Reviews, Meinungen und Erfahrungen

Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
Total score 9.2
Mooie producten voor een mooie prijs
10

Hippe en mooie kleding voor een mooie enbetaalbare prijs! Het pakketje ontvangen is elker keer weer een feestje, je ziet dat er tijd en aandacht aan besteed is.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Kim, Wateringen
Veröffentlicht auf 2022-07-06 11:21
Leuke kleren
10

Ik heb hier al enkele keren kleren besteld en alles was altijd goed geleverd en mooi ingepakt. De kleren zijn mooi, zoals op de foto, en passen perfect volgens mijn maat.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Marilyne, Duffel
Veröffentlicht auf 2022-07-04 16:08
Helemaal top
10

Laatste jaren koop ik steeds vaker mijn kleding bij Guts&Gusto en ik ben zeer tevreden ermee. Elke keer is het een feestje om je kleding uit te pakken. Ze pakken het leuk in en doen altijd een leuk kaartje erbij.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Deveney, Hoogvliet
Veröffentlicht auf 2022-07-02 20:27
Uitstekend
10

Mooie kleding en snelle levering

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Oksana , Enschede
Veröffentlicht auf 2022-07-02 15:55
Prima
10

Een leuke webwinkel en leuke kleding besteld. Helaas paste de sandalen mij niet, maar kreeg snel en goed contact met de klantenservice.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Eline, Nijmegen
Veröffentlicht auf 2022-06-29 21:57
Altijd iets leuks!
10

Een hele ruime keuze uit fijne/betaalbare kleding

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Lianne, Hendrik Ido Ambacht
Veröffentlicht auf 2022-06-29 17:04
Mooie kleding
10

Altijd snel geleverde goede kwaliteit

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Karlijn, Heerde
Veröffentlicht auf 2022-06-28 20:27
Fan van het eerste uur!
10

Al sinds jaar en dag shop ik op regelmatige basis - en héél graag - op de website van Gutsgusto. Een hele vlotte service, goede klantendienst en telkens weer kledij die perfect past. Ik ben fan!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Phyby, Haasdonk
Veröffentlicht auf 2022-06-27 20:17
Goede service
9

Snel verzonden, behulpzaam en oplossingsgericht bij mogelijke problemen.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Annina, Antwerpen
Veröffentlicht auf 2022-06-27 20:17
Super mooie en verzorgde pakketjes + snelle levering
10

Mijn ervaring bij Gust&Gusto is super goed. Dit omdat het gemakkelijk is om te bestelen, mooi ingepakt is en ook altijd snel thuis bezorgt wordt. Gust&Gusto is voor mij echt een van de beste winkels waar ik mij goed en vertrouwt in mijn vel voel tijdens het winkelen. Blijf zo verder doen!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Roxanne de Kort, Arendonk
Veröffentlicht auf 2022-06-26 20:11
Super
9

Handige website, vlotte levering dag nadien en bij problemen steeds goed geholpen.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Jente, Antwerpen
Veröffentlicht auf 2022-06-23 13:05
Goede webshop met super leuke fashion items!
10

Webshop is goed en overzichtelijk ingericht. Prima verzending- en retourvoorwaarden. Goede klantenservice. En het aller belangrijkste: hele leuke, betaalbare items.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Marit, Utrecht
Veröffentlicht auf 2022-06-21 14:27
Top kwaliteit en mooie kleding.
10

Ik ben super blij met alle aankopen die ik heb gedaan bij guts en gusto. Ben recent een paar maten kleiner geworden en heb hele mooie nieuwe kleding gevonden die heerlijk en mooi zitten.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Melanie , Almere
Veröffentlicht auf 2022-06-18 21:18
Top webshop
9

Heel vaak nieuwe collectie, heel vaak sales. Zeer snelle verzending en gemakkelijke retours. Ik ben fan!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

India, Beveren
Veröffentlicht auf 2022-06-15 08:24
Super leuke kleding en goede service
10

Al vaker kleding besteld op deze site! Altijd snelle levering en goede kwaliteit kleding

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Lisa, Beesel
Veröffentlicht auf 2022-06-13 21:17
Tevreden
10

Leuke kleding en spoedige levering

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Sarah, Brabant
Veröffentlicht auf 2022-06-12 21:26
Altijd snel bezorgd en top kwaliteit kleding!
10

Meerdere malen bij Guts & Gusto besteld en altijd tevreden! Goede prijs / kwaliteit verhouding en snel verzonden. Alleen retourneren is ingewikkeld omdat je eerst moet mailen ipv gewoon een retourlabel krijgt.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Joy, Schoonhoven
Veröffentlicht auf 2022-06-12 20:31
Goeie kwaliteit
8

Ik vind hier altijd de leukste kleding voor elke gelegenheid! Maten zitten eigenlijk altijd goed. Soms alleen beetje zoeken met broeken dat ligt aan het stretch gehalte.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Marina, Alkmaar
Veröffentlicht auf 2022-06-11 07:18
Top!!!
10

Snelle en vlotte levering. Top kwaliteit en mooie kleren.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Charlotte, Ieper
Veröffentlicht auf 2022-06-09 19:26
Supere klantenservice!
10

Van de week laarsjes besteld bij Guts&Gusto die na een keer dragen al kapot zijn gegaan. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice betreft de garantie. Er werd snel op mijn mails gereageerd en binnen een dag had ik een nieuw paar laarsjes binnen met een paar oorbellen als excuses. Dankjewel voor de goede service!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Yanick , Goirle
Veröffentlicht auf 2022-06-09 19:26
Goede kwaliteit / prijs
10

Altijd leuke kleding die uniek is van andere websites. Prijs kwaliteit vind ik erg goed Blijft lang mooi

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Charissa, Rotterdam
Veröffentlicht auf 2022-05-28 22:52
Geweldige shop, vriendelijke mensen
10

Werd goed geholpen bij mails.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

W, Vaassen
Veröffentlicht auf 2022-05-28 21:46
Fijne winkel maar retourbeleid kan makkelijker
8

Het retourbeleid is wat omslachtig dat je een mail moet sturen voor je retourlabel. Ook jammer dat je niet gratis kan retourneren.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Sophie Janssen, Enschede
Veröffentlicht auf 2022-05-27 20:20
In één woord, top!
9

Bestelling lopen altijd soepel, snel in huis en de kleding is echt mooi. Inmiddels al heel wat guts gusto items rijker!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Renee, Almere
Veröffentlicht auf 2022-05-27 19:20
Altijd een fijne aankoop!
10

Goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke communicatie.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Jeanette , Vlaardingen
Veröffentlicht auf 2022-05-27 08:25