Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1

    Super kwaliteit en leuke ontwerpen die je nergens anders vindt!

    10

    Mijn aandacht werd al snel getrokken door verschillende outfits die langskwamen op Facebook. Tijdens de sale, maar ook daarbuiten, heb ik genoeg leuke kleding gevonden.
    De kwaliteit is top en het is super handig dat er van elk kledingstuk 3 foto's te zien zijn. Zo krijg je echt het idee dat je weet hoe het zal vallen.
    Verpakking en bezorging is ook niks op aan te merken.
    Heel blij dat jullie ook in België leveren. Ik kom zelf uit Nederland en vind dat er wel wat verschil in kleding is.

    Would you recommend us?
    Yes

    Esther, Gent
    Published on: 26/05/2020 20:19

    Snelle levering, goede service

    8

    Snel in artikelen leveren. goede aanbiedingen, bij sommigen producten is de stof erg dun en gaat het product wel snel kapot. Goede maten.

    Would you recommend us?
    Yes

    Rachel Mauritz, Bodegraven
    Published on: 26/05/2020 19:42

    Leuk assortiment en snelle levering

    10

    Leuk assortiment en snelle levering

    Would you recommend us?
    Yes

    Mariska, Arnhem
    Published on: 26/05/2020 15:01

    Leuk modern concept met verschillende stylen kleding

    10

    Mijn ervaringen bij guts en gusto zijn erg positief!
    Verschillende stylen met onderandere killer boots maar ook super gave blousen voor coole casual outfits!

    Would you recommend us?
    Yes

    Linda, amstenrade
    Published on: 25/05/2020 20:37

    Een hele fijne en duidelijke website!

    8

    De website is heel handig in gebruik en de pakketjes die geleverd worden zijn altijd heel fijn verpakt!

    Would you recommend us?
    Yes

    Esther, Retie
    Published on: 25/05/2020 19:17

    Toppers!!

    10

    Supersnelle en correcte service!
    Ook voor returns!
    Love them, love it!

    Would you recommend us?
    Yes

    Sanne, Huizingen
    Published on: 25/05/2020 10:22

    Positief!

    7

    Positief! Leuke kleding voor een prima prijs. Ideaal om het online te bestellen, in de winkel te kunnen passen en af te rekenen wat goed is. Ook het thuis bezorgen is prima.

    Would you recommend us?
    Yes

    Lieve, Weert
    Published on: 24/05/2020 22:08

    Ongetwijfeld mijn favoriete webshop.

    10

    Aangezien ik van België ben, is het voor mij wat moeilijk om naar jullie winkels te komen. Maar jullie webshop is echt GE-WEL-DIG! Ook de prijs-kwaliteit van jullie producten zijn top. Daarnaast doen jullie ook toffe acties, waar ik ook fan van ben. Ik zal zeker en vast nog vaak bestellen bij jullie. Tot slot is de service ook perfect!

    Would you recommend us?
    Yes

    Enya, Roeselare
    Published on: 24/05/2020 20:29

    Leuke kleren, goede kwaliteit

    8

    Ik koop regelmatig wat bij jullie, vind de winkels erg leuk ingericht en de websites zijn ook duidelijk! Ik vind het altijd fijn als modellen de kleren aan hebben op sites, zo kan je beter zien hoe iets valt. Alles wat ik er tot nu toe gekocht heb was altijd top! Heel erg blij mee, iedere keer weer!

    Would you recommend us?
    Yes

    Nina, Vierlingsbeek
    Published on: 24/05/2020 20:23

    Love it!

    10

    Snelle bezorging, super leuke items, geweldig ingepakt, goede kwaliteit. Niks negatiefs op te merken!

    Would you recommend us?
    Yes

    Thiamo, Stellendam
    Published on: 24/05/2020 19:28

    Toffe kleding!

    9

    Leuke kleding! Fijn dat je e-mail alerts kan instellen wanneer iets er niet is en makkelijke service bij bestellingen. Altijd blij als mijn pakketjes binnen komen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Jeeri, Den Bosch
    Published on: 24/05/2020 18:03

    Leuke kleding, snelle levering

    8

    Ik vind dat Guts & Gusto altijd erg leuke kleding heeft. Als je ‘s avonds bestelt, krijg je het de volgende dag nog. Soms vind ik het wel jammer dat de kleding snel uitverkocht is.

    Would you recommend us?
    Yes

    Vera, Utrecht
    Published on: 24/05/2020 12:37

    Hele goede service, waarbij ik me als klant serieus genomen voel.

    8

    Guts & Gusto heeft ten eerste de leukste pakketjes in de geschiedenis van de mens, en daarnaast hebben ze een hele goede service. De kleding is van redelijke kwaliteit, hoewel ik een enkele keer heb gehad dat een broekrits opeens kapot ging. Leuke uitstraling in de winkels en online, en ze zijn goed bereikbaar.

    Would you recommend us?
    Yes

    Heleen, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Published on: 23/05/2020 20:07

    Hele goede service!

    10

    Wat een uitstekende klantenservice! Mijn maat niet meer op voorraad op de site, wel in de winkel. Nadat ik de verkeerde maat had besteld is alles top geregeld en werd de blazer in de goede maat uit de winkel gehaald! Binnen een halfuurtje alles weer geregeld.

    Would you recommend us?
    Yes

    Harn, Urk
    Published on: 23/05/2020 14:03

    Mooie kleding

    7

    Het is erg mooie kleding. Fijn dat de lengte maten op de site worden aangegeven. Soms jammer dat de producten qua maten erg uiteen lopen. De ene maat M is de andere niet.

    Would you recommend us?
    Yes

    Rianne, Noordhorn
    Published on: 23/05/2020 06:02

    Top service

    10

    Zodra er iets is positief of negatief, wordt er altijd persoonlijk op gereageerd. Er wordt mee gedacht, mee gedaan en mee gewerkt. Er wordt rekening met de klant gehouden. Het is gewoon fijn als je begrepen wordt, en dat doen jullie. En daar verdienen jullie echt een pluim voor. Echt super fijn!

    Would you recommend us?
    Yes

    Louise, Oude-Tonge
    Published on: 23/05/2020 01:40

    Fantastisch!

    10

    Leuke outfits, fijne aanbiedingen en snelle levering!

    Would you recommend us?
    Yes

    Rani, Ingooigem
    Published on: 22/05/2020 20:17

    Super leuke fashion

    10

    Guts&Gusto heeft super leuke kleding, schoenen en accessoires. Ik koop er regelmatig leuke jurkjes!
    Jammer dat er geen winkel is in de buurt van Leiden. Nu koop ik alles online waarvoor je verzendkosten moet betalen.

    Would you recommend us?
    Yes

    Gabriella Zacheo, Leiden
    Published on: 22/05/2020 18:09

    Uitstekend

    10

    Leukste winkel van Enschede

    Would you recommend us?
    Yes

    Amal Mrad, HENGELO OV
    Published on: 21/05/2020 23:04

    Matige webshop maar zeer fijne klantenservice

    6

    Items zijn vaak uitverkocht, kleine maten range waardoor mensen zich uitgesloten voelen, ietwat hoge prijs voor de kwaliteit van de producten... . Maar de klantenservice reageert wel zeer snel en is erg begripvol!

    Would you recommend us?
    No

    Nane, Antwerpen
    Published on: 21/05/2020 21:13

    Klantenservice is uitstekend!

    10

    Omdat ik in België woon moet ik alles online bestellen, toch wordt dit altijd heel snel geleverd en de kleding wordt mooi ingepakt en gepersonaliseerd. Dit zorgt automatisch voor een leuke shop ervaring.

    Would you recommend us?
    Yes

    Marthe, België
    Published on: 21/05/2020 09:32

    Super

    10

    Super leuke kleding en het zit allemaal prachtig.

    Leveringen gaan ook vlot en soepel. 1x was er 1 item niet geleverd. Na een telefoontje hebben ze het op de camera's gecheckt en kreeg ik netjes een email dat het hun fout was en is het artikel nog nagestuurd. Top klantenservice dus.

    Would you recommend us?
    Yes

    Saskia, Amsterdam
    Published on: 21/05/2020 08:29

    Mooie, kwalitatief goede kleding

    8

    Guts&gusto heeft een heel leuk aanbod aan kleding waar ik regelmatig bestel. De kwaliteit van de kleding is top en ze hebben een super snelle verzending. Het enige minpunt vind ik dat retourneren geld kost. Verder een aanrader!

    Would you recommend us?
    Yes

    Amanda, Den Haag
    Published on: 20/05/2020 21:06

    Een fijne winkel met passende kleding

    8

    Het is een fijne winkel met kleding wat passend is. Het is modieus en gaat met de tijd mee. Als je kleding besteld wordt het mooi verpakt en vaak op tijd geleverd. De kleding kan in de winkel geruild worden en de klantvriendelijke medewerkers helpen je hierbij graag.

    Would you recommend us?
    Yes

    Liselotte, Utrecht
    Published on: 20/05/2020 15:20

    Like it!

    9

    Super leuke winkel! Allerlei stylen te creëren met de kleding, enthousiast als ik weer iets voorbij zie komen, waardoor ik vaak even kijk, zelf onder werktijd :)

    Would you recommend us?
    Yes

    Jorinde, Groningen
    Published on: 19/05/2020 22:05
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.