10

    Mooie kleren, snelle levering!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marte, Sint-Gillis-Waas
    Veröffentlicht auf: 17/07/2019 14:23

    Uitstekende service en snelle levering

    9

    Bij Guts en Gusto ben je altijd zeker van een snelle levering van je bestelling. Ze bieden een goede service wanneer je de klantendienst contacteert.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Zsofi, Mechelen
    Veröffentlicht auf: 16/07/2019 21:28

    Helemaal weg van deze winkel 😍

    10

    Snelle levering, vlotte retournering en een fijne communicatie! Al regelmatig dingetjes besteld via de site en dat is steeds een positieve ervaring geweest!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Ruth, Herent
    Veröffentlicht auf: 16/07/2019 20:15

    Jullie zijn een super bedrijf

    10

    Erg blij met jullie super service. Bestel geregeld wat bij jullie en er zeker blij mee.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lois, Vortum-Mullem
    Veröffentlicht auf: 15/07/2019 22:17

    Voor 21u bestellen is de volgende dag stipt geleverd. :) altijd fijn verpakt! heel mooie kleren

    10

    Voor 21u bestellen is de volgende dag stipt geleverd. :) altijd fijn verpakt! heel mooie kleren. Ik wou dat er een winkel in West-Vlaanderen was!! Gisteren nog laarsjes besteld voor 21u, wel nog niet geleverd vandaag.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Chayenne, Demey
    Veröffentlicht auf: 15/07/2019 22:06

    Super

    8

    Super service, zowel online als in de winkel. Bij de bestelling online is het altijd super mooi ingepakt, altijd een cadeautje om te krijgen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Roelien, Meppel
    Veröffentlicht auf: 15/07/2019 21:53

    Klantvriendelijk bedrijf, met kleren die niet iedereen heeft.

    10

    Jullie hebben een snelle services, het aanmelden voor producten die niet meer in je maar zijn vind ik heel handig. De prijs kwaliteit heeft nog nooit teleurgesteld.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jeline, Rouveen
    Veröffentlicht auf: 15/07/2019 20:31

    Heel erg leuke en fijne site!

    8

    Super goede en snelle service. Verpakkingen zijn ontzettend leuk. Ik mis alleen de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Juliette, Breda
    Veröffentlicht auf: 15/07/2019 13:46

    Goede service. Persoonlijk

    8

    Goede service. Goede kwaliteit. Maten kloppen bijna altijd. Persoonlijk berichtje ook altijd leuk. Alleen terugsturen vind ik iets omslachtig, maar het is wel te doen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Inèz, Putten
    Veröffentlicht auf: 14/07/2019 20:30

    Goed, goede service en wordt leuk verpakt

    8

    De kleren zijn erg leuk en wordt leuk verpakt. Enige nadeel is dat knoopjes snel kapot gaan of dat er al draadjes aan zitten

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anne Bogert, Breda
    Veröffentlicht auf: 14/07/2019 20:17

    Goede en snelle service

    10

    Goede snelle service waar ik vrolijk van word

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Nathalie, Alphen aan den Rijn
    Veröffentlicht auf: 14/07/2019 11:36

    Hotspot voor een toffe modecollectie

    9

    Ondanks de solden was de winkel heel overzichtelijk en ordelijk. Ruime winkel die zorgt voor aangenaam winkelen. Voldoende paskamers mét spiegel in de pashokjes.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Natalie, Balen
    Veröffentlicht auf: 14/07/2019 02:43

    Eigentijdse kleding, goede prijzen en uitstekende service

    10

    Nooit problemen gehad. Goede kortingsacties

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Eline, Sliedrecht
    Veröffentlicht auf: 13/07/2019 22:42

    Leuke kleding alleen heel veel in maat s/m en dan mis is maat xs/s.

    7

    Mijn ervaringen zijn goed! Snelle levering en ook retourneren via de de winkel gaat goed! Wat ik jammer vind is dat oa jurkjes en rokjes maat s/m als kleinste maat hebben. Mij, en ik denk met mij veel anderen, is dat te groot. De lengte is prima maar dan houdt het ook op. Een voorbeeld hiervan is het jurkje Neda. Een superleuk jurkje maar hij zit echt veel te ruim. Ik mis daarin echt een maat xs/s. Als dat komt dan koop ik veel meer kleding bij jullie.😃

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elise, Losser
    Veröffentlicht auf: 13/07/2019 19:53

    8

    10

    Prettige webshop die je pakketjes ook nog eens op een te leuke manier verzend! Ook als je vragen hebt, wordt er altijd netjes geantwoord.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Iris, Zwijndrecht
    Veröffentlicht auf: 12/07/2019 23:14

    Super fijne, snelle en meedenkende service

    10

    Wat een fijne service van Guts&Gusto. Als ik iets bestel, weet ik altijd dat de kwaliteit goed is, de levering super snel is ( afhankelijk dan van PostNL, maar dat ligt volledig buiten hun macht om) en als het iets geretourneerd moet worden, het ook super makkelijk is.

    Je kan blind vertrouwen op de service en de goede kwaliteit en dat is echt een must wanneer je online aankopen doet!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elsbeth, Hilversum
    Veröffentlicht auf: 12/07/2019 19:47

    Altijd tevreden

    8

    Tevreden, leuke kleren, snelle verzending.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Deanne De vries, Almere Buiten
    Veröffentlicht auf: 11/07/2019 20:17
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.