placeholder
Guts Goodies

HOORAY! Because the amount of credit in your shopping bag is more than 50,-, you get to pick out a free Guts Goodie!

Pick your goodie
Shop now
Your shopping bag

Your shopping bag is still empty.

Your shopping bag is still empty.

    Reviews, opinions and experiences

    We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

    Totale Score
    9.1
    10

    Plus points
    Supersnelle verzending! Ikzelf ben uit Belgie en heb meestal de dag na mijn bestelling, mijn bestelling al thuis. Kwaliteit is tip top inorde, nog nooit last gehad van mankementen!

    Points of improvement
    Misschien meer kledingstukken in maten? Mijn maat is snel uitverkocht.

    Mathilde Zomergem
    Published on: 2018-11-19 21:19:42 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Hele snelle en goede levering: volgende dag in huis + track and trace code.
    Goede klantenservice via mail bij vragen.

    Points of improvement
    Nieuwe producten soms snel uitverkocht in bepaalde maten


    Published on: 2018-11-19 20:41:02 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Snelle service
    Leuk ingepakt
    Snel beantwoorden berichten

    Points of improvement
    Gratis retour
    Retour label mee sturen

    Talisa
    Published on: 2018-11-19 20:17:10 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Lekker vaak nieuwe collectie, als je vragen hebt wordt er snel gereageerd. En leuk spul!

    Points of improvement
    Als ik op instagram iets voorbij zie komen staat het niet direct op de site en is het niet van te voren te bestellen. Paar dagen later wel, maar als ik er niet aan denk mis je wel een verkoop.

    Tamara de Wit Hilversum
    Published on: 2018-11-19 19:38:50 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Snelle levering

    Points of improvement
    Niks

    Romee damhuis Fleringen
    Published on: 2018-11-19 19:34:59 Recommendations: Ja
    9

    Plus points
    Super leuke kleding, veel afwisseling, goede klantgerichtheid.

    Points of improvement
    Geen verzendkosten zou het helemaal af maken!!!

    Megan Wassenaar
    Published on: 2018-11-19 19:19:04 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Snelle levering, goede producten, goede service qua het inpakken van de pakketjes, persoonlijk

    Points of improvement
    Meer informatie over wanneer maten of producten weer beschikbaar komen op de website. Of laten zien hoeveel jullie nog op voorraad hebben etc. Bijv nog 3 exemplaren i.p.v. opeens uitverkocht.


    Published on: 2018-11-18 21:33:12 Recommendations: Ja
    8

    Plus points
    Goede service! Onlangs een kledingstuk gehad dat na 1 keer dragen kapot was gegaan. Contact gezocht en vrijwel direct een respons gekregen met een oplossing!

    Points of improvement


    Published on: 2018-11-18 19:18:56 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Snelle levering. Goede kwaliteit. Diverse stylen

    Points of improvement

    Melissa
    Published on: 2018-11-17 22:04:55 Recommendations: Ja
    10

    Plus points
    Zeer goede site. Overzichtelijk, snelle levering. Goede kwaliteit.

    Points of improvement
    Misschien als er een wit shirtje op de site staan een andere achter grond? Dan is het beter te zien.

    Chantal Waalre
    Published on: 2018-11-16 21:19:53 Recommendations: Ja
    Vacature Customer Genius
    Need help?

    Do you have any questions about a product or order? We're here for you every day from 10:00 - 22:00.