Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.2

    Echt helemaal super!!

    10

    Bestelling gaat makkelijk, retour is simpel en nooit problemen gehad. Ze leveren heel snel en verpakken met minder plastic en dat vind ik ook geweldig!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Inge, Zwolle
    Veröffentlicht auf: 10/05/2021 19:20

    Altijd goed verpakt en leuk

    8

    Artiklen zijn goed en het wordt heel mooi ingepakt

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Kayleigh, De Bilt
    Veröffentlicht auf: 09/05/2021 20:40

    Supervlotte en correcte service

    9

    Ik shop enorm graag bij jullie. De kleren worden steeds binnen 24 uur geleverd. Als er een probleem is, zijn jullie vlot bereikbaar en word ik zeer vriendelijk geholpen! Het enige puntje dat misschien wat verbeterd kan worden, is uitleggen of een kledingstuk groot uitvalt of niet. Zo is het makkelijker als klant om een maat te kiezen online.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Tatiana, Bredene
    Veröffentlicht auf: 09/05/2021 08:54

    Geweldige jurkjes:)

    10

    Hele leuke style, elke keer weer wat anders maar zo mooi

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Geerte, Ede
    Veröffentlicht auf: 09/05/2021 02:03

    Top kleren, top sfeer, top service

    10

    De kleren zijn van goede kwaliteit je kan online op een makkelijke manier bestellen en in de winkels is een leuke sfeer. Als er iets is wordt je altijd goed geholpen

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Vera, Baexem
    Veröffentlicht auf: 08/05/2021 20:36

    Geweldig!

    10

    Mooie winkels, leuk personeel en hele toffe kleding!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Celine, Hengelo
    Veröffentlicht auf: 08/05/2021 19:16

    Super leuke kleding, goede service!

    10

    Guts & Gusto heeft super leuke kleding van goede kwaliteit. De bestelling is altijd snel in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Kortom, goede service!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Roos, Deventer
    Veröffentlicht auf: 07/05/2021 20:25

    Geweldige winkel!

    9

    Ik ben sinds mijn eerste aankoop bij Guts&Gusto compleet om. Wat een stijlvolle kleding voor mooie prijzen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Iris, Andel
    Veröffentlicht auf: 07/05/2021 15:42

    Snelle en correcte service

    9

    Producten worden snel verzonden (België) en er wordt erg snel op e-mails geantwoord.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Talissa, Belgie
    Veröffentlicht auf: 07/05/2021 08:51

    Fijn

    9

    Fijne producten

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lieke, Middelburg
    Veröffentlicht auf: 06/05/2021 15:54

    Leuke kleding en prima kwaliteit

    8

    Ik heb een broek gekocht die perfect past! Erg blij mee. Daarnaast nog een setje met jurk en vest besteld. De onesize fits all maat zit mij iets te ruim (normaal xs) maar wel goede kwaliteit.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Carissa, Utrecht
    Veröffentlicht auf: 05/05/2021 20:56

    Leuke kleding en schoenen

    8

    Hele leuke kleding en schoenen.
    Kleding zit geweldig en schoenen/laarzen zitten als je brede voeten heb... Super

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Brenda, Eindhoven
    Veröffentlicht auf: 05/05/2021 19:25

    Altijd tevreden

    10

    Ik bestel en shop regelmatig bij de guts&gusto. De kleding is van deze tijd en goede kwaliteit.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anne, Enschede
    Veröffentlicht auf: 05/05/2021 08:14

    Leuke kleding en goede/snelle service en levering!

    10

    Leuke kleding en goede/snelle service en levering!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Inge de Bruin, Venlo
    Veröffentlicht auf: 04/05/2021 22:01

    Snel en goede kwaliteit

    8

    Levering is snel, materiaal en pasvorm van goede kwaliteit

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    SE, Barendrecht
    Veröffentlicht auf: 04/05/2021 20:48

    Geweldig!

    10

    Leuke kleding, goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige klantenservice, er wordt snel en adequaat gereageerd.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jutta, Doetinchem
    Veröffentlicht auf: 04/05/2021 20:34

    Snel, leuk ingepakt (zonder te vragen) en goed produkt

    10

    De volgende dag in huis en nog leuk ingepakt ook met een persoonlijk note, waar halen jullie de tijd vandaan. Een OTTO doet er gewoon 7 weken over en die bestaan toch echt al een hele tijd. Top!!! Nu meer in jullie collectie en dan kom ik zeker vaker terug.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Bianca, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Veröffentlicht auf: 04/05/2021 18:47

    Incredible

    10

    I have had nothing but amazing products and a great experience with them. My products arrive very quickly and in great shape, I will continue to purchase from them many more times

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Luisa Fernanda garcia, Arnhem
    Veröffentlicht auf: 03/05/2021 21:20

    Superleuke, kwalitatief goede kleding met supersnelle levering

    10

    Zowel in de winkels als online wordt je goed geholpen, als je online besteld is het superleuk uitpakken, persoonlijk geadresseerd en altijd leuke stickers erbij.
    In de winkels kun je de pasvorm beter inschatten vind ik. Winkels zijn gezellig ingericht met super vriendelijk personeel!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Tessa, Arnhem
    Veröffentlicht auf: 03/05/2021 20:49

    Leuke kleding, fijne winkel

    8

    Bij Guts en Gusto vind je leuke, hippe kleding voor een betaalbare prijs. De kleding is van een goede kwaliteit en wanneer er iets mis is, wordt er snel gereageerd. Sinds kort zit er ook een winkel bij mij in de buurt, waar ik afgelopen week ook geweest ben. Ook super netjes!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Saskia, Voorburg
    Veröffentlicht auf: 03/05/2021 20:20

    Beste prijskwaliteit

    8

    Ik heb een aantal keer nu wat besteld. ik vond het opzicht wel wat aan de prijzige kant maar wel echt en mooie uitstraling hebben waardoor ik wel dingen wilde bestellen. Ik had eigenlijk wat dingen besteld om even te kijken maar niet heel erg met de intentie van ik ga het 100% houden. eenmaal aangekomen en gepast vond ik het echt geweldige kleren. Supermooi, goeie kwaliteit en hetzelfde als op de foto dus naar mijn mening krijg je echt waar voor je geld.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Fleur, Noordwijk
    Veröffentlicht auf: 02/05/2021 21:15

    stijlvol

    7

    Snelle levering en klantvriendelijk

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anneleen, Aartselaar
    Veröffentlicht auf: 02/05/2021 00:15

    Geweldig!

    10

    Fijne webshop, kleding is altijd van goede kwaliteit.
    Leuk geprijste artikelen en fijne retourservice met een persoonlijk mailtje.

    Klantenservice reageert altijd snel!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lisa, Hillegom
    Veröffentlicht auf: 01/05/2021 22:11

    Super kleding!

    7

    Ze hebben super leuke, soms wat prijzige, kleding met leuke printjes!

    Regelmatig ook leuke aanbiedingen en het wordt altijd leuk verpakt.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Noa, Rotterdam
    Veröffentlicht auf: 30/04/2021 22:43

    Mooie kleren, snelle levering

    8

    Mooie kleding, snelle levering.
    Enige minpunt is dat het retour niet gratis is.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Hélène Jaspers, Waalwijk
    Veröffentlicht auf: 30/04/2021 09:56
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.