Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.2

    Enthousiast

    8

    Guts en gusto werkt verslavend voor mij, omdat er vaak nieuwe artikelen worden toegevoegd en er altijd wel iets bij zit in mijn smaak. De service is top en de levering heerlijk snel!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Esmée, Winterswijk
    Veröffentlicht auf: 28/07/2021 20:35

    Fijne webshop, die altijd met je mee denkt!

    10

    Snelle levering, voor 2200 uur besteld is dan ook echt de volgende werkdag binnen. In geval van retournering wordt je order wederom snel verwerkt. Al bij al een hele fijne webshop om artikelen bij te bestellen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Blokland, Rotterdam
    Veröffentlicht auf: 27/07/2021 22:24

    Mooie kleding voor een eerlijke prijs

    10

    De kleding heeft fijne stoffen, valt mooi en is niet duur.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Amanda, Welsum
    Veröffentlicht auf: 27/07/2021 19:51

    Snelle bezorging, goed passende kleding

    8

    Makkelijk te bestellen, snelle ervaring. Soms ging er wat kapot, maar dan goede service om het te vervangen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marlou, Nijmegen
    Veröffentlicht auf: 26/07/2021 22:00

    Topp!!

    10

    Leuke kleding en super snelle levering! Ook altijd leuke match tips op instagram/website. Daarbij zijn ze ook behulpzaam via de klantenservice mocht er een keer iets mis zijn met een bestelling. Echte aanrader dus!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Hannah, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 25/07/2021 21:26

    Altijd tevreden!

    10

    Snelle levering, altijd leuke spulletjes.
    Heb je vragen krijg je steeds een snel & vriendelijk antwoord.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Veronica, Mortsel
    Veröffentlicht auf: 25/07/2021 20:33

    Tevreden!

    10

    Ik ben altijd super tevreden met mijn aankopen bij gutsgusto. De kwaliteit is altijd goed en de kleding is mooi. De levering is super snel. Ik bestel altijd graag mijn kleding hier!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Pascale, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 25/07/2021 19:27

    Fijn, snel en prima kwaliteit.

    8

    De snelle bezorging, de duidelijke en overzichtelijke site en het gevarieerde aanbod zijn voor mij redenen om bij guts gusto te bestellen. Wel valt soms de kwaliteit een beetje tegen in verhouding met de prijs.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Nein

    Marleen, Aalten
    Veröffentlicht auf: 24/07/2021 22:45

    Leuke kleding!

    8

    Erg leuke kleding, soms wat prijzig.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Joyce, Oss
    Veröffentlicht auf: 24/07/2021 19:37

    Snel en netjes verzonden

    10

    Snel verzonden en netjes ingepakt

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Chantal, Rhoon
    Veröffentlicht auf: 23/07/2021 12:55

    Goed

    8

    Goede ervaring en snelle levering

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Joy, Antwerpen
    Veröffentlicht auf: 22/07/2021 22:08

    Leuke items!

    8

    Snelle levering

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elke, Boekel
    Veröffentlicht auf: 22/07/2021 21:09

    Snelle service zowel online als in de winkel!

    9

    Mijn bestelling is zeer goed bevallen! Ik heb online gekocht en ben daarna naar de winkel geweest om iets te retourneren. Zeer behulpzame help desk en personeel in de winkel. Daarnaast ook mooie en fijne kleding van goede kwaliteit.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Maartje, Utrecht
    Veröffentlicht auf: 21/07/2021 20:48

    Goede service, leuke kleding!

    10

    Zie hierboven

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Mariska, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 21/07/2021 20:37

    Servicegericht

    10

    Altijd snel en juiste antwoord op al je vragen. Ze hebben leuke kleding en van goede kwaliteit. Dus echt een aanrader voor iedereen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Daniëlle, Tilburg
    Veröffentlicht auf: 21/07/2021 20:20

    Top winkel, met ruim assortiment en goede service.

    10

    Bij GutsGusto slaag ik altijd voor leuke kleding. De site is overzichtelijk en het bestellen gaat soepel. Het pakketje maken ze ook altijd persoonlijk, super leuk.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Tinka, Kampen
    Veröffentlicht auf: 21/07/2021 12:13

    Hele fijne webshop

    10

    Leuke producten voor een goede prijs. Goede klantenservice. Heel persoonlijk en leuk ingepakte pruducten. Altijd een feest om pakket te ontvangen

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marieke, Piek
    Veröffentlicht auf: 20/07/2021 16:15

    Super leuke items!!

    10

    What you see is what you get! Mega snelle levering, hele leuke kleding en fijne service!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Hanna, Gouda
    Veröffentlicht auf: 19/07/2021 19:05

    Altijd een mooi cadeautje

    8

    Mooie en leuke spullen/kleding! Wordt als een cadeautje bezorgt wat het ontvangen nog leuker maakt! Het enige wat jammer is dat het niet kosteloos terug gestuurd kan worden.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Chiara, Capelle aan den IJssel
    Veröffentlicht auf: 18/07/2021 20:37

    Kleding van goede kwaliteit en goede service

    9

    Nog nooit een vervelende ervaring gehad met Guts & Gusto. Altijd goede service, snel geleverd en duidelijke instructies voor eventuele retournering. Kleding van goede kwaliteit.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Astrid, Den Ham
    Veröffentlicht auf: 18/07/2021 19:18

    Super fijne winkel!

    10

    Mooie kleding van goede kwaliteit en altijd super netjes verpakt als je online besteld

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Amanda, Leeuwarden
    Veröffentlicht auf: 18/07/2021 12:19

    Fijne shopbeleving en altijd verrassende collectie

    10

    Altijd weer leuke items, de winkel nodigt ook echt uit om rond te snuffelen en je vind altijd wat leuks. Goede en snelle service bij online shopping. Je voelt je echt welkom als klant

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jeanet, Duiven
    Veröffentlicht auf: 18/07/2021 09:49

    Heerlijke webshop

    8

    Altijd wat leuks te vinden!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anne Roos, Almere
    Veröffentlicht auf: 18/07/2021 00:32

    Leuke kleding en de beste service die ik ken!

    10

    Snelle levering en snelle service indien nodig.

    Maken de dienstverlening persoonlijk en ze hebben erg leuke kleding. Ik koop bijna al mijn kleding bij Guts en Gusto en zal het ook iedereen aanraden! Top winkel!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jessica, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 17/07/2021 23:00

    Prettig

    8

    Makkelijk bestellen en retourneren

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lisa, Enter
    Veröffentlicht auf: 17/07/2021 19:38
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.