Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Super leuke kleding!

    10

    Veel keuze, snelle levering, goede service en kwaliteit!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lincy, Vierlingsbeek
    Veröffentlicht auf: 16/10/2019 20:26

    Super producten en goede levering

    10

    Er zijn ontzettend veel mooie producten te vinden. De kwaliteit is goed. Hoe je je pakket ontvangt is echt super leuk! Het is elke keer weer alsof je een cadeautje krijgt.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Myrthe, Krimpen aan den IJssel
    Veröffentlicht auf: 15/10/2019 22:07

    Super goede service

    10

    Altijd leuke, nieuwe kleding en super leuke schoenen! Het allerleukste vind ik de manier waarop Guts & Gusto hun pakketjes afleveren. Super netjes én gezellig ingepakt met leuke stickers en papier! Ook vind ik de kwaliteit van de kleding heel erg fijn. Ik raad de website/winkel ook vaak aan bij vrienden en collega’s!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Loraine, Volendam
    Veröffentlicht auf: 15/10/2019 20:56

    Altijd tevreden met het aanbod en de service

    10

    Zoveel leuke kleding, waardoor ik soms moeilijk kan kiezen welke ik nou wil. Toen iets (snel) stuk ging, werd de reparatie vergoed dus ben zeer tevreden over de service.
    Prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marlies, Groningen
    Veröffentlicht auf: 15/10/2019 20:38

    Mooie kleding die goed op de site wordt gepresenteerd.

    6

    Ik bestel al enige tijd bij guts en gusto de presentatie op de site is erg goed. De kleding die wordt verkocht is super leuk! De verbeterpunten liggen bij de producten op de site die vaak snel zijn uitverkocht in de populaire maten. Ook zijn sommige producten qua kwaliteit niet altijd van hoog niveau voor de prijs die je er voor betaald.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Kristel, Haarlem
    Veröffentlicht auf: 15/10/2019 19:39

    Mooie kleding, goede service

    8

    Ik ben tevreden over guts en gusto. Ze hebben leuke kleding, valt nooit tegen.
    Bovendien hebben ze goede, vriendelijke service.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Floortje, Milsbeek
    Veröffentlicht auf: 15/10/2019 19:18

    Prachtige kledij

    10

    Ik ben heel tevreden met mijn aankopen en de stijl die jullie aanbieden! Groetjes vanuit België

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Nein

    Silke, Rotselaar
    Veröffentlicht auf: 14/10/2019 22:30

    Een super tevreden klant!

    9

    Ik ben altijd onwijs blij met jullie! Super leuke kleding, fijne en goede service. Ik kom altijd weer bij jullie terug om dingen te bestellen of om te kijken of er nieuwe dingen zijn binnengekomen. Soms zijn dingen een beetje prijzig maar jullie hebben vaak sale. Alsnog echt helemaal top!!!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Michelle, Bleiswijk
    Veröffentlicht auf: 14/10/2019 20:38

    Heel leuke collectie

    6

    Jullie kleren passen altijd heel mooi bij elkaar. Ik koop met plezier. Maar soms vind ik de kwaliteit minder. 1 broek met slangenprint was na een week al gescheurd aan de naad...

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Ella, Haacht
    Veröffentlicht auf: 14/10/2019 19:25

    Top!

    10

    Mooie kleding van een goede kwaliteit.
    Guts&gusto heeft een fijne klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    K, Venlo
    Veröffentlicht auf: 14/10/2019 19:18

    Betaalbare kleding, en hele fijne service!

    10

    Ze hebben betaalbare kleding en een hele fijne service! Zowel site en winkels zijn erg fijn en makkelijk te bezoeken.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Moniek, America
    Veröffentlicht auf: 14/10/2019 10:42

    Super leuke kleding, mindere kwaliteit

    6

    Super leuke kleding. De prijs die je betaalt, vind ik erg duur naar verhouding van de kwaliteit van de kleding. Vaak zit er snel een gaatje in of gaan er draadjes los.

    Des al niet te min, vind ik het wel leuk om er af en toe iets te shoppen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Eline, Houten
    Veröffentlicht auf: 13/10/2019 14:00

    Jammer dat er geen winkel in zwolle zit

    10

    Altijd top! Snelle levering, snelle afhandeling van retouren en natuurlijk mooie kleding!
    Wel jammer dat het soms enige tijd duurt voordat iets weer back in stock is

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Meike, Zwolle
    Veröffentlicht auf: 12/10/2019 21:47

    Top

    10

    Snelle levering en goede kwaliteit qua kleding

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Esther, Geurts
    Veröffentlicht auf: 12/10/2019 21:15

    Super ervaringen met gutsgusto!

    10

    Goede service en mooie kwaliteit kleding! Zeker aan te raden aan alle vrouwen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marije, Sleen
    Veröffentlicht auf: 11/10/2019 21:50

    Betaalbare kwaliteit en een snelle service

    10

    Mooie hippe kleding voor een betaalbare prijs, met een snelle levering en service van je bestelling.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Patricia, Castricum
    Veröffentlicht auf: 11/10/2019 07:25

    Super goed!

    9

    Goede service. Prijs kwaliteit fik in orde!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Emanuela, Beveren
    Veröffentlicht auf: 10/10/2019 12:16

    Super leuke kleding waar ik blij van wordt!

    10

    Kwalitatief goede kleding voor een prima prijs. Altijd op tijd in huis en makkelijk te bestellen !

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Linda, Soest
    Veröffentlicht auf: 10/10/2019 08:51

    Super fijne ervaring

    10

    Laatste nieuwe trends moet je bij hun zijn!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Chelsea, Rijkevorsel
    Veröffentlicht auf: 09/10/2019 21:00

    Leuke, hippe kleding en heel klantvriendelijk.

    10

    Leuke kleding, supersnelle levering, klantvriendelijk.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sylvia, Zutphen
    Veröffentlicht auf: 09/10/2019 20:34

    Goede kwaliteit, snelle levering en perfecte klantenservice!

    10

    Goede kwaliteit, snelle levering en perfecte klantenservice!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Luca, Amstelveen
    Veröffentlicht auf: 09/10/2019 20:18

    Dik in orde!

    9

    goede service, snelle verzending, prijs kwaliteit is helemaal ok!
    zeker voor herhaling vatbaar. ik blijf trouwe klant :)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    joyce, kortessem
    Veröffentlicht auf: 09/10/2019 19:29

    Lievelingswinkel

    10

    De kleding is super leuk en betaalbaar. Als er iets is dan krijg je ook super snel reactie.
    Kortom superleuke kleding en mega service!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lis, Eindhoven
    Veröffentlicht auf: 09/10/2019 11:17

    De kleding en schoenen zijn een echte eye catcher in mijn kast en prijs kwaliteit uitstekend

    10

    Goede service, kei leuke kleren en om een of andere reden past het altijd. Nooit teleurgesteld en tot nu toe is de kwaliteit altijd super geweest.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Cecile Corstens, Malle
    Veröffentlicht auf: 09/10/2019 11:07

    Helemaal prima!

    8

    Bestellen en retourneren gaat altijd prima!
    Soms is de kwaliteit niet altijd even goed, dat is het enige minpuntje.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sarina, Alkmaar
    Veröffentlicht auf: 09/10/2019 06:46
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.