Reviews, Meinungen und Erfahrungen

Wir sind immer an deiner Meinung interessiert! Hier findest du ein paar unserer letzten Bewertungen, die vollständige Liste findest auf unserer Trusted Shops Seite.
Total score 9.2
Mooie kwaliteit en super snelle levering!
10

Al vaker kleding besteld en het bevalt altijd goed! Super snel bezorgd en de kleding blijft lang mooi :)

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Didi, Wanroij
Veröffentlicht auf 2024-07-23 19:27
Fijne winkel met leuke kleding
9

Goede service bij guts en gusto, Altijd snelle reactie terug op bv mail. En natuurlijk leuke kleding voor een betaalbare prijs.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Ap, Urk
Veröffentlicht auf 2024-07-23 15:31
Leuke webwinkel
6

Leuke webwinkel met leuke kleding die goed op maat vallen. Items retour sturen is redelijk gebruikers-onvriendelijk door een mail te moeten sturen en dan moet je goed opletten om aan te geven welke artikelen je retour stuurt. Een online portal zou veel makkelijker zijn. Als je net een dag te laat bent na 14 dagen krijg je ook je geld niet terug, maar een tegoed bon. Daar moet je dus wel even rekening mee houden.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Veronique, Lisse
Veröffentlicht auf 2024-07-22 21:53
Fantastisch
10

Goeie communicatie, snelle levering

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Andrea, Kollum
Veröffentlicht auf 2024-07-22 20:22
Fantastische kleding en snelle levering
10

Er is veel leuke kleding te vinden van goede kwaliteit. Het blijft mooi in de was. Er is veel keus en handig gecategoriseerd.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Miriam, Deil
Veröffentlicht auf 2024-07-20 22:05
Mooie kleding! En betaalbaar!
8

Goede ervaring met guts en gusto, zowel in de winkel als online. Jammer van de verzendkosten bij retourneren.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Maud, Lent
Veröffentlicht auf 2024-07-20 21:35
Ik ben fan!
10

Ik ben echt fan van dit merk. Trendy, zit mooi, valt mooi en veel variatie. Nog nooit iets teruggestuurd

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Emma, Meerssen
Veröffentlicht auf 2024-07-20 21:22
Comfortabel, elegant en stoer in 1, helemaal top!
10

Ik heb echt mijn nieuwe merk gevonden voor comfortabele maar ook elegant en stoere kledij! Ideaal voor op de werkvloer maar ook voor een avondje weg met vrienden! <3

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Rien, Evergem
Veröffentlicht auf 2024-07-19 20:49
Super fijne kleding
9

De kleding van guts & gusto valt me eigenlijk nooit tegen. De kleuren en stoffen zijn mooi en verhoudingsgewijs is de prijs ook goed.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Simone, Rotterdam
Veröffentlicht auf 2024-07-19 19:19
Superleuke en kwalitatief goede kleding
10

Ze hebben altijd leuke kleding te koop, de verzending is snel, het wordt leuk verpakt met een kaartje en de kleding is van goede kwaliteit.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Wil, Joure
Veröffentlicht auf 2024-07-19 14:03
Leuke en goede kleding
10

Mooie winkels met hele leuke, mooie en fijne kleding. Laatst ontving ik in mijn online bestelling een kapot item, na een mail werd dit meteen heel snel en passend opgelost. Super fijne vriendelijke en toegankelijke service en personeel!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Lotte, Almelo
Veröffentlicht auf 2024-07-18 08:36
Super leuke webshop
9

Deze webshop stelt nooit teleur. Super leuke items keer op keer.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Manon, Waalwijk
Veröffentlicht auf 2024-07-17 20:45
Erg prettige winkel!
9

Leuke collecties en heel fijn contact als er iets aan de hand is. Soms ziet iets er net iets anders uit dan op de website maar ik ben heel erg tevreden

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Anniek, Hordijk
Veröffentlicht auf 2024-07-17 19:31
Leuke kleding en kwaliteit
9

De bestelling is altijd snel binnen en leuk verpakt! Echt een cadeautje voor jezelf om uit te pakken. Verder nog nooit problemen gehad eigenlijk en altijd tevreden over de kleding!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Saskia Enting, Leeuwarden
Veröffentlicht auf 2024-07-16 22:00
Goede service en leuke kleding
10

Erg blij met m’n aankoop en fijne klantenservice als er iets aan de hand is

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Charlotte, Dordrecht
Veröffentlicht auf 2024-07-15 20:45
Leuke outfits
8

Ik heb al enkele erg leuke sets besteld. Ik ben tevreden

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Leonie, Goes
Veröffentlicht auf 2024-07-14 21:49
Super
10

Fijne klantenservice, snelle en correcte levering. Leuke kleding.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Inge, Maasbracht
Veröffentlicht auf 2024-07-13 21:01
Mooie kledij en perfecte service!
10

Het is een leuke webshop met mooie kledij. Wanneer een kledingstuk perongeluk verkeerd was geleverd, kreeg ik onmiddellijk een retourticket toegestuurd om het gratis terug te sturen. Top service!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Eline, Wetteren
Veröffentlicht auf 2024-07-12 22:31
Mooi betaalbare kleding en snelle levering
10

Guts&Gusto heeft een ruim assortiment betaalbare kleding. Levering is super snel en mocht het nodig zijn kun je eenvoudig retourneren. Er zijn vaak kortingsacties of speciale dagdeals.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Jeanne , MEDEMBLIK
Veröffentlicht auf 2024-07-11 20:18
Prachtige kleding, goede fit
9

Ik ben sinds kort bekend met deze winkel en erg blij verrast. De kleding is prachtig, goede kwaliteit en zit heel erg mooi!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Patricia , Helmond
Veröffentlicht auf 2024-07-11 20:04
Mijn favoriete winkel ever
10

Bestel zeer regelmatig kleding en ben altijd tevreden.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Bibi, Heerhugowaard
Veröffentlicht auf 2024-07-10 21:24
Goede service nadat bij aanschaf van nieuwe kleding bleek dat er kleine oneffenheden waren
8

Bij nieuwe rok bleek na 2-3x dragen dat er een gat was ontstaan op een van de naden. Kreeg gelijk het aanbod om een nieuwe rok te krijgen.

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Myrthe, Utrecht
Veröffentlicht auf 2024-07-10 00:08
Super
9

Snelle verzending en ingepakt als een cadeautje!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Fée , Schagen
Veröffentlicht auf 2024-07-09 19:11
Super leuk om hier te winkelen!
10

Voor de eerste keer iets besteld en ben zeer tevreden, hele mooie jumpsuit staat prachtig! Ook de verzending ging perfect, netjes verpakt en de volgende dag al in huis. Ik ga hier zeker vaker wat kopen!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Ella, Edam
Veröffentlicht auf 2024-07-09 16:41
Blij met mijn aankopen!
10

Zo fijn als alles net zo leuk is als op de foto én het ook nog eens goed past!

Wirst du uns weiterempfehlen?
Ja

Eline, Leeuwarden
Veröffentlicht auf 2024-07-09 11:16