Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Toffe kwaliteitsvolle kleding

    10

    Vlotte levering
    Kleding zoals op de foto

    Kwaliteit

    Ik ben helemaal fan

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Stephanie, Antwerpen
    Veröffentlicht auf: 20/09/2020 22:32

    Goede service!

    8

    Verzending is altijd op tijd en als ik mail dan ook dezelfde dag nog antwoord! Plus de kleding js van kwaliteit en mooi!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Laura, Antwerpen
    Veröffentlicht auf: 20/09/2020 01:05

    Snelle levering

    8

    Altijd hele snelle levering en de maten en kleuren vallen altijd goed uit.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Bregje Verstegen, Best
    Veröffentlicht auf: 19/09/2020 20:22

    Een cadeautje voor jezelf

    9

    Het is altijd een feestje om je bestelling van G&G binnen te krijgen. Super leuk stuk voor stuk ingepakt, met een persoonlijk boodschapje ergens op de pakjes en vaak wat stickers of een leuke kaart. Dat en natuurlijk de leuke en kwalitatieve collectie maakt dat ik heel graag mezelf af en toe trakteer op een G&G bestelling!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Chantal, Ulft
    Veröffentlicht auf: 19/09/2020 19:18

    Super fijne overzichtelijke site.

    9

    Shoppen op guts&gusto is zo gemakkelijk, vooral
    Omdat ze modellen gebruiken en je weet wat je krijgt

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Celine, Venlo
    Veröffentlicht auf: 19/09/2020 10:42

    Geweldig!

    10

    Behulpzaam, snelle levering en respons op vragen en gewoon super leuke kleding en andere spullen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anna, Nijmegen
    Veröffentlicht auf: 19/09/2020 08:16

    Super!!

    10

    Elke kleedje dat ik bestelde was een voltreffee. Goede kwaliteit, perfecte pasvorm en snelle levering!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Katleen, Sint Niklaas
    Veröffentlicht auf: 17/09/2020 21:21

    Positief

    9

    Reeds een paar positieve ervaringen gehad. Goeie website, super snelle levering, nog geen klachten over de kwaliteit van de kleren, verhouding prijs/kwaliteit zeker goed, terug sturen ook gemakkelijk (zeer snelle respons via e-mail)!

    Ps. Leuke kaartjes die steeds aan het pakketje hangen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anne, Overijse
    Veröffentlicht auf: 17/09/2020 20:12

    top

    9

    leuk dat het zo een snelle levering is!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Stephanie, Beringen
    Veröffentlicht auf: 17/09/2020 11:07

    Mooie unieke kleding

    8

    Passende maten en snelle verzending. Unieke printjes en materialencombinaties.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Simone, Stramproy
    Veröffentlicht auf: 16/09/2020 21:37

    Super snelle bezorging

    10

    Leuke kleren, goede kwaliteit en snelle bezorging!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lis, Amstelveen
    Veröffentlicht auf: 16/09/2020 20:36

    Geweldig!

    8

    Hele goede service en super lieve mensen! Wat een aanbod aan mooie kleren! Echt top

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Emily, Antwerpen
    Veröffentlicht auf: 16/09/2020 17:18

    Perfect

    10

    Zeer snelle levering

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Iris, Ninove
    Veröffentlicht auf: 16/09/2020 13:53

    Snelle levering, super kleren

    10

    Snelle levering. Mijn retour werd ook zonder jou problemen verwerkt en terugbetaald.

    Prachtige kleren

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Steffie, Mechelen
    Veröffentlicht auf: 15/09/2020 23:16

    Altijd correct en snelle service

    10

    Kleding van goede kwaliteit.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Nathalie, Ranst
    Veröffentlicht auf: 15/09/2020 17:44

    Super leuke winkel!

    10

    Het is een super leuke winkel met fantastische kleding. Ik shop er regelmatig leuke kleding setjes.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Noella, Zwaag
    Veröffentlicht auf: 14/09/2020 20:36

    Mooie collectie, snelle levering en super vriendelijke klantenservice!

    10

    Mooie collectie, snelle levering en super vriendelijke klantenservice!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Christine Boutsen, Antwerpen
    Veröffentlicht auf: 14/09/2020 16:23

    Super!

    9

    Superwinkel, echt vaak nieuwe collectie en voor elk wat wils. Heb er echt al zoveel leuke jurkjes en accessoires gekocht. Ook altijd leuke meiden aan het werk die je met liefde helpen zoeken als je specifiek opzoek bent naar een outfit voor een bruiloft bijvoorbeeld.
    Sommige items zijn wel wat aan de prijzige kant, maar je hebt dan ook wat :)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Carolien, Groningen
    Veröffentlicht auf: 14/09/2020 10:12

    Snelle bezorging, mooie kleding, goed geprijsd!

    10

    Ik heb vaak besteld bij Guts & gusto. Mooie kleding voor een goede prijs. Makkelijk terug te sturen en geld storten ze ook altijd snel terug. Goede service.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Carlijne, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 14/09/2020 09:23

    Fijne webshop

    10

    Levering optijd, leuk verpakt! En kwaliteit kleding altijd goed

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Bo, Leeuwarden
    Veröffentlicht auf: 13/09/2020 20:17

    Altijd content

    9

    Altijd zeer tevreden met al mijn bestellingen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sebe, Koekelare
    Veröffentlicht auf: 12/09/2020 22:09

    Mijn favo winkel in Utrecht!

    10

    Ik mag van mezelf niet te vaak de winkel in of op de site rond loeren, want ik vind altijd wel wat leuks! Het is me volgens mij serieus nog nooit gelukt om de winkel met lege handen te verlaten!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Astrid, Utrecht
    Veröffentlicht auf: 12/09/2020 20:51

    Hele goeie service en leuke kleren

    10

    Guts en Gusto is helemaal mijn smaak, ik heb al heel veel leuke kleren gevonden. De kleren komen uit Nederland (ik woon in België), maar heb nog nooit lang moeten wachten!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Astrid, Bostyn
    Veröffentlicht auf: 12/09/2020 14:13

    Kwalitatief en klantgericht top!

    10

    Retourneren is altijd snel geregeld, nooit problemen mee gehad.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Vera, HASSELT
    Veröffentlicht auf: 12/09/2020 13:07

    Trendy, kwaliteitsvol en betaalbaar!

    10

    Ik bestel regelmatig kleren bij guts en gusto en ben telkens heel erg tevreden. Er is ruime keuze aan kledij, schoenen en accessoires. Je bestelling is altijd leuk ingepakt en wordt de dag nadien al geleverd.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lauryne, Gullegem
    Veröffentlicht auf: 11/09/2020 21:55
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.