Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Fantastisch

    8

    Snelle levering. Duidelijk hoe je moet retourneren. Als er iets niet klopt en je mailt, krijg je heel snel reactie. Met daarin gelijk een voorstel om het op te lossen.

    Fijne webshop!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sharon, Geldermalsen
    Veröffentlicht auf: 17/08/2019 12:38

    Snelle levering en top service

    8

    Pakketje dag erna in de bus. Is je maat er niet dan gaan ze voor je kijken in andere winkels. Is er iets mis, dan helpen ze je.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Caroline, Rotterdam
    Veröffentlicht auf: 16/08/2019 23:19

    Goede service, leuke kleding maar niet altijd goede kwaliteit en de maten zjjn ook niet constant.

    6

    Ik vind Guts & Gusto een leuk assortiment hebben, alleen is het jammer dat de kwaliteit erg tegen kan vallen. Vooral broeken zijn snel kapot of al kapot bij aankomst. Ik heb een keer een broek een keer aangehad en toen zat er een gat in, vervolgens bleek dat de hele naad fout was en moest ik hem helemaal opnieuw laten zetten. De maten vallen bij elk product anders, wat zonde is van de verzend- en retourkosten. Zo heb ik van een broek maat S, de ander maat M en van een andere broek heb ik S besteld en geretourneerd en moest ik M ook retourneren omdat de broek alsnog veel te klein was. Daarbij komt natuurlijk meteen kijken dat verzenden en retourneren duur is in vergelijking met andere winkels. Maar de service is snel en vriendelijk, dus dat is erg fijn.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Dante, Boskoop
    Veröffentlicht auf: 16/08/2019 22:02

    Leuke kleding, vaak nieuwe dingen

    7

    GutsGusto heeft leuke kleding. Leuke printjes, mooie kleuren en mooie prijzen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Ingrid, Utrecht
    Veröffentlicht auf: 16/08/2019 18:05

    Mega leuke kleding en service!

    8

    De kleding is altijd van topkwaliteit, en de foto’s geven echt een goed beeld weer van hoe de kleding is ! De maten kloppen ook , enkel zou ik de lengte van de modellen er ook bijzetten ! Kan je gemakkelijker zien of de lengte van de kleding ook bij jezelf zou passen ! Voor de rest is alles echt top , ik blijf hier zeker bestellen !

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Hanne, Kalmthout
    Veröffentlicht auf: 16/08/2019 09:41

    Snel en correct

    8

    Jammer is alleen dat er geen afterpay en de verzendkosten

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marlies, Wassenaar
    Veröffentlicht auf: 15/08/2019 20:17

    Goed!

    10

    Goed!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Julia, Den Hoorn
    Veröffentlicht auf: 15/08/2019 20:16

    Shop plezier

    8

    Iedere keer weer een feestje op te shoppen, genoeg keus, persoonlijk mail contact als er iets is, snelle bezorgservice en vooral hele leuke kleren om uit te kiezen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Eveline van Rosm, Oosterhout nb
    Veröffentlicht auf: 15/08/2019 09:09

    Super

    10

    Ik heb al een aantal bestellingen gedaan via de webshop en kan hier alleen maar positieve dingen over zeggen! Altijd op tijd, leuk ingepakt en super mooie spullen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sarah Mathews, Steendorp
    Veröffentlicht auf: 14/08/2019 19:26

    Super leuke kleding en gezellig personeel!

    10

    Vandaag een super leuk jasje gekocht in Eindhoven ben er heel blij mee! Hele leuke winkel en het personeel was heel aardig en gezellig! Ik ben echt in love met de kleding van Guts en gusto😍
    Nu al weer zin om weer te gaan shoppen!
    Liefs

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Pien, Vessem
    Veröffentlicht auf: 13/08/2019 23:19

    Mega verpakking!! ☀️

    10

    Super leuke verpakking, snelle levering, goede klantenservice en hele leuke artikelen!

    Jammer dat de broeken vaak te klein zijn voor maatje 44 billen 😂

    Liefs!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Demi, Huizen
    Veröffentlicht auf: 13/08/2019 22:03

    Leuke kleding in de buurt te koop

    8

    In de buurt erg leuke kleding te koop. Soms prijs kwaliteit iets minder maar vind dit vergeleken met aantal jaar geleden echt super vooruit gegaan.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Loes, Enschede
    Veröffentlicht auf: 13/08/2019 20:08

    Leuke kleren, kwaliteit soms minder!

    6

    Leuke kleren en leuke stijl, maar de kleren gaan soms snel stuk of krimpen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Rosa, Tilburg
    Veröffentlicht auf: 13/08/2019 13:06

    Snelle bezorging & leuke pakjes!

    10

    Hippe kwalitatieve kledij.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Febe Moerman, Zulte
    Veröffentlicht auf: 12/08/2019 19:18

    Mooie jurken

    10

    Goede website met heel mooie kleding. Spijtig v transportkosten voor belgie

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Annick, Kasterlee
    Veröffentlicht auf: 12/08/2019 13:03

    Super leuke kleding

    10

    Super fijn! Leuk personeel. Je wordt goed geholpen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sharon Waasdorp, Den Haag
    Veröffentlicht auf: 12/08/2019 11:05

    Goede service en echt leuke jurkjes!

    8

    Snelle levering van te leuke jurkjes. De spulletjes zijn echt met aandacht ingepakt. Een heus cadeau om open te maken!

    Ook wanneer er net even iets met een artikel is, krijg je persoonlijke service en een goede oplossing geboden!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Chantal, Wijk bij Duurstede
    Veröffentlicht auf: 11/08/2019 23:27

    Super!

    9

    Altijd iets leuks te vinden, super snel verzonden! Het krijgen van een pakketje is een waar cadeautje door de te leuke verpakkingen

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Olivia, Maastricht
    Veröffentlicht auf: 11/08/2019 22:27

    Zeer goed

    8

    Hele mooie kleren, snelle en efficiënte levering, goede service, enkel jammer dat verzending niet sowieso gratis is (doordat verschillende artikelen soms snel uitverkocht zijn, moet je soms aparte bestellingen doen en dan zit je niet steeds aan het minimumbedrag)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Irine, Decru
    Veröffentlicht auf: 10/08/2019 20:01

    Super leuke kleding en bij een probleem wordt er snel gereageerd en goed geholpen!

    10

    Ik vind dat jullie super leuke kleding hebben met goede kwaliteit. Ook een super fijne klantenservice die snel reageert. Super!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Evi, Zeist
    Veröffentlicht auf: 10/08/2019 19:27

    Mooie kleding voor goede prijs!

    7

    Ik heb deze zomer veel kleding gekocht bij Guts en Gusto. Ik ben er erg tevreden over. Wel zijn veel jurkjes erg warm door de soort stof die gebruikt wordt. Bij een aantal jurkjes heb ik ook vaak draadjes die los gaan zitten.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sophie, Nijmegen
    Veröffentlicht auf: 09/08/2019 20:34

    Enorm veel leuke keuze aan goede kwaliteit kleding

    8

    Meer dan tevreden, altijd even binnenlopen als ik in utrecht ben.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Femke, Nieuwegein
    Veröffentlicht auf: 09/08/2019 09:29

    Prettig site en groot aanbod!

    10

    Jullie hebben een fijne en overzichtelijke site. Er is veel aanbod in stijlen, dus er zit altijd wel iets tussen wat bij mij past. De ‘shop the look’ optie vind ik heel handig!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Judith, Utrecht
    Veröffentlicht auf: 08/08/2019 19:27

    Vlotte, snelle bediening, supermooie kleren

    10

    Altijd snelle levering, altijd vriendelijk, superleuk om persoonlijke boodschap bij bestelling te krijgen, helemaal mijn stijl van kleding

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Clara, Meensel-Kiezegem
    Veröffentlicht auf: 07/08/2019 20:06

    Waanzinnig goed!

    10

    Alles klopt en past altijd super mooi!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Manon Erb, Kapelle-op-den-Bos
    Veröffentlicht auf: 06/08/2019 21:43
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.