Dein Warenkorb

Dein Warenkorb ist noch leer.

Dein Warenkorb ist noch leer.

    Reviews, Meinungen und Erfahrungen

    Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
    Totale Score
    9.1

    love guts&gusto!

    10

    Als ik iets nieuws zoek kijk ik als eerste op de website van guts & gusto! De kleding is super leuk, kwalitatief goed in vergelijking met de prijs en ze hebben van alles en nog wat. Wanneer er iets niet in mijn maar of de juiste kleur is, kan ik Henrike mailen en die geeft praktisch 24/7 antwoord. Er wordt dan gekeken of het product nog ergens in de winkel is. Echt geweldige service! Het enige minpuntje vind ik dat ze geen winkel hebben in Amsterdam 😉.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    merel lommers, Heemskerk
    Veröffentlicht auf: 23/01/2020 19:19

    Een winkel waar ik altijd iets moois vind

    9

    Guts&Gusto heeft een stijl die je nergens anders vindt. De foto's en modellen die ze gebruiken op de site zien er natuurlijk uit. Het enige jammere is dat ze (nog) geen winkel hebben in België.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marion, Buggenhout
    Veröffentlicht auf: 23/01/2020 10:06

    Makkelijk en snel.

    9

    Het bestellen gaat altijd super gemakkelijk en de levering is altijd snel. Retourneren is zo gepiept en het geld staat ook altijd snel op je rekening. Soms vind ik dat de kwaliteit iets beter zou kunnen.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lotte, Amsterdam
    Veröffentlicht auf: 22/01/2020 22:55

    Superservice

    10

    Heel mooie kleding en de maten kloppen perfect. De snelle levering is een groot pluspunt en de winkels zijn heel mooi ingericht met mooi licht in de paskamers.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Joyce, Lommel
    Veröffentlicht auf: 22/01/2020 20:58

    Super!

    10

    Zowel levering als producten zijn zeer goed. Ook makkelijk te retourneren wanneer het niet goed is.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Elise, Brussel
    Veröffentlicht auf: 22/01/2020 19:38

    Goede kleding kwaliteit soms minder

    6

    Jullie hebben super leuke kleding, maar soms is de kwaliteit minder ik heb al een paar keer dat we wat kleine dingetjes niet goed zijn. Schoenen waar de zool niet helemaal correct is. Jurkjes zonder gaten voor de touwtjes. Blousje meld die raffelen

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marije, Vaassen
    Veröffentlicht auf: 22/01/2020 13:01

    Perfect

    10

    Goede service, altijd de goede bestelling geleverd!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Sanne, Kerkrade
    Veröffentlicht auf: 22/01/2020 00:14

    Leuke kleding!

    10

    Erg leuke kleding, koop er regelmatig wat. Fijn dat je ook in de winkel kan retourneren. Wel jammer van de verzendkosten.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Kylie, Maarssen
    Veröffentlicht auf: 21/01/2020 10:08

    Top service!

    10

    Mooie kleding, goede prijs/kwaliteit en een super service!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lenja Meeuws, Someren
    Veröffentlicht auf: 20/01/2020 23:30

    Mooie, kwaliteitsvolle kledij en snelle levering!

    10

    Kwaliteitsvolle en mooie kledij, zeer tevreden! Zeer snelle levering, mijn kleding wordt altijd de dag na bestelling geleverd!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Nele, Lebbeke
    Veröffentlicht auf: 20/01/2020 22:21

    Leuke collectie, goede prijzen, super snelle levering en een fijne klantenservice!

    10

    Leuke collectie, goede prijzen, super snelle levering en een fijne klantenservice!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Simone, Krimpen aan de lek
    Veröffentlicht auf: 20/01/2020 20:30

    Leuke, kwaliteitsvolle kledij aan een betaalbare prijs.

    9

    Ik heb al tal van zaken bij Guts & Gusto besteld en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Wat je ziet op de foto is wat je aan de deur geleverd krijgt. Je staat nooit voor verrassingen en kan er op vertrouwen dat wat je bestelt ook degelijk is wat je ontvangt.

    De website biedt een ruim aanbod aan kledij en accessoires aan, voor ieder wat wils!
    Steeds kledij van goede kwaliteit en een betaalbare prijs.
    Ik heb er alleszins al veel complimenten op gekregen en ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben.
    En een mooi pluspuntje is natuurlijk de snelle levering, met steeds een persoonlijke boodschap bij je bestelde outfit.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Maite, Oost-Vlaanderen
    Veröffentlicht auf: 20/01/2020 19:23

    Goede kwaliteit en service

    8

    Super leuke kleren!! De service is ook uitstekend

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Laura, Molenschot
    Veröffentlicht auf: 20/01/2020 10:28

    Ik vervaar de site van guts en gusto als prettig.

    9

    Op de site staat duidelijk alles aangegeven. Mocht je er niet uit komen heb je via de mail al snel een reactie terug op je vraag.
    Ze hebben veel leuke kleding.

    Enige nadeel vind ik retour sturen, hierbij moet je mochten op een reactie op de mail voor je retourlabel.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marloes, Haaksbergen
    Veröffentlicht auf: 20/01/2020 10:05

    Goede, snelle service!

    10

    Leuke kleding en accesoires! Daarbij ook nog een snelle levering (zelfs rond de feestdagen!). Wanneer je een product dat je retour wil sturen aanmeldt per mail, ontvang je snel een mail terug met een verzendlabel en na ontvangst wordt je teveel betaalde geld direct teruggestort.
    Goede, snelle service, ik zal er zeker vaker bestellen!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Judith, Rotterdam
    Veröffentlicht auf: 19/01/2020 21:43

    Fantastische webshop

    10

    Ik heb de webshop per toeval gezien op social media en was direct verkocht.

    Super leuke kleding en schoenen voor een leuke, betaalbare prijs.

    De persoonlijke touch wanneer je deze thuis krijg gestuurd vind ik persoonlijk super leuk.

    Ik kijk er dan ook naar uit dat er misschien in de toekomst een winkel in de buurt van Rotterdam komt!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Priscilla, Ridderkerk
    Veröffentlicht auf: 19/01/2020 15:17

    Super leuke winkel

    10

    Echt een leuke winkel met een mooie uitstalling en toffe items, ik ga er niet te vaak naartoe want dan móet ik wat meenemen 😊

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marloes, Hengelo
    Veröffentlicht auf: 19/01/2020 11:19

    Mooie kleren en geweldige service, meer heb je niet nodig!

    10

    Altijd mooie kleren met een goede kwaliteit. De kleren komen ook snel aan en als je vragen hebt, krijg je de beste service. Meer heb je niet nodig!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Julie Meunier, Nieuwerkerken
    Veröffentlicht auf: 19/01/2020 08:21

    Leukste winkel met de leukste outfits

    9

    Heel erg tevreden! Zowel mijn kerst als verjaardags als nieuwe 2020 look bij jullie geshopt♥️

    De pakketjes worden Super leuk ingepakt!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Robin, Puth
    Veröffentlicht auf: 18/01/2020 22:08

    Leuke kleding met een goeie service.

    10

    Doordat de voorraad maar beperkt is, loopt niet iedereen in deze kleding.
    De maten vallen altijd netjes en de service is goed.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Jessica, GOES
    Veröffentlicht auf: 18/01/2020 21:22

    Snelle en prettige service

    10

    Ik heb hier al vaak en veel besteld. Bestellingen worden altijd leuk en zorgvuldig ingepakt. Ook retour en gaat erg makkelijk.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Karin, Hoofddorp
    Veröffentlicht auf: 18/01/2020 21:07

    Super leuke winkel!

    10

    Snelle service. Goeie klantenservice.

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lieke, Utrecht
    Veröffentlicht auf: 18/01/2020 20:28

    Super

    10

    Top service, super toffe kleding en snel geleverd! Meer dan tevreden

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Marjolein, Wilnis
    Veröffentlicht auf: 18/01/2020 20:17

    Leuke kleding en nog redelijk uniek in Nederland!

    7

    Super blij dat ik Guts and Gusto heb ontdekt. Leuke collectie met fijne stoffen en leuke prints! De afwerking zou beter kunnen. Vaak zitten er veel losse draden aan de naden. Dat is jammer.

    Ik hoop dat jullie niet te groot worden :) Ik gun het jullie van harte, maar het is juist zo gaaf dat niet iedereen erin loopt. Ik krijg vaak complimenten op mijn kleding van jullie en dat is altijd leuk!

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Lydia, Eindhoven
    Veröffentlicht auf: 18/01/2020 18:39

    Ander kledingaanbod

    8

    Hier vind ik vaak toch net even wat andere kleding dan in de andere kledingwinkels. De outfits die al samengesteld worden zijn ideaal! Verder is het contact met Henrike heel fijn :)

    Wirst du uns weiterempfehlen?
    Ja

    Margot, Emmen
    Veröffentlicht auf: 17/01/2020 23:20
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Du hast Fragen zu einem Produkt oder einer Bestellung? Wir stehen dir täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr zur Verfügung.