Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Goede kwaliteit kleding

    9

    Snelle service en goede kwaliteit kleding. Het retourbeleid is wat omslachtig, maar wel persoonlijk.

    Al met al zeer positieve ervaring!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Mirjam, Voorburg
    Veröffentlicht auf: 09/07/2020 21:46

    Snelle levertijd en top kwaliteit!

    10

    Al meerder keren iets besteld en de kleding zit eigenlijk altijd als gegoten. Ook wel eens gehad dat ik een andere maat nodig had maar omruilen was geen probleem.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Tamara, Wildervank
    Veröffentlicht auf: 08/07/2020 20:27

    Top top top!

    10

    Super leuke kleding en een geweldige service zoals: een leuk kaartje bij je bestelling, fijn contact met de klantenservice. Er word altijd snel, aardig en goed gereageerd.

    Daarom een van mijn favoriete online winkels!
    I love Guts & Gusto!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lieneke, Zwijndrecht
    Veröffentlicht auf: 08/07/2020 19:21

    Geweldige winkel!

    10

    Geweldige materialen van kledij en een geweldige service! Ook bij retourzendingen heb ik nooit problemen en wordt het geld steeds vlot teruggestort. Zou deze winkel aan iedereen aanraden!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Aurélie, Loppem
    Veröffentlicht auf: 08/07/2020 12:09

    goed

    8

    goede service, snel antwoord terug op mails. goede foto's van de kledingstukken.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Renee Van Itterbeeck, Sint katelijne waver
    Veröffentlicht auf: 08/07/2020 11:15

    Leuke kleding en super service

    10

    Leuke kleding, super service en snelle levering! Heel tevreden:)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elle, Westerhoven
    Veröffentlicht auf: 07/07/2020 20:31

    Superleuke kleding

    10

    Pas sinds dit jaar heb ik deze winkel ontdekt, superleuke kleding ik heb al een aantal keer besteld en superblij met alles! Prijs/kwaliteit is ook top

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Cindy, Ingen
    Veröffentlicht auf: 07/07/2020 20:18

    Goede ervaring

    9

    Alle producten die ik bij jullie besteld hebben waren van goede kwaliteit ook vind ik de manier van hoe de kleding is in gepakt ook leuk. Alleen bij enkele producten was de afwerking niet heel goed. Zo zat bijvoorbeeld bij een bloesje een naad een beetje los en bij een oorbel was het haak je er niet goed dicht geduwd.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Enya, Elburg
    Veröffentlicht auf: 07/07/2020 13:55

    Uitstekende service

    10

    Zéér tevreden over de klantendienst!! Uitstekende service, heel behulpzaam en snelle reactie. Bijzonder tevreden :)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marthe, Nevele
    Veröffentlicht auf: 07/07/2020 11:33

    Super fijne webshop

    10

    Hele snelle bezorging, wat ik zo leuk vind is dat er altijd een persoonlijke sticker op de verpakking zit en een lief kaartje erbij!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Ineke, Oudega
    Veröffentlicht auf: 07/07/2020 01:38

    Mijn nieuwe favoriete webshop

    9

    Vroeger heb ik hier al wel eens af en toe kleren bij gekocht maar tijdens de lockdown in Corona tijden heb ik me toch laten verleiden om mijn zomer garderobe een beetje uit te breiden. En wat ben ik blij met mijn nieuwe aanwinsten! Ook top dat je bestelling de volgende dag al aan de deur staat.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Shannon, Ravels
    Veröffentlicht auf: 07/07/2020 00:41

    Snelle levering en eigenlijk bijna altijd goede kwaliteit

    9

    Snelle levering spreekt voor zich. Nooit problemen mee gehad. En maar echt een 1 of 2 keer gehad dat ik toch niet helemaal tevreden was ivm kwaliteit of pasvorm

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Eva, Baarn
    Veröffentlicht auf: 06/07/2020 21:05

    Mooie en leuke kledij!

    10

    De kleren zijn mooi en gemaakt van leuke stoffen en zijn zeer goed van kwaliteit. Er is een super goede klantenservice. Ze antwoordden meteen op mails. Als je online besteld, krijg je jouw bestelling zeer snel aan. Het pakket is zeer mooi en persoonlijk verpakt. Ik ben heel enthousiast!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Silke, Lubbeek
    Veröffentlicht auf: 06/07/2020 18:08

    Heel fijne klantenservice

    10

    De levering in een gepersonaliseerd pakje is al een fijn begin. De kledij valt heet fijn. Mooie modellen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jessica Gabbano, Maasmechelen
    Veröffentlicht auf: 06/07/2020 18:05

    Erg goed. mega snelle verzending!

    10

    Heel goed! Precies zoals op de foto!

    Bij de brillenkoortjes misschien nog een foto van dichtbij de op de site zetten zou fijn zijn!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lotti, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 05/07/2020 20:20

    Een aanrader

    7

    De bestelling loopt heel vlot en ik krijg de pakketjes snel in huis. Heel leuke verpakking ook telkens!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lise, Roeselare
    Veröffentlicht auf: 05/07/2020 19:24

    super goede service

    10

    het is super snel binnen en als je iets wilt ruilen helpt henrike je super goed

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    brianna, barneveld
    Veröffentlicht auf: 05/07/2020 16:19

    Snelle levering

    10

    Kleding net hetzelfde als op foto’s en goede kwaliteit. Enkel is er geen retourpapier dat er standaard bij zit.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jana, 2650
    Veröffentlicht auf: 05/07/2020 10:25

    Super leuke kleding, fijne klantenservice

    10

    Je hebt er hele leuke kleding. De maten zijn niet heel uitgebreid maar ik met een kleine S pas altijd alles, zelfs de one size. Dit is bij andere winkels niet zo. Ik slaag hier altijd. Daarnaast reageren ze snel op mails en mocht er iets zijn dan wordt het altijd goed opgelost!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Silke, Nijmegen
    Veröffentlicht auf: 04/07/2020 23:59

    Geweldig!

    10

    Vlot en snel en mooi!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Evi, Leuven
    Veröffentlicht auf: 04/07/2020 21:10

    Leuke kleding en goede klantenservice

    8

    Veel kledingstukken uit mijn kast zijn van Guts en Gusto, over het algemeen is de kwaliteit van de kledingstukken goed. Al heb ik wel twee keer gehad dat er een naar verkeerd gestikt was of juist ernaast waardoor de stuk kapot ging.

    Bij beide van deze gevallen heb ik contact gehad via mail en kreeg snel reactie en met een oplossing waar ik beide keren tevreden mee was.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lotte, Alkmaar
    Veröffentlicht auf: 04/07/2020 18:22

    Leuke kleding die altijd goed zit.

    9

    De bestelling is altijd snel binnen. Ik heb nog nooit iets hoeven terug sturen omdat het niet past. Ben zeer tevreden.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Laura, Arnhem
    Veröffentlicht auf: 03/07/2020 22:03

    Super leuk en kwalitatief super!

    10

    Heel erg tevreden over GutsGusto! Aantal keer al wat besteld, goeie kwaliteit kleding en super snelle levering! Zeeer tevreden!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Cynthia, Zaandam
    Veröffentlicht auf: 03/07/2020 20:31

    Goede en snelle service

    8

    Erg leuke kleding! Ik heb een jurkje gehad dat na een paar keer dragen kapot ging bij de naadjes, maar dit viel gelukkig te naaien.

    Ze hebben een erg snelle verzending.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marte, Groningen
    Veröffentlicht auf: 03/07/2020 19:18

    Elke bestelling is als een cadeautje

    10

    Ik bestel al bij Guts en Gusto sinds ze nog niet zo bekend waren en ben erg trots hoe ver ze nu al zijn gekomen! En ik weet zeker dat ze nog veel groter worden! Wat een top service!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Naomi Indy, Rucphen
    Veröffentlicht auf: 03/07/2020 15:18
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.