Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    Geweldig!

    10

    Ik woon zelf in België & geraak dus jammer genoeg niet in één van de winkels, maar Guts & Gusto is geweldig! Supermooie kleren, top klantenservice, supersnelle levering, ik kan er niets dan goeds over zeggen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Linde, Antwerpen
    Veröffentlicht auf: 23/11/2020 21:10

    Top!

    9

    Hele leuke kleding. Zit goed en erg mooi!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jeanine, Capelle aan den IJssel
    Veröffentlicht auf: 23/11/2020 20:24

    Helemaal fan!

    9

    Leuke kleding, mijn smaak, goeie klantenservice: snel in reactie en erg behulpzaam.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Roxanne, Baarn
    Veröffentlicht auf: 23/11/2020 19:33

    Altijd snel en correct

    10

    Al meerdere keren besteld. Heel tevreden van de service, altijd leuke acties, snelle levering, degelijk materiaal.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Giresse, Lokeren
    Veröffentlicht auf: 23/11/2020 19:30

    Goede service

    10

    Ik ben dol op guts& gusto en hun kleding, ze zijn elke week weer zo vernieuwend dat je het liefst elke week wilt bestellen. Mocht er dan toch iets niet passen of naar wens zijn, kan je het zo weer terug sturen, de service daarin is prettig. Zeker een aanrader om bij te bestellen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Michelle, Emmen
    Veröffentlicht auf: 23/11/2020 18:12

    Veel leuke kleding!

    8

    Super vriendelijk personeel en leuke kleding!

    Soms duurt het wat lang als iets is uitverkocht of krijg je niet altijd een melding dat iets aanwezig als je daarom vraagt.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elena, Nijmegen
    Veröffentlicht auf: 23/11/2020 13:34

    Geweldige service

    10

    De site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook retourneren lukt heel vlot. Goede communicatie met Henrike! Prima service!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Laura, Welle
    Veröffentlicht auf: 22/11/2020 23:13

    Top zijn snel met levering en word goed geholpen!

    10

    Naar mijn ervaring goede klantenservice en snelle en verzorgde levering!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Linda, Den Haag
    Veröffentlicht auf: 22/11/2020 21:57

    Persoonlijke en goede service

    10

    Erg tevreden, goede ervaringen met guts&gusto

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sanne, Loppersum
    Veröffentlicht auf: 22/11/2020 21:50

    Fijne kleding voor een goede prijs

    10

    Snelle levering, goede kwaliteit, fijn retourbeleid

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Paula Mulder, Apeldoorn
    Veröffentlicht auf: 22/11/2020 20:26

    Absoluut een van mijn favoriete shops!

    8

    Erg leuke items! Altijd zeer zorgvuldig verpakt en een fijne service.

    Retourneren verloopt ook soepel. Doe dat het liefst zo min mogelijk, maar door mijn afwijkende maten moet het soms. Afmetingen op de site vermelden zou de webshop helemaal perfect maken. Hoe dan ook, ik ben fan!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Anne, Purmerend
    Veröffentlicht auf: 22/11/2020 19:16

    Helemaal top!

    8

    Kleding de volgende dag al in huis, van prima kwaliteit!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Britt, Wageningen
    Veröffentlicht auf: 22/11/2020 10:12

    Zeer snelle én goede service!

    10

    Producten zijn in werkelijkheid zoals ze omschreven en getoond zijn op de website. Als je voor 21u30 besteld, heb je het de volgende dag al in huis, zalig!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Cato, Koningshooikt
    Veröffentlicht auf: 21/11/2020 21:57

    top service

    8

    Goede service, goed prijs kwaliteit en goede levering

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Mandy de Jong, Sleeuwijk
    Veröffentlicht auf: 20/11/2020 15:00

    Onwijs snel en fijn bedrijf!

    10

    Heb bijna alleen nog maar kleding van Guts en Gusto in mijn kast hangen. Super fijne service en alleen maar leuke kleding! I like, ben groot fan van dit bedrijf! :)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marinka, Ochten
    Veröffentlicht auf: 19/11/2020 17:47

    Leuke kleding en goede service

    8

    Ik heb al een aantal keer iets besteld bij guts en gusto, de kleding is helemaal mijn smaak en stijl.
    Er was een keer een bij een jurkje vergeten, na een mailtje kreeg ik deze direct toegestuurd.
    Ga hier zeker nog vaker bestellen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Tessa, Vlissingen
    Veröffentlicht auf: 18/11/2020 21:41

    Kwaliteit!

    10

    Kwaliteit en service, een echte aanrader

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lesley, Turnhout
    Veröffentlicht auf: 18/11/2020 19:41

    Zalig

    8

    Ik heb dit jaar een aantal keer besteld bij Guts & Gusto en ik vind de verpakkingen altijd heel leuk. Ze zijn persoonlijk en goed verpakt.
    De kleren zitten altijd lekker!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Chelsey, Maaseik
    Veröffentlicht auf: 18/11/2020 11:09

    leuke kleding en snelle levering!

    10

    Super leuke hippe kleding en schoenen.
    Levering super snel!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Joyce, Alphen aan den Rijn
    Veröffentlicht auf: 17/11/2020 20:38

    Super!

    10

    Top kwaliteit voor een top prijs én snelle levering

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Rowy, Maastricht
    Veröffentlicht auf: 17/11/2020 20:23

    Super goede service!

    10

    Altijd weer blij met een pakketje van Guts and Gusto. Leveren snel en het voelt altijd persoonlijk aan.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Saar, utrecht
    Veröffentlicht auf: 17/11/2020 20:06

    Top service op alle vlakken

    9

    Altijd deftig en vlot geleverd en goede kwaliteit. Returnbeleid is ook erg goed duidelijk, makkelijk en efficiënt.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sofie, Lennik
    Veröffentlicht auf: 16/11/2020 23:57

    Super blij dat gutsgusto op mijn pad is gekomen!

    8

    Vrijwel altijd positieve ervaring, 1 kleedje was na 1 keer passen wel gescheurd aan de naad en ik weet niet of het aan mij ligt of al zo was.. wel jammer. Maar de collecties zijn super mooi, en afwisselend! Ook leuk dat er vaak een ‘maak de stijl af’ verwijzingen zijn. Af en toe wat meer kortingen mag natuurlijk wel want mijn bankrekening doet pijn als ik online shop op de website. Gewoon te veel om te kopen Oepsie. Big love voor jullie!!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Julie, Kumtich België
    Veröffentlicht auf: 16/11/2020 23:01

    Mooie kledij!

    7

    Ik ben helemaal weg van de stijl die ze verkopen.
    Alleen jammer dat ik niet kosteloos kan retourneren vanuit België. Dit houdt me tegen vaker een bestelling te plaatsen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elien, België
    Veröffentlicht auf: 16/11/2020 20:04

    Meestal geweldig

    7

    De meeste spullen die ik bij jullie koop zijn prachtig en goede kwaliteit. Alleen kocht ik laatst een jurk en die ging heel snel kapot. Na 1x dragen al! Maar voor de rest is alles super snelle levering! Blijf zeker bestellen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Denise, Delft
    Veröffentlicht auf: 16/11/2020 19:30
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.